Új privát üzeneted érkezett!

Moki!
Ők Hünstetten Wahlrabenstein-ben.

d.dodó

Na, részemről vége a munkának, megyek hazaaaaaaaaaa mindjárt... :D

Még jövök :P

Pusziiiiiiiiiiiiii
Vendég

Hát nem sikerült aludnom, mert a gyerek sem volt hajlandó.Hulla vagyok, jártányi erőm sincs.2 órán keresztül üvöltött, én próbáltam altatni, de esélytelen. Gondolom a foga,mert nagyon ronda az ínye, bekentem ilyen krémmel is,de reménytelen. Csak ma egyszer ágyba kerüljek.Így persze semmi házimunkára nem jutottam. :(
Maki, tuti holnaptól.A postaládába volt bedobva a katalógus, kétszer is megnéztem. De a honlapon tényleg nincs fent. :roll: Nem tudom.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hát nem sikerült aludnom, mert a gyerek sem volt hajlandó.Hulla vagyok, jártányi erőm sincs.2 órán keresztül üvöltött, én próbáltam altatni, de esélytelen. Gondolom a foga,mert nagyon ronda az ínye, bekentem ilyen krémmel is,de reménytelen. Csak ma egyszer ágyba kerüljek.Így persze semmi házimunkára nem jutottam. :(
Maki, tuti holnaptól.A postaládába volt bedobva a katalógus, kétszer is megnéztem. De a honlapon tényleg nincs fent. :roll: Nem tudom.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hű köszi a méret tanácsot lányok.Tudom, hogy nem érdemes nagyon előre vásárolni.Csak az a gond, hogy idén is,amit kerestem,mikor kellett nem volt, és drágán kellett megvenni.Persze amiket meg már előre megvettem,azokat nagyon jó volt elővenni, és kéznél van.Szóval, ha látok valami szépet tutira megveszem.Akkor a 98-as kb. jó lesz? Mert a 92-est kicsinylem. :roll:
Ez nem igazság!!!!!Büntetni akartam Rikit a nemalvásért demonstratív hallgatással, de nem bírtam csak 10 percig.Miért ilyen aranyosak???????Ez nem igazság!!!! :lol: :lol: :lol: Meg fogom zabálni.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Sajnálom a nemalvást!
Igen, a 98 az tuti jó lesz! Max ha nagyon olcsó valami veszel belőle 92-est és 98-ast is! :lol:
Szegény még ugyse érti mi az a büntetés!

d.dodó

Niki, köszi a Cora-s infot, hiszek neked :wink: !

Sajnálom, hogy nem aludtatok :oops: ! Ilyenkor nekik is lehet adni elméletileg homeopátiás fájdalomcsillapítót, nem? Szerintem kérdezd majd meg a védőnőt! Kár lenne éjszakákat nem aludnotok, szegénykék!

Anikó

Kép
mamaki73

Maki, azért nem olyan rossz a helyzet szerencsére.Sajna nagyon nehéz eset vagyok, két dolog megöli a nyugalmam:fáradtság és éhség. Ha valamelyik fennáll, akkor nem érdemes a közelembe jönni. :oops: Olyankor az élő fába is belekötök. Szegény gyerekek, ezt majd sajna meg kell szokniuk, különben jajj nekik. :twisted:
Eddig még azt a homeos cuccot nem próbáltuk, mert ennyire rossz nem volt. De ahogy most a felső ínye kinéz....Brrrrr......Még nekem is fáj!Nagyon rondaaaaaaaaaaa!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki, meg tudlak érteni... Én is nehezen viselem mindkettőt :oops: !

Anikó

Kép
mamaki73

Niki: sajnalom szegenyketm meg persze Teged is, biztos nagyon rossz lehet neki, azert nem tudott aludni, nem teged akart vele bosszantani na.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Moki: fejfajosak, hasfajosak kitartast lanyok!!!

Visszaolvastam mindent, es egy perc alatt mindent elfelejtettem...ja a bodyk..hat olyan vegyes meretek 0-tol 6 honapos korig.

Olyan kismamikat kerdeznek, akik mar min. masodbabasok: csajok ugy egy hete visszatert az emelygesem, nem annyira durva, de minden nap elojon. Pont most is. Szerintetek ez normalis, egy honapig minden szuper volt, ugy a 14. hettol a 18. hetig, aztan most megint nem annyira okes a helyzet.

Barbuss: szep nagy pocak, nem gyenge volt... Nagyon cuki parnat varrtal, Emmanak mar oda adtad?

Koszonom aki visszajelolt az iwiwen.
pocaklako

pocak!
Nyugi, normális...volt ilyen ismim, aki fiut várt, és visszatért a hányinger, sőt hányás is, és a végéig eltartott szegénynek..... nekem Lizyvel a 17. héten végleg befejeződött.

Niki!
estére mindenképp adnék neki nurofent vagy panadolt..valami fájdalomcsillapítót...Lizy is kap.

d.dodó

Jaj Dodo, ez nem epp szivderito, amit irtal, de hat remenykedek, hogy csak atmeneti a dolog...az a tipikus osszezart torok erzes...

Edi: varjuk a csajos cuccosokat.. :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Dodó, de Rikinek is szabad már adni ilyet? Még csak 9 hónapos!

Anikó

Kép
mamaki73

pocak!
Tudom miről beszélsz....minden "elvétett" olyan reggelen, amikor hányinger nélkül ébredek, hálát adok!! Sajna ez a ritkább a 12. hét óta.

d.dodó

Maki!
Szabad!! 2,5 milit a nurofenből, az tuti...napi 3-4-szer 2,5 milit (most néztem meg a dobozán) Nurofent 3 hós kortól lehet!! ( A többit nem tudom, mert ez van csak itthon, mert ez Ibuprofen hatóanyagú....Lizy nem szedhet Paracetamolost, mert allergiás a Paracetamolra.)

d.dodó

Ez nem onmagam ismetlese, csak most probalkozok a kepek kicsinyitesevel, a gepemen talaltam egy HP Photosmart progit, ezzel lehet px-t is allitani, igy megprobalom a reggeli kepet ujra feltenni. Bocsi, aki mar unja. :roll: :roll: :roll: :roll: Kép

Na asszem mar tudom hogy kell kezdem kapizsgalni.

Jaj Dodo, nagyon rossz ez az emelyges, nem is tudom mit lehetne ellene tenni. Egyeduli franko dolog az volt benne, hogy nem volt hizas. Az egy honap alatt meg is latszott, hogy tudtam enni :D :D :D
pocaklako

Pocak!
Igy már jól látszik a kép! :)
Hát igen..... ismerős a helyzet. Én is még csak fél kilot híztam.

d.dodó

Poci, persze, hogy nem akart bosszantani. Még szerintem ilyet nem is tudna tudatosan.Még ha az ember tudja is, hogy nem direkt csinálja, akkor is tud morcos lenni....De csak egy kicsit.. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Lányooook

Nyugtassatok meg légysziiiii :cry: :cry: :cry:
Jól beparáztattak, hazafelé találkoztam egy ismerőssel, és azt mondta, hogy a mellső falon, mélyen tapad placenta nagyon veszélyes, mert bármikor hamarabb leválhat és akkor megfullad a baba... :cry: :cry: :cry: hülyére aggódom magam azóta :( folyamatosan rémeket látok, ettől persze sírógörcsöm van, szegény mazsola odabenn, meg megint alig mer megmoccanni.... :(

Bálinttal a hátsó falon, jó helyen volt. Legalábbis ez van a leleteken.

Ugye, nem lesz ebből baj? :cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.01 19:27-kor.
Vendég

edwig!
Nyugi! A későbbi "végső" hetekben talán baj....de ilyenkor nem, hiosz még ahogy nől a méhed, húzódik feljebb a placenta!!!
Az hülye rémisztgetős ismerőseid meg mondjanak már le!!!!!!!

d.dodó

Dodó
de ugye nem vállhat le csak úgy magától könnyebben, mert elől van és mélyen... ugye nem :cry: :cry: :cry:
Vendég

edi!
Főleg amig a doki nem mondja, hogy ebből gond lehet, vagy feküdni kéne vele, addig végképp ne aggód. Mert tényleg megérzi a Manóseggű...... igyál egy finom forrócsokit, és nyugodj meg!!!!

d.dodó

edwig!
Dehogy!!! Max mig nem "kuszik" feljebb, ne te lapátolj havat, és ne elmelj nehezet! De ez meg mindenkire vonatkozik!!! :lol:

d.dodó

A doki még nem látott, bár eddíg az a furcsa, hogy úgy emlékszem azt mondta a lepény a hátsó falon tapad... de most a 4D-n mondta a nő, hogy mellső fal, és mélyen tapadt....

Hááát, a neten már utána sem nézek, mert eddíg két oldalt néztem meg, ott mégjobban beparáztattak... :S
Vendég

Edi! Ne aggódj! Valóban, amit Dodó is írt, hogy ilyenkor még nő a méhed, a végénél szoktak óvatoskodni, mert ha még mindig ott lenne, akkor császár. De Neked rendesen feljebb fog húzódni. A fenti is inkább akkor igaz, ha közel a méhszájnál tapadt meg.
Nyugi!!!!!!!!!!!! Minden rendben lesz, feljebb fog menni és nem lesz semmi gond!!!!!!!!!!!
Imádom az ilyen ismerősöket.... a dokid mondta volna, ha ez nagy gond.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

áááá emelni nem emelek semmit, meg lapátolni sem lapátolok, csak sepertem a kocsikról a havat...
Vendég

Na igen, ez az ismerős nem értem miért rémísztget. Neki is van már 4 gyerkőc... Nem is a császár miatt ijedtem meg, hanem azért, hogy azt mondta előbb levállhat mert elől van és mélye, és ahogy nyomja a baba úgy bekövetkezhet... persze azonnal beparáztam, hogy nehogy leválljon magától előbb....
Vendég

Leválási esély ugyanannyi, mint bárki másnak. És tényleg, ha nem kőtömböket cipelsz, meg főleg, ha nem versz be mégegyszer szegény Norbinak, semmi gond nem lesz. Okés? :wink:
Na, tessék nekünk mosolyogni, nem rémisztgetni a mi kis Boti babánkat!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Norbinak :lol: :lol: :lol: :lol: jóól van, megyek megfürdök inkább... szegény Manóseggű meg sem mer moccanni...
Vendég

edi!
Neten ne nézz ilyeneket, mert ott tényleg mindig csak a paráztatós része van!!!
Amugy elvileg (otthon mikor voltam Uh-n), nekem is mellső falit mondott a doki! De nem mélyen tapadót! De ez mondom, igy a 15. hét körül még nagyon nem gáz, hisz még rengeteget fog nőlni a méh, és "feljebb" megy ezáltal a placenta. Kisérletezd ki lufival.... még nem felfujva tegyél az aljához közel (fujó részhez közelebb, de nem legalulra) tollal egy pontot és fujd fel...látod, ahogy "mászik" fel a pötty, ahogy nyulik, tágul a lufi. Ugyanigy van a méhhel is...a pontocska meg a placenta! :lol: 8)

d.dodó

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:25-kor.
Vendég

Edi, nyugiiiiiii!!!!!! Terhesség alatt nem okoz gondot az elöl tapadó lepény. Max a szülést tudja megnehezíteni, ahogy Manorka is írta, max csaszi lesz. Na és????? Nekem Rikivel végig elöl tapadt, de eszmbe se jutott aggódni miatta. Az ijesztgetős ismerőseid, meg tartsák már meg maguknak a baromságaikat!!!!! :evil: :evil: :x :x Hülyeséget is beszélnek, és még meg is ijesztenek.Nem normálisak!!!!! :evil: :evil: :evil: :x :x :x

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Lesz mindjárt a Fókuszban Norbi verése... még a végén lebuksz....
:)
Na, jó nem viccelődöm, mert aztán nekem is beversz :D
Igen, fürödj egyet, forró csoki és Manó vígasztalás. Most ez legyen az esti progi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manorka 2010.02.01 19:41-kor.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Én is lezuhanyzok!
Megint migrénem van! :(

d.dodó

Niki
nem az volt a baj, hogy elől tapadt, hanem, hogy mélyen van. És azt mondta ez a csaj, hogy sajnos mivel nagyon lenne van, hamarabb levállhat... na ettől paráztam be...
de akkor nem foglalkozom vele... a csaszi nem érdekel, a fontos, hogy egészséges legyen...
Vendég

Értettem csajok, akkor megyek megfüdök... meg megnyugtatom szegény manóseggűt... :roll:
Vendég

Jajj Edi, igen ezt kihagytam, csak a felét írtam le..Szóval nekem is elöl volt és mélyen tapadt. :oops: :oops: Bocsi, már fáradok. Most aludt el Manó. Szóval ne parázz miatta. Ha gond van,a doki úgyis szól. Meg ahogy írták is, még feljebb is megy majd az.Ha nagyon mélyen van,akkor meg lefektetnek.Nem válik az csak úgy magától le!!!!!! Az ismerősről ugyanaz viszont a véleményem.Menjen a búsba!!!!!! :evil: Te meg pihenj egy jót, magyarázd el Manóseggűnek, hogy csak megijesztettek, és aggódtál miatta, de már jól vagy, és boldog vagy, és ha ő is boldog akkor kéretik mocorogni kicsit, és anyát tovább vidítani!!!!! :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Alszik,alsziiiiik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hurrá!!!!!!!Szegény fogas gyermekem! Épp haragudtam ugye rá, mikor megfordult a polc rámolása közben és elkezdett mosolyogni. anya szíve meg folyékonnyá olvadt. Áááááá. Remélem ez kamaszkoráig így marad!!! :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki: Kis csibészke Riki :) Édes lehetett, tudja, hogy kell Anyát levenni a lábáról. :D
Végül bekented neki valamivel az ínyét? Vagy adtál neki valamit?

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Bekentem Doloellel ha esetleg felriad akkor adok neki erősebbet is. De nagyon csúnya.Tudom Neked nem kell mondani, de a két felső fognál az íny hatalmas fogalakokat formál, és rendesen kidudorodik.És tök világos. Ez ugye elölnézetből. Csak alulról nézve viszont nem látszik, hogy kezdene áttörni vagy ilyesmi. Jókat szörnyülködtem ma rajta. Most meg sziesztázok kicsit, égetek némi opiumot, és készítem magam az esti házimunkára. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja és közben szellőztetek.Szóval ezt összehoztam....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja még egy sztori és eldugulok mára, el is köszönöm. Szóval járunk ugye babauszira, és van egy pár ott. Kislányuk van, az a tipikus óvjuk még a széltől is a kicsit típusok. Kiderült, hogy a csaj anyja meg anyósom ismerik egymást. De ezt akkor még nem tudták. Meséli a mama, hogy a lánya mondta neki, hogy van az úszáson egy fiatal pár. És hát nekik nagyon furcsa, hogy hogy lehet egy barna hajú pasinak és egy fekete nőnek vörös gyereke. De ezt furcsa fennhangon mondta. Anyósom megkérdezte, hogy hajfestésről hallottak-e már.Több ezer éve alkalmazzák. Amúgy az az ő unokája, és a fia a barna pasi, az anyuka meg eredendően vörös. A nő meg tök zavarba jött és elkezdett habogni. olyan jót nevettem a sztorin. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi: igazuk van a lanyoknak. Technikailag sajnos nem tudok a dolgokhoz hozzaszolni, mivel elso terhesseg, igy magam sem tudom mi a jo es mi a kevesbe jo. De egy dolgot viszont tudok :wink: :wink: :wink: , asszem van Neked egy szupi jo kristalygombod....na kukkantsal csak bele, es beszelj azzal a placentaval, hogy kezdje magat feltornazni, es ne remisztgessen Teged.
Manocskanak pedig mondd meg, hogy semmi baj nem lesz, es itt van neki Anya, aki nagyon szereti mar most ot es vigyaz ra. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Niki, jo lehetett a szitu... :D :D :D :D :D :D
pocaklako

csak gyorsan :wink:

Edi
az ilyen kedves megnyugtató ismerőssel inkább ne beszélgess!!!!!!!!!!!!!!!ha baj lenne mondta volna a dokid,bizz benne,nem lesz semmi baj,annyi mindent mondanak "okos" emberek,ha mindet meghallgatnánk.....nyugi,látod hogy a manóseggű milyen jól el van és el is lesz!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Niki
szegénykém :oops: :oops: remélem jól fog alukálni mostmár :oops: :oops:

nem tudok visszaolvasni mert altatás,igy bocs akinek nem irok,holnap pótolom igérem,ja barátnőmék voltak nálunk,a kisfiukkal,őőőőrület volt :lol: :lol: :lol:

jó éjt lányok :wink: :wink:

bibar

Elkoszonok en is Lanyok, jo ejt mindenkinek!

Holnap ujra tali... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Sziasztok!

Bocsi csak ezt az oldalt futottam át, anyuméknál voltunk egész nap.

Most csak Edinek, a többit majd holnap.

Edi az én méhlepényem is elöl tapad, és kicsit rálóg a méhszájra a széle. Azt mondta a doki + szonográfus is, hogy egyelőre nem kell foglalkozni vele, még nagyon sok ideje van, hogy feljebb nőjön. Ahogy nő a méhed, úgy húzodik felfelé a méhlepény is.
De ha továbbra is mélyen tapad, a végén is, és fedi a méhszájat, akkor max császár. Előbbi leválásról nekem egy szót sem emlitettek, szóval nyugi!

Plusz ha ne adj isten elkezd leválni a lepény a végén, azt észre veszed, mert állitólag nagyon erős vérzéssel jár, de erre még másfél éve, amikor a fiammal voltam terhes azt mondták a szülés felkészitőn, hogy nincs köze a lepény fekvéséhez!

És amit még mondtak, mint fontos info, hogy ilyenkor mentő, és a legközelebbi kórházban sürgőpsségi császár. De hidd el, erre nem lesz szükséged, mert mire szülnöd kell úgyis feljebb mászik a lepény :)

Szóval nem értem kedves ismerős miért paráztat.

Többit majd holnap olvasom vissza, addig is mindenkinek jó éjt!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Na elköszönök végre!
Mindenkinek jó éjt!!!!
Holnapi uh-ra megy a drukk tenger!!!!!!!!!!!++++++++++++++++

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Fókamóka
tééényleg? hűűű köszönöm szépen, hogy megírtad. Akkor most az utolsó kisszikla is leugrott a szívemről. Akkor innentől nem foglalkozom senkivel, és ha mégegyszer ilyennel betalálnak, akkor grrr de az anyjába küldöm, még, ha csúnya dolog is....

Manorka
Megmondtam neki, és lááám, a manóseggű azonnal elkezdett kavirnyászni odabenn, azt hiszem megnyugodott Ő is...

Köszönööööm Lányok, olyan jó, hogy vagytok.... :roll: :oops:

Jó éjt... és akkor holnap estére nem a parámat hozom, hanem az édei csajszirucikat:D:D:D
Vendég

Edi: Örülök, hogy megnyugodtál!! És ne foglalkozz semmivel és senkivel, a kisfiad jól van, jól is lesz és kb. 5 és fél hónap múlva a kezedben tarthatod. Aludj egy nagyot a Picúrkával!

Zsani: holnapi UH-ra pedig én is szorítok!!!!!!!! Gyere majd mesélni!

Jó éjt Mindenkinek!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?