2010.02.01 14:30
Szerző: Anonymous
Edit!
Nagyon jo hallani Rolatok, orulok, hogy a babaval minden rendben! En meg mindig csodallak amiatt, hogy ilyen eros vagy. Bevallom oszinten, hogyha Ferit ilyen korulmenyek kozott kellene latnom, akkor en siman osszeroppannek elso korben.
Zsofi!
Gratula a kislanyhoz, mar kivancsi vagyok en is a fotora. Es a szulestortenetre.
Nori!
Te most kb abban az allapotban vagy, amiben en voltam anno. Nekem beigertek, hogy max november kozepen szulok. Ra is keszultunk. Minden reggel ugy ebredtunk, hogy ma szulok, Feri minden nap szazszor hivott, hogy szulok-e mar, izgatottan tepte fel a lakas ajtajat munka utan, majd szepen lement a delutan, este, sipakoltam, hogy nem szultem, kijelentettem, hogy en leszek az elso no, aki sohasem szul meg. Mas celom sem volt, csak szulni.
Persze, hogy a kiiras elott picivel szultem meg, november legvegen.
Huh, de turelmetlen voltam. Most meg nem ertem, hogy miert. Oh, de kiegyeznek most egy terminus vege fele torteno szulessel.
Bar talan mar a jovohet is jo lenne, mert a heten bepakolunk, jovoheten mar lesz doki is, szuleszno is, Feri lassan munkat keres. Az elott kellene szulni, hogy talal.
Kriszti!
Sok boldogsagot Mate babahoz!
Kakti!
Sajnalom a kutyusodat. Nekem anno a vizslam jart hasonloan, o teli asas kozben talalt uveget. Nem volt nagy a seb, csak mely es ugye szetrepedt a talpa miatta. Persze mikor??? Amikor szanaszet volt sozva az egesz varos. Vele meg nem tehettem meg, hogy nem setaltatom emiatt, mert hatalmas mozgasigenyu kutyus.
Hianyzik rendesen. Remelem, hogy az exemnel szep elete van.
Keksz tema:
nalunk mar en nem vagyok alkalmas ra. Egyszeruen olyan aprocska mar a huvelyem, ugy tele vagyok mar a gyerekkel, hogy az emberem nem fer be. Amugy sincs ra tul nagy affinitasom, ha van, akkor meg elmegy az osszes eletkedvem a pozvalasztas miatt.
Irdatlan nagy balnanak erzem magam. Egy napja lakunk itt, de mar most bedepiztem a furdoszobai tukortol, amiben nagyon szepen latszik minden egyes porcikam.
Korhazi csomag:
mar lassan mondhatjuk, hogy teljesen keszen van. Ami nincs benne, az fel van irva egy papirfecnire, hogy indulaskor kell bepakolni. Kristofnak allitok meg ossze rohampakkot.
Jah, ma vettem egy annyira, de annyira undorito zold mama-haloinget, amilyet ritkan latni. Hat, durva, mert S-es meret nem is volt belole!!! M-esnel kezdenek. Igy meg nagy is ram.
Lazmero:
olyan Brendonos lazmerot meg en is megprobalok majd vadaszni, ha egyszer a kornyeken jarok meg. Most voltunk az Auchanban, elvileg ott is van flexibilis vegu digitalis 800 forintert, gyakorlatilag nem volt belole.
Tuti, hogy ezer meg egy dolgot kihagytam, de most mar tenyleg mennem kell folytatni a melot.
Jah, igen.
Lara!
Hat, sajna a takaritonos dolog nem fog menni. Eleve beteg allatt vagyok es nem lennek kepes atadni a takaritast teljesen. Tuti en is takaritanek kozben. Masreszt hamarabb kellett volna gondolkodnom, ha akartam volna keresni valakit a munkara. MIre talalnek embert ra, addigra mar igy is keszen lennenk.