Új privát üzeneted érkezett!

Geri, az első 2 nap, amikor még nem nő lufira, akkor lehet még hason aludni...utána tényleg nem..azért is kérdeztem Nórit, hogy vajon kihasználja-e ezt most még...Az biztos, hogy szülés után, ha megérkezek a gyerekágyas osztályra, az első mozdulatom, a hasrafekvés lesz :D

Zsizell-császár, hát ez jó :D

Zarja, akkor apa is be tud mostmár kapcsolódni az etetésbe :)

Kriszti, jó, hogy jelentkeztél, szóval Máté még fényfürdőzik..tényleg inkább most fénykezeljék, mint itthonról kelljen visszamenni.

Bori, ha úgy alakul, hogy kell mérleg, akkor a patikákban lehet bérelni, de a védőnődhöz is elmehetsz akár hetente, hogy lásd jól gyarapodik-e.
lara

Megint nagyon jó éjszakánk volt, csak 1-kor és 5-kor kelt. Pedig 9-kor evett előtte fürdés után. Nagyon jól kialudtuk magunkat (kb. 7 órát aludtunk). Este volt még egy hasfájásos óránk és utána egy fél kilós szaros pelusunk. :) Meg jött az igényelt manó csomagom, amit egy csajszi küld olyan babáknak akiknek ilyen nagyon kis cuccok kellenek. Most egy 44-es rugi van rajta és ez végre pont jó rá.

Ebéd után jövök és visszaolvasok.
vicky79
Budapest III. kerület

Dalika, a Tiramisu nagggyon finom lett, nem sok maradt belole, persze azt tudni kell, hogy amennyit emberem ele teszel annyit meg is eszik belole, mert imadja. Szoval koszonom a receptet!

Anita, betyarkorte :-)

Asszem nekem is tavozott egy kis darab a sokat emlegetett nyakdugobol...

A merlegen en is gondolkodtam, de tuti csak paraztatnam magam a meresek eredmenyen, ha nem ugy menne minden ahogy szeretnem, igy hat ugy dontottem nem lesz, amig ugy latom hogy nincs ra szukseg.

Reggelre ugy megduzzadt a szam, meg az arcom, hogy csak neztem a tukorbe bamban, hogy ez most tenyleg en vagyok? Meg jo hogy emberem mar elment dolgozni, lehet megijedt volna tolem. Mostanra mar jobban nezek ki, de kafa lett volna ha mennem kell valahova.

Holnap elvileg szulnom kene...

Kép

Kép
editmk

Edit- mikor nekem bedagadt az arco, ra 2 napra szultem- ugyhogy ez igy nyakdugoval egyutt nagyon gyanus...
geri79

Edit, én hallottam olyat, hogy megdagadt a szája a kismamának (gondolom extra vízvisszatartás) és másnap már babázott..
Na most látom, hogy Geri is mit írt, úgyhogy Edit, pakod be maradék cuccot a kórházi motyódba!

Én meg nemsoká indulok a 3. CTG-re...

Sütöttem egy adag Ézsóné Edit-féle pogácsát, nagyon finom :)
lara

Edit, örülök, hogy ízlett!! Örülök, hogy sikerült vele örömet szerezni!

dalika

Viki, Barbus hány centivel született?
lara

Edit, szerintem is pakolj. Arcdagadás, nyákdugó, ez több, mint gyanús szülési jel :wink:

Lányok, ti mernétek kockáztatni a helyemben, nekünk a kórház 1 óra, mernétek menni még plusz egy óra utat családhoz ellentétes irányba?
itt dilemmázok mi legyen, mondjuk nulla panaszom vagy fájásom van...

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi- en elso babas voltam, es 3 ora alatt szultem, amibol 40 perc a varrogatas volt. Nem tudom, milyen volt az elso szulesed, de a masodik , elviekben, sokkal rovidebb lesz.
geri79

Edit! Ez nagyon szülésgyanús!!!! Hajrááá!!! Biztos sokat mondogattad, hogy mukodj! :D

Kép
zsizell

Edit!
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Te két napon belül babázni fogsz! :)

Én is indulok a 3. CTG-re. Majd jelentkezem, hogy mekkora lóbébim van! :)
Sziasztok!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!!!

Ma valahogy gyorsabban végig olvastam a termést, mint máskor szoktam... na nem arra célzok, hogy gyorsabban olvasok, hanem, hogy kevesebb hozzászólás volt ma..
Én is voltam ma 38hetes uh-n illetve nst-n.. Nst reaktív, Blanka nagyon ügyes volt ismét.. :lol:
A szülőszoba színig volt, egy csomó elfolyt vízes kismama volt.. még a szülésznők is meglepődtek, mivel mára nem mondtak frontot.. vagy igen? Merthogy még nem mentem bele a Kattkat által belinkelt orvosmeteorologiába..
Uh: 38+0 Bpd: 94mm/az én kis nagy fejűm... :lol: /
mellkas: 100*95mm
combika:69mm
úgy megnéztem volna mások értékeit akik voltak 38hetes uh-n, de fogalmam sincs ki mikor volt, nem tudnám vissza keresni...na, meg egy csomó mindenki megszült még a 38hetes uh előtt... :lol:
Valakinek uh értéke????
Lara... tegnap nekem vissza jöttek a joslóim, este vagy 2órán keresztül jól fájt a pocim..és mégsem tudom leírni, hogy hogyan fáj..úgy fájt, mint mikor be kellett feküdnöm a kórházba, csak negyed annyira.../az akkor szinte birhatatlan volt/ , de a jellege...hát fogalmam sincs..
Kérdeztem az uh-n, hogy zárva van-e még a belső méhszájam, de mondta az uh-s nőci, hogy annyira ott van Blanka buksija, hogy nem látszik, csak az, hogy meg van rövidülve...
Na meg mikor felfeküdtem az ágyra és megkérdezte, hogy hány hetes vagyok, mondtam, hogy 38, ő meg jól rám csodálkozott, hogy és még így fel tudok pattanni az ágyra??? mondom miért? hogy kéne? aztán mondta, hogy akkor biztos jó, könnyű szülésem leszm ha ilyen jól viselem...mondom hát úgy legyen, bár nem hiszem, hogy bármennyi összefüggés lenne a két dolog között...

Kép
Kép
ronci

Kakti: kiváncsian várjuk az eredményt!

Boruska: én szereznék a helyedben, legalább egy kölcsönmérleget az első időszakra. Aztán majd meglátod, szükséges-e. Szerintem próbálj olyat levadászni, aminek van mozgáskiegyenlítő funkciója, magyarán akkor is mér normálisan, ha a babának épp jár keze lába. Mert két szopi közötti kicsi súlykülönbséget egy örökmozgóval állati nehéz lehet lemérni.

Edit: az arc puffadása egyértemű jel, úgyhogy HAJRÁ!

Vicky: tök jó, hogy tudtok aludni. A tojás nélküli tiramisu receptjét majd kérem szépen.

Kicsit el vagyok kenődve. Apát gyakorlatilag csak aludni láttam a héten. Hajnalban megy, későn jön. Tudom, hogy próbál előredolgozni, hogy majd itthon lehessen velünk sokat, de mégis ezek az utolsó kettesben töltött napjaink, jó lenne egy kicsit többet kapni a másikból. Úgy volt, hogy ma korán végez, miénk a délután. Nemrég hívott, hogy reméli, a színházba odaér.. :( Rajta kívülálló ok miatt csúszik, de azért rossz. Elhatároztam, ha nem végez, én bizony elmegyek egyedül, legfeljebb a szünetben majd elmesélem neki, mi volt az első felvonásban. Vagy értem jöhet..

Kép
juci-77

bizony mondom, betyárkörte, betyártallér , de nekem tetszett a próbálkozás az ördögmorzsára is :)

sztori: amikor még Leventével az intezíven voltunk, jött be a család, hogy legalább ablakon keresztül láthassa manócskát. Szerencsénkre épp az ablak mellett volt az inkubátorunk, így mindent látni lehetett. Jött is Imi a lányokkal én meg épp tettem tisztába Leventét úgy inkubátoron keresztül (jó kis móka.. :? ) Hallom Imi magyaráz:
-Az ott a kuki az meg a zacsi
Szandika : zacsi? milyen zacsi? mi van benne?
Imi: hát mogyoró
Szandika: én nem ehetek mogyorót mert allergiás vagyok rá :D
stephie

Ildi, attól függ, hogy hány perces fájásokkal indultok otthonról, mert ha pl. elfolyik a magzatviz és fájás sehol, akkor ráértek autózgatni, de ha elfolyik és egyből 3 percesek akkor meg nem..
Lillu mennyi idő alatt született?

Én is megjártam a CTG-t...hát semmi extra, egy árva fájásocskám volt 56%-os, más nem, de pont erre számítottam. Amúgy doki nem vizsgált meg, mert ott sem volt. Jövő csütörtökön kell megint menni (UM szerint 40 hetesen).

Kakti, neked mit mondtak, mekkorára becsülték Lili súlyát?

Szerintetek a holnapra beígért havazásnak lehet hatása a szülésekre? Vagy csak a frontoknak?
lara

juci! nekem itthon van a párom, viszont Ő majd akkor tud keveset itthon lenni, mikor haza jövünk a kórházból... az talán rosszabb.. De azért jó szórakozást a színházhoz estére! és ha tényleg onnan mész szülni, akkor majd várjuk az infokat!
stephie! ez cuki volt! :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci, súlybecslés volt? Nekem 1 hete volt UH, ott BPD:94,5mm, FL: 73 mm volt.
Tényleg ennyire volt mégis hatása a frontnak? Hát most melegfront volt..
Nekem továbbra sem jöttek vissza a jóslók...csend van, néha néha egyet érzek mutatóba :(
A holnapi hóeséstől várok nagy áttörést :D :D

Anita-mogyoró: hát ez aranyos volt :D
lara

Lara- hat, ez sem mindig igaz, nekem mikor elment a magzatviz meg nem volt fajasom, 40 perc mulva, mire beertem a korhazba, allando fajasom volt szinte- de mondhatni, hogy 3 percesek, es 5 cm-re nyitott ehszaj...
Juci- jo szinhazasdit!
Ronci- szep nagy babo!
Anita- hat, igen, a gyerek gyorsan asszocialnak!
geri79

Hello Csajok!

Egész délután nem tudtam belépni a babanetre... Rendesen elvonási tüneteim voltak :lol:

Voltunk vérvételen, a kórházban pont bent volt a szülésznőm is meg a dokim is, és képzeljétek azt mondta a vérvevő néni, hogy ha szeretném akkor azt kívánja nekem, hogy délután a vérvétel után mehessek is vissza szülni... Hát nem tudtam, hogy örüljek, vagy beparázzak :? Utána ezen járt az agyam, majdnem bebeszéltem magamnak, hogy tényleg szülünk :lol: Nagyon jó kedvem van, el sem vagyok fáradva, pedig mentünk ma sokat, remélem nem "vesztem" érzem :? Azért még egy picit jó lenne, ha bent maradna a csöppség, még csak holnap töltöm a 37. hetet. :roll:

Anita! Nálunk tényleg ördögmorzsának hívják azt a bizonyost :lol:

Csinálok fincsi orosz hússalátát, anyós meg főzött gulyáslevest meg palacsinát. Nyami. Úgyhogy megyünk uzsizni :lol:

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Teljesen paff vagyok ma, nem tudom, hogy a tegnapi fárasztó nap-e, vagy az időjárás, vagy hogy megint kukorákoltam hajnalban...
De este jönnek barátnők (ma egy másik szett:)) És megint neki kell állnom főzni, meg eltakarítani a tegnapi romok megmaradt részét. Ehhez képest csak feküdni bírok, leesik a fejem... :(

Juci, én sem látok semmit az emberemből, hétközben 10 előtt még nem jött haza a héten :( Monstam is neki, hogy nem sokat fog látni a gyerekéből, ha ez így megy tovább, felejtsem el a fürdetésre haza érő apukát :( Sose látja pucéran, szóval beadhatom neki, hogy kislánya van :)

Ez a kézdagadás elég zavaró + a szám is olyan fura... először azt hittem, kiszáradt, pedig állandóan kenem, de nem, ez dagad :( Basszus, nem akarok így maradni a maradék 3 hétre, mint Angelia Jolie... Egyéb jelek nincsenek a szülésre, egy kicsit fájdogált a hasam délelőtt, de nem nagyon...

boruska

Bori, hát nálad is van már szájdagadás...3 hétig igy maradsz? Nem hinném hogy még 3 hét...
Edit meg nagyon elcsendesült...csak neeem??!!

Geri, akkor mondhatjuk azt, hogy nem ér rá 2 órát autózni az Ildi és kész, ez lett az ítélet :P
lara

Lara- en csak biztatlak titeket, hogy milyen gyorsan is lehet. En nem is remeltem, hogy nekem ilyen lesz, de mindenkinek ilyet kivanok!!!
geri79

Sziasztok!

Bé vagyok sózva, mert mindjárt indulunk a Mei Tai-ért :lol: :lol: :lol:
Tegnap rendeltem, és azt hittem egy hét minimum, hogy elkészüljön, de pont abból a típusból és anyagból van "raktáron", amit szerettem volna.hihi

Szana ma írt vissza.
Utólagos engedelmével bemásolom ide:
Jaj, de sajnálom, hogy nem jöttél be! (hát így utólag én is :?)
Azóta már itthon vagyunk. Tegnap délután jöttünk haza, majd bejelentkezem, csak jelenleg azt sem tudom hol áll a fejem

Zsófi!
Nagyon szép Mirci!
Neki is olyan kék szeme van, mint Nektek?

Kattkat

Kép
kattkat

Ja még egy dolog.
Lehet, hogy én vagyok vaksi, de nem lelem a táblát a piszkozatok között.
Akinek meg van a friss, visszatelepítené?

Kattkat

Kép
kattkat

Eddig nem tudtam belepni a babanetre, nem tom mi volt vele.

Koszi mindenkinek a biztatast meg a drukkokat, remelem igazatok lesz. Mar csak a leanykamat kene meggyozni, hogy jo lesz neki kint is.

Kép

Kép
editmk

Sziasztok. Zsolti vagyok:-)
Eszter arca is szülés előtt változott meg(torzult).
Sőt,reggel úgy kelt fel,hogy gyanúsan nagyon kipihentnek érezte magát:-) másnap folyt is el a magzatvíz:-)

ÚGYHOGY lehet felkészülni:-) Csak hajrá ez már a célegyenes:-)

zarja

Hajrá lányok! Szülésre fel!!! :)

Én most inkább ledőlök, mert megfájdult a hasam, márpedig eldöntöttem, hogy a 37. héten én még nem szülök! :D
zuzmooo

Hát, Zsolti, kipihent nem vagyok :) Tükörben nézegetem magam, de nem látom a torzulást, "de ez a száj!" (na ki tudja, ez miben volt? :) )

boruska

csipike: Én is így vagyok a szoptatással. Néha mikor van kedve vele foglalkozni, akkor szív belőle de nem tudom hogy mennyit mert nem mértem. Ezek mindig olyan spontán dolgok. Én is jobban szeretem az üvegből etetni, mert így pontosan tudom mennyit evett. Remélem azért később megpróbálhatom visszaszoktatni, bár nálunk mindig akkor eszik, amikor már sír. Előbb nincs szívem kelteni, mert nem tudom mennyit aludna. Ma éjszaka is csak kétszer kelt fel enni.

kriszti: Mi is így voltunk. Két nap szolárium után mehettünk haza. Remélem ti is mehettek.

boruska: Mi üvegből eszünk, szóval tudom mindig hogy mennyit evett, de nekünk is lett itthon mérleg. Naponta fürdés előtt csupin szoktam csak mérni. Szerintem azért az 1 hónap bérlés nem olyan vészes és ha több időre kell, akkor meg veszel legfeljebb.

lara: Barbus 49 cm-rel született.

juci: A tojás nélküli tiramisunak küldöm a linkjét. http://www.mindmegette.hu/tiramisu-toja ... kul.recept

edit, boruska: Hajrá gyors és könnyű szülés!

Lehet hogy a Laktoherbtől fáj a gyerek hasa? Ma nem ittam és nem volt hasfájás. Majd vetetek apával homeós bogyót. Ugye az is van olyan jó? Mert a teától tök sok teám lett. Most egy fejéssel le tudok szívni két étkezésre való kaját. Így éjszaka nem kell fejnem, bár reggel már muszáj, mert nagyon feszül.

Megpróbáltam tenyér és tappancs lenyomatot csinálni só-liszt gyurmából, de mire kisütöttük már nem látszott annyira. Még majd próbálkozom, mert olyan édes volt. Bár nem ment könnyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki, a lakoherbtől ismerős anyuka babájának is volt hasfájása, nem kizárt, hogy a Tied is érzékeny!

boruska

Naaa,eddig nem tudtam belépni a babanetre :shock: :shock: :shock:

Hajrá Lányok!!! Ki lesz a következő a husos szájúak közül?? :wink: :D

Anita, :D :D :D :D :D :D

Ildi, csatlakozom a "ne furikázz" csapathoz

Kép
csipike09

Ez a só-liszt gyurmás megoldás nem jött be. Valakinek valami ötlet tappancs és tenyér lenyomatra?
vicky79
Budapest III. kerület

Gyurmába nyomni, aztán gipsszel kiönteni? Akkor pozitív lesz, az sztem jobb is!

boruska

Anita: muszáj tápszert adni, mert ugye nincs annyi tejem. Így először nálam szopizik, aztán viszem az apjához a maradékot kipótoltatni. Esküszöm, hogy a Zsolti kifejezetten örül a dolgok ilyentén állásának, mert így legalább ő is etetheti. Én meg fejek, és megpróbálom – kézi hajtánnyal – utolérni a követelményeket.
Helyes a gyerekszáj :D

Csipike: mellesleg a doki néni ma célozgatott rá, hogy még sárga a gyermek (minket simán hazaengedtek a kórházból) és valszeg azért b*szott szopni rendesen. Jövő hét péntekig kaptunk haladékot a bőrszín rendezésében, és addig 100 g-ot híznia kell. Egyenlőre bírja a tápszert.

Csipike: az a bajom, hogy a cumisüveg szopást lassanként az én cicimen is alkalmazza. Rángatja össze vissza, még jó, hogy ilyen gumisan nyúlós a mellem.

Boruska: aham, megméred szopi előtt, meg után. A különbözet amit evett. A többit nem kommentelem, mert beszívtam. Ha dagadsz akkor ebből nem lesz még 3 hét.

Juci: ne sajnáld apát. Ha tényleg jól szopik a babó, akkor közte van 3-4 órátok együtt lenni, míg alszik. Olyan, mintha kettesben lennétek…

Vicky: hát mi szigorúan 3 óránként ébresztünk (kivéve éjjel). Ma már 3* felpofoztam a fiamat, hogy felébredjen, nagyon nehéz felébreszteni. Lehet, hogy előre megkapja az összes anyai pofont?

Ma megnyugodtam végre. Bár délelőtt beszéltünk a védőnővel, újra könnybe lábadt a szemem. Belenyugodtam a tényekbe, ha bőgök, akkor is ez lesz. Pont. DE egy jó dolog van a tegnapi bőgésben, a sok sírástól tisztul a szememből a vér (amit szülésnél szereztem). Zsolti felajánlotta, a cél érdekében lefúj gázsprével.

zarja

Vicky: én is akarok két etetésnyit fejni. AKAROOOK!

zarja

zarja, ez a bőgés még mindig a hormonok, tuti. Én alapból bőgős vagyok, ma egy hülye filmen is elsírtam magam, pedig idáig azért még nem süllyedtem eddig :) Meg a fáradtság is rásegít a könnyekre.

boruska

Én sem tudtam belépni a banyanetre, ez csalááás!

Hát ez a mogyorós sztori... :lol:

Kép
zsizell

Vicky, nekem is puffadt Vivi a laktoherbtől, + a mecsek tejszaporítótól és szerintem már a naturlandostól is, bár nem olyan mértékben. a homeos bogyók jók, én a ricinus communis 5ch és a urtica urens 5ch szedem és jó!

Zarja, kitartás! Te is fogsz még annyit fejni. Most mennyi időnként fejsz? Mit szedsz tejszaporítónak? Én 1-1 1/2 óránként fejek. kivéve éjjel.

Ennyi időt kaptam...megyek

Kép
csipike09

nagyon veszélyesen élek, ha ma este iszom egy kis pohár bort?

boruska

még buta kérdés: miben hozzátok / hoztátok haza a gyereket? Mennyi réteget kell ráadni?

boruska

Hm, Csipike, ez jó tipp. Én csak a szopi után a maradékot, de ezek szerint érdemes besűríteni is? Ezt eddig senki se mondta.

Boruska:body+rugdalózó+overáll+2 satyi. Nálunk ennyi volt. Bár szegényemre minden nagy volt. Az overáll meg egyenesen hatalmas. A két satyi: van egy vékonyabb sapka, ami a fejre köthető, meg egy polár sapka. Elvileg a vékony és rá a vastag lenne a menetrend, de a polár sapi leesik akkor a fejéről, így cseréltünk, vastag polár sapi, amit a fejére rögzít a vékonyabb. Ettől olyan helyes törökös a kinézete. :D

zarja

Bori! Semmi bajod nem lesz a pohár bortól. Nekem a szülésznő azt mondta, hogy ha abbahagyom a magnéziumot és keményedek, görcsölök akkor toljak le 2 cl töményet és jobb lesz. Úgyhogy egy kis bortól tutkeráj, hogy semmi bajod nem lehet. :lol:

Hát én úgy gondoltam, hogy adok a cseppemre egy hosszú ujjú body-t, arra egy plüss rugit arra overál, két sapi (vékonyabb és vastagabb), kiskesztű (ez inkább a vakarózás miatt :roll: ) bele a hordozóba és betakargatni. A védőnő aztat mondotta, hogy így jó lesz :roll:

bellerreni
Eger

zarja: Küldök neked tejecskét virtuálisan (nekem 120-140 ml-t sikerül lefejni 2 ciciből). A laktoherb tea nekem bevált, csak lehet hogy a gyerek hasa attól fájt. Most a homeós bogyókat fogom enni. Állítólag ez is jó. Nekem is keltegetnem kellene (a kórházi gyerekorvos azt mondta, hogy amíg nincs 3 kiló addig keltegessem), de az itthoni gyerekorvos már nem mondta. Szerintem így is jól eszik és hízik. Bár ma eléggé össze-vissza evett. Egyszer 70 ml+ciciből is próbálkozott, egyszer meg 30ml. És most volt hogy 2 órára ébredt.

boruska: Body, zokni, plüss rugi, vékony és vastagabb sapka, overál. Az overált a kocsiban kibontottuk.

Van egy vallomásom és véleményeteket kérem:

Szülés utáni idegállapot: Képzeljétek nekem a védőnő javasolta, hogy keressek fel egy pszichológust. Elpanaszkodtuk neki, éjszakánként félig éber állapotomban hülyeségeket csinálok. pl. volt olyan, hogy felébredtem és azt láttam, hogy a gyerek ott alszik mellettem az apja helyén és simogattam, meg próbáltam befelé húzni, nehogy leessen. És nem is ez a gond, ez csak olyan alvajárás féle. A gond az, hogy már beszélgettünk apával és még mindig a gyereket láttam. És emlékszem is rá, hogy nem értettem a dolgot. Állítólag a kialvatlanság és a túlzott aggódás. Most még várok a dokival, mert már jobb (kevesebb ilyen van, mióta éjszaka ki tudom aludni magam) de volt olyan is, hogy a cumisüvegét kerestem a takaróm alatt, mert hogy én elejtettem. És ez már a kórházban is előfordult. És az első két napban még nem volt semmi kötődés a gyerekem felé, akkor kezdett kialakulni mikor első nap az inkubátorba került. Véleményeket kérek: megbolondultam? Vagy várjak még, hátha jobb lesz? Most még egy hetet várok.
vicky79
Budapest III. kerület

Lucának nincs tüdőgyulája,de hörgőtágító meg antibigyó kell neki. Ha hazamegyünk holnap,akkor sem lehetnek együtt. Csak vasárnap hozhatom haza a nagylányt! Megszakad a szívem! Legalább ő jól elvan a mamánál! :-) Kicsi ma is óránként 20percet töltött cickón. De ma csak ülve etettem,h biztos jól tegyem mellre. Plusz egész nap póló nélkül rohangáltam,h szabadon legyen a cickó. Délután nagyon éhes volt meg pirosat pisil,amitől én is beszartam. De kiderült,csak vmi kristályosodás a pisiben,mert keveset iszik. Szóval kapott cukros vizet. Aludt 3órát. Nekem meg közben berobbant a tejem! :-) 60g-ot nyomott elsőre! ↲Ildi! 8perces picit rendszertelen fájások után 3órával gyerek volt. Nem lesz időd rá! Sztem!
Vendég

Csajok! Megteszi valaki, hogy felteszi a gmail-re a pocakomat? :P

Előre is köszke

36+6 pocak: Kép

Kép

Kép

bellerreni
Eger

Viki! Nem hiszem, hogy megbolondultál volna. Én a helyedben még várnék jövőhétig hátha kipihened magad és jobb lesz...

Nóri! Szegény Luca! :cry: Jobbulást neki. Örülök, hogy megérkezett a tejcsid is :lol: Csak így tovább. Én is így akarok szülni... de úgy is jó lesz ahogy Geri szült :lol:

bellerreni
Eger

Hali!
Semmire nincs időm, nemhogy szüléstörténetet írni!!
Mert hosszú volt és fájdalmas!!

LARA:
Ha még megvagy, nem akarok hiú ábrándokat kelteni, kösd föl a gatyádat a váci kórházzal kapcsolatban!!A csecsemős-nővérek nagyon rendesek, még az ápolók is türhetőek de a körülmények borzalmasak!Én 5 napíg voltam bennt:kedd déltől vasárnap délíg.

zsó
Kép
pcd1985

Most kulcslyukon hallgatjuk a gyereket, hogy felébredjen a fürdetéshez!
Tejem van-a császár után ugyanúgy beindult, mintha szültem volna.
De azért küzdünk nap mint nap a szoptatással, nyávogással, aludni-nem -tudással, nekem nagyon nehéz, erre nem voltam fölkészülve.
És ráadásul itt a második gyerekem:a párom, apa nagyon aktív, kb mint egy 5 éves gyerek :D :D

zsó
Kép
pcd1985

Kattkat, na megvan a MeiTai? szép?

Vicky, ha Barbus 49 cm-rel született, akkor hogy hogy 44-es rugi a jó rá? Annak nem kellene kicsinek lennie, vagy nagyobb fajta?
Tappancs lenyomat: kend be a baba kezét rúzzsal és nyomd rá a papírra, esetleg lehet kapni gipszet, amit vizzel kell elkészitened, talán kreatív hobbi boltba nézném meg...
Én nem mennék pszichológushoz, szerintem csak kialvatlan vagy, meg hirtelen totál megváltozott az életed, beköltözött az életedbe egy baba, aki soha ezelőtt nem volt ott és tudod, hogy te vagy érte a felelős. Szerintem ez okozza, hogy most a gondolataid 99%-át ő köti le és így megy ez éjszaka is, meg mindig. Ahogy belerázódsz, meg kicsit pihentebb leszel, szépen elmúlnak ezek.

Reni, szép nagy már a pocakod, milyen kerek szemből!

Nóri, milyen ügyesek vagytok, hogy már 60at szopizott!

Zsófi, körülmények? Mi az ami nagyon borzalmas? A mosdó vagy a wc vagy micsoda? Mert tudod én voltam kórházlátogatáson és nekem akkor nagyon tetszett. A fürdőt és a wc-t azt nem láttuk...nem mutogatták...talán arra gondolsz, hogy gáz? Mert a szobák olyan jónak tűntek, 2 ágy, modern berendezés...vagy ez csak pár szobában van így, amit nekünk mutattak???
lara

Viki!
Szerintem sem őrültél meg csak egyszerűen minden gondolatod a pici körül forog éjjel-nappal. Látszik, hogy ezek a fura dolgok is mind a gondoskodni vágyásról szólnak. Hogy jól csináld.
Várj még egy picit azzal a pszichomókussal, aztán ha még 1-2 hét múlva is lesznek ilyenek vagy durvul a dolog, akkor hallgass a védőnőre.

Köszi a Normaflore-os véleményeket. Vettem és ittam is már egyet. :)
Úgyhogy 2 milliárd többszörösen antibiotikum rezisztens Bacillus clausii spóra már visszatelepült belém. :lol:

Megvettem a M.T.-t. Nagyon klafa. :)
Gremese is nagyon szívélyes és kaptam kedvezményt is! :)

Kattkat

Kép
kattkat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?