2010.02.03 07:54
Szerző: sirkici
Hát csajok, ti haláliak vagytok, szétröhögtem az agyam, igy korán reggel, ez jóóóóóóó... főleg a babmeghajtás tetszett... Na, ezt még tegnap irtam, word-be, csak aztán közbeszólt a lánykám, most folytatom, lehet, igy már kicsit kusza leszek...
Nóri,
Basszus, tényleg neked is jól kezdődött a hét, csúszás, nuku kaja, nem semmi, szerencsére bajod nem lett, meg az előtted állónak sem, remélem a kár nem túl nagy...
Niki nem alszik külön szobában, egyrészt mert nincs külön szobánk, ha egyszer iskolás lesz, legkésőbb akkor kellene neki valahogy épiteni egy külön szobát, de szerencsére azon még ráérünk gondolkodni, remélhetőleg addigra legalább valamelyikünknek lesz munkahelye! De el is van kapatva, vagy nemtudom, de úgy alszik el, hogy bemegyünk a hálóba, olvasok mesét, közben tejivás, aztán én is tettetem, hogy alszok, 20-30 perc, elalszik, és jöhetek ki apához, szóval... nem túl jó, de ez van, majd ha nagyobb lesz, el fog tudni egyedül is aludni!
Betty,
Köszi!
Bibi,
Ahogy igy nézegettem a képeidet, tényleg lehet benne valami, hogy csendes helyen élni, nektek olyan lehet, mintha mindig nyaralnál, kinézel az ablakon, és nyugalom van, de nem messze megtalálod a nyüzsgést is, ha akarod, ez tényleg csúcs lehet!
Vonalzódat rögtön kiszúrtam, remélem te is robbantassz hamarosan!
Ami a gyerekeket illeti, annyira örülök, hogy te is leirtad, hogy néha megőrülsz a gyerekedtől, meg, hogy vannak mások is igy vele, hisz ebben a világban már tényleg megköveznek érte, ha ilyet mondassz, legalábbis én úgy veszem észre a körülöttem lévőkről is, hogy az ilyen „gondokról” sosem beszélnek, én is szégyellem, ha igy érzem, el sem merem mondani senkinek, lelkiismeret furdalásom van, hogy hogy lehetek ennyire béna, hogy nem csupa boldogság az életem, és most nagyon megnyugtattál, hogy van más is igy ezzel...
Gyabi,
Ezt nem hiszem el, hát ez fantasztikus, és ezt eddig halogattad, már mikor volt január 24, ez gyönyörű, gratulálok!!! Ez tényleg bombaként robbant számomra, nem is tudtam, hogy dolgoztok a projecten...
Párom pedig csak jött hazafelé, és egy barom, akinek elvileg be volt ködösödve az ablaka, azért nem látta belehajtott oldalról, ráadásul apa ment a főúton, az alak meg mellékútnál, beködösödött ablakkal meg sem állt, hanem simán másodikból kihajtott. Legalább ha már nem lát valaki, álljon meg, ha már ő van mellékúton, többet ér, mint bajt csinálni, még akkor is, ha éppen nem jön semmi, vagy senki...
Babszi,
Örülök, hogy már többet jössz, ez jó hir, na meg poénkodsz is, csak igy tovább!
Mi nem is nézünk tv-t, maximum vigjátékokat dvd-ről, de ha nézünk, akkor minden szerdán Dr House, és Született feleségek, nekünk ők a hitek, bár House rajongó apa, de én is birom a csávó humorát, a feleségekből meg a fene tudja, mindegyikben van valami, de tény, hogy Gabin szoktam legtöbbet röhögni, meg Susan-en.
Judy?????????????????