Sziasztok!
Jelentkezem én is pár sor erejéig. Hétvégén megvolt a takarítás, bár nem túl jó hangulatban ugyanis meghalt férjem nagymamája. Ők kint laknak Ukrajnában így a temetésre sem tudott elmenni. Az a lényeg,hogy már mindenki megnyugodott, mert már nagyon beteg volt.
Gratulálok az ifjú jövevényekhez és anyukájuknak sok-sok tejet és egészséget.
Szoptatós témához: én sem tűrném sőt nem is fogom eltűrni, hogy Janin kívül bárki ott legyen. Nem akarom én mutogatni a cickókat, amúgy sem teszem. Ha valakinek meg nem tetszik lehet rám haragudni, úgyis én vagyok a család makacs, önfejű leányzója. Már az sem tetszik nekik, hogy nem fogunk szólni csak ha megszületett a lánykánk. Nem hiányzik az nekem a szülőszobán, hogy percenként csörögjön a telefon, mert ismerem őket és ez lenne. Az volt rá a válaszuk, hogy kapcsoljuk ki. Na, köszönöm. Tuti halálra idegesítenék magukat. Eléggé antiszoc vagyok én is, de ez van.
Mi is egy másfél szobás lakásban lakunk és pont annyi helyünk van,hogy mi elférünk. Nekem az sem hiányzik, hogy itt legyenek a nyakunkon több héten keresztül. Ez a nézetem sem keltett túl sok örömet bennük.
Nagyon izgulok, hogy ki lesz a következő kismama. Erusverus is el van tűnve. Remélem jól van ő is.
Tegnap este voltunk ctg-n. Kislány jól érzi magát, nem akar semmi jelet produkálni, bár még korai lenne. Most szült meg Egerben a fodrászunk tesója, aki 25-re volt kiírva. Olyan kétségbeesve mondták, hogy megszült, mintha legalább a 28. hét előtt született volna meg. Szerintem ha én megszülök hamarabb mindenki azt fogja hinni a családban, hogy koraszülött a gyerek, mert mondjuk 4 nappal a kiírt előtt születik. Annyira máshogy gondolkozik pl. férjem anyukája is.
A múltkor mondta, hogy minek még most menni ctg-re (pedig nem is tudja mi az) mert korán van még az. Aztán nagyot nézett, mikor mondtuk, hogy attól hogy a 37. héten születik a baba már nem koraszülött.
Jaj, ne haragudjatok, hogy hosszú lettem, de ezek engem úgy ki tudnak akasztani. Saját magamat idegesítem vele.
A hétvégi farsangi buliba úgy néz ki pocakos apáca leszek. Szerintetek jó?