Jucinak mennek a drukkok! Ez olyan izgalmas, valaki mar megint szul.
Eszter! En ugyan nem vagyok nagy szoptatasi tanacsado, de en anno probaltam a szaporito fejest:
"Szaporító fejés:
7-7-5-5-3-3-1-1 percig kell fejni az egyik, majd a másik mellet felváltva. (7 perc egyik, 7 perc másik, 5 perc egyik, stb...) Akkor is fejni kell, ha nem jön tej, a mellet érő inger a lényeg. Ahogy időnk engedi, napi 1-2-szer meg lehet csinálni, míg el nem érjük a kívánt tejmennyiséget. "
En csinaltam, bar nem volt mit szaporitsak. A vernyomasom hatarozottan szaporodott tole, mivel eleg idoigenyes dolog, foleg naponta tobbszor. De neked van tejed, szoval mukodhet, sokan dicserik.
Tegnap megvolt a ctg es a doki-talalkozo. Baromi sokat kellett ra varni, tobbet ne lassam a terhesgondozot. En voltam hulye, utolag rajottem, inkabb zaklatni kellett volna a dokit elotte telefonon, hogy megyek, akkor hamarabb bejutok hozzza.
Sebaj.
A ctg tok OK, bar mar nem volt annyira sik. Nem voltak hatalmas szazas fajasaim, de elegge kemenyedtem kozben, igy ugralt a fajasmero is es Erik szivverese is.
A doki alapbol nem kotoraszott volna, de szepen megkertem. Mondtam neki, hogy jo lenne tudni mit tortent velunk a koltozes alatt.
Hat, csak Erikkel tortent: o teljesen lent van, elvileg ettol lentebb mar csak szules kozben lehet. Ezert van az a hatalmas etvagyam. A mehszajam nem valtozott, meg mindig 2100-as.
Jah, viszont a vernyomasom egesz magas volt, most nemtom pontosan, de kicsivel 140 alatt. Ez azert furi, mert en alacsony vernyomasu vagyok, nekem meg 120 felett sem volt soha. Es baromi sokat nott a sulyom is, vizesedik a labam is. Remelem nem lesz ebbol semmi gaz. Feherjet tegnap neztek: nem volt a vizeletemben.