Új privát üzeneted érkezett!

Nóri basszus ne is mondd. Nekem is ez a parám :cry: Éjjel kicsit kevesebbet mocorgott és rögtön parázni kezdtem, hogy nincs-e baj... Úúúútálom az ilyesmit. :x

bellerreni
Eger

Edit lehet már szülni van! Róla nem is kapunk értesítést. Illetve ő már aznap hazajön, szóval sokat nem kell várni.

Juci még érleli azt a babát. De ahogy olvasom, tök jól bírja...
(ja igen, az egyik VW szerviz vezetője az ismerősünk, ő maszekba csinálja a kocsikat és még pecsétel is a könyvbe. Beviszi a szervizbe, a gép kiadja mi a gond, hazaviszi, megcsinálja. Töredék összeg, ugyanaz a szolgáltatás, igaz kb 28km Pesttől. Viszont itt lehet kapni a világ legjobb fagyiját. De ha kell, szívesen megadom az elérhetőségét, mert egy szuper ember)

Molmar sem nagyon panaszkodik.
Kíváncsi leszek, ki lesz a következő. Aki következik, annál nem sok jel van. Talán a vihar előtti csend? :lol: Vagy megint farvízen jön valaki előzni?
Vendég

Reni!

Mi nem a betesszük-kivesszük elvet alkalmazzuk a keksznél. Na jó, az ötperces verziónál igen. De a normál változatnál körülményes a gumi. Ezért húzzuk fel a végén. Akkor viszont fejbe tudnám verni, amikor abbahagyja a legjobb résznél!!!!!!! :lol:
Vendég

Nóri,
én szedtem cerazettet, fél évig, semmi problémát nem okozott sem tej, sem vérzéses formában...
az egyetlen, amiért okoljuk és hülyeség volt fél évig szednem, a második babó késése. Mondjuk ez csak teória, ugye nem tudhatjuk igazából enélkül nem ugyanígy jártunk volna-e...
apával még a hat hetes kontrollig adtunk időt magunknak, ha maradunk a két gyereknél akkor ezt megint megpróbálom, ha esélyt adunk a harmadiknak akkor semmi... nálunk, két ok van a csak két gyerek oldalon, apa szerint az 35 éve már sok, ja és én azért előbb utóbb szeretnék dolgozni, mert bár itthon jól érzem magam, munka is ment így-úgy, Lénivel is tudok 3 évig maradni, de nem pályázom élethosszig htb szerepre.

Eszter, higyj nekem javulni fog a helyzeted, Lillával már simán végigcsináltam fél évesen Ász és Minisztériumi ellenőrzéseket. Ő jött velem :lol:

Nálunk kinyílt a külső-belső méhszáj is, úgyhogy lányok előttem tessék igyekezni :wink: egy pár nap múlva én is beállok a szülni akarók sorába, bár nálunk jövő hét apa egyszer min. Debrecenben lesz, na nem akkor szeretném ill. szombaton sincs dokim :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Bori, köszi a felajánlást, keresztapja már felhajtott neki némi tartalékot, de tényleg nagyon meghatódtam a felajánlásodon, köszi :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri!
Próbáld meg elhallgattatni őket, ahogy elkezdik a hülyeséget! Még ha bunkónak is néznek! Annyi tapintatlan hülye van! De a legtöbb a nőgyógyászati osztályokon! ott megy a sok hülye folyosói pletyka... Remélem, összehozzuk Barbival, hogy egyszerre szüljünk, és akkor nem egyedül fogok röhögni (vagy idegeskedni) ezeken... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:37-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Eszter- nem a rajtaalvassal van bajom, hanem azzal, hogy rettegek, hogy mi tortenhet- leesik, megszoritjuk, mit tudom en. A velunk alvassal is ez a gondom: azert vettem legzesfigyelot, hogy nyugodtan aludjunk, de ha koztunk alszik moccani se merek, es 5 percenkent piszkalom, hogy vesz-e meg levegot. Maskulonben engem is nagyon idegesit a tejeskocsog statusz, es hogy allandoan folyik belolem valami, minden polomat osszepecsetelem- olyan fura es bizar, meg indig ne baratkozta meg vele teljesen. Foleg, hogy tegnap is itt voltak anyosek, Joco szolt, hogy epp etetes van, de anyos es sogornom nem baj felkialtassal vagtattak be a szobaba babalesre, aki epp rajtam logott, azelott meg keresztanya ugyanugy- szoval lassan az egesz rokonsag tisztaban lesz adottsagaimmal- olyan megalazo. Mert hiaba az most babaetetesre szolgal, akkor is az en reszem, amit normal esetben nem mutogatnek funek-fanak. A kep gyonyoru rolatok!
En a tavaly januarig bogyot szedtem, es amikor elhagytam, fogytam 6 kg-t- na, jo, nem csak azert, de szerintem azert is, ugyhogy most nem szeretnem elkezdeni szedni, mert biztos visszajonne, es mar igy is van eleg tartalekom a nehezebb idokre... Meg szoptatas alatt amugy se tartom jo otletnek- ugyhogy nalunk marad azt hiszem az esokopeny...
Kattkat- nagyon szep meglepetes lehetett, anyosod biztos meghatodott.
geri79

Nóri, legalább fejbe vered az illetőt? én nagyon sok rosszat láttam már, de magam is igyekszem nem erre gondolni, mással nem is tudom mit csinálnék ezért... mondjuk a másik halálom, ha mindent eltitkolnak, mert utolsó idős vagy gyermekágyas vagy. Nekem ilyen is volt és rosszul esett, hogy mikor Lillu megszületett, megpróbálták eltitkolni nagyapám milyen rosszul van az intenzíven. Noncsinak nem lesz semmi baja.

Én nem szeretem az óvszert :oops:

Kattkat, Tiéd a következő babó????

KépKép

KépKép
beneildi

Megértelek Geri!
Szerintem a szoptatás intim dolog, nem tartozik ország-világra. Még ha a strandon kell is megszopiztatni a manót, azt is meg lehet oldani, hogy ne lássa mindenki. Ez max. anyára, gyerekre meg apára tartozik. Én azt gondoltam, hogy szopizáskor - ha lesznek itt vendégek (pl. anyósomék, sógoromék, bárki), simán bevonulunk a babaszobába - ha kell, magamra is zárom az ajtót. Nekem ne lesse mindenki a cicimet! :) Az első sorban a gyerek etetésére és Apa szórakoztatására szolgál, nem kiállítási tárgy! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ildi!

Nekem Luca nem bírta a cerazette-et. Mire kiürült a szervezetemből, már nem volt ingere sem a szopira. Azt se tudta, mi az a cici! :evil:
Szóval most nem lesz.
Enyémférj is idén tölti a 35.-öt. Ezért fázik a 3. gondolatától, mert szte addigra öreg lesz. Már most is öregnek tartja magát. Én meg itt ugrálok neki, hogy milyen hülye, 40évesen 3. gyerekhez hogy lenne valaki öreg. De akkor nincs egyedül ezzel a gondolattal... :oops:

Kezdem szégyellni magam. Én úgy gondoltam, csak most kezdődik az élet. Ő meg már tényleg ilyen öregnek tartja magát? Én agyban fiatal házasoknak tartom magunkat. Bár amikor szembedülök azzal, hogy sok helyen (szocpol, fészekrakó...stb.) nemrég 35 év volt a határ?

De a Laci barátai közül egy sem házas. Mondjuk ha a 4legjobbat nézzük. Az egyiknek van egy féléves lánya, a másiknak egy 9 és egy 6éves fia. A másik kettő kapcsolatban van, de gyerek még nincs. Mindegyik idősebb 1-2évvel Lacinál. És egy gyerek sincs. Nehogy 3... :roll:
Vendég

Kakti!

Maximálisan egyetértek! :lol:
Én anyám előtt sem szoptattam. Laci előtt sem direktbe. Többnyire fekve "csináltuk". Ha apa ott volt, nem küldtem ki, de általában a hálóba mentem, oda meg nem jött utánam, csak ha valamit kellett mondani, vagy ilyenek. De anyámékat ott sem tűrtem!

Sőt az ÁEK-ben baromira zavart, hogy a folyosóról az én szobámon át csörtettek dokik össze-vissza. Köszönés és kopogás nélkül. Bejött, átment, kiment. Anyád!!! (ott úgy van, hogy van egy külső folyosó, onnan nyílnak a szobák és a szobákból a csecsemőosztály, mivel az én szobám az elején volt, így nem mentek még 2métert a közvetlen átjáróig, hanem bunkó mód rajtam keresztül közlekedtek! :evil: )
Vendég

Kattkatt: köszi, hogy elmesélted, így már teljes a történet. :D

Geri: pont ezt az etetés közbeni látogatás témát beszéltük tegnap zsoltival. A lelkére kötöttem, hogy senki az ég világon nem lehet a szobában, ha szoptatom a babát. Ugyanezért. Hát normál esetben sem mutogatom a cicimet, azért mert most kisbabám van, miért kéne??? Persze, biztos vannak olyan helyzetek az életben, mikor nincs más megoldás, de amikor itthon vagyok, mindenki menjen ki a szobából. Csak Zsolti láthatja, meg anya.

Fúú, Zsolti sógornője igazi tenyerestalpas parasztasszony, és nagyon ki vagyok akadva, mikor ott vagyunk ezren a szobában, férfiak is, és megnyekken a baba, erre felkapja a koszos egy hete tejes pólóját, kivágja a naagy térdig lógós tőgyét, és beszól: na gyere szopjáá'!! :shock:

Kép
zsizell

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:38-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok,
megjöttünk a dokitól. NST-n minden a lehető legnagyobb rendben. Méhszáj 2111. Azt mondta a lányom mostmár bármikor elindulhat. Ő mindenesetre szombaton indul síelni...

Hát Nóri, a te férjed 35? Az én uram 43 lesz az idén... Ő is mindig azzal jön, hogy milyen öreg már... Hiába győzködöm az ellenkezőjéről.

Ez a fogamzásgátlás téma mindenesetre engem is foglalkoztat, úgyhogy ha hallotok valami okosságot, kíváncsi vagyok rá!! Én úgy érzem a szervezetem nem bírna még egy terhességet a közeljövőben!

Zarja, te pedig jelenleg a társadalom egyik leges leghasznosabb tevékenységét végzed!!! Becsüld meg magad és a tested azért, mert képes életben tartani egy másikat!

dalika

Nekem is most február 24-én lesz 35 a férjem. Szóval a baba szülinapi aji. :D De nálunk is azért van most a kiscsávó a pocakban, mert Zsolti öregnek érezte magát. Én még csak idén leszek 27, vártam volna egy-két évet, de ő "kikövetelte". :D Ezért is baj, hogy másodikat meg végképp nem akarok egy-két éven belül, nade 5 év múlva már mennyire fogja öregnek érezni magát?

Kép
zsizell

Hát én is rohadtul szégyenlős vagyok úgyhogy tuti, hogy ha szopi lesz akkor mindenki addig vigyázzban áll a folyosón, mert engem ne nézen senki. Az 1 szobás lakás átka... A múltkor a doki kiröhögött (nem szó szerint, csak inkább megjegyezte mosolyogva), mert előtte is szégyenlősködtem és mondta, hogy előtte nem kell, látott már ilyet, meg az enyémet is fogja még sokat látni... De akkor is :oops:

Nóri! Az én embőcöm májusban a 34. tölti és most születik az első babánk :roll: Akkor az én embőcöm is öreg? Pedig ő olyan kis gyerek, hogy csak na. Én nem érzem öregnek egyébként. Nekem pont jó :lol: És a párom sem érzi öregnek magát. Néha a pasik olyan kis buták :lol: Szerintem a te férjed sem öreg. Főleg, hogy nálatok már a második baba jön.

bellerreni
Eger

Ja és a vásárhelyi szülészeten ma nagy üzem volt. Három szülés is volt, míg ott voltam. Az egyik babát hallottam is felsírni. Megható volt :)

dalika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:38-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Este megyek a dokkerbácsihoz. Kíváncsi leszek mit mond majd... Bár nem hiszem, hogy lesz UH :cry: Pedig de jó lenne, ha tudnék méretet. Úgy izgulok, hogy mekkora lehet a kis tündérkém :lol:

bellerreni
Eger

Szopi: ha esetleg nem lehet elkerülni a nézőket a szoptatás közben, akkor rá lehet teríteni egy pelenkát a cicire+babára, nyilván úgy, hogy ne fulladjon meg, csak eltakarni azokat a részeket, amiket nem akarjátok, hogy lássanak.

Judit, nekem is 2111 volt a méhszáj a 6 napja végzett vizsgálat szerint, nekem erre, meg a CTG-re mondta, hogy 10 napon belül szülünk. Ez volt 6 napja...még van 4 nap...Ja és a dokim is indul sielni hétfőn.
lara

Kattkat!

Még együtt van a csajjal? Én azt hittem, annak a románcnak vége... :oops:
Vendég

Korok:
Az én Zolim most volt 36. én most leszek 35 és az első gyerekünk lesz Lili. Alapvetően egyikünk sem így képzelte az életét, de halál boldog vagyok, hogy ha kicsi későn is, de egymásra találtunk! Így most jön Lili, aztán kistesó. És kit érdekel, hány évesek vagyunk papíron? Én nem érzem magam 35-nek. :)

Nóri:
Vágom az ÁEK szülészetét - barátnőm is ott szült. És már akkor is undorítónak tartottam ezt az átjáróház-rendszert. Nem hiszem el, hogy nem lehetett egy folyosót kialakítani ilyen célra - bár mintha lenne, csak lusták odáig elmenni. Vagy rosszul emlékszem?

Szilveszterkor nálunk volt a szomszéd csaj az egyéves lányával. A gyerek el van cseszve, ezt ők is tudják. Nem marad meg senkinél, csak az anyjánál, és még egy évesen is annyiszor kap cicit,, ahányszor csak akar. Ez az esetek többségében akár 10-15 percenkénti időt is jelent! Itt ült nálunk, és megkérdezte: zavar-e minket. Mit mondhatnék: nem, ha őt nem zavarja. De azért elég hülye szitu volt, hogy itt ültünk hárman (ő, Zoli, meg én) és rajta lógott a kiscsaj.
Tavaly Zalakaroson láttam egy anyukát, aki úgy oldotta meg a dolgot a strandon, hogy volt nekik ilyen kis félsátor, oda beült hátával kifelé, és szinte észre sem lehetett venni, hogy mit csinálnak. Csak mi egész közel voltunk hozzájuk, azért láttam. De alapvetően akkor is megpróbálta intim körülmények közt megoldani - már amennyire a helyzet engedte. Mert ugye hiába üdülőváros, ott sem teheted meg, hogy kimész a strandról vissza a szállodába, ott megeteted a gyereket, aztán vissza a strandra. Meg hülyeség is lenne...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok, jó hogy írtátok ezt az ÁEK-es átjáróházat, legalább felkészülök rá, hátha úgy nem fog annyira idegesíteni.

Kép
zsizell

Ahhhhhh, meg semmi jele a szulesnek... Ugy tunik ez a gyerek nem akar kijonni. Mar mindenki azt mondja, hogy tuti tulhordas lesz belole. Na arra nem vagyok hajlando!!

Most megyek a szulesznohoz, kesobb meg benezek.

Kép

Kép
editmk

Jaj Edit!

Úgy sajnálom! Én már így is megmakkanok. De az tartja bennem a lelket, hogy Te még bőven előttem vagy!

(Jucira gondolva meg a sárga irigység kerülget, tuti színházból megy majd szülni, amilyen fitt még most is) :lol:

Nekem van cipzáros ajtóval ellátott sátram a ciciztetésre. Bevásárlóközpontokban már sok helyen van baba-mama szoba.
A gáz inkább az éttermekkel és egyéb nyilvános helyekkel van. Sztem pl az állatkertben sincs lehetőség szoptatni diszkréten. (de ott még nem jött rám a dolog)

Viszont pl a budaörsi Brendon szopis helysége a budiból nyílik. Ordenáré koszos, nem fűtik és elképesztő büdös van. Pont egy babaáruházban... Vidéken meg még rosszabb a helyzet!
Vendég

Hát én se érzem a férjem öregnek, ő érzi magát soknak a 35-tel :lol:

Az Áek-es átjáróház tényleg igaz, ha nagyobb számú szobákban fekszel. Lilluval 301-esben voltunk a kutya sem járt arra.
Nőgyógyin pont egy éve a 209-esben feküdtem :cry: 5 napot, na az nem semmi volt. Mondjuk, be lehetett volna belül zárni az ajtót, az megoldja a problémát, csak mindig volt olyan okos, aki nem akarta. Talán babás anyukát erre rá tudok venni, hogy ugyan már zárjuk be az ajtót...
Ja és én a 3-ból nem szeretnék középső ágyat sem :roll: á kicsit sem vagyok válogatós :roll: :roll: :roll:

A szopival meg alakul az ember, higyjetek nekem.
Én totál szégyenlős voltam. Aztán 15 hó alatt, leadtam valamennyit ebből Pl. család női tagjait beengedtem. Amúgy próbáltuk értelmesen, ahogy Kakti is írta megoldani a dolgot, befelé fordulva stb. De azért voltak vicces helyzetek is. :lol: de sok lehetőség van diszkrét szituációkra is :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!

310-es. Gondolhatod... :lol: :lol:
Én külön szobát szeretnék! Remélem nem lesz telt ház! :roll:
(én sem érzem öregnek az uramat. Sőt én annyinak érzem, amennyi én vagyok...)

Ledőlök, mert fájok. Hátha elmúlik...
Vendég

Sziasztok!

Jelentkezem én is pár sor erejéig. Hétvégén megvolt a takarítás, bár nem túl jó hangulatban ugyanis meghalt férjem nagymamája. Ők kint laknak Ukrajnában így a temetésre sem tudott elmenni. Az a lényeg,hogy már mindenki megnyugodott, mert már nagyon beteg volt.

Gratulálok az ifjú jövevényekhez és anyukájuknak sok-sok tejet és egészséget.

Szoptatós témához: én sem tűrném sőt nem is fogom eltűrni, hogy Janin kívül bárki ott legyen. Nem akarom én mutogatni a cickókat, amúgy sem teszem. Ha valakinek meg nem tetszik lehet rám haragudni, úgyis én vagyok a család makacs, önfejű leányzója. Már az sem tetszik nekik, hogy nem fogunk szólni csak ha megszületett a lánykánk. Nem hiányzik az nekem a szülőszobán, hogy percenként csörögjön a telefon, mert ismerem őket és ez lenne. Az volt rá a válaszuk, hogy kapcsoljuk ki. Na, köszönöm. Tuti halálra idegesítenék magukat. Eléggé antiszoc vagyok én is, de ez van.

Mi is egy másfél szobás lakásban lakunk és pont annyi helyünk van,hogy mi elférünk. Nekem az sem hiányzik, hogy itt legyenek a nyakunkon több héten keresztül. Ez a nézetem sem keltett túl sok örömet bennük. :roll:

Nagyon izgulok, hogy ki lesz a következő kismama. Erusverus is el van tűnve. Remélem jól van ő is.

Tegnap este voltunk ctg-n. Kislány jól érzi magát, nem akar semmi jelet produkálni, bár még korai lenne. Most szült meg Egerben a fodrászunk tesója, aki 25-re volt kiírva. Olyan kétségbeesve mondták, hogy megszült, mintha legalább a 28. hét előtt született volna meg. Szerintem ha én megszülök hamarabb mindenki azt fogja hinni a családban, hogy koraszülött a gyerek, mert mondjuk 4 nappal a kiírt előtt születik. Annyira máshogy gondolkozik pl. férjem anyukája is. :shock: A múltkor mondta, hogy minek még most menni ctg-re (pedig nem is tudja mi az) mert korán van még az. Aztán nagyot nézett, mikor mondtuk, hogy attól hogy a 37. héten születik a baba már nem koraszülött.

Jaj, ne haragudjatok, hogy hosszú lettem, de ezek engem úgy ki tudnak akasztani. Saját magamat idegesítem vele. :roll:

A hétvégi farsangi buliba úgy néz ki pocakos apáca leszek. Szerintetek jó?
Vendég

Nóri, az állatkerti szopis hely is a budiból nyílik :shock: legalábbis Pesten és Jászberényben. :wink:

Én a Camponástól sem voltam elájulva.

Viszont a Westend nekem nem a szívem csücske, de a szopis helyük nagyon precíz, kultúrált és tiszta.

Étteremben esküvőn jártunk úgy, hogy beengedtek a raktárba, tisztaság, meleg, szék, csak aztán minden arra jövő megnézte, mit csinálok a fallal szembe fordulva... nagyjából, mint ha a nagyteremben szopiztunk volna :lol: De voltuk olyan esküvőn is, ahol a menyasszony öltözős szobájában full extrás helyen szopiztunk, pedig itt a fiú baráti körébe tartoztunk, de a csaj annyira kapacitált, hogy elfogadtam...

KépKép

KépKép
beneildi

Hát halljátok itt annyira szakad a hó, hogyha most kéne menni szülni, inkább belefognék egy itthon szülésbe. Mert hogy most ide mentő nem tudna jönni az tuti, leggyorsabb gyalog..
lara

Csajok! Ugye jól fekszik az én kis drágám, ha a cickóimnál matat :lol: Totál be vagyok parázva, hogy már nem a fejecskéje van lent...

bellerreni
Eger

Lara! Nálunk is esik, de azért annyira nem. Még az előző 40 cm-es hó is megvan, sőt ahogy letaposták az autók úgy csúzik, hogy mindenki elakad :lol: Azért vajúdás közben nem vállalnám be a sétát még akkor sem, ha nálunk gyalog kb 10 percre van a kórház, úgyhogy Lara akkor várj még egy kicsit amig jobb lesz a helyzet :lol: (mintha ez csak így menne :oops: )

bellerreni
Eger

Reni! Nekem is a cickómnál matat sokszor, és jól fekszik. Szóval neked is jól fekszik!!! Ebben a korban már kicsi rá az esély, hogy megfordul, ha már egyszer befordult. Amúgy azt mondta nekem a dokim, hogy mindig a lábánál érezzük legjobban a mocorgást, mert az a legerősebb.

Kép
zsizell

Nahát Lara, akkor hamarosan csak megszülünk már:) Egyébként te hol laksz? Már ha nem titkos:)

Nyugi Reni, jól fekszik a baba!

dalika

Jól van csajok! Ha ti mondjátok :roll: Köszike :lol:

bellerreni
Eger

Itt nálunk (Csepelen) is most kezdett el esni a hó és 5 percen belül már szakadt.
Vendég

Kíváncsi vagyok, hogy a hó meg a kettős fronthatás hány babát hoz nekünk! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni, Léni is jól fekszik, a hülye cukrom miatt heti 2x járok uh-ra, szóval van időm nézegetni és ő is fent a lábainál a legaktívabb, szóval ahogy Zsizell is mondta, tuti nálatok is jól fekszik a babó.

KépKép

KépKép
beneildi

Kismaki: pocakos apáca :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Lányok, éhen haloooook. Úgy érzem , ha megennék egy lovat akkor is éhes maradnék! :shock: Ide nekem a világ összes kajáját + egy islert. :lol:

Kép
zsizell

Basszus Zsizell ez nem érrrrr!!!! Én is akarok islert :shock:

bellerreni
Eger

Csajok! A táblázatban van kép Csipike Vivijéről, de a picasan nem találom. Kinél van az eredeti? Fel tudná tenni a gmail-re is? Köszi
zuzmooo

Zsizell, ezzel nem vagy egyedül. Én épp a nutellás üveget nyalogatom :oops:

dalika

Megyek készülődök, mert megyünk a postára meg a tecsóba

bellerreni
Eger

na de hova lettek a vonalzóim?????

dalika

Sziasztok!

Előszőr is az új BABÁKNAL MAMÁKNAK SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!

Így, egy 7 eltünés után esélyem sincs vissza olvasni... így meg köszönném, ha vki röviden elmesélné a történteket.

Mi sajnos az elmúl hetet kórházban töltöttük Vivivel...most jöttünk haza.
Igyexem most már folyamatosan képben lenni. Addig is mindenkinek szép napot.

Kép
csipike09

Csipike: üdv. Miért voltatok kórházban? Remélem már minden rendben.
Vendég

Csipike, remélem, most már minden rendben van!

Kép
zsizell

Reni, nem kéne gyalog elindulnom a kórházba, azt biztos, pláne, hogy egy kisebb hegy tetején lakunk...bár lefelé gyorsan menne lehet :D
Ha a cicinél matat a baba az jó, mert akkor a talpával igazgat valamit, legtöbbet a lábukkal mozognak én azt vettem észre..

Judit, Makótól nem messze, Vácon :)

Kakti, a mostani kettős frontban nem bízom már, mivel ma hajnalban ért ide, és ha lett volna valamelyikőnknél hatása, akkor már páran a szülőszobán lennénk..

Csipi, jó hogy már otthon vagytok!!
lara

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?