Sziasztok!
Hazajöttünk már egy ideje, csak apuci nem engedett a géphez, mert neki volt dolga rajta
Szóval, nálunk is minden rendben. Kicsi babám mindene tökéletes, megfelel a korának
Bár az UH-os doki kicsit furi volt. Ahhoz képest, hogy genetikai UH volt, max. 2 perc alatt megvoltunk, semmit nem mutatott, semmit nem magyarázott, a videó persze nem működött, és nagyon profi lehet, ha ennyi idő alatt minden szervét alaposan megnézte
Megkérdeztem, hogy látni-e, hogy fiú-e vagy lány, erre azt felelte, egyáltalán nem látja, meg amúgy is, korán kezdődött ma a napja, már alig lát(marha jó, nem???), de talán van valami a lába között, 75% hogy fiú. Hát, mit mondjak, nem volt túl meggyőző.
Délután megvártam a saját dokimat, már rég lejárt a műszakja, mégis nagyon rendes volt. Percekig ecseteltem aggodalmamat a sok tüsszentés miatt, próbált meggyőzni, hogy nem valószínű, hogy bajt okozott volna, de végül inkább megvizsgált, és tökéletesen zárt a méhszáj
Gondolom magában már jókat röhögött rajtam, hogy micsoda dilis, aggodalmaskodó nőci vagyok
De mindegy. A lényeg, hogy minden oké, még a szívhangját is meghallgattuk, bár nagyon elbújt a drága, alig találta meg a doki. Ez is tökéletes volt.
Majd 23.-án megyünk a Praxisba 4D UH-ra és akkor alaposan megnézzük Babucit és talán biztosra kiderül, hogy mi van a lába között. Azért azt az egy képet majd felrakatom apucival a profilomba, amit csináltak Róla.
Voltunk a Brendonban és a Megatoys-ban(a kisebbikben), hát, hogy micsoda cuccok vannak ott. Főleg a Brendonban, álomszép kisruhák vannak, de az áruk elég húzós. Nem is vettünk semmit, sajnos. De azért egy-két különleges cuccot úgyis kikönyörgök majd
Kiságyat viszont kinéztünk egyet, csak még elég korai lenni megvenni. Egy olyan kombi kiságy, ami együtt van a pelenkázószekrénnyel, és később gyerekággyá alakítható majd. Volt fehér és fa színben, 49000Ft volt. Szerintem egy ágy(ráadásul átalakítható)+pelenkázó ennyiért nem drága. Pláne, hogy unokatesóm ismer egy Brendonos srácot, neki is ő szerezte be a bútorokat, jóval olcsóbban, áfa és azon plussz költségek nélkül, amiket az áruház rak rá. Így még olcsóbb lenne. Na mindegy, majd meglátjuk.
És még egy apróság, tegnap éjszaka megint egy jókora tejcsifolt lett a hálóingemnél
Tök jó
Ja, és Cicmerák, gratula neked is a jó eredményhez és a kissráchoz
Hú, micsoda regényt írtam
Babus