na megint csak 1 percre ugrottam be, mert kidőltem, igy ledőltem
és addig irok, aztán megyek mert még 1000 dolgom van(lenne)
Kivasaltam a baba dolgokat, de fényképet még nem fogok tudni feltenni, mert a pelenkázónak van egy nyitott fiókos része ahol fogom tartani a kifogókat, pelusokat ilyesmit, viszont most még nem akarom oda rakni, hogy szabadon legyen, rámenjen a por vagy valami, igy beraktuk a kiságyakba a kivasalt cuccokat és letakartam lepedővel, szóval most tele vannak a kiságyak mindennel, de majd rakok fel képeket, ha visszaraktunk minden ruhát a polcra.(De ez majd csak akkor lesz amikor már jönnek haza a csajok, úgyhogy kicsit még várnotok kell)
moncsika
A méz jót tesz, a májfunkciót javitja, egyél csak szépen napi 2 kanállal, tejbe, teába vagy ahogy jól esik.
Nálunk sosoncs sorban állás a vérvételnél, igaz én mindig az utolsó percben megyek( 9-ig vannak én kb 3/4 9-re szoktam menni és egy lélek nincs, sztem a nyanyák reggel 7-re járnak
csomee
Én megyek holnap apánkhoz, de csak délután, em hiszem, hogy találkozunk, de majd gyere és mesélj mi volt.
szurikáta
Nagymamikra ugyanúgy szükség van itt a fórumon
sajókám
Hát igen, mostmár "kapjátok össze magatokat", mert kell az utánpótlás
. Mi nemsokára megszülünk moncsikámmal, úgyhogy van 3 "kiadó" hely (hanyatka, moncsi, én-az összesen 3 lány és 1 fiú baba), emerenc és micike már stoppolt egy helyet magának, de ti még bőven belefértek a keretbe.
Apánk tényleg mindenkinek csinál gyermeket előbb-utóbb, úgyhogy ami késik nem múllik.
rencsike
Olyan , de olyan tündéri lehet Domika.
Már úgy várom, hogy nekem is legyenek ilyen élményeim a csajokkal.
Képzeljétek melcsike küldött képeket Marcikáról, olyan "kis" édi baba, nagyon cuki, nagy baba.
Fűtőgetem melcsit, hogy dobjon fel ide is képeket, biztos ti is elolvadnátok
Ja rencsike Boldog Házassági Évfordulót!
Nekünk 17.-én lesz (18-án meg lehet , hogy szülök
)
Julcsika
köszi
Én most pakolok össze újra, mert úgy jártam , mint anno rencsi, nem jó táskát választottam, mert kicsinek bizonyult és csak tornyosodik ki belőle a sok cucc, azon már rég túl vagyok, hogy nem lehet a cipzárat behúzni, de már másfélszer olyan magasra van pakolva a törölköző meg minden, mint amekkora a táska.
Moncsika tényleg, te bepakoltál teljesen?
bodzika
Igyekszem szivem, de ma nagyon zsúfolt napom van, ha más nem hivlak este vagy küldök sms-t, okés? pusz