Sziasztok!
Ma csak este tudok jönni legközelebb,mert vendégeink jönnek(csak a család, de akkor is el leszek valószinűleg foglalva). Sogornőmtől kaptam légzésfigyelőt (egyet meg ugye mi vettünk), szóval beüzemeljük a kiságyakba meg ilyesmi.
moncsika
Na jól van, akkor megnyugodtam, csak tudod már annyira a vége felé közelednk, hogy akármi van, rögtön azt hiszi az ember, hogy van valami...
Neked is vérzik az orrod? Nem is mondtad. Nekem is szokott, a leghülyébb időpontokban ered el, múltkor pont lefekvés előtt kezdett rá, utánna meg nem tudtam elaludni, nehogy megfuladjak álmomban(na jó ez tudom, hogy hülyeség, de néha vannak ilyen gondolataim
)
A lényeg , hogy Nimócival minden oké, szép súlyben van (ezekszerint nem sokkal kisebb az én egyik kislányom se, csak én előbb fogok szűlni, szóval annyira már nem fogom tudni meghizlalni), mindenesetre nyomads a húst, tényleg kerüld a sót, tudod az ásv. vizben is van, nézd meg mindig mennyi a natrium.
Én úgy vagyok vele, hogy kimélem magam, de valahol már nagyon nyugodt is vagyok, hogy ár mindjárt itt a 37.hét, sztem ez nagyon szép teljesitmény tőlem.
Szóval már nem aggódom.
Nekem a dokinál jó volt a vérnyomásom, meg a ctg-n is jó szokott lenni, úgyhogy sztem az itthoni géppel van valami, lehet merül az elem.
Hát elég szar, hogy nem lett jó ez a keneted, de azért is csinálják ilyenkor ezt a vizsgálatot, hogy még időben ki tudjanak kezelni, a babádnak nem lesz semmi baja tőle, úgyis felszivja a te szervezeted .
A ctg-s pontozás sztem félig vicc volt.Egyébként igy is nehéz ám, hogy folyamatosan mozognak a babák, múltkor fennt voltak , de nem ficánkoltak ennyit, akkor simán megcsinálták a ctg-t, mostmeg még szólnom is kellett a nőcinek, hogy hosszú percekig nem jelzett semmit a gép, mert a gyerekem lelépett.
Neked mik a továbbiak? Hány naponta mész ctg-re? Apánkhoz mkor mész legközelebb?
A szűlésznő témáról meg a szobáról , helyettes orvosról ilyesmiről nem beszéltetek?
Két napja iszom actimelt, multisat, -úgy tűnik nagyon izlik a picikéimnek, mert megint nagyon kergetőznek
bodzika
nagyon édi lehet Esztike
Sogornőmnek a kislányától vagyok én igy elájulva, igaz ő most lesz 3 éves, de annyira okos, ügyes, értelmes,hogy azt el sem lehet mondani.Olyanokat csinál , hogy az hihetetlen, nagyon imádni valók a gyerekek.
cs.andi
Most láttam a LifeNetwork-on egy szüléstörténetet, pont igy volt a csajszi, mint te, az első babájánál, "csak úgy el men szülni" nem volt rá felkészülve, és elég sokat szenvedett, a második babánál, már jártak előtte különböző terápiákra, elsajátitotta a légzás technikát, stb és sokkal könyebben szült. Abban biztos van valami, hogy fel kell készülni agyban előre, én néha le is játszom a jeleneteket, hogy mi hogy lesz, meg szoktam olyat is csinálni, hogy amit szeretnék azt elképzelem/elkönyvelem, hogy már az enyém, vagy már úgy megtörtént ahogy szeretném, stb. Sokat számit, ha rá tud hangolódni bizonyos dolgokra az ember.