Norinak megy a drukk. Nagyon izgalmas tudni, hogy valaki eppen szul! Utolag nagyobb a meglepetes, ha nem tudunk rola, de igy meg jobban aterzem a helyzetet.
En most csak helyzetet jelentek, mert reagalni egyszeruen keptelen vagyok a faradtsagtol. Ha minden igaz, akkor holnap aktiv tagkent csatlakozom ismet hozzatok.
VEGEZTEM A PAKOLASSAL. Nagyjabol. Nah jo, szinte teljesen. Valamennyi ruhat kell meg atvallogatnom, behajtogatnom es ennyi. De mar minden a helyen van, aminek ott kell lennie, vegignyaltam a padlokat. Ma finomakat is ettunk. Mivel negytol fent voltam, igy sutottem koran hajnalban iszonyatosan finom kakaos csigakat. A Nori-fele receptbol. Nagyon szuper lett, mar el is fogyott.
Azutan pakoltam, majd hurkat sutottem ebedre, azutan pakoltam, azutan filmeztunk volna piheneskeppen, de en bealudtam Kristoffal, majd az elmult harom oraban felnyaltam az osszes padlot, lepcsot, minden szart. Kb egy tonnanyi butort mozgattam meg. Szoval ha ma megszulok, akkor meglesz a miertje.
Holnap babakelengyezunk, kisagyat, pelenkazot rak ossze Feri, megkeressuk a helyuket, en vasalom az Erik-ruhakat. Es ismet sutok valami finomat.
Nem kicsit kikerekedtem. A derekamra rengeteget hiztam most. Felprobaltam a legszukebb nem-terhes gatyaimat tegnap, hat vegulis jok ram, de hatarest. Nem az igazi. Szerintem a csipomon nem fogom oket begombolni, amig le nem megy onnan valamennyi. De nagyobb gondom ne legyen!
Meg csempeket kellene surolnom es attakaritani a furdoszobat, a lenti wc-t, a lepcsokorlatokat letorolni. De ugy dontottem, hogy aljas leszek. Feri anyukaja felajanlotta a segitseget, de eddig nem eltem vele, hiszen a szemelyes cuccainkat ugysem tudna hova kell rakni. Meg en is alig tudtam kitalalni, hogy mi hol legyen. Viszont ezekben az aprolekos es gornyedos takaritasokban nagyon jo lenne, ha segitene. Penteken doki utan hozzuk is es hetvegen itt lesz.