Szevasztok!
Reszkessetek csajok, mert valószínűleg hosszú leszek! Nem szeretnék senkit kihagyni, de annyira pörögtök, hogy nehéz utolérni benneteket.
Kriszti! Gratula a kisfiadhoz! Ezek szerint ő az első februári babánk? (hja, nekem is bejött volna az elseje, de még mindig 2 in 1-ben vagyunk.)
Bea! nagyon ügyesek vagytok a költözéssel, szóval a jövő héten startra készen fogsz állni, szuper!
Geri! Nagyon ügyik vagytok a szopival és tök jó, hogy van tejcsi!Egyébként én is ettől tartok, hogy mindenki majd itt fog állni a fejem felett szoptatáskor, hogy csinálom. Anyukám és nagynéném még csak hagyján, de a párom anyukája?! Hát ő aztán ne jöjjön be, mikor szoptatok,
nem hinném, hogy ő tudna segíteni, mert ő nem szoptatta a fiait, mivel nem volt teje. Remélem azért majd sikerül kiszorítani őket valahogy a szobából szopi alatt.
Juci! Lassan már Te sem tudsz mit kezdeni Magaddal? Én is hasonló cipőben járok... Elképzelem, ahogy apát és Téged rajtakapnak a különszobában a reggeli vizitnél...
És mire jutottál a babaügyekkel kapcsolatos ügyintézéssel? Megéri?
Kakti! Remélem a kutyus már sokat javult. még mindig nem áll rá? Pénteken mész dokihoz a Jánosba? Akár talizhatnánk is!
Boruska!A fájások elmúltak-e már? Mikor tudod meg a vérvétel eredményét?
Ézsóné! Szuper, hogy a kispasid ilyen jó evő! A férjednek meg drukkolok továbbra is! Toll, papír alapján sem tudtok kommunikálni egymással?
Andee73! azért jelentkezhetnél néha gyakrabban, hogy mi a helyzet felétek!
anita! Ügyesen csináljátok, csak így tovább!
Zsizell! Nekem is hasonló méreteket mondtak a babára a múlt héten, de tegnap kisebb méreteket mért egy másik doki. Valószínűleg a kettő között lehet a bébim, mert összemenni ,csak nem mehetett össze?!
Nóri! Sajnálom, hogy nem jött össze a sorminta... pedig drukkoltam, gondolom nem egyedül. Hú, nem mondod! Lehet, hogy Te leszel mégis a következő?
Én is, én is!
Vicky! Köszi a hivatkozást, majd utána nézek. Nekem a párom telefonált az illetékes anyakönyvi hivatalba, hogy ilyenkor mi a teendő. ott azt mondták, hogy a kórházban kell nyilatkoznom, hogy nem élek regisztrált élettársi kapcsolatban és akko kiadják az anyakönyvi kivonatot. De drukkolok, hogy mihamarabb megkaphassátok a papírkát.
Zarja! ennivaló kis pasid van!
Zuzmoo! Én elindítottam a tgyást, majd szülés után pótlapon be kell nyújtani a picinek az anyakönyvi kivonatát, amit még nem tudom, hogy fogjuk megkapni, lásd Vicky és az én helyzetemet. Mi volt az nst-n? scrapbook jól néz ki, én azt hiszem kihagyom ezt is, mint a blogolást.
Csuppancsról nincs hírünk azóta? Sajnálom a toxémiát, remélem nem lesz gond.
És Monyó?
Szanának hatalmas gratula Mirához és a villámszüléshez! Hmm, két elsejei babánk van? Ááááá, én akartam lenni az egyik!
Benettke! csak kettő babát terveztek? A nagynénémék is csak kettőt akartak, de azok sem akkor jöttek mikor tervezték volna és most már az ötödiknél tartanak. Ennyit erről: ember tervez, Isten végez.
Beneildi! Hát nem tudom ,hogy érdemes lenne-e postán elintézni a hivatalos ügyeket, de nálunk, ugye közrejátszik az anyakönyvi mizéria. Majd meglátjuk, egyébként a páromra totál rá lehet bízni a hivatali ügyeket, ő, ha kell tudja verni is az asztalt, nem szívbajos. Én szívesen szülök, hogy ne legyél bajban, de eddig még nemigazán láttam jelét...
Kattkat! sikerült találkoznod Szanával? Szuper lehetett a buli, az anyósod nem semmi jófej lehet, ha ennyien összegyűltek az ünneplésére.
Pammut! Látom, hogy azóta sikerült megnyugodnod az alkalikus foszfatázzal kapcsolatban. Nekem a múlt heti eredményem 384 lett és a doktornő nem mondott rá semmit. Csak annyit, hogy jó a vérképem. A légzésfigyuval kapcsolatban nekünk is rácsos aljú az ágyunk, de szerencsére találtam otthon farostlemezt és arra tettem a lapokat, így nem adott téves riasztást a próba során. Remélem élesben is beválik.
Reni! Nekem is ez a bajom, hogy nemigen tudok mit kitalálni, hogy lekössem magam. Biztos jól fekszik a babád, mert nekem is fejjel lefel van már és mindig a bordáim alatt érzem a mocorgását, ahogy próbál a lábával rúgni.
Editmk! Tegnap meg tegnapelőtt is az volt a bajom, hogy a szeméremcsontom konkrétan le akart törni, annyia fájt minen mozdulatra. Most már nem annyira érzem, de szerintem csak azért mert még egész nap hevertem.
Dalika! Valahogy nem látható a vonlazód. Mikorra is vagy kiírva? Ja, most már látom. Azért még ne siess annyira a szüléssel.
Lara! Hát kíváncsi vagyok, hogy mikor szülsz ilyen adatok mellett. De most konkrétan melyik vonalzódhoz igazodsz? Mert ha jól látom kettő időpontod van.
Kismaki! Pocakos apáca?! Haláli!!!
Csipike! De jó, hogy itthon vagytok! Majd mesélj és tegyél fel képeket, amint van rá lehetőséged!