Sziasztok!
Mennyi jó hír!
Én meg bőgök egész nap. Nem csoda, hogy nem nagyon vizesedek, kisírom az összeset....
Először azért bőgtem -figyelem,uncsi lesz!- mert nem akart mocorogni babuci,aztán,mikor végre felébredt és forgolódott egy sort, meg szépen huzigálta a kis lábát ide-oda, akkor meg örömömben sírtam. Teljesen idióta vagyok...
Arra is gondoltam,hogy pár napja reggelente veszek be egy fél vérnyomicsökkentőt, mert mindig 130 fölötti az érték, hogy nem attól lassult-e be a gyerekem ennyire. Mintha időben volna párhuzam, de ugyanígy a havazással is...
Chilikém, nem akarlak lelombozni,de én jól töltöm a könyvet -napi 3x írok bele) ,azért is stresszelek annyit ezen a fránya mozgáson. Libuskának egyszer le is írtam, hogy osztottam fel emiatt 3 közel egyenlő részre a napomat.
Na,mizu a magnéziummal?Nem írtad meg végül.
Tök jó, hogy ilyen szép nagyok a csajok! Holnap mindenképp megtippeltetem magunkat is Apánkkal. Már nekem is fúrja az oldalam a kíváncsiság. A mi fejünk sem volt túl nagy a múltkor...de már a 4D-n is úgy volt, hogy az oldalsó átmérő kisebb volt, elölről hátra nagyobb (tehát oldalról kicsit lapított a búránk) de így a körméret meg pont megfelelő lett. Pedig a képen milyen kis holdvilág képe van Nimókának.
De jó, hogy neked már van ilyen előtejed! Engem már mindenki ezzel csesztet,de nekem még nem volt...
Köszi a dicséreteket lányok! Az a helyzet, hogy én megnyugszom az ilyesféle munkáktól. Amikor a legidegesebb vagyok, nekem akkor kell pl.gyöngyöt fűznöm.
Bodzikám, persze, hogy a kiságy fölé lesz! Csak nem tudom, hogy egyesével keretezem be (textilképnek gondoltam, textil kerettel, kis béléssel), vagy ha több is készen lesz, akkor összeszerkesztem és falvédő lesz belőle.
Micikém, bábokat még nem próbáltam varrni (géppel nem is tudok,csak kézzel, de egy bábot kézzel is simán meg lehet varrni), de biztos tudok. Csak elszántság meg anyag kérdése.
Hogy mikor szeretnék szülni...nemtom. Amikor így betojok, mint ma is már holnap se bánnám, hogy kint legyen, aztán legalább látom, hogy jól van-e vagy sem. Persze szeretném, ha minél erősebb, ügyesebb pasi lenne,ahhoz meg nemárt még kicsit edződni odabenn. Holnap megyek Apánkhoz, majd ő megmondja, mire számítsak.
Kata, elég vicces így az eredményed... Csuda tudja, mitől lett ilyen,majd Apánk megfejti. Biztos nincs gond, ez a fő!
Édes kicsi Patrika! Hogy te micsoda hsz-t tudsz máris írni! Látszik, hogy köztünk töltöttél jónéhány órát... Nagyon huncut kislány vagy! Megbőgetsz itt mindenkit, aztán meg kuncogsz magadban sok sírós nyanyán, ugye?
Gyönyörű kislány vagy! Sok puszi Neked és a szüleidnek!
Csomeekám, örülök, hogy minden rendben veletek. Nekünk is a 18.hetin derült ki, hogy fiú a baba.Addig hol ezt mondták, hol azt.