Draga Kati,
Tudom sajnos, hogy nem szabad sportot uzni a szexbol, de mivel eddig csak "erzesbol" csinaltuk es nem jott ossze, gondogtam, hogy most nem akarom elszalasztani azt a napot, amikor termekeny vagyok, igy minden nap az ovulacio korul csinaltuk. Igen, sajnos igy kivette a szorakozas es meghittseg nagy reszet, de o sem es en sem akartuk, hogy kimaradjon egy nap is, es aztan visszanezve magunkat okoljuk, hogy csak azert mert lustak voltunk, nem sikerult ebben a honapban sem.
Hat de ha most sem sikerul, akkor tobbet biztos hogy nem fogunk loversenyben szerelmeskedni, mert ebben semmi poen nincsen. Nekem sokan azt mondtak, hogy minden nap vagy minden masodik nap kell szerelmeskedni, hogy abbol baba legyen. HAt gondoltam,adok neki egy esely es meglatom.
Egy honap olyan hosszu, mig kivarom eloszor az ovulaciot, utana meg hogy lett-e valami eredmenye.... es amikor mindig negativ lesz, utan kezdek elkeseredni.
De ugy erzem, hogy most azert kicsit konnyebb (legalabb is a mai napon
most nem gorcsolk rajta, ugy erzem, nem hiaba tortennek a dolgok ugy ahogy, biztos erre a tapasztalatra is szuksegem van majd a jovoben ahhoz hogy esetleg masoknak segitsek, vagy egyutt tudjak veluk erezni. NEm tudom... de most egyenlore nem panikolok.
Bar nem vaygok egy turelmes alkat, de a munkam es most az ev vegi orulet sokat segit abban , hogy ne csak erre az egy dologra koncentraljak.
Ha jol ertettem, akkor neked mar van egy babad es a masodikat nem sikerul osszehozni? Miota probalkoztok? Az orvosok mit mondtak? beultetesre es mesterseges megterm.sel probalkoztatok mar?