Ezt a masszazsos dolgot elraktarozom magamban, majd visszakeresek, ha meg harom het mulva is gyerekkel egyben lennek.
Nemtom miert, a magassagomhoz kepest kicsi pocakomnak, vagy az aranytalanul hosszu vegtagjaimnak koszonhetoen nekem meg semmi nem jelent megoldhatatlan problemat.
Elerem a padlora zuhant dolgokat, allva is huzok zoknit, cipot. Mondjuk a padlorol mar lassabban pattanok fel es az agyban atfordulasnak is konkret folyamatabraja van. Minden reszpontnak teljesulnie kell, hogy tovabb haladjak.
A ctg-t a szuleszno nekem is ulve csinalja, viszont lent a terhesgondozoban fekudni kell. Haton. Holnap oda kell mennem, mert szabin van ugye a szuleszno.
Mar most felek tole, mert
1. ott tuti sokat kell sorban varni
2. annyira nem kedvesek
3. merlegelnek is, a szuleszno nem teszi hala az egnek
4. nemtom hogy birok ki haton fekve 15 percet, mert levegot sem kapok ugy, illetve szarasig kemenyedek, tuti nem sik ctg-t fogok ugy produkalni
Katica: ha a malnaleveles felajanlast komolyan gondoltad, akkor en elnek vele. De nem fontos am ingyen, mert amugy is megvennem, egyenlore csak egy csomaggal vettem. Nem egy nagy tetel, de nem akartam, hogy rajtam maradjon, ha megszulnek ido elott. Viszont szepen fogyogat.
Beszeljuk meg hogyan, de szivesen atutalom neked az arat plusz a postakoltseget, mert Pesten en mostanaban atvenni nem tudom toled szemelyesen. Holnap ugyan megyunk fel, de mar most ezer dolgot kell elinteznunk, szoval igencsak zsufolt nap lesz.
Amugy lusta dog vagyok ma. Mar nem hajt a tatar. Nem pihentem meg egy percet sem, de nem is vasaltam. Inkabb mosogatok, konyhazok, feltoroltem a tiszta padlot, nezelodtunk, heti menut talaltam ki. Magyarul mindent elkovettem, csak a vasalashoz ne kelljen hozzakezdeni.
Jah, hozzakezdtem: felallitottam a vasaloallvanyt, elokerestem a vasalot, Ferivel lehozattam a ruhat.
De nem birom elkezdeni. Utalok vasalni.
Azon gondolkodom, hogy mit kellene meg csinalni helyette. Lehet, hogy szexelni kellene egyet, ha gyerek-mentesek leszunk alvasidoben. Feri mar jelzi az igenyet egy ideje. Szerencsetlenkedni fogunk csak, de meg ez is jobb lenne, mint a vasalas.
Es ismetlem, amit reggel mar irtam: diszno vagyok. Baromi sokat birok enni. Es nem is vagyok tole rosszul. Eszek, dugig vagyok, porgok kicsit es jo is. REggel melegszenya, delben pizza. Vettem kremest is, az jo lesz uzsira. VAcsira narancs. Nulla zoldseg, alig rost. Huh, mi lesz ebbol.