Sziasztok!!!
Ma valahogy gyorsabban végig olvastam a termést, mint máskor szoktam... na nem arra célzok, hogy gyorsabban olvasok, hanem, hogy kevesebb hozzászólás volt ma..
Én is voltam ma 38hetes uh-n illetve nst-n.. Nst reaktív, Blanka nagyon ügyes volt ismét..
A szülőszoba színig volt, egy csomó elfolyt vízes kismama volt.. még a szülésznők is meglepődtek, mivel mára nem mondtak frontot.. vagy igen? Merthogy még nem mentem bele a Kattkat által belinkelt orvosmeteorologiába..
Uh: 38+0 Bpd: 94mm/az én kis nagy fejűm...
/
mellkas: 100*95mm
combika:69mm
úgy megnéztem volna mások értékeit akik voltak 38hetes uh-n, de fogalmam sincs ki mikor volt, nem tudnám vissza keresni...na, meg egy csomó mindenki megszült még a 38hetes uh előtt...
Valakinek uh értéke????
Lara... tegnap nekem vissza jöttek a joslóim, este vagy 2órán keresztül jól fájt a pocim..és mégsem tudom leírni, hogy hogyan fáj..úgy fájt, mint mikor be kellett feküdnöm a kórházba, csak negyed annyira.../az akkor szinte birhatatlan volt/ , de a jellege...hát fogalmam sincs..
Kérdeztem az uh-n, hogy zárva van-e még a belső méhszájam, de mondta az uh-s nőci, hogy annyira ott van Blanka buksija, hogy nem látszik, csak az, hogy meg van rövidülve...
Na meg mikor felfeküdtem az ágyra és megkérdezte, hogy hány hetes vagyok, mondtam, hogy 38, ő meg jól rám csodálkozott, hogy és még így fel tudok pattanni az ágyra??? mondom miért? hogy kéne? aztán mondta, hogy akkor biztos jó, könnyű szülésem leszm ha ilyen jól viselem...mondom hát úgy legyen, bár nem hiszem, hogy bármennyi összefüggés lenne a két dolog között...