Új privát üzeneted érkezett!

Hajrá Juci! Az első babót én is így szültem. Víz elment, aztán egy délelőttöt fájás nélkül buliztunk végig a vajudóban. Délben kezdődött, este 10 körül volt meg a nagyfiam. Szóval még akármi is lehet....

Zuzmoo Én se akartam szülésznőt, a dokim meg nem vállal szülést. De aztán a sok bentfekvés alatt megismertem a szülésznőket és van egy annyira, de annyira unszimpi szülésznő, hogy nem mertem bevállalni. Ha az még összekerül egy hasonló dokival... Hát ezért kértem meg aztán a legkedvesebb szülésznőt. Legalább egyvalaki legyen az én pártomon :D . Meg róla annyi jót hallottam. Valóban azóta oda is figyel rám (leletek, NST stb.).

Kakti Ilyen izgulós vérnyomásom van nekem is. Ha ismeretlen helyzetbe kerülök, rögtön 140-es. Mikor a kórházban meg elkezdtem rendszeresen keményedni, akkor felment 155-re.

Kattkat A ciciből jövő sűrű, csibesárga valami, na azaz előtej :D . Csak később lesz fehér.

Reni Én is valójában holnap töltöm a 37. hetet, de tényleg jó, hogy már itt tartunk. Még 1 hét, aztán bátran jöhet a manó :D .
pammut

gúd morning

Pammut, igen igen,de én csak álmodtam, hogy kibuggyan valami mézga szerű anyag a cicimből, igazából még nem tapasztaltam.
sztem én genetikai hulladék vagyok és nincsenek is rajta likak :oops: :)

azt hittem már meg van Hanna
hajrá Juci!!!

egy fél órája, mikor kivánszorogtam pisilni, kissé fájt a hasam
lehet, hogy akkor nálam a kettős front a hatásos
pedig tegnap írta egy Péterfys társam másik topicban, hogy be kellett mennie pénteken próbanapra, mert cukros és vasárnaptól most már végig bent lesz, de 7-től fél1-ig nem szabadult fel ágy...a folyosón csücsült
valami elb@szott sokan voltak...
nem akarok a folyosón szülni, úgyhogy Nóri tartsd bennem a gyereket :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat Vagy úgy :lol: . De vannak azon likak, csak nem látszik :D . Majd kitalál ám az a tej onnan :lol:.
... és szülő anyukának, ha másutt nem, a szülőágyon lesz helye. Mire onnan szabadulsz, lesz rendes ágyad is, ne aggódj!
pammut

Na hali!

Jucinak mennek a drukkok Kerepesről is! :)

Nóri!
Lécci, 10-ére imádkozd ki belőlem Lilit! Az jövő hét szerda! :lol:
Amúgy mint írtam, kedden még CTG-re kell mennem! Megkérem azért a dokkert, hogy piszkálja meg egy kicsit a dolgokat! :) Az olimpia elejéről tuti lemaradok! :( :lol:
Ja! És tegnap elfelejtettem írni: azt mondta a doki az UH közben, hogy annyira lent van már a feje, hogy elég nehezen tudja mérni, és hogy innen már csak egy út van kifelé... :) Ez szerintetek jelent valamit, vagy még mindig legyek türelmes... :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kattkat! Nekem is olyan van a cicimen, hogy nem folyik meg semmise csak ilyen sárga izé van a bimbimen :oops: Általában fürdéskor több van.

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Jucinak mennek a drukkok! Van új híre vkinek?

Tegnap megint olyan napom volt, hogy jöjjön már ki ez a gyerek, mert baromira unom a 2in1-t! Azt hogy csinálom, hogy fáradtabban ébredek, mint ahogy felkeltem? :) Nóri, ha varázsolsz, akkor febr. 14-ig meséld ki belőlem a gyereket, ha nem, akkor 23-ig maradnia kell, hogy igazodjon a síeléshez :) Sztem utóbbi lesz amúgy.

A szájdagadás mintha elmúlt volna, meg a hasam is baromira fent van (a gyomromat challange-eli a gyerek inkább), alul meg tök puha. Mondom, Berci, nem lesz ez így jó, pont fordítva csinálod, mint ahogy kellene...

Kaptam egy gigacsomag 3-6 kilós Pamperst ajándékba - végre vmi praktikus, naná, hogy egy anyukától kaptam, aki tudja, mi a dörgés :)

Megyünk ebédre szülőkhöz és ki kell mászni ebbe a hidegbe brrr... :( Sikerült heti egy alkalomra redukálni a családi ebédeket, mondtam, hogy a hétvége mindkét napján nem szeretnék felkerekedni és átmenni hozzájuk, nem vagyok én már olyan mozgékony. Meg kéne némi minőségi időt is tölteni apjával, már csak képről ismerem meg...

boruska

Sziasztok!!!!
Juci! Mennek a drukkok!
Zuzmoo!!! Én is fogadtam szülésznőt, mert úgy vagyok vele, hogy Ő lesz ott végig velem..én hozzá járok már eleve nst-re is!
Tegnap mint írtam színig volt a szülőszoba elfolyt magzatvizessel, ugyhogy a tegnapi melegfront magzatvíz elhajtó volt inkább, nem fájásos.. :lol:
Kattkat! Akkor neked most azért szurkolok, hogy még várj vagy 2napot!!!!!

Kép
Kép
ronci

zuzmoo: Nálunk egyáltalán nem lehetett szülésznőt választani, nekem nagyon nagy szerencsm volt az enyémmel.

kattkat: Előtejem nekem sem volt szülés előtt, a 3. nap környékén kezdett tejem lenni. Ez a sárga. Most is van tejem. Pedig én sem hittem benne, hogy lesz.

juci: Nagyon drukkolok nektek.

Ma éjszaka azt hiszem sikerült rászoktatni a gyereket a cumira. Megevett 70 ml tejet az üvegből, utána cicizett és még cuppogott. És persze nem akart aludni. 1 órányi ringatás, tisztába tétel után elővettem a cumit és reggel 5-ig aludt 2-től. De úgy látom, hogy csak elalváshoz kell neki. Viszont az éjszakai hallucinációim rosszabbodnak. Ma éjszaka háromszor fordult elő. És apa nagyon megijedt. Szóval jövő héten fel hívom valamelyik pszihomókust. Ma egyébként nem tudom mennyit fogok tudni jönni, mert jön látogatóba anyu meg a húgom. Remélem nem ugrom össze senkivel.
vicky79
Budapest III. kerület

Ronci olyan aranyos, hogy ennyi felkiáltójelet írsz mindig
folyton megmosolyogtat :lol:
köszi a drukkot!
kb 1-1,5 órája gyakorlatilag mozdulatlanul fexem az oldalamon, ennek ellenére keményedek,mint állat höhö

Viki!
ártani nem árt, ha felkeresel egy szakembert
a lelked is megnyugodhat, h teszel az ügy érdekében

Kattkat

Kép
kattkat

Editmk!
mi a szitu? nem szülsz még ?

Kattkat

Kép
kattkat

na nem tom összeszedni a gondolataimat egy hsz-ben
Reni! boldog 37.-et!
most már te is szülhetsz :wink:
na de most már eldugulok
megyek a reggelizőbe
kiváncsi vagyok mennyire díjjazza a haskám

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, nekem a reggelire most eléggé begörcsölt a hasam - a gyerek meg rátalált vmi idegre, ami zsibbasztja a jobb lábam - asszem fexem vissza...

Ja, előtejem nekem sincs, csak fürdéskor néha fájdogálnak a bimbik - ettől még remélem lesz tejem. Kár volna ekkora mellekket hordani, ha még arra sem jók :)

boruska

'Reggelt,

Kattkat, nem meg nem szulok, viszont azt almodtam, hogy te megszultel es nagyon szep volt a baba. Sajnos a nemere nem derult feny. Erdekes amugy azt sem tudom hogy nezel ki, csak almomban tudtam, hogy te vagy az....

Na Nori, nekem is megjosolhatnad, hogy mikor ohajtja megmutatni magat a kisasszony, mert a mai szulesrol mar letettem.

Az arcom orrom, szam ma reggel is lufi. Altalaban nem banok kilogni a sorbol, na de ha mar ki kell lognom miert eppen tulhordassal? :shock: :lol: .

Kép

Kép
editmk

Editmk!
A próféta szóljon belőled, hogy szép legyen a babám:)
Remélem megmarad pasinak, mert különben bajban leszek. Nem készültem lány név alternatívával.
Az kifejezetten biztató jel még mindig, hogy bepufisodott az arcod!
Aztán lehet, hogy egy nagyon akkurátus babókád lesz, aki csak a kiírt időre hajlandó megszületni.:)

Nem akarok túl naturális lenni, de úgy teleraktam a fajanszot, hogy kis híján felültem a tetejére :lol: :lol: :lol:
De azóta mozog a gyerök!
Szegénykémnek nem volt már helye :oops: :oops: :oops:
Ja és amint felkeltem, a haskeményedésem is elmúlt.
Ma sem szülök, helyette IKEA:)

Kattkat

Kép
kattkat

Olyan roggyantak vagyunk ma mindketten a férjemmel, hogy csak nézünk ki a fejünkből, mint két bedrogozott depressziós. Nagyon inspiráló társaság vagyunk egymásnak.

Fáj a kezünk-lábunk, fejünk - nem csak nekem, mert az normális volna, úgyhogy attól félek, hogy bekaptunk vmi bacit, aztán lebetegszünk. Remélem, csak a fáradtság, meg a szokásos téli depi.

Edit - neked már tuti nincs sok, ha az arcod is püfi!

Kattkat, bátor vagy, hogy még nekimégy az IKEÁnak - nehogy egy Klippan kanapén megszülj itt nekünk :)

boruska

hátha szereti valaki rajtam kívül a massive attack-et
klipp kirak nagyba és hangosan!
http://massiveattack.com/blog/2009/10/30/united-snakes/

Kattkat

Kép
kattkat

húúúha mindenki szülni készül?
Kattkat szerintem te is inkább a szülészet felé vehetnéd az irányt, nekem is a szülés napján volt néhány sürgős utam a porcelántrón felé

Juci: drukk ++++++++++++++

zuzmooo: első gyerekkel nem volt szülésznőm, csak szerencsém, de a nevére még mindig emlékszem :)
Második gyerekkel a szülés előtt kétszer megjártam a szülőszobát épp frontos napokon, akkor fogadtam meg, hogy felkérek valakit: 14 kismami vajúdott egyszerre, akinek nem volt szülésznője, az akár ott, magában is megszült volna, annyira nem tudtak rá figyelni.
Az én szülésznőm űberszuper volt, végig velem volt a szülés alatt és utána is rám nézett. Most is vele szültem, ha gondolod megadhatom a nevét és az elérhetőségét.

én még napi szinten fotókat is készítettem a képemről, de nem láttam semmi duzzadást..

vicky: Levente nekem is cumis. Szerintem az intenzíven szokott rá, hisz azért 1 hétig tömködték a szájába és addig nem is nagyon szopizott, csak amikor már jöttünk haza. Nálunk is az alváshoz használja és utána el is veszem tőle.
Ami most nálunk bejött, az az 1 cicből evés. Eddig nyomattam mind a kettőt, de egyrész lassan ment a dolog, állandóan váltogatni kellett, hogy újból kedvet kapjon hozzá és így jutottunk el 45 perc alatt 50-60-70 jobb esetben 80-90 grammig. Most amióta csak 1 cicit adok neki és szopi után a maradékot kifejem (a másikból nem) így megeszik 10-15 perc alatt 90-100-110grammot.

Most hogy tegnap írtátok ezt a laktoherbes dologt, lehet hogy nekünk is attól fáj a poci? Sőt. nekem is lazább a székletem :oops:
Vettem is urtica urenst mert azt mondta a nő, hogy ez inkább olyan mamiknak való akik stresszelnek a tej miatt, a ricinus meg azoknak akiknél egyéb bélrendszeri probléma székrekedés, puffadás is van.
stephie

anyóséknál ebéd,minnyá megyünk haza. Már alig várom! Kép gmailen. Csóri gyerek bőre centinkénk kirepedt a mosószertől. Plusz véresre karmolta az arcát fürdetés alatt. Na de otthon már jó lesz!
Vendég

Hello-bello! ma tényleg nagy itt a pangás... szóval senki sem szül Jucin kivül? hát én se!
Kattkat! nálam a sok felkiáltójel a nyomatékosítás, mert lusta vagyok a betű méret váltásra, döntésre stb.... és nincsenek olyan jó smiley-jaim, mint Reninek. :lol: /most, hogy leírtam Reni a neved, majdnem kijavítottam, hogy jézusom hogy írtam, de rájöttem, hogy jól..csak a rennie-t többet írtam mostanság, mint a Renit... :lol: :oops: /
Tőlünk most mentek el apukámék, ugyhogy már el is mosogattam meg elpakoltam mindent, most heverészés van... még jó, hogy nem volt egy nagy főzés, mert csak rizi-bizi volt, rántott csirkével../ de istenem, milyen jó volt!! :lol: /meg van még palacsinta, meg mákos guba is... valaki jöhet még ebédelni, aki ilyesmire vágyik esetleg!!! :lol:
Nálam semmi josló, semmi keményedés ma... jól érzi a kisasszony magát odabent.

Kép
Kép
ronci

Hello!

Micsoda hírek!

HAJRÁ JUCI!!!!

Anita, nekem azt mondták a csecsemősők, hogy a 2 homeo bogyo együtt csodákra képes...

Ma végre kialudtam magam. Vivi 23h-tól reggel 7.15-ig aludt :shock: Igaz, előzőleg 2 óránként ette meg az 50-60ml-jét. Ma is ez lesz, úgylátom...2 óránként eszik és ma már 20ml-t szopott ciciből :D Én előszőr teszem cicire, és csak utána adok neki üvegből.

Ronci, én jövök :wink: Mióta szopizunk, egy feneketlen bendő tulajdonosa vagyok :roll: . Ha így folytatom, hiába jött le rólam az a 12kg :roll:

Kép
csipike09

Na, én is tele vagyok!
Krumplifőzelék és málnás tiramisu!
minnyá indulunk CTG-repetára... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na ma is beborultam. De legalább nem itt hisztiztem nektek. A blogra energiám nem jut. Ide se nagyon. Csipike, kösz a jótanácsot, igyekszem alkalmazni. Most magamra zárom az ajtót egy hétig. Remélem a józan ész azért megmarad.

Vicky: nálunk is teljesen leszokott a ciciről. Most már semmit nem sajtol ki belőle. Vazze egy órát cuppogott rajtam és semmi!!! Megőrülök teljesen. Aztán bőgve toltam a szájába a cumit, hogy legalább azt egye. Az se. Akkor kanállal. Az se, de üvölt éhes. Kiböktem a cumit még egyszer, akkor evett valamit, bealudt. Ebből egyhamar nem lesz újra mell. Most már ott tartok, nem is érdekel, csak hízzon, nem akarom, hogy kórház legyen a vége. Felhívtam egy barátnőt – bőgve persze – átjött, rendbe tett. Mindkettőnket. Azt mondta – tán igaza van – annyira le van gyengülve, hogy nincs ereje szopni se. Így böktük ki, és az jó volt. Asszem nem is várom el tőle, hogy mellből egyen, csak ráteszem, hogy megmaradjon a fejében a feeling, aztán táp, vagy tej üvegből. Majd ha beerősödik – és lesz tejem – akkor megpróbáljuk visszaszoktatni. Addig fejek. És imádkozom, hogy szaporodjon fel a tej, mert ez iszonyú kevés. (szégyen fejni is)

Iszonyú hülye vagyok, sokkal, sokkal többet kellene utána járni az etetésnek. Nagyon butus vagyok, de csak azért mert még ilyet sose láttam élőben, sose csináltam.

zarja

Én is gyors bekukk, hátha szülni készül valaki, és tényleg!

Hajrá Juciiiii!!!

Kép
zsizell

Juci- remelem mar tul vagy rajta, de mindenkepp drukkolunk!!!!!!
geri79

Sziasztok!

Nem tudom máshol mi a helyzet, de itt SZAKAD a hó és hatalmas szürkeség van. Bajban lennénk, ha most kéne szülni menni az biztos!
Alszik az egész család, csak én nem tudok...
Én meg csak nyűglődőm!

dalika

zarja: a koraszülött intenzíven azt mondták, hogy nincs olyan, hogy kevés anyatej, ja 2 ml akkor 2 ml ha 10, ha 100, teljesen mindegy, a kicsinek minden cseppje arany, mert ami a tejben van azt semmilyen tápszerben nincs benne, úgyhogy akármennyi is van az lebegjen a szemed előtt, hogy örülj neki, és ne aggódj, lesz majd több is :)
stephie

dalika, érdekes, hogy ott szakad a hó, itt meg semmi nincs, pedig ígérték - mondjuk én nem bánom.

Nagyon kíváncsi vagyok, mi van Jucival!

boruska

Eszter, én csak azért kussolok itt, mert gőzöm sincs a szoptatásról! :oops: De mindenki azt mondja ilyenkor, hogy ne stresszelj! (persze, nyilván nem tudod irányítani) Lesz, amennyi lesz, és van tápszer, nem marad éhen Bulcsi! Drukkolok!

boruska

Itt friss hónak még nyoma se, csak ez a koszvadt trutyis, ami mittudomén mikor esett a múlthéten (?)
Jelentem, nem szültem meg a Klippan kanapén az Ikejjában :lol: :lol: :lol:, viszont annyian voltak, hogy hűű meg haaa...
Kezdjük ott, hogy nem volt parkolóhely.
A kajálni vágyók sora a gyerekosztályig kígyózott. :shock: :shock: :shock:
Franc se állna be, inkább pusztuljak éhen.
Viszont a pénztár sorba kénytelen voltam beállni, és na kik engedtek maguk elé???
Igen, egy kisgyerekes család.
Apuka, anyuka és az iker kis csöppségeik.
Mennyire tipikus.
Először nem akartam elfogadni, hisz már kivárták a sorukat, a pénztárnál voltak, de a csaj erősködött, hogy tudja milyen érzés ekkora pocakkal.:)
Tutkó azt hitte, bennem is két palánta lakozik :lol:
Innen is köszönöm a kedvességüket! :wink:
Hmmm és vettem mandulatortát. Este falok belőle.

Juciról nem tudni semmit?

Arany pici bogárka Noémi :)

Nekem a védőnő azt mondta, hogy 1 liter vízbe csak 1 filter laktoherbet rakjak majd és azt sem kell agyonáztatni, hanem leforrázni, 2-3 percig ázni hagyni, aztán mindenféle kipréselés és egyéb fizikai erőszak nélkül kiszedni és kidobni.
Mert igen, a kaka zöld lehet tőle és a pocakot meggyötörheti.

Eszter, fejéssel mennyi tejci jön?

Tejfakasztóként dícsérik a More Milk nevű szert nagyon, csak pofátlanul drága, de többen is esküsznek rá! http://netbio.unas.hu/shop_artdet.php?s ... Bio_595784
vagy a Karlmaltz nevű maláta ital (söröknél szokott lenni a boltban és a citromos ízesítésű ihatóbb)
Maci kávé https://www.groby.hu/termekek/etel-ital ... bozos.html
Ami MAláta és CIkória tartalmú, ezért maci. A malátás dolgok tejszaporítóak. Sört is ihattok. Alkeszmenteset.
Persze nem tapasztalatból beszélek, csak olvastam ilyen-olyan fórumokon ezekről.:oops:
Hátha valamelyik valakinek segít.

Kattkat

Kép
kattkat

Elmentek anyuék. Egész tűrhető volt, a gyerekkel voltak elfoglalva. Tetszett nekik és csak a pucér fenekét nem fotózták le 360 fokban. Feltettem az oldalra az új képeket.

kattkat: Én 1 liter vízhez 4 filtert tettem a laktoherbből! Nem lett zöld a kaksija tőle, de azóta nem fáj a hasa, mióta nem iszom. Most majd kipróbálom a hippes teát és legfeljebb utána a homeós bogyókat. Mondjuk nem fejek túl sokszor, de akkor lejön két étkezésre való kaja.
vicky79
Budapest III. kerület

Zarja- en a sima komenyteat iszom, de abbol nagyon sokat, es nalunk bevalt, es az ize is turheto- en csak citrommal, cukor nelkul iszom. A gyerekorvos azt mondta, hogy valtogassam kapor teaval. Na, arra meg nem szantam ra magam. Es enni kell rendesen, es pihenni, mert ezek nelkul sem termelodik. Es ne ostorozd magad, Te mindent megteszel, de ez valami uj mindannyiunknak- kiveve persze akinek mar van poronty, ezt meg kell tanulni, nincs honnan tudni. 1-2 het, es belerazodtok- belerazodunk a dolgokba. En meg mindig betegnek, meg lazasnak, meg alergiasnak latom a baba, pedig szegenynek semmi baja, csak en piszkalom meg eroszakolom a lazmerovel.
geri79

Viki!

Barbus annyira helyes, szőke típusnak tűnik. Oszt se anyja, se apja nem skandináv típus. Doki valamit jól kevert nektek!!! :lol: :lol:
De lehet, csak én látom rosszul!
Vendég

Csak hogy lássátok, nálam nem minden fasza, 2kg ment le rólam a szüléssel. Ebből ha számolunk, 3,5 a gyerek, 1kg lepény, 1kg víz, 1kg vér... hamar kijön, az összesen: 2kg!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Na, hazajöttünk. Még egyben...
Beparáztatott Lili rendesen...
Hiába ettem, ittam előtte, és a másodikra is fel kell ugye mászni gyalog, de semmi aktivitást nem mutatott. A vérnyomásom meg 154/70valamennyi volt. Akkor lezavartak a földszintre meg vissza (kis túra), és vissza a CTG-re. Akkor már aktívabbnak látszott a gyermek. Viszont a végére továbbra is 148/77 volt a véremnek az ő nyomása. Így felírt az ügyeletes dokker Dopegytet, és jöhettünk haza. Ja! Néztek vizeletben fehérjét, de az negatív volt, szóval remélhetőleg nem vagyok toxémiás. Viszont hétfőn délelőtt újra randi a dokival a Jánosban. Hát röviden ennyi.
Vérnyomásomat továbbra is mérni kell, és ha kórosan alacsony (100/60 alatt) vagy kórosan magas (140/90 felett), akkor azonnal jelentkezni.

Juciról azóta sem semmi hír???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

nóri: A Barbus szőke haját és kékes szemét én sem értem. Nekem fekete hajam és szemem volt. Még a dokira sem hasonít, aki csinálta. :D Bár az apja szőke volt kicsinek és anyunak ilyen szürkés szeme van. Mindenkire hasonlít, csak rám nem. :) De remélem majd később fog. Különben megyek a dokihoz reklamálni. Rólam szüléssel lement rögtön 5 kiló és azóta még 3. 74-ről most 66 kiló lettem. Tök jó, ezer éve nem voltam ennyi.
vicky79
Budapest III. kerület

akkor borzoljam a kedélyeket, hogy rólam 8 kiló ment le a szüléssel? :D

Én speciel utálom a sört, de a Karamalz-ot most kipróbáltam, mert a csajok a korán azt itták, és az én drága uram hozott nekem :)
stephie

csipike!!! várlak vacsira! :lol: :lol:
közben kocsonyát is csináltunk kicsi férjemnek, ugyhogy szaporodott a kajcsi mennyiség..én meg csak almát ennék, meg gyümölcsöt..mi lesz velem ha nem ehetek egy ideig gyümit sem????
Juciról valami hír??? tényleg olyan mint zarja szülése, ott is sokat vártunk a baba hírre!

Kép
Kép
ronci

Nóri! Én is az efféle számolástól félek :lol: Milyen otthon? Hogy tetszik Noncsinak az új otthona? Luca jobban van már?

Kakti! Nekem eddig mindig normál volt a vérnyomásom. Most csak poénból megmértük és 96/42 volt 101 pulzussal. Szerintem a gép volt rossz. :shock: Nem lehet?

Juci! Remélem már megszültél csak nem tudsz írni, mert pihensz... :roll:

Totál zizzent vagyok a magnézium megvonástól. :roll: Idegbeteg lettem, kiabálok Zsoltival meg semmi türelmem :shock:

Megyünk ismerősökhöz egy kicsit kikapcsolódni. Majd jövök és benézek még hátha lesz hír Juciról.

Pusszpá

bellerreni
Eger

Juci írt:

[quote]D írta:rágák vagytok, nagyon köszönjük! Eddigi fejlemények: kisebb fájások, total rendszertelenül :-( Már kapom a homeos bogyókat, b. 30perce burkot repesztettek, várjuk a hatását. Dokim nem jön, szülésunő egy tündér. Azt jósolja, nehéz éjszakánk lesz. Apát hazaküldtem aludni pár órát, mert már nyitott szemmel aludt a kinti padon. Persze visszajött hamar :-) Úgy fest, hamarosan beengedik, mert beköltöztem az alternatív szobába az ötágyas vajúdó helyett. Elkezdték adni az antibiotikumot a fertőzésveszély miatt. Remélem reggelre már lesz eredmény :-) Puszi
Vendég

Nóri!
Vonalzót kéne cserélned! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Azt csinálom épp... :lol:
Vendég

Juci, szorítok, hogy mihamarabb beinduljanak azok a fájások!! Minek kellett burkot repeszteni, ha már egyszer megrepedt?

Viki, én azt tapasztaltam, hogy két egyforma méretű babaruha között lehet akár 5-10 centi is attól függően, hogy ki a gyártó. Lehet, hogy ti is kifogtatok nagyobb hosszú 50-est..
Ezek a furi álmok vagy ébredések ha jól emléxem pár hétig tartottak, amig bele nem szoktam, hogy mi a felállás.

Ronci, mi újság a jóslóiddal, visszatértek? Nekem ma picit sűrűbbek voltak, átlag fél óránként, szóval még korántsem annyira gyakori, mint pár hete..De már nem reménykedem semmiben, nem is figyelem őket...ha eljön az idő, biztos majd fáj és észreveszem..
Én is alma és gyümi rajongó vagyok, dehogy akarok lemondani róla, továbbra is enni fogom ezerrel!!

Zuzmoo, nekem nincs fogadott szülésznőm, mivel én egyet sem ismerek, senkiről nincs semmi infóm, ergo nem is lett volna tippem, hogy kit kéne felfogadni. Illetve azt hallottam, hogy mindegyik jó fej.

Vérnyomás: pénteken voltam én is CTG-n és megmérték a vérnyomimat és nekem is magasabb volt, mint szokott lenni! (120/80, mert nekem 90-100 körüli szokott lenni), mondta a szülésznő, hogy biztos a front hatása, de minden kismama vérnyomása most magasabb..

Molmar, neked milyen sűrűn van CTG?

Nóri, ugyanazon a mérlegen mérted a súlyod mint eddig? Lehet, hogyha a megszokott mérlegen is megméred magad, máris 6 kiló minus lesz az!
Akkor már otthon vagytok? Luca is otthon van? Mesélj!!

Kattkat, ma mi is az IKEA-ban voltunk :)
lara

Nekem kezdődik az esti műszak, de igen, sajna ugyanazon a mérlegen néztem. Igaz nem reggel mértem és nem ruha nélkül. Na de akkoris!!!! :shock:
Mondjuk a napi 4-5lityi folyadék belémmegy...
Vendég

Nóri, welcome home!!
Néztem a blogon a képeket, édes a Luca a 'babájával' :)
mérd magad reggel, pucéran, WC után, és lesz jobb is!
Hogy állsz a vérzéssel? Most is olyan durva, mint amit Luca születése után tapasztaltál?

A bálnaságom most már nem csak a méretemre vonatkozik: rájöttem, hogy csak a vízben érzem jól magam, úgyhogy áztattam magam vagy másfél órát, olyan jó volt!

Feküdni ágyban viszont nagyon rossz, azonnal kezdem a vergődés, a viszketés, meg sehogy sem jó - ülve kéne aludni.

boruska

Lara!!! itt vigyorogtam a kérdéseden../vagyis nem a kérdésen, hanem magamon/mármint a burokrepesztésen..én úgy elolvastam, hogy fel se tünt.de teljesen jogos a kérdés!
Hát ma fájogatott délután a pocim, meg keményedett, de közel sem annyira, mint tegnap..ugyhogy a mai olyan kis semmilyen volt..viszont a szeméremcsontom az tud fájni rendesen!
Én sem akarok lemondani a gyümiről, csak itt írták a lányok, hogy a szopi elején nem lehet nyers gyümit sem enni..meg szinte semmit. /na jó, ez túlzás volt/:lol: :lol:
Nóri! cuki az új vonalzód!
Az én vérnyomásom az nst-n 100/60volt..kb ilyen szokott lenni.majd szülésnél lesz magasabb is! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

boruska!!! én is egész délután az időt húzom, mert egyfolytában mennék fürödni! na az is szép lesz, hogy 6hétig csak zuhizhatok..
És én is lefeküdni utálok, mert olyan rossz forgolodni, szerintem estére már elfáradok, meg Blanka is és olyankor már jól keményedik, meg nehéz lesz. Hasonlóak a problémáink! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci, rohanok :D :D :D

JUCI MENNEK A DRUKKOK!!!

Anita, akkor én vezetek a szülés utáni -12kg-mal :D :D

Zarja, nem próbáltatok az etetések közötti időben folyadék pótlást adni Bulcsinak?
Ne izgulj, lesz tejed, csak próbálj nyugisabb lenni.

Kép
csipike09

Lara, sajnos a gyümik 1 részéről én kénytelen voltam lemondani. A citrusféléket teljesen kiiktattam, mert nem bírta a pici gyomra. Sőt én tejet sem ihatok, mert attól is puffadt :cry: .

Nóri, hogy telt az első nap otthon?

Kép
csipike09

Tej kérdés: még nem indult el teljesen a tejem, mert még sárga, de már kezd jó lenni. Mennyiségre nem az igazi, mert 2ciciből max 60ml jön ki. Viszont a bal mellem annyira fáj, hogy már sírva sem tudom rátenni manót. Tudom, hogy jó lenne, de nem megy. Fejni próbálom, úgy kb 5-10ml jön le belőle. Lucával ilyenkor még egyáltalán nem volt tejem, szóval nem aggasztó a helyzet, de ez az óránként 10-10 perc teljesen kikészíti... A jobbra rá tudom tenni többször, hogy pihenjen a bal, és esetleg ha már belövellt rendesen, újra felfejlesztem a mennyiséget. Vagy mittudom én. Ötlet?
Vendég

Ronci, gyümi: rá kell próbálni és ha nem okoz gondot a babánál akkor nyugodtan lehet. Én sem szeretnék lemondani róla!
Én a nagyoknál ettem és nem volt hatása. De ahogy Csipi is mondja, tesztelni kell.

Nóri, hát én is ezt tenném, a lényeg, hogy sűrűn próbálgasd, majd bejáratódik. Amúgy mitől fáj, vagy mikor? Ahogy elkezdi szívni, vagy amikor ráharap vagy csak úgy feszül?
lara

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?