Jó reggelt!
Tegnap egy közös szánkózás után még szomszédoltunk Emmával
Nagyon tetszett neki a bagoly, elnevezte Gombócnak
Tök vicces, mert nekem is volt egy macim, azt is Gombócnak hívták és egészen addig ott aludt az ágyamban amíg Emma meg nem született
A kórházba már nem vittem magammal
Gabi, gondoltam hogy ez lehet a kifogás a fehér ellen. De ahogy Moki írta: ami jár az jár
Moki! Remélem hamar elmúlik már a fránya hasfájás
Maki! 3780 g-mal született, szal nem is volt óriás bébi
Igen, lesz a Cora akció, nálunk is bedobták
Lázcsillapító szirupok vannak már picurkáknak is
Niki! Szegény Riki
Nekünk a Viburcol nevű homeós kúp vált be éjszakára
Drukkolok, hogy hamar áttörjön neki!!
Hajfestéses sztori:
Unokatesóm úgy echte vörös, hogy az apja fekete, az anyja barna, senki se vörös a családban és nem a postás volt
még rémlik a bioszóra meg a kromoszóma mutáció és társai :wink szal tud meglepetéseket produkálni a természet
Poci! Sajna normális a rosszullét
Ha nagyon peches vagy (és most a magam nevében is beszélhetnék...), akkor a szülésig szarul leszel (leszünk)...
Én ma reggel konkrétan hánytam...
Edi! Most olvasom! Nyugiiiiiiiiiiiiii! A többiek már nagyon jól leírták, a lényeg, hogy emiatt semmi extra veszélynek nem vagy kitéve, csak max jobban kell figyelni, hogy tényleg ne erőltesd meg magad
És még bőven feljebb vándorolhat!! Szóval relax!
A neten meg ne olvasgass, ott csak rémsztorik vannak
Zsani megy a drukk
Én nem költöznék máshová, hátha szeretne majd még később csatlakozni valaki
Dodó nagyon jól összefoglalta, egyetértek
Poci, kiugorhatok a mai menütökre???
Viszek egy kis havat cserébe
Heni! Jót nevettem
Néha én is úgy érzem, hogy már 2 gyerekem van
Mióta felkelhetek és csinálhatok több mindent, azóta Gábor kb semmit nem csinál
OK, tudom, sokat dolgozik, de legalább a szennyesét ne hagyná szanaszét... vagy ez is túl nagy kérés??? reggel min. fél óra pakolással kezdek miután elmennek: ágyazás, rendrakás, szennyes kivitele, többi elöl hagyott ruha visszatétele a szekrénybe, konyha rendbe tétele (csak a reggelije után, mert este rendet hagyot kint...). Fasza lesz ha megint dolgozni fogok még mindemellett... Na bocs a panaszáradatért...