Sziasztok!
Megvolt a rendes visszaolvasás
Zalánnak nálunk is nagyrészt unisex holnijai vannak, de asszem én is be fogok szerezni egy csomó csajos kisruhát is
Poci: sajnálom a hétvégi családi vitát
Jó az olasz téli kép
Az én fiamnak is kb 40 bodyja volt, elhordta (56-62-es méretből)
Én meg ritkán mostam eleinte
Émelygés nekem is visszatért néény napja sajna, nem erősen, de van.
Freya: az egyik ok, amiért elegem van a hóból, hogy nem tudunk tőle rendesen eljárni itthonról. Korábban minden héten mentünk valahova a fiammal, most meg jó, ha két hetente tudunk. De látom ezzel nem vagyok egyedül. Jól néz ki a pocid. Sajnálom a veszekedést.
Zsani: csinos a pocakod! Én csak akkor tudom, hogy hol van, amikor mocorog, vagy picit bekeményedik a pocakom. Gratula a kisfiúhoz!!
:D:D
Maki: nem semmi hó volt nálatok is!
Niki: gratula a mosószártiógéphez, amjd meséld el bevált-e
Sajnálom, hogy Riki ennyire szenved a fogzással
Kitartást hozzá neki is, neked is!
Barbuss: Sajnálom, hogy ma reggel is hánytál, odébb állhatnának már a rókakomák
Nagyon jól néz ki ez a bagoly!
Heni: nagyon jók a tortázós képek! Csokikrém receptet egyszer ha lesz időd beirod?
Manorka: nagyon jó hóembert épitettetek
Edi: apuka válasz sms-e... Engem érdekelnek majd a csajos cuccok
Megfázásból jobbulást, és örülök, hogy megnyugodtál!
Sakura: szerintem nagyon jól néz ki az a ruha
Zárt topik: én egyelőre nem mennék, nem irok le semmi olyasmit, amit nem akarok, hogy bárki olvashasson. De szerintem még bőven csatlakozhatnak hozzánk, nem kéne már most bezrkózni
De ez az én véleményem
Ganami: drukk a holnapi UHra! Nekem járt a teljes évre a szabi, amikor szültem a fiamat, pedig én is csak félévet dolgoztam. Mivel szülés után TGYÁSon leszel, és arra jár a szabadság, azt nem tudom, hogy az újszabályozás szerint kiveheted-e előre.
Bébike: gratula a kisfiúhoz Nektek is!
Maki: mi használtan fogunk mérleget venni. Zalánnál kölcsön kaptunk, de az használatban lesz még júliusban
Szabi téma: ugyanúgy tudom, mint ganami. Nem jár a GYED teljes másfél évére, csak az elsőre.
Emma: ahány doki, annyi szokás. Enyém szerint fürödjek nyugodtan, amig nincs nyitva a méhszáj nem lehet gond, mert nem megy be semmi a babához.
Nekem ma megint fáj a fejem, tartok tőle, hogy megint havat jelez
:( Nem akarok több havat már igy is túl sok van.