Szana, gratula Mirahoz!!!
Reni, ra se rants az ebededre, en csoroget reggeliztem lekvarral
Ananacska, hat nem semmi ez mehlepeny story, hogy a fenebe nem vettek eszre? Az a jo, hogy viszonylag konnyen "megusztad", persze utana szornyu lehetett a tej miatt, de maj most!
Anita, nagyon orulok, hogy igy beindult a szopi, ez majd nekunk is erot ad ha az elejen barmi gond lenne!Persze nem lesz!
Kakti, sajnalom a kutyusod, remelem hamar meggyogyul. Nekem a kiskutyamat ki kellett ivartalanitani, mert alvemhes volt, es nagy eselye lett volna az emlo vagy meh rakra, ezert megcsinaltattuk a mutet, hat mondanom sem kell mutet utan olyan elesett volt, olyan rossz volt ugy latni, hogy kb fel napig bogtem, pedig nem vagyok valami siros fajta.
Zsizell, meg kell mondanom megkonnyebbulessel ovastam a soraidat a szoptatasrol, mert nekem ugyan ez volt a velemenyem amig meg nem tudtam hogy babat varok. Ha elmondtam valakinek a hozzaallasomat, altalaban teljesen kiakadtak es lehurrogtak, ezert egy ido utan mar nem mondtam senkinek. Viszont mara mar helyre tettem magamban a dolgot. Egyebkent 6-8 honapnal en sem fogok tovabb szoptatni.
Zarja, Bulcsi naggggyon komoly pasasnak tunik
Amugy meg ma reggelre jol bedugult a fejem, fujom az orrom egyfoltaban, na gondoltam ket orrfujas kozott majdcsak megszulom ezt a gyereket valahogy. Mar alig par napom van es meg semmit sem erzek a szemeremcsont fajdalmon kivul...