Új privát üzeneted érkezett!

Hát ez szupergyors szülés volt!

Gratulálok Noncsihoz!

Kép
Kép
molmar

Gratulálok Noncsihoz!!!!

A babatablót elküldtem levélben a gmail-re.
zuzmooo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:46-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:46-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:47-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Mi is itthon vagyunk vasárnap óta, csak próbálunk talpon maradni. Hát 4 gyerek azért 4 gyerek :P

Szerencsére jól vagyok most, mert sikerült EDÁ-val szülnöm, ami egy álom és gátmetszésem sem volt :P

Tündéri a pici, a lányok is oda vannak, majd jövök a részletekkel.

Monyó, Nóri ! ÓÓÓÓriási gratula a kislányokhoz! Jó egészséget nektek is!

Milán babához is gratula!

A hazaérkezett fris anyukáknak meg kitartást, önbizalmat kívánok.

Már készül a kép, hamarosan feltesszük.

Jó éjt!

Móni
kokonya

Norinak gratula Noemihez!!

Ronci koszi., megtalaltam :-)

Ma delutan vegig takaritottam a lakast, foztem, ugy ereztem tele vagyok energiaval, aztan a vasalast mar holnapra halasztottam, mert megiscsak elfaradtam. De nincs fajas. Semmi. Ugy nez ki en leszek az egyetlen aki tulhordja csemetejet.ohhhh Raadasul egyre tobben hivnak, az ominozus "egyben vagy meg?" kerdessel :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
editmk

Halihó!

GRATULÁLOK AZ ÚJABB CSÖPPSÉGEKHEZ CSILLÁNAK, MONYONAK ÉS NÓRINAK!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ne haragudjatok nincs most erőm visszaolvasni (pláne mert ismét nagyon le vagyok maradva)...

Azt viszont láttam, hogy írtatok a szülés utáni fogigátlásról...

Van olyan ismerősöm, akinek első baba lombik volt (ráadásul többszöri próbálkozásra), azán szülés után 2 hónappal spontán esett teherbe :D (úgy, hogy szoptatott is!) Aztán most újra, s már 3 gyerekük van :P !

Barátnőm huga pedig spirál mellett lett terhes...szerencsére egészséges lett a baba, de ugye az ember nem azért rakat fel spirált...

Más
Még nekem is nehéz felfognom, hogy Zétimen kívül nemsokára lesz itt egy kis "objektum", aki ráadásul kislány, a mi lányunk, s "kezdődik minden elölről"...szopi, büfiztetés, ringatás...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Na szép jó reggelt! :-) hát csak címszavakban,mert nem komálok telefonon pötyögni. Szóval írtam,h indulunk. Még akkor is csak abban voltam tuti,h jobb lepasszolni Lucit. Megvacsiztunk,elindultunk. Útközben kezdett durvulni a helyzet. De én csak azt hittem,lekvár vagyok. De nem,hanem kemény,mint biliben a pisi szaga,mert még utána,h hívtam Kaktit, elmentünk bankba pénzért! :-) persze mikor fájt,az necces volt! 19:35 megvizsgál a szülésznő. 2ujjnyi. Remek. Mondom,kérek edát. Aszongya menjek zuhizni helyette. Kérdeztem,hívja-e a dokit. Aszongya majd! Kérdem van-e külön szoba! Á,csak a terhespatológián van hely. Fasza! Minden szar! Legalább szülőszoba van. Ctg-t feltesz. Megsimogat,majd közli,h ha még 2ujjnyi vagyok,kötünk edat,mert látja,h kurva erösek a fájások. Hívja a dokit,de mondja neki,h még hazamehet előtte. Na ezt elküldöm!
Vendég

burokrepesztés. Oxyt nem kaptam,de vénám heges,mint állat. Fuzi fél óra alatt kötik. Közben csendben folyik a könnyem. Nem a szülés,a szurka brutális! Jön anesztes. Kb 9kor. Nagyon kedves. Egy szuri,két szuri. Jófej. Elröhögünk. 15perc múlva beadja az adagot. Kezd hatni. Kicsit felülök. Szépen jönnek a fájások. Szülésznö bejön. Mondom meg kéne nézni. Doki megjön. Majd ö. Kiderül,lesz szoba,csak ki kell takarítani. Szülésznő megkéri a szülőszobást,h csinálja meg. Szülesznő megnéz. Közli,h boszorkány vagyok,legalább addig várjak,amig egy kesztyüt felvesz. Nyomunk,gyerek kint. Hurrá! 2ujjnyiról eda 12perc alatt fájdalommentes babát hozott. Nyisza sem volt. 34es fej. Lepény darabokban,ki kellett takarítani. De mondtam,eda miatt azt sem érezném,ha elemlámpát felejtenének bennem! Tippeltem ott is súlyt: 3400g, 56cm, 34,32 tényleges méret: 3410g 56cm, 34,32. Hivatalosan is boszorkány vagyok! Nagyon boldog banya! Noncsi 1,5órát szopizott. Igazi porszívó. Csak reggel 7kor kapom vissza! Úgy mesélnék még,de gyűlölök pötyögni. Küldök képet. Ezen nem olyan szép. Viszont életszerű!
Vendég

Nóri!

Hihetetlen vagy :arrow: szülés után 3 órával Babanetezel :P Várom a folytatást...bár már esik le a fejem...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:47-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Mire leírtam meg is jött a folytatás :P

Nagyon ügyesek voltatok!

Ó, bárcsak nekünk (és mindenkinek a topikban) is ilyen "könnyen" menne majd :roll: !

Még 1x gratula és sok boldogságot a pici lányhoz :!:

Kép a gmail-en?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:48-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Én is 2 percenként frissítettem... :)
Már csak a képre várok! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kattkat!

Nekem sem sikerült "közé rondítanom" :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:48-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:49-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Nem vettem :lol:

Várom a fotót...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Nem vettem :lol:

Várom a fotót...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

jöttem volna elöbb,csak 2órát lehettünk manóval. Utána szobafoglalás. Aztán jöttem. Kép gmailen. Fasza aranyerem van! Valami nekem is jusson! :) na húzzatok aludni,nektek kell a pihi! Én meg kattogok egyedül. Basszus,ennyi egy szülés? Ááá
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:50-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:50-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Nórikám!
Ez a Noémi gyönyörű még ilyen pár percesen is! :)
Próbálj meg pihenni kicsit, mert rád is rád fér! Holnap egy viszonylag kipihent anyuci várja a lánykáját (vagy lánykáit?)!
Bár mondta a szülésznő a felkészítőn, hogy az első éjjel általában agyzakatolással telik a kismamáknál, mint alvással! Azért valamennyit próbálj meg!
Még egyszer gratulálok! :)
Puszi!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kattkat!
Én is most rángattam le magamat a bubikról! 520ezer valamennyi volt a rekordom... Bár biztos van már nálam nagyobb spíler is! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kattkat: Próbáljuk Barbus úgy fürdetni hogy ne nagyon előtte egyen, de lehet hogy most ez volt. Meg szerintem a sterimart is lenyelhette és az összekutyulta a gyomrát. Most szépen alszik.

nóri: Gratulálok. Nagyon szépséges Noncsi baba. Betettem ezt a képet a babás fotók közé. Majd felhívlak nappal. Nagyon örülök, hogy ilyen gyors szülésed volt. (Apa itt szentségel, hogy miért nem megyek már aludni.)
vicky79
Budapest III. kerület

a képen nem sír! Sőt,egyáltalán nem sírt. 1percet sem. Csak épp a torkát szívkák le! Olyan vagyok,mint a Boci,boci tarka,se füle se farka. Elöl vérzek,hátul vérzek! Áh!
Vendég

Miért, Nóri? Letépték a füledet? :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na, elteszem, magam holnapra - vagyis mára, csak későbbre... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

hát nem megy az alvás! Van egy kisbabám! Hát betojok! :-)
Vendég

Nori: tok ertheto, hogy nem tudsz aludni. Szerintem ilyenkor szinte senki sem tudna aludni, foleg egy ilyen szep szules utan. (Ket nap nonstop vajudas utan talan jobban menne, de olyan ne legyen senkinek.)
Orulok, hogy minden ugy sikerult, ahogy szeretted volna! :D

Kattkat!
En ugy erzem, hogy te vagy a kovetkezo! Legalabbis en mar ket napja arra szamitok, hogy mire gephez erek nap vegen mar itt talalom a hirt, hogy te is kettoben vagy. :D

En annyira fel vagyok porogve az uj haz miatt, hogy keptelen vagyok negy-fel ottol tovabb aludni. Kicsit idegesito. Este elalszom szepen, meg pisilni sem jarogatok, szoval a hat-het ora egybefuggo igy is megvan, ami tok jo. De ez a hajnali keles kikeszit. Semmi ertelme. Lomolok a konyhaban, mintha lenne valami dolgom es feszt azon gondolkodom, hogy mit kellene sutni, mire a fiuk felebrednek. De nem suthetek minden nap! Dagadt diszno lesz az egesz banda,mire megszulok. Igaz, hogy utana egy darabig szerintem nem lesz idom semmire.

Ma reggel merlegeltem. Szekrekedes mellett jarok 14 kilonal. Nem keves, de vegulis nem is olyan sok. :)
Jo ez nekem, jut is, marad is.
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Nórinak nagy gratula, ezt szépen megcsináltad! :) Most egy kicsit reménykedem, hátha nekem sem lesz másodjára gátmetszés.

Viki, nekünk is volt ilyen hányás a babával mikor pici volt, nem is egyszer. Nekünk akkor azt mondták, hogy lehet rosszul zár még a nyelőcsöve és visszajön. Bár, amikor sugárban hányta teli a kiságyat, akkor nem tudtak ezzel megvígasztalni... Nekünk azt javasoltá próbáljuk meg picikét megemelni az ágy elejét... Nem igazán vált be. De egyébként egyszer ugyanígy fürdés után csinálta nekünk is, mentünk az ügyeletre. Hát finoman szólva is hülyének néztek, pedig ténleg elég ijesztő, hogy tök jól kajál, aztán meg háromszor kihányja nem is akárhogyan.

dalika

A mar egyre kisebb szamu pocakosoktol kerdezem:
a lab es kezhuzogatas nalatok is bejatszik?
Eddig is volt, de az elmult napokban nagyon durva format oltott Erik altal. Komolyan mondom, hogy tuti igy fog nekem burkot repeszteni. Foleg a kezevel durvul. Amikor az oldalamon fekszem es o meg ugy szepen oldalra csusszan a medencembol, akkor nagyon aktivkodik. A fenti es a lenti oldalamon is kapar. A kaparas meg elmegy. De amikor olyan erovel vegighuzza a (szerintem) konyoket lent az oldalamon, hogy kivulrol kiemelkedik es latszik a csik, ahogy a gyerek vegighalad, nah, az nagyon durva. Majd ossze kakkantom magam. Nemtom most mekkora lehet, de az biztos, hogy mar annyira nem apro az en fiam, mint amitol feltem.
Most epp azt szamolgattam, hogy nem kellett volna a multkor paraznom a sulya miatt.
Vegulis epp ma harom hete uh-n volt 2600 gramm felett kicsivel. Ha heti 200-250 grammot hizik (amihez az akkor meg csak egyes lepenyem siman hozzajarulhat), akkor is mar 3300 korul lehet most. Es ha akkor szuletik csak meg, amikor Kristof, tehat kb ket het mulva, akkor alulrol verne a negy kilot hasonlo gyarapodas mellett.
Nah, majd ha kint lesz, akkor meglatjuk.
Vendég

Viki!

Remelem, hogy ez a hanyas meg csak bukas kategoria. Bar ha csak egyszeri alkalomrol van szo, akkor meg a hanyas is normalisnak tekintheto, hiszen meg nagyon picike.
Kristof bukos baba volt, igaz, hogy nem sugarban jott belole vissza a cucc, de valamennyi idonkent szinte mindig erkezett. Rettenetesen gyuloltem a bukast. Nala sem egybol jelentkezett par naposan, hanem 2-3 hettel kesobb. Annyibban nyilvanult meg altalaban, hogy eves utani bufiztetesnel a levegovel jott vissza tej is. Ha kaja utan mozgattuk, akkor tobb is jott. Nem telezabalasrol volt szo, csak siman nem zart rendesen a nyelocsove.
Ezert utaltam az esti furdetes, ugyanis o nagyon torkos borz volt, meg most is az, kaja teren nincs pardon. Ha ehes, akkor enni akar es addig ordit ektelen hangerovel fulladozva, amig enni nem kap. Hat igen, ezt az anyjatol orokolte. :lol: :lol:
Furdeteskor dontenem kellett: ha elotte etettem meg, akkor nyugodt volt a furdes, viszont bukott a mozgatas miatt. Ha utana etettem, akkor meg vegigorditotta az egeszet, mintha nyuznam, mert ehes volt.
Igy mi azt csinaltuk, hogy az adag felet (ugye tapszerbol) megkapta mondjuk hetkor (vagy aprobbkent amikor epp felebredt, mert akkor csak evett, aludt estig). Vartunk negyed orat, de csak annyit, hogy ne aludjon vissza es akkor furdettuk meg. Igy nem is volt ehes, de nem is bukott. Majd utana megkapta a tobbi kajcsit is.
Viszont eleg sokaig tartott a bukas. Nem mult el par honaposan, sot. Hozzataplalas alatt is tartott, csak akkor nem jott vissza semmi, ha surubbre foztem a kajcsijat (mondjuk a zoldsegeket en csak puresitettem, nem igazan higitottam). A gyumolcsoket szinten puresitettem, majd ha nagyon folyekony volt, akkor babarizzsel (rizsliszt szeru ize, kint veszegettem, nemtom, hogy itt van-e konkretan babaknak valo) suritettem erosen pepesre.
Ez igy bejott.
Vendég

Bea, ilyet nekem is csinál. Elég hülye érzés. Meg nekem olyat is szokott, mintha egyszerűen kinyúlna alul a lukon :shock: mintha ott birizgálni kifelé a kis kezével. Neked nincs ilyen??

dalika

Judit, de igen, ilyen is van. foleg az elmult napokban. Mondjuk ezt en arra fogom, hogy annyit vagyok talpon es annyit lepcsozom, amennyit meg nem-terhesen sem birnek. Lehet, hogy emiatt, de nekem mar nagyon lekerult a gyerek.
Ki lehet rohogni, de valamelyik nap ugy ereztem, hogy szinte mar kint log valamije, rohantam is a furdobe megvizsgalni magam. Bar ez az erzes nekem annyiban masabb, hogy a mehszajam fele lent a fejet erzem csak, nem a kezeivel kapirgal ott, azokat oldalt tartja. Es huzogatja. :D
Vendég

Gratula Nórinak Noncsihoz! Mint mindent, ezt is olyan Nórisan csinálta :D !
pammut

Bea, akkor jó. Mármint az, hogy nem én vagyok teljesen agyalágyult ezek szerint:) Bár tény és való, hogy hozzád hasonlóan én is egész nap talpon vagyok. Lehet többet kéne pihennünk??

dalika

Jo reggelt!
Micsoda babaeso! Gratulalok a 2 Noemihez es Milanhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekunk nagyon rossz volt a tegnapi napunk es az ejszakank is, nagyon nyugtalan volt a baba, nem tudom, mi lehet a baja. Az erdekes az, hogy azota sokkal rosszabb, amiota szedjuk a hasfajas elleni cseppeket. annyira vergodik, csapkodja magat, meg eves kozben is, hogy majd leszakitja a csapot a mellemrol. Mar teljesen bepanikoltam, hogy biztos beteg, lazatmertem, orvost csoszogettem, ma reggel kijon, es megnezi. A nem alvastol mar annyira faj a fejem, hogy hanyingerem van. Remelem nem kerulget minket valami jo kis betegseg...
geri79

Judit, lehet, hogy tobbet kellene, de asszem, hogy ez az idoszak egyikunknek sem a pihenesrol szol. Elso babakat varva pihenhettem volna szartig, akkor megsem birtam a seggemen lenne, mert feszt szulni akartam es unatkoztam. Nah, hat igy jartam, most a fel karomat odaadnam egy unatkozos napert. Vagy oraert. :lol: :lol:
De jol van ez igy, igy akartuk.
Vendég

Hát nem tudom, lányok, de szerintem azért a hormonok is gondoskodnak róla, hogy felkészüljünk a kevesebb alvásra!
Éjjel 3-kor kerültem ágyba, és 7-kor kipihenten ébredtem. Persze ez nem jelenti azt, hogy nap közben nem fogok egyszer-kétszer elszunnyadni, de ez a későbbiekben is így lesz szerintem. :) Már ha ez a kölök egyszer hajlandóságot mutat a kibújásra... :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Geri! Vagy a hasfajas elleni cuccok nem hatnak es meg mindig hasfajos a babad, vagy pedig eppen az a baj, hogy hatnak, amikor nem kellene.
Nalunk az utobbi tortent. Kristofnal nekem kellett odafigyelni arra, hogy mikor kell emelnem a tapszeradagot, hiszen nem ugy volt mint a cicinel, hogy ha tobbet ker, akkor tovabb szopik.
Nah, az elso hetekben ezt nem mindig sikerult eszrevenni. Ot hetes volt, amikor sirogatott kaja utan. Mar ott volt anyukam, megallapitottuk, hogy hasfajos. Vettem infacolt es gripe watert. Ezek csavartak a pocakjat, mert egesz nap hajtottak a szelet, vegulis asszem ez a hasfajas elleni cuccok lenyege, hogy kiuzik a bent rekedt levegot. A szeklete is tobb volt tole, mert a sok puki miatt hamarabb tavozott a cucc.
Ez ket napig tartott, akkor en elmentem anyukammal par orara csavarogni, Feri maradt a gyerekkel. O nagyon gondos apuka volt, ferfi esszel gondolkodott es nem olvasott ossze annyi marhasagot a hasfajasrol, mint en. Szoval sirt a gyerek kaja utan, o meg kevert be meg egy kis tejet es megetette. A gyerek ezutan mar nem sirt. Basszus, akkor jottunk ra, hogy nem hasfajos volt, csak kicsivel tobbet kellett volna adni neki enni, raadasul a szelhajtok meg jobban meggyorsitottak az anyagcserejet es meg ehesebb lett.
Lehet, hogy nalatok nem ez a gond, csak azert irtam le, hogy ne ess panikba. Senki sem talalja ki elsore, hogy mi a gond, azutan meg altalaban kiderul, hogy csak apro, banalis problema van.
Vendég

[color=blue]Nóri: Gratulálunk Noémi babához, nagyon ügyes voltál. [/color]
Eda miatt meg irigy vagyok, bár azért a szülés nekem se volt gáz.

Látjátok lányok, hogy egy jó eda mennyit számít? :D

Kattka: köszi :) tegnap néztem a pocakod, tényleg hatalmas. Jó kis babó lakik odabent :)

vicky: sajnálom a hányást. Biztis hogy hányás volt? Leventéből is jött vissza cucc még a korán orrán száján, és azt mondták, hogy úgy lehet eldönteni, hogy hányás vagy bukás, hogy jön-e vele hang is :)
Nekünk így bukás lett még akkor is ha a mennyiség ijesztő volt, illetve képzeljétek ezt nem is tudtam, hogy amiatt se kell parázni ha az orrán jön vissza, mert akkor az anyatej az orrában védőréteget hoz létre ami megakadályozza a kórokozók bejutását.
Úgy látszik még 3 gyerekes anyukaként is lehet újat tanulni :)

fogigátlás: mi először gyógyszereztünk, aztán amikor már amigrénjeim két hetente jöttek egész napos hányással, akkor javasolta a doki, hogy váltani kéne, ha nem akarok agyvérzést kapni. Úgyhogy áttértünk a gumira. Egyikőnket se zavarja, sőt én örülök, hogy nem dől a cucc belőlem órákig egy jó keksz után, ráadásul így biztos hogy még semmi kis szart se szedek össze.
Nekem néhány barinőmnek spirálja van és semmi bajuk, illetve már van amelyiknek 6 éve nincs menszije. Nem tudom, hogy végül is ez mennyire jó nekik

Tegnap éjjel Leventét már kelteni kellett, mert zavart, hogy miért alszik....este 9 körül evett és hajnali 2 kor még aludt. Aggódtam, nehogy kizsáradjon nekem... Vagy inkább örülnöm kellett volna, hogy alszik? :shock:
stephie

Geri A Te tüneteidet bizonyára a kialvatlanság és az idegesség okozza. Kisfiadnál meg lehet ezek a cseppek nem válnak be. A doki majd meg fog nyugtatni és ha szükséges, majd ajánl mást a pocakra. Barátnőmnél is a doki saját cseppjei váltak be a szinte kólikás jellegű hasfájásra. A lényeg, hogy Téged megnyugtasson és tudjál pihenni. Az aprókáknak igen érzékeny antennái vannak: ha Te feszült, ideges vagy ő is átveszi.

Bea Csak tudnám honnan van időd és energiád ennyi lakás takarítás mellett még intenzíven banyanetezni is :D ! Irigylésre méltó.

Tegnap rábukkantam a kiskönyvemben a kedden nézett méhszáj leletre. 3000. Tehát még semmi jel (volt ez már 3100 is :lol:). Még csak maradjon, legalább a 38. hét végéig. Viszont tegnap ahogy vezettem hazafelé egyik-másik gödörnél szörnyen fájt. Mivel egyedül voltam bátran nyöszöröghettem és mondhattam csúnyákat.

Viszont alighanem lejjebb ment a gyerkőc. Nem is mozog annyira intenzíven. Sajna sokkal többet is eszem, viszont nem kínoz annyit a gyomorsav. Tegnap este bedobtam egy nagy tányér tejbegrízt, aztán még utána toltam 6db :shock: bfi virslit. Így utólag kicsit durva mennyiség, de még csak rosszul se lettem.
pammut

NÓRI! Hát hallod, ilyen gyorsan...nemsemmi vagy! Nagyon gratulálok!!!
Én is szeretnék ilyen szülést!!!!
Még hogy nem szép a fotón Noncsi, hát olyan kis formás, hogy csuda, szerintem nagyon szép bébi!
Gáttájékon nem is repedtél semmit se? Hát csak ért valamit a gátmasszázs!

Kokonya Móni, jó, hogy már otthon vagytok. Tesókat gondolom le sem lehet bontani a babáról :D

Nálam továbbra is csend van, jóslók csak néha néha. Ahogy 1 hete álltam (5 percesek, nyákdugó el), ahhoz képest még túlhordás lesz a végén..:(
lara

Lara Még van 2 heted. Hol vagy Te még a túlhordástól? Csak nyugi.
pammut

Pammut, Nórinál pár napja 3000-es volt méhszáj, aztán ma meg mexületett Noncsi, úgyhogy innestől nem kell aggódni a 3000 miatt!
lara

Pammut, na akkor nyugtatjuk egymást :D
Igaz, még van 2 hét, csak már látom a jövőt...az elsőnél is 8 napot húztam rá... :(
lara

Lara Minden terhesség és szülés más. Bár a befektetősdi-megindításosdi nekem is mumus. Akkor már inkább 2 héttel korábban :D .
pammut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?