Új privát üzeneted érkezett!

Most már csak elköszönni jöttem végre egyszer időben lefekszem...csak ilyenkor olyan nehezen alszom el.
Pont mondtam, hogy reggel rókával küzdök, napközben álomkórral, este migrénnel, éjszaka inszomniával.

Holnap ha reggel van időm, még suli előtt benézek..... ha nem, akkor vagy csak kajaszünetben vagy csak 2 után.

d.dodó

Hello csajok!
Csak bekszönök,mert apa itt alszik melettem és nem tudok igy irogatni :lol: :lol: !
Regisztrálok másik névvel de a Mirkóvonalzómról be tudtok majd azonositani!

Ja azt akartam még kérdezni hogy nincs kedvetek átjönni az anyatanyára?
Nyitnék egy topikot és az teljesen zárt!
Senki nem tudná elolvasni amiket irunk!
Nem mintha titkolni valóm lenne vagy bárkinek csk ugy eszembe jutott!
na?
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Hello én irtam az elöbb!
kitudjakivagyok voltam!:)

Kép
Kép
Kép
moni0825

Edi: Nekem is mélyen tapadt meg a méhlepény...az okozhatta a korai vérezgetéseket.
A 16-dik heti Uh-nál a doki, meg már csak annyit mondott, hogy a méhlepény jó helyen van.
Ne aggódj! De már nem is aggódsz! :D

Egyébként van egy ismerősöm, aki 1,5 héten belül meg fog szülni.
Neki a terhessége elejétől problémái voltak...vérezgetés, szigorú fekvés, no sex, stb...aztán erős vérzéssel kórházba vitték.
Ekkor a méhlepény fele levált, és mondták neki valószínűleg koraszülött lesz a baby.
Nos a méhlepény regenerálódott, és normál terhességgel, normál időben történő szüléssel fogja megszülni a kislányát.
No para!!! Mondom én (aki mindentől parázik)! :lol:
Na de én nyugtatgatlak titeket...ti meg engem!

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Jó reggelt :lol: :lol:

Edi
örülök hogy megnyugodtál :lol: :lol: kééérjük a rucikat este!!

Zsani
megy a drukk mára :lol: :lol: :lol:

Moni
engem nem zavar ha olvassa valaki,nekem mindegy hova irok,majd a többiek eldöntik :wink: :wink:

Dodó
én este mint akit fejbevágtak :oops: :oops: megint fájt a fejed??szegénykém :cry: :cry:

Pocak
na ma mi lesz a menü??én rántott husit sült krumplit meg valami tejfölös salit tervezek :wink:

bibar

Jó reggelt! Én vagyok az első??

Bibar??

Pocak??

d.dodó

Jo reggelt a meg szunyokalo vagy mar dolgozoba indulo kismamiknak!

Remelem mindenkinek jol telt az ejszakaja. Edi, latod masnal is volt ugy, hogy nem ott tapadt meg a mehlepeny ahol kellett volna es a vegen minden rendben lett, ugyhogy ne izgulj.

Dodo, Niki, Bibar, merre vagytok a reggeli muszak munkatarsai, meg sehol senki???
Akkor ma en voltam talan a legfrissebb.

Szep napot mindenkinek
:wink: :wink: :wink:
pocaklako

bibar!
Egyszerre írtunk! :lol:

Itt már megint szakad a hó. Viszont a gépem azt írja ki, hogy Pesten -18 fok van! :shock:

d.dodó

Pocak, Bibar!
Ennyire egyszerre ha akartuk volna se írhattunk volna!! 8)

d.dodó

Hogy ezek a reggeli kismamik milyen pontosak...mind a 3-an egyszerre irtunk, mar hianyoltam mindkettotoket. :lol: :lol: :lol:
Dodo, remelm ma reggel jol vagy es nincs rokakoma.
pocaklako

Pocak!
eddig egyet öklendettem. De most elmult az inger! Remélem vissza sem jön. Már kortyolgatom a citromos gyömbér teámat!

Nálunk ma apácska chillis babot készít ebédre. Mert én épp csak kajálni ugrok haza, mert 8-tól 2-ig suliban vagyok. De fél 12-től fél 1-ig ebéd szünet van.

d.dodó

Engem sem zavar, hogy ki olvassa a topikot, nagyon sok kismaminak segitseg lehet minket olvasni, vagy epp valaki hozzank ugrik at es ad tanacsot, ha pedig olyan van azt amugy is tudjuk intezni egymas kozt, nekem tetszik a babanet, en szivesen maradnek itt.

Bibar: befagy otthon a sejaj.. :lol: :lol: :lol:

Dodo: nalad pedig mar nem ujsag, hogy szakad a ho... :lol: :lol: :lol: majd amikor azt irod..csajok izzadunk... :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Ja az ebed: a magament meg nem talaltam ki, Az embernek olyan pennet csinalok aminek, futt csaszarszalonna kocka az alapja, gorgonzola (marvanysajt), snidlig es tejszin van a szoszben.
Jobban nem jott ossze a megfogalmazas... :lol: :lol: :lol:
Lehet magamnak egy minestronet csinalok.
pocaklako

Dodo: orulok, ha meguszod ma reggel csak egy oklendivel. :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Pocak!
Hidd el, lesz olyan is, hogy izzadni fogunk! Ha másnem szülés közben :lol: . Na de viccen kívük....voltunk már bikiniben napozni itt a tóparton.

d.dodó

Ja, nekem is mindegy hol vagyunk! A másik csapattal a tanyán vagyunk! De szerintem mivel ide még nem írtunk olyan sokat, és még bőven lenne amugy ideje, lehetősége csatlakozni ujaknak, mert még nem maradtak le semmiről, igy szerintem nem a legjobb ötlet zártbe menni!!

Ugyis ott az a mail cím. Oda nem csak képeket lehet küldeni, meg elérhetőségeket, hanem ha annyira bizalmas valami, hogy ide nem akarjátok írni, mégis szívesen megosztanátok mindenkivel, akkor ode, mailként meg lehet írni szerintem.

d.dodó

Sziasztok csajok!

Még alszik a kicsi, addig gyorsan bekukkantok, utána úgyis nyüzsi van. Tényleg máshogy élünk mi, mint akik most várják az elsőt vagy másodikat....:) Olyan, mint egy nagy ovi! :D Néha a férjem is közéjük tartozik. Egy nagy gyerek.:)

Bocs, hogy nem válaszoltam arra, én mivel kicsinyítettem a képet, de nem volt időm írni, én Photoshop-val, de az sajna nem ingyenes progi.

Nálunk nincs hóesés, csak bazi hideg. De sütni fog a nap, úgyhogy biztos előjön a maci a barlangból és minél előbb jön a tavasz! Elegem van a hidegből!!!!!

Ma megyek tanácsadásra, úgyhogy ma szerintem már nem leszek.....hacsak nem este.

Én is babaolajjal kenem a pocim, az a legjobb szerintem. Bevált eddig, úgyhogy tuti.

Kezd alul nekem is nyomni, valószínű nő a drága, remélem nekem sincs nyitva a méhszájam, már jártam úgy, hogy mind a kettő kinyílt, aztán mehettem be 3 hétre a kórházba. Hát most nem szeretnék, meg lehetetlen is lenne ennyi gyerek mellett, hogy nem vagyok otthon. Na tessék, már én is parázom, így vizsgálat előtt. No para!!!!!!!!-mondogatom magamnak.:)

Heni
Kép
henriett74

Heni!
Hát nálunk "mégcsak" a második gyerkőc lesz, de ismerős a helyzet, mert mi magunk meg 6-an vagyunk testvérek. És imádom a nagy családot!!

Zsani!
Már tuti az UH-n vagy, nagy drukkok mennek. Ebédszünetben megpróbálok bekukkantani, remélem addigra irsz már.

d.dodó

Na, lépek suliba!
Ebédszünetben megpróbálok jönni, ha nem, akkor csak 2 után.

d.dodó

Dodó: az nem semmi, 6-an tesók!:) Annyit azért nem szeretnék teljesíteni! Én is mindig nagy családot szerettem volna, úgyhogy ez bejött.:)

Zsani, drukk az uh-hoz!!!!! :D Nekem még két hetet kell várnom.

Heni
Kép
henriett74

Heni, Dodo: gyertek hamar.

Zsani: Neked pedig mennek az orias drukkok az uh-hoz. :P :P :P :P
pocaklako

Jó reggelt Kismamik! :)

Zsani nagy nagy drukk, várjuk az infot.... izgatottan, siess :D
Tegnap nem voltam túl aktv,bocsi mindenki.nem volt túl jó napom.Apával veszekedtünk. Csipet jelzésértéküen kirúgta a ház oldalát. Ugy látom ő nem fog hallgatni ha veszekszünk... :wink:

fáj a fejem és esik a hó :shock: :( megint...

Pocaklakó: ebéd tipp :D hmmm. rakott kelkáposzta? imádom :D

Kép
freyja

Jó reggelt!
Tegnap egy közös szánkózás után még szomszédoltunk Emmával :)
Nagyon tetszett neki a bagoly, elnevezte Gombócnak :) Tök vicces, mert nekem is volt egy macim, azt is Gombócnak hívták és egészen addig ott aludt az ágyamban amíg Emma meg nem született :oops: A kórházba már nem vittem magammal :lol:

Gabi, gondoltam hogy ez lehet a kifogás a fehér ellen. De ahogy Moki írta: ami jár az jár :D

Moki! Remélem hamar elmúlik már a fránya hasfájás :x

Maki! 3780 g-mal született, szal nem is volt óriás bébi :roll:
Igen, lesz a Cora akció, nálunk is bedobták :wink:
Lázcsillapító szirupok vannak már picurkáknak is :wink:

Niki! Szegény Riki :cry: Nekünk a Viburcol nevű homeós kúp vált be éjszakára :wink: Drukkolok, hogy hamar áttörjön neki!!
Hajfestéses sztori: :lol: Unokatesóm úgy echte vörös, hogy az apja fekete, az anyja barna, senki se vörös a családban és nem a postás volt :wink: még rémlik a bioszóra meg a kromoszóma mutáció és társai :wink szal tud meglepetéseket produkálni a természet :D

Poci! Sajna normális a rosszullét :? Ha nagyon peches vagy (és most a magam nevében is beszélhetnék...), akkor a szülésig szarul leszel (leszünk)... :( Én ma reggel konkrétan hánytam... :evil:

Edi! Most olvasom! Nyugiiiiiiiiiiiiii! A többiek már nagyon jól leírták, a lényeg, hogy emiatt semmi extra veszélynek nem vagy kitéve, csak max jobban kell figyelni, hogy tényleg ne erőltesd meg magad :wink: És még bőven feljebb vándorolhat!! Szóval relax! :D A neten meg ne olvasgass, ott csak rémsztorik vannak :evil:

Zsani megy a drukk :D

Én nem költöznék máshová, hátha szeretne majd még később csatlakozni valaki :) Dodó nagyon jól összefoglalta, egyetértek :D

Poci, kiugorhatok a mai menütökre??? :lol: Viszek egy kis havat cserébe 8)

Heni! Jót nevettem :lol: Néha én is úgy érzem, hogy már 2 gyerekem van :oops: Mióta felkelhetek és csinálhatok több mindent, azóta Gábor kb semmit nem csinál :cry: OK, tudom, sokat dolgozik, de legalább a szennyesét ne hagyná szanaszét... vagy ez is túl nagy kérés??? reggel min. fél óra pakolással kezdek miután elmennek: ágyazás, rendrakás, szennyes kivitele, többi elöl hagyott ruha visszatétele a szekrénybe, konyha rendbe tétele (csak a reggelije után, mert este rendet hagyot kint...). Fasza lesz ha megint dolgozni fogok még mindemellett... Na bocs a panaszáradatért...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Freyja: jo, hogy itt vagy. Sajnalom a veszekedest, par napja nalunk is volt, de az en Manom kukult, meg sem nyikkant ket napig. Nagyon megerzik tenylag. Remelem azota minden rendben van, es kibekultetek.
Koszi az ebed tippet :wink: :wink: :wink: :wink:

Hu Barbuss, nagyon sajnalom, hogy meg ma reggel is hanytal, talan Te vagy az egyik legjobban megvislet, de derekasan allod a sarat, nem nagyon panaszkodtal a hanyasra, pedig tudom, hogy szinte nalad is volt minden nap. En hanyni nem hanyok, de az emelyek megjelentek ujra.
Ja ebedre persze kiugorhatsz...hozzal havat is ha jossz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap arra a dontesre jutottam, hogy mivel mar kibirhatatlan az ejszakai pipi invaziom, ma ha megy a ferjem a dokinohoz a szokasos toxo vizsgalthoz beutalot kerni, asszem fogok csinaltatni egy cukor vizsgalatot is. Felek, hogy nem normalis ez a rengeteg pisi, igaz ma ejszaka "csak" 4 x voltam, de akkoris. Jobb az, ha megnezik. Amugy lehet ez is egy agyrem, akinek volt mar terhessegi diabetesszel dolga, kerdeznem, hogy mikor johet ez elo, es milyen karos hatasa lehet a magzatra. Inkabb titeket kerdezlek es bele sem merulok a net olvasasaba, mert a hajam rogton az egnek allna attol amiket irnak.

Koszi csajok :wink:
pocaklako

Barbus: egyetértek a panaszáradattal... :( ezen vesztünk össze.
hihetetlen h az a válasza a "páromnak" h dehát te itthon vagy... arra h segithetne is pl meg az h " jó majd akkor te mész dolgozni helyettem " : ( hát elkeseredtem cseppet. :cry:

Kép
freyja

Jóóó reggelt lányok :D

Mi már munkában.... hűűű de nehezen keltem fel... valami időutazósat álmodtam, baromira élveztem :D:D:D:D:D

Zsani
drukk a mai uh-hoz, bár már tuti tudod is a tutit :D:D:D:D:D gyere majd mesélni :D

Heni
A Photoshopot is le lehet szedni a netről ingyen :-) :wink: Megvan nekem is, de jobban szeretem ezt a másikat :)
Ez lehetne a szlogenünk is, "vizsgálat előtt no para" :lol: :lol:
nem lesz semmi baj, mondom ezt én, aki tudok parázni :D:D:D

Pocak
mindig olyan fini kajákat írsz, hogy csorog a nyálam mint a fene, lassan olyan vagyok mint egy bulldog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Freyja
Ne aggódj, ilyen-olyan viták mindenhol vannak, és most jóval érzékenyebbek is vagyunk, mint manó nélkül. Én magamon tapasztaltam, mert nem vagyok egy sértődős személy, sőt... Most bezzeg, minden butaságon felhúzom az orrom.... :S majd elmőlik :)

Holnap végre nem dolgozom, igaz csak 1 napot, de juhuuuu :D
Vendég

Freyja, mondjuk ez nem hangzott el nálunk, de a viselkedése kiakasztott... És még ő közli reggel, hogy én is elöl hagytam a nadrágomat :shock: Mondom, aham, azt amiben tegnap szánkózni voltam a gyerekkel és száradt a szára mielőtt a szennyesbe dobtam volna :evil: A hálóban a vasalódeszkán hegyben állnak a cuccai :evil: Úgy látszik ő csak kivenni tudja a szekrényből, annál a résznél hiányzott, amikor azt tanították, hogy vissza is lehet tenni :evil: Azt már nem is mondom, hogy ha esetleg vacsorát csinál, akkor utána mindent elöl hagy mint eb a sz@rát, szal baromi nagy segítség... Ja és a kedvencem: hn6kor szól először az ébresztője, hogy legyen ideje magához térni, de csak fél7kor kel ki az ágyból :shock: Ő persze az első x csörgésre fel se ébred, én rúgdosom, hogy legalább nyomja be a szundit, aztán én persze legkésőbb 6kor már kipattant szemekkel puffogva ülök az ágyban :evil: Hiába kérem, hogy legalább ne 6 előttre állítsa az órát, vhogy nem jön össze :evil: Most komolyan: bennem van a hiba???
Na, befejeztem :oops: Bocs az off-ért :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Poci, sajna a cukros témában nem tudok segíteni :?

Edi, és mi az apropója a szabadnapnak? :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss
hááát semmi extra végülis... Pihenni szeretnék, így utólag kiderült 2 napot nem leszek, holnap és csütörtök :D:D:D
A náthám ma már sokkal jobb, már nem is folyik annyira az orrom... :)

Pocak
ha cukor lenne, azt már mondták volna az első vérvételnél is. Ez hajlam. Bálinttal anno félóránként jártam pisilni, ráadásképpen este meg éjjel is rohangáltam mint egy mérgezettegér... Attól függ, hogy hol fekszik a baba. Legalábbis nekem a doki anno azt mondta. De azért kérdezz rá bátran, ha ez megnyugtat, a rémeketlátásnál minden jobb :) :D
Nálunk 1 pisi van, az mindig pontban fél3-3 között :D
Vendég

Sziasztok!
Reggel nem tudtam jönni, mert lefuttattam egy vírusírtót, el is csípett 3 Trójait.
Aztán házimunka megspékelve Riki nagy segítségével, hogy leszedte a fürdetőkrémet és szétborította magán meg a kisszobában.Szóval a portörlés mellé kaptam reggelre egy kis plussz házifeladatot.arról nem is beszélve, hogy őt nem győztem kivakarni a trutyiból. Mondjuk én vagyok dinka, miért hagytam elérhető magasságban....
Edi örülök, hogy megnyugodtál!!!
Zsani, várunk a jó hírekkel!!!!!
Jöjjön már a gépem, mert
1. ki akarom próbálni
2. menni akarok a Corába!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Csajok, olyan megnyugtatoak vagytok azert...most ment el a ferjem a korzeti orvoshoz beszel vele, mert mar nagyon aggaszt a dolog. Mivel minden terhesseg mas, lehet az enyem pont ilyen es nincs is semmi baj, de ezt szeretnem azert hallani is, akkor megnyugszok.

Edi: szuper, hogy kaptal 2 napot, hasznald ki mindenkepp... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Niki: ugy mennek Veled a Coraba leskelodni. :lol: :lol: :lol:

Barbuss: azt hiszem minden pasi ilyen... trehanyak, rendetlenek, es meg nekik all fejjebb... :evil: :evil: :evil: :evil:
pocaklako

Sziasztok!
A kezdetektől olvaslak Titeket,mert a nagyobbik hugom is júliusra várja a második babáját és szeretnék képben lenni :D
Most éreztem úgy,hogy írnom kell Edi miatt.

Kedves Edi:
sajnos több ponton is sorstársak vagyunk.Csak annyit erről,hogy az elsőszülött kisbabánkat mi is elveszítettük,aki szintén Bálint volt.
Szóval szeretnélek én is megnyugtatni a méhlepénnyel kapcsolatban.
Nekem is elől és lent tapad az utolsó terhességemnél.Semmi extra odafigyelést nem igényelt,csak a szülés közeledtével mondta a dokim,hogy ha beindulna a szülés akkor villámgyorsan irány az első kórház,ugyanis ha a baba előtt megszületik,akkor megfullad a kicsi./szülésig szépen a helyére húzódott nálam/.
Tehát kicsit fals információt kaptál,sajnos,hiszen nem a jelen állapot miatt lenne veszélyben a kisfiad.Egyébként a leválás bárkinél előfordulhat,a Te esetedben max. vérezgetés történhetne,de ilyen sem lesz. :D
Azt hiszem,hogy a környezeted jobban tenné,ha csak maximálisan támogatna és a "jótanácsokat"megtartaná magának! :?
Bocsánat,hogy ennyire őszinte vagyok,de aki ennyire optimista, csak előre néz és ilyen józanul tudja kezelni a gyermeke elvesztését az tőlem csakis pozitív elismerést kaphatna :!:

A többi pocakosnak pedig szép,/a nem létező :lol: /gondtalan hónapokat kívánok a továbbiakban is.

Ja még valami:olvastam,hogy vannak akik a szent imrében fognak szülni.Én mind a 4 babámat ott szültem,ha esetleg van kérdés róla csak nyugodtan,úgy is rídonli vagyok. :wink:

petergabi

Pocak drága
igy van,halgassátok meg a dokit és megnyugszol majd,biztos nincs gond!!!!! :wink: irjál majd mi volt!!

Niki
jó kis meló reggelre :lol: :lol: :lol: én is menni akarok a corába baba mama hetek :lol: :lol:

Edi
2 nap pihi??de szuper neked :lol: :lol: rád fér már a sok meló mellett :lol:

Barbus
a ruha és kaja előhagyás nálunk is megy,pasik :wink: :wink: de az én párom 6 kor kel és ugy ugrik ki az ágyból mint a nyúl :wink: van aki nehezebben kel :oops: :oops: pasiból vannak,néha besokalunk,ez természetes,irdjad csak ki magadból :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Eltűntem, mint szürke szamár a ködben, de sajnos Anni beteg volt, így őt kellett szórakoztatnom itthon. Most már oviban van, így tudok néha jönni!

Gratula mindenkinek aki tudja a babája nemét, mi holnap megyünk 18. heti UH-ra, és remélem kiderül!!! Drukkoljatok kérlek!

Lenne egy kérdésem, hátha ért valaki munkajoghoz! Január 1. óta szabadságon vagyok ez eddig ugye 1 hónap. Azt gondoltam, hogy kiveszem a teljes évi szabimat és csak ha elfogyott akkor megyek táppénzre. Most szóltak, hogy mivel csak fél évet dolgoznék, ezért nem jár a teljes évre a szabi, csak a fele. Lehet ez? Van valami közük hozzá, hogy én mit csinálok itthon? És ha mondjuk most akarnám kivenni az összes szabimat és decemberig meg dolgoznék akkor sem lehetne? Szerintem semmi közük ahhoz, hogy mikor szülök, nem? MI a véleményetek erről?

Köszi előre is!

Annamari

Kép
Kép
ganami

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

KISFIUNK LESZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Este szépen leültem vele beszélgetni és reggel gyönyörűen terpesztett a drnéninek :)
Apa úgy örült, h láttam könnyes lett a szeme :)
Nagy a boldogság - Én is örülök!!!- apa nevét kapja: István lesz :)
Köszönöm mindenkinek a drukkot!

Annyit mondott a drnő, h ne ijedjek meg, van egy kis vesetágulata mindkét vesében. Állítólag minden 20. gyereknél így van, főleg, ha kisfiú. Legtöbb esetben szülésig elmúlik, 4 hét múlva menjek vissza és megnézi. Aztán a dokim is rögtön kérdezte, h fiú-e, mert akkor ne ijedjek meg! Minden egyebet rendben találtak :)

Mindenkinek köszönöm a drukkot!

Kép
zsani78

Zsani grat :) akkor mégegy kistökös... Nálunk is apa nevét akarta, de én csak másodiknak engedem ;) szintén István. Szép név, erőteljes,elegáns. :)

túlerőben lesznek a tökösök? :D
kell ide a lányos báj... :oops:

Kép
freyja

Sziasztok!!!!
Meghozták!!!!!!!!!!!Ééééééés!!!!!!!!!!!Beféééééért!!!!!!
Most fut a tisztító mosás!!!! Majd ha mostam valamit, akkor jövök még referálni. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ganami, ez baromság amit mondtak Neked. A munkaviszonyod fennáll, innentől jár a teljs éves szabi a pótszabikkal együtt. Ezt nem is értem egyáltalán hogy gondolták.Csak akkor időarányos a szabi, ha a munkaviszony megszűnik. Ne hagyd magad!!!!!! Ez nekik drágább megoldás, de Te ne hagyd magad megvezetni!!!
Zsani, gratulálooooook!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

visszaolvastalak benneteket, mert tegnap sem tudtam már jönni. nevek nélkül csak úgy írogatok, amit meg tudtam jegyezni :)

méretekről beszélgettetek, én ezt találtam a neten:
http://www.babaeden.hu/?menu=7
többedik babások véleményezhetik, h jó-e!

rosszullét: én kb 7-8. héttől minden nap hánytam, rosszul voltam, állandó gyomorsavval. aztán kb 1-2 hete jobb lett és úgy örültem, de sajnos ismét visszatért. mondjuk annyival jobb, h nem minden nap és nem egész nap! tegnap pl. délelőtt volt, aztán este már csak a sav jött, semmi más, de akkor is jött :( ennek ellenére hízás az van :(

cukrot én is csináltattam, de nem a pisi, hanem a súlygyarapodás miatt. tegnap lett meg az eredménye: éhgyomri 4, terheléses 3.4. úgyhogy ez nem ok, de legalább örülhetek, h rendben van! szerintem inkább csináltasson az ember, minthogy ne vegyen észre vmit!

vásárlás: 40body? :shock: én még egy rucit sem vettem :shock:

mai menünk: saját készítésű gyros (kivéve a pitáját, azt a madaras áruházban vettük)

Kép
zsani78

Kutyafüle!

Köszönöm! Én is így gondolom, de olyan határozottan állítják mindig a hülyeséget, hogy teljesen elbiznytalanodom. Közalkalmazott vagyok, így legtöbbször ha reklamálunk valamiért azt kapjuk, hogy örüljünk, hogy kapunk egyátalán fizetést!

Zsani gratulálok, és látom, hogy egyidősek vagyunk! Sógoromék fiánál is találtak tágulatot, és mire megszületett elmúlt!

Annamari

Kép
Kép
ganami

Sziasztok :)

Pocak
minden rendben lesz :) de jól tetted, hogy rákérdeztek...

Zsani
gratula a kisfickóhoz.... Bálintomnak is volt vesetágilata, a 25. hétre teljesen rendben volt... :)

Petergabi
Nagyon köszönöm... bár sajnálom, hogy ezen a téren vagyunk sorstársak, de köszönöm a segítséget. Időközben a lányok is megnyugtattak, mára már semmi pánikom nincsen. Azt hiszem mi ismerjük egymást :-) Vettem Tőled pár rugit, Dömösre mentem ki értük.... :)

Édes kis manóseggűm olyan cuki ma, édesen finoman jelzi, ha szomjas vagyok, vagy éhes vagyok.... Ő szól, hogy héééé Anyaaaa enni kéne :D:D:D:D Imádom... :D
Vendég

Annamari
Sajnos ez így van, amennyit dolgozol, annyira leosztva veheted ki a szabadságokat... :S Én is két napja ezt hallottam, de éppen a hétvége felé fogok egyeztetni a bérszámfejtőkkel, ogy hogyan is vane z. Szülés után, már a szülési szabadság van (TGYÁS) és utána GYED.
Vendég

Sziasztok! Én is bekukk, most ebédeltem, én rakott karfiolt csináltam :), de a chilis babra nagyon rákattantam, amikor olvastam :))

Edi, látom már nem nyugtalankodsz, nagyon helyes, tudod, én írtam vagy két hete, hogy beparáztam, mert szintén azt mondta a doki, hogy mélyen fekszik a lepény, de azóta engem is mindenhol megnyugtattak, hogy egyrészt ez még feljebb fog kúszni, másrészt nem fog gondot okozni!

Pocak, szerintem sem a cukor okozza a pisiléseket, de tényleg nézesd meg, hog ymegnyugodj. Nekem azt mondta a dokim, hogy azért kell sokszor éjjel kimenni pisilni, mert vízszintesben, fekvő helyzetben valahogy másként helyezkedik a hólyag és ahogy nyomja a méh, így sokkal nagyobb az inger, mint ha nem fekszel.

Zsani, nekem is volt már cukorterhelés és nálam is alacsonyabb a terheléses, de ez miért nem oké? nekem azt mondták, hogy jó, ez arra utal, hogy a cukor oké, de az inzulin magas, ami terhességben nem gáz, legfeljebb figyeljek oda a rendszeres evésre, lehetőleg kevés szénhidráttal. NEked mit mondtak?

ÉS képzeljétek, kisfiunk lesz, most már biztos :D Még egy fiúka, Párom nagyon örül, én elsőre kislányt szerettem volna, de mióta mondták, hogy biztosan fiú, azóta úgy érzem, hogy ez nem is lehet másként :D :D

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok :) !

Zsani, gratulálok a kis trónörököshöz :D ! El is hiszem, hogy nagy a boldogság :wink: !

Én ma reggel védőnőnél kezdtem, nem volt semmi különös. Kaptam egy alapfelszerelés listát, azt mondta ennél több lehet, de kevesebb nem :wink: .
A babamérlegen elgondolkodtam...ti azt veszitek, vagy kölcsönkaptok? Mennyi idős koráig kell a mérleg egy babának?
Csak azért kérdezem, mert egész tűrhető áron vannak már babamérlegek. Persze a védőnőci azt mondta, érdemes megvenni, ha akarunk még egy babót. Oké, még, ha akarnék is, de egyáltalán nem biztos sajnos, főleg az én koromban, hogy már bele is férünk még egybe :oops: . (Főleg így, hogy jelen babóra is 11 évet vártunk :( ...)

Anikó

Kép
mamaki73

Bébike, úgy látom ma fiús napunk van :) !
Neked is gratulálok a fütyishez :wink: !
De jó, hogy már ilyen sokan tudjátok :D !
Én még kb.3-4 hét múlva megyek csak majd a genetikai UH-ra :oops: ... jujj, de soká lesz!

Anikó

Kép
mamaki73

Edi, ez így nem ok, amit írsz. Én áprilisban szültem,addig kivettem mind a 21 nap szabimat, utána táppénz, utána TGYÁS, mikor megszületett.Sőt!Ez olyannyira nem igaz, hogy a GYED első évére jár a teljes szabadság a pótszabikkal együtt.A másodikra már csak a pótszabi. Ennek szerintem nézessetek utána valakivel, mert nagyon meg lesztek így vezetve.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Pedig a GYED alatt ugye jogilag nem is dolgozhatsz.Még ha akarsz sem.Szabi mégis van.--Ez lemaradt.
Maki, mi használtan vettünk mérleget.Nekem nagyon kellett, mert a szopi engem kiidegelt.Evett-e eleget, mennyit evett stb. Főleg lső babásoknál a szopinál nagyon jó tud lenni. Most is használjuk még, szerintem egészen addig,amíg önállóan rá nem tud állni a személyi mérlegre. Aztán szerintem Te is simán tovább tudod adni Teszen. Én ajánlom, de ez csak az én kicsinyke szerény véleményem.
Erről jut eszembe!!!Képzeljétek, végre Riki gyarapodott!!!!!Már 5 hónapja 7000-7700g között mozgott és végre több mint egy hete átléptük a 8000et!!!!Annyira örültem,mert rettenet aggódtam!
Ebéd gombapöri volt.Isteni volt, imádom! Na még bekapok egy mignont aztán spuri a Cora!!!Ááááá költök megint!!!! :x :x :x 8) 8) 8)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
az oké, hogy szabi utána táppénz...szülés után TGYÁS 6hónapig, utána GYED 1,5évig... de mi az, hogy a GYED első évére jár a teljes szabi??? ezt nem értem....
Vendég

Niki
na hívom a bérszámfejtőnket....
Vendég

Ok, mostmár én is kivi vok, mert nálunk mindenkinél így csináltuk. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?