Viki!
Remelem, hogy ez a hanyas meg csak bukas kategoria. Bar ha csak egyszeri alkalomrol van szo, akkor meg a hanyas is normalisnak tekintheto, hiszen meg nagyon picike.
Kristof bukos baba volt, igaz, hogy nem sugarban jott belole vissza a cucc, de valamennyi idonkent szinte mindig erkezett. Rettenetesen gyuloltem a bukast. Nala sem egybol jelentkezett par naposan, hanem 2-3 hettel kesobb. Annyibban nyilvanult meg altalaban, hogy eves utani bufiztetesnel a levegovel jott vissza tej is. Ha kaja utan mozgattuk, akkor tobb is jott. Nem telezabalasrol volt szo, csak siman nem zart rendesen a nyelocsove.
Ezert utaltam az esti furdetes, ugyanis o nagyon torkos borz volt, meg most is az, kaja teren nincs pardon. Ha ehes, akkor enni akar es addig ordit ektelen hangerovel fulladozva, amig enni nem kap. Hat igen, ezt az anyjatol orokolte.
Furdeteskor dontenem kellett: ha elotte etettem meg, akkor nyugodt volt a furdes, viszont bukott a mozgatas miatt. Ha utana etettem, akkor meg vegigorditotta az egeszet, mintha nyuznam, mert ehes volt.
Igy mi azt csinaltuk, hogy az adag felet (ugye tapszerbol) megkapta mondjuk hetkor (vagy aprobbkent amikor epp felebredt, mert akkor csak evett, aludt estig). Vartunk negyed orat, de csak annyit, hogy ne aludjon vissza es akkor furdettuk meg. Igy nem is volt ehes, de nem is bukott. Majd utana megkapta a tobbi kajcsit is.
Viszont eleg sokaig tartott a bukas. Nem mult el par honaposan, sot. Hozzataplalas alatt is tartott, csak akkor nem jott vissza semmi, ha surubbre foztem a kajcsijat (mondjuk a zoldsegeket en csak puresitettem, nem igazan higitottam). A gyumolcsoket szinten puresitettem, majd ha nagyon folyekony volt, akkor babarizzsel (rizsliszt szeru ize, kint veszegettem, nemtom, hogy itt van-e konkretan babaknak valo) suritettem erosen pepesre.
Ez igy bejott.