Új privát üzeneted érkezett!

Egy technikai kerdes Lanyok, lekicsinyitem Painttal a kepet, a kb meret lecsokken, de a px nagysaga nem, mit csinalok rosszul?
Ahhoz, hogy a kep beferjen ilyen minikere kell osszezsugoritanom, a vegen meg alig latszik.
Heni, Te hogy csinalod?
pocaklako

Sziasztok!

Poci: gratula a 19.héthez! :)
Első voltam a sorban!! Hűha! És be szoktak válni az álmaid? Mert pont egy koraszüléstől tartok... :(( Remélem, nem én kezdem és kihúzzuk legalább a 38.hétig. De én is azt érzem egyébként, hogy azért a 40.hetet nem fogom megvárni. Meglátjuk. De emlékezni fogok az álmodra :)

Bibar: Veled örülök a betöltött 17.hét miatt. :) Ugye, mi egyidősek vagyunk. Igazából, valahogy most nem is jutott eszembe, csak akkor, amikor írtad.

Niki: biztos szupi lesz a szárítógép és az meg pláne, hogy nem lesz száradó ruha a lakásban. Nekem is ez a bajom, na meg a párás levegő.

Kitudja: örülök, hogy jöttél, már hiányoltalak. Hogy vagy? És a Manócska?

Edi: a Manó popi valami szenzációs és mennyire formás már most?? Hihetetlen szupi pasikád van!! Most már értem, hogy miért is kapálózott egész nap az én Babóm pénteken, de érdekes módon péntek este abbahagyta és hétvégén is úgy kellett ébresztgetni, hogy "hahó, megy a túró rudi!"... nem sok eredménnyel jártam. Na, de ilyen Férfi miatt nem is csodálkozom, hogy oda volt :D Biztos elfáradt és most 3 napig alszik. :) Valahogy ugyanazt éltük át mi is pénteken, mint Pociék.

Lányok! Akik írtátok eddig, hogy nem szoktunk hiányolni, ez a fórum úgy teljes, ha mindenki bejelentkezik, ki előbb, ki később. Akiknek ott van a család vagy a háztartás, szerintem természetes, hogy akkor jön, amikor csak tud. Én sem tudok jönni sokszor, de jó hallani/olvasni mindenkiről. Tehát ne járjon ilyen butus dolog senki fejében, hogy nem hiányolunk valakit, mert minden tagunk számít. Igaz, lányok????????

Zsani: drukk a holnapi UH-hoz, gyere majd mesélni, mi volt!

Dodó: a 6.évet Apával a megismerkedéstől számítjátok vagy pedig házasságtól? És csak nem Valentin naptól számítjátok?? Nekünk is 5.év lesz febr. 14.-én :D Azóta ismerjük egymást és 4 éves házasok leszünk idén (aug.-ban).

Zsani: milyen édes Atika a csokis szájával :) Igazi tortázós kép!

Mi is el voltunk tűnve hétvégén, mert a hó megtette a hatását és jó nagyokat szánkóztunk, havat lapátoltunk, azaz Apa, én addig hógolyóztam Nórival. Vasárnap meg próbálkoztunk egy nagy sétával, de lányom térdig elmerült a hóban és nem bírt menni, így kitaláltuk, hogy akkor menjünk vissza és építsünk a kertben egy hóembert. Megmutatom :)
Amúgy jól vagyunk, Babóca most kicsit csendesebb volt hétvégén, lehet, hogy a furcsa téli időjárást is érezhette vagy csak kifáradt tényleg a pénteki izgalmaktól :D

Kép Nóri első hóembere :)

Kép Közeli

Kép kicsit megszeretgetve

Kép készül...

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Manorka
jól beszélsz :lol: :lol: :lol: édes a lányod és a hóemberke :wink: :wink: mi is épitettünk,bár nem lett ilyen szép :oops: :oops:

Pocak
jó kép,bárcsak nálunk is ennyi lenne :wink: :wink: kicsinyitéshez nem értek :oops: :oops:

bibar

kutyafüle: Szerintem a különböző programoktól, ruhamennyiségtől függ az, hogy csontszárazra szárítja-e a gép a ruhákat...

Zsani: Szerintem 18-19 hetesen már elérte a méh vonala a köldök vonalát...egyébként ma reggel én is éreztem a köldökömnél. :)

Nektek szokott keményedni a pocakotok?
Nekem ma reggel eléggé bekeményedett (eléggé kellemetlen volt), bevettem 1 MagneB6-ot.
Tehetnék mást is? Mitől lehet?
A másik pedig az, hogy szurkálást érzek a hüvelybemenetnél...ez eléggé furcsa, talán oda sugárzik ki valami... :?:
Remélem a méhszáj zárva!!! :?

Bibar: Csütörtökön Ferenczihez mész gondolom...

Emi

Emi

email4
Budapest

Hellló lányok:D

Csak gyorsan beköszönni jöttem, hogy minden okés, csak rengeteg a munka.... :D

Majd később jövök még...

Pusziiii
Vendég

Hello Lányok,

Pocak, a video, amit felraktál, nem semmi! Én nem is annyira a baba kitüremkedésein lepődtem meg, hanem azon, hogy mekkora a hasa a nőcinek :shock: !!!
Csajok nyugtassatok, meg, hogy nem törvényszerű, hogy ekkora hasunk legyen mindannyiunknak, ugye? Szerintem hatalmas volt annak a nőnek :roll: ! Nem lehet, hogy ikreket várt?
Ha ekkora hasam lesz, tuti nem úszom meg bőrrepedés nélkül, kenhetem én azt akármivel... :oops:

Heni, tündériek a gyerekek! Most belegondoltam, ti mennyivel másabb életet éltek, mint mi. Most is kettesben voltunk hétvégén, olyan csend van nálunk, el tudom képzelni, nálatok milyen gyerekzsivaly van egész hétvégén :D ! De lassan nekünk is hozzá kell szoknunk a kellemes "zajhoz", igaz még csak egy csemete fog nekünk kiabálni, de már nagyon várom, hogy ricsaj legyen :wink: !

Manorka, örülök, hogy nektek is jól telt a hétvége, Nórikád éééédes, ahogy öleli a hóembert, jók a képek :D !

Pocak, jó a kép, csak tényleg kár, hogy pici. Nekem mindig párom kicsinyíti le a képeket, mert ezen a gépen nincs Paint-em. Ő azt hiszem a "wiew/resample" alatt beállítja, hogy a méretnél ne mm-ert, hanem pixelt állíthasson (le lehet görgetni, választani), és utána adja meg a nagyobbik oldalát a képnek, hogy 600 pixel alatt legyen (pl.590), és a program automatikusan kiszámítja a másik oldalt arányosan (de persze, mivel az már amúgy is kisebb, így az tuti kisebb is marad). Hát, nem tudom, sikerült e segítenem, remélem :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Manorka: ne aggodj szerintem..csak egy alom volt, es ott is minden rendben volt. En majd 4 kg-val szulettem, (koraszulott baba voltam, az inkubatorba mar nem fertem bele) 3 hettel szulettem elobb a vartnal..ugyhogy..szerintem ne aggodj! Cuki a kislanyod (a kicsi rozsaszin)

Jol mondtad, es csatlakozom, a topik akkor a legjobb, ha mindenki itt van, de termeszetes, hogy nem tud mindenki mindig jonni, minel tobben jovunk es minel gyakrabban, annal jobb a tarsasag..ilyet ne is gondoljatok, hogy ha nem irunk rolatok az mar azt jelenti hogy nem hianyolunk titeket... :D :D :D Csak megertjuk a helyzetet.

Emi: a haskemenyedes, normalis..vagyis nem az, de a legtobb kismamanal van, nalam is van. Magnezium es pihi, akkor elmulik a feszules. Az a bizonyos szurkalas azon a bizonyos helyen roppant kellemetlen tud lenni, ugy 2 hetente keres meg ez az erzes, Leginkabb akkor amikor latvanyosan no a pocakom. Valoszinu ott is valamifele atalakulas zajlik, en sokszor a fenekemben is erzem ezt az erzest, aztan elmulik magatol. tehat normalis, a mehszaj pedig miert ne lenne zart. Nyugi..
pocaklako

Edi, akkor jo munkat Neked mara :roll: :roll: :roll: , nem irigyellek.

Maki: koszi amit irtal, kicsit kinai de majd elmelyedek benne, valami megoldasnak kell lennie az en gepemen is.
Ismeros amit irtal a kettecsken, gyerekzsivaly nelkul...na de majd most...talan meg meg is unjuk.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meme: merre vagy, azt irtad, hogy vasarnap leszel... :( vartalak..de mind hiaba...

Ki mit foz csajszik???
pocaklako

Pocak
én ma csak paradicsomlevest főztem :oops: :oops:

Mamaki
nekem is óriási hasam volt,és mégsem repedtem,talán megúszod,kenegesd ezerrel :wink: :wink:

Emi
nekem egyik tünetem sincs :oops: :oops: a Ferencihez megyek csak a kórházba :wink: :wink:

bibar

pocak: én is paint-al méreteztem át! a windows fotótárban kiválasztottam a paintot, így jutottam oda. ott a felső sorban a kép-ott a méretezés/döntés-itt 100%-os arányban lehet megadni a csökkentés mértékét. az én eredeti fényképem elég nagy formátum volt (kb 1100*1200), ezt kb 25%-ra vettem le, ha jól emlékszem. ha ezt megcsináltad, akkor fájl és mentés vagy mentés másként(ha az eredetit szeretnéd megtartani). remélem Neked is sikerül!

Kép
zsani78

Zsani: koszi, en is pont igy csinalom, maga a kep osszemegy kicsire, (latom a kb-ok szamat, hogy lecsokken,) de a px marad ugyanolyan nagy, persze feltoleskor pedig kiirja, hogy a kep tul nagy. Na mindegy, most van egy masik otletem, kiprobalom, hatha legkozelebbre jol jon.

Bibar: pari leves, nyami...szeressuk...

Nalam az este a gond, volt meg egy kis rakott krumpli azt bevagtam, Az embernek pedig van meg spenotos-turos cannelloni tegnaprol..de vacsira nem tudom mit csinaljak..lehet semmit, eszunk hideget. :lol:
pocaklako

manorka: Nóri nagyon aranyos :) akkor lehet, h mégiscsak "együtt" vajúdunk....?! bár, remélem nem, mert tegnap néztem egy honlapon és az előző uh-s crl alapján kb egy héttel korábban kell várnom Manót, az viszont már Nektek nagyon korai!!!!!

Kép
zsani78

Na, azért csak bekukkolok, nem bíííírok nélkületek lenni :lol: :lol: :lol:

Pocak
Én Micrografx Publisher Pictures-t használok, ott lehet külön pixelt is állítani, nem csak centire a méretet.... Töltsd le a netről:D

Csajok!
El kell, hogy áruljak valamit Nektek :D:D:D:D Volt egy idő, mikor rámjött a 10 perc, és vettem egy csomó csajszi rucit is, mert mivan, ha kislány alapon... :D Mindegy volt, csak vásároljak... :)
Nagyon szuper cumók, amiktől megválok, és nem tudom a kislányt váró mamikat érdekli-e, de elsőnek Titeket kérdezlek meg, mert tényleg nagyon szuper minőségi kislányrucikat vettem össze :D:D:D
Édes Next farmer kantáros-pillangós rucik, meg nyári tüneményes bugyis szerkók, meeeeeg édes falatnyi miniszoknya :D:D:D:D Fehér-pink Adidas kocsicipő stb stb....
Ha érdekli valamelyikőtöket, mielőtt feltenném a tesz.-re megmutizom :D:D:D:D

úúúúgy megfáztam, nem is értem mikor.... :?

hihi csajok, üzentem apának mikor megtudtam ugye, hogy kisfiú vagy kislány.... érdekel titeket a reakció???
Idézem:
"Helyes! tehát igazad volt. Maxi gratulációm. " Ennyit üzent.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Edi: Gratulálok a kisfiad apukájának! Bravó!!!! :roll:

Felteszel képeket a kislányos rucikról?

Emi

Emi

email4
Budapest

Edi, jó hogy jöttél, ezek szerint végül kicsit békén hagytak az ügyfelek :wink: !

Jajj, de cukik lehetnek a leányzó rucik :D ! Nem is te lettél volna, ha nem vettél volna már csajszis cuccokat is :wink: ! Én sajnos még nem tudom-hogy fiú, vagy lány a kis gyöngyöm, de ha felrakod ide a képeket, legalább mi i gyönyörködhetünk, akik még nem tudjuk a baba nemét :D !

Húúú, remélem nem vészes a megfázásod! Én sejtem, hogy mikor: hólapátolás közben :( !!! Biztos kicsit kimelegedtél a hidegben, nem? Reméljük, nem valamelyik ügyfél adta át megunt vírusát :oops: ! Mielőbbi gyógyulást!

Apa nyilatkozata: NO COMMENT... micsoda együttérzés, marha kíváncsi volt ezek szerint :evil: !

Anikó

Kép
mamaki73

Hááát csajok igen, no comment "apa" válaszára... Egy igazi....
de mindegy, mert a héten készen van az ügyvédi papír, és vége a kettőnk közötti kommunikációnak... Így is jófej voltam, hogy nem küldtem el melegebb.... :S

Emi
Persze, szívesen felteszek róluk képet, csak nem tudom majd, csoportba fotózom, mert jópár van:D:D:D Ne foglaljon sok helyet :P

Maki
Igen, gyanítom én is, hogy akkor fázhattam meg. Tuti kimelegedtem, és után meg rohangáltam benn egyszál pólóban, bár meleg van benn, de akkor is sanszos, hogy akkor.
Szerencsére nem fáj semmim, csak az orrom piros nagyon, és folyik folyamatosan.... :S Viccesen nézek ki :D:D:D:D:D
Na igen, nem is én lettem volna, ha nem vásárolok össze vissza csajszi rucikat is... :roll: :roll: :roll: komplett hülye vagyok ez tény :D:D:D:D :lol: :lol: :lol: de annyira édes rucikat vettem, hogy jahajjjj :D:D:D:D Majd meglátjátok :D
Vendég

Hú, irtatok rendesen...már itthon egy ideje a suliból (ma csak egy órám volt), de ebédeltünk.
Lencseleves volt, meg volt tegnapról még tojásos nokedli.

Manorka.
Hát nem a megismerkedésünktől, mert az előtti év szilveszterén ismerkedtünk meg, csak nekem akkor még volt barátom. Viszont febr 14-én voltunk egy buliban, ahova ő is és én is hivatalosak voltunk (közös barátok lévén :lol: ), és ott jöttünk össze, azóta járunk, ott volt az első csók..... :oops: . Szóval ez lesz febr 14-én 6 éve. És július 22-én lesz 4 éve hogy házasok vagyunk.

d.dodó

Manorka
Neked akartam még írni, hogy az előbb olvastam el mégegyszer, amit írtál nekünk, és Botond azonnal rugkapálni kezdett. Majd kérdeztem, kicsim mi történt.... Csak nem azt hallgatod amit anya olvas a kis hercegnőről... :D Abban a percben ismét mocorgás volt.... Szóval azt hiszem, stoppolnám a Hercegnőt udvarlás szempontjából Botond úrfinak :P:P:P

Hűűű lányok, mekkora barátságok lesznek itt a manók között, már alig várom :D:D
Vendég

jó reggelt mindenkinek :? kicsit elaludtam :oops: de jól esett... :D
látom ti bezzeg aktivan irogattatok :)

Kép
freyja

Edi, már többször írni akartam neked, hogy az én nagy főnökömet Botondnak hívják, és ha jól emlékszem július 27-én van a szülinapja :wink: !
Szóval, igazi kis főnök lakozik a pocidban :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Edi: Megfáztál? Te szegény! Jobbulást!! Köv.hétvégén tilos a vagánykodás, rendben? Ismét sok havat mondanak szombatra. (már ha hihető a mai előrejelzés)
Rucik pedig, naná, hogy jöhetnek! Főleg next nekem :D

Köszi mindenkinek a Nóri dicséreteket. Ha hallanátok, hogy milyen kis cserfes is mellé :)

Zsani: együtt vajúdhatunk, benne vagyok :) Csak várj meg! :D Egyébként a dokim azt mondta nekem, hogy a mostani crl nem mérvadó, mert nem fejlődnek ugyanabban az ütemben a babák, tehát ha van korai UH-os leleted, abból lehet a legjobban kiszámolni a születési dátumot. Szóval nekem a 38.héttől bármikor jó egy babás tali a MÁV-ban :D Nóri a 39.héten született, ő sem várta ki a végét :)

Meme: hogy vagy? Merre jársz? Készül a micimackós kép?

Ebéd nálunk: zöldség leves, másodiknak csirkemáj pörkölt tésztával. Jajj, tényleg a tésztám, megfőtt, mennem kell, mert szaharé lesz belőle, annyira szétfő :(

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Manorka
na neeee mááár.... grrrr Tavaszt AKRUNK!!!! :D:D:D:D:D
Nem, nem vagánykodom tovább azt hiszem.... :P
Az előbb lemaradt igen, hogy aztaaa Nóri milyen nagylány, kész komoly csajszi a képen a hóember mellett :D:D:D Mi azért a fiatalabbik Hercegnőt stoppolnánk, korban mégis úgy a jobb.... báááár ki tudja mi lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

SZiasztok!
Termeltek ám rendesen!
Manorka!Köszi jol vagyunk!
Manóka is növöget szépen!
Rosszulléteknek vége hálistennek,most a fejfájással küzködöm!

Csajok az a 39 hetes pocakos kép az nagyon brutális igaz hogy én 37 hetesen láttam magam utoljára terhesnek de brutálkisan nagy a hasa a csajnak és nekem nem látszott ennyire nagyon amikor mocorgott látszott ugyan de nem ennyire!
De remélem ekkora pocim nem lesz! :) :)
Vendég

Én is akartam már kérdezni, hogy meme merre jár??? Ki látsz még a festés mögül??

d.dodó

Edi
apa/már ha annak lehet nevezni :twisted: /válasza nem semmi.... :oops: :oops: kislány rucikat én is szievesen kukkolom,hátha megtetszik valami :wink: :wink: nekem is folyik az orrom....jobbulást :wink:

Manorka
az fincsi :lol: :lol: :lol: én holnap akarok rántott husit sült krumplival :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibar
Hogyne, este ha normál időben hazaérek, lefotózom a szépségeket, és megtudjátok kukkolni :D:D:D:D

Meme
vasárnap már nem most volt.... hoool vagy:P Azt mondtad csak szombaton nem leszel.... lehet nem jó a net otthon.... :S
Vendég

Edi: koszi a tippet, le fogom tolteni az a fotos izet a netrol.
Jot mosolyogtam rajtad, hogy irtad a kiscsajos rucikat...hat megmondom az oszintet en is vettem az en Manomnak parat :oops: :oops: :oops: , de tenyleg csak egy-kettot, kis bodykat rozsaszin szegovel meg ilyesmi..asszem nalunk el lesz hordva...Csajok, kb. a 40 body vasarlasanal tartok, nem vagyok normalis... annyit el sem fog tudni hordani szegeny gyerek...majd mindig oltoztetem, mar alig varom. A ferjemnek mar meg sem merem mutatni ropoke 3 het alatt mennyi cuccot halmoztam fel a gyereknek, es a csomagok pedig csak erkeznek, 5-6 naponta, de imadok bontogatni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edi: az apa temahoz mar hozza sem tudok szolni, sajnalom, hogy megfaztal, teazzal meg sok citrom..a te recepted. :wink: :wink:

Izgi kis romancok kezdenek itt szovodni...elvezem..esetleg valaki egy kis olaszra nem vagyik? Fog beszelni magyarul is :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Sziasztok!!!
Ez a "nemhiányoltok" Manorka, ez csak vicc volt!!
Jók a hóemberes képek!!!
Heni, nagyon szépek a gyerekek!!!!!!
Barbi, küldtem pü-t!
poci, hát érezgetem.De még csak olyan gyengén és csak időnként. Jó lesz már, majd rendszeresen érezni a picit.
Holnaptól baba-mama hetek lesznek a Corában. Lesz kiságy,amilyet akarunk 8900-ért, meg szopipárna 5000-ért, meg sok jó dolog. Gondolkozom, hogy ha meghozzák időben a mosógépet,akkor ki kellene menni. Ezek szerintem jó árak. Elköltöm minden pénzünket.Azt is,ami még nincs is.
:lol:
Kitudja én is ezt akartam írni, hogy ez brutál nagy has volt!Nekem sem volt ekkora.A mozgás ok, hogy szépen látszik, de ez a méret!!!!Ijesztő volt nekem. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hú Poci,az rengeteg!!!Annyira tényleg nem fog kelleni neki!!!Én is így voltam, hogy nem bírtam megállni a vásárlást, de én nagyobb rucikat is vettem. Még így is elég sok van 62-74-ig. :oops: Most is csütörtökön jön új áru a turiba és én már készen állok, rohamra. Igaz Rikinek akarok már majd jövő télre nézegetni. Szerintetek hányas rucikat nézzem.A 104-est vagy a 116-ost?Azt hiszem az jön???
Most 9 hónapos és 80-as a mérete. És ez olyan 18 hónapos kortól kellenének majd neki. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Lizy most hord 86-ost.... 74 után 86, aztán 92, aztán 104 asszem, 112 (talán ilyen is van)...... De nem tudom, hogy jövő télre mekkora kellhet nektek majd....én nem is mernék ennyire előre venni. :oops:

d.dodó

Niki :)

Köszi a tippet, akkor holnap benézek a Corába én is :D:D:D:D

Méretek: 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110... :)

Pocak
akkorát nevettem hangosan ezen a kis Olaszra nem vágyik valaki??? :D:D:D:D Folyik a könnyem esküszöm :D:D:D
Vendég

Niki
Én sem vennék ennyire előre, mert kiszámíthatatlan milyen ütemben nő Riki....

Pocak
hihi akkor nem vagyok egyedül... :P Én kicsit többmindent vettem, body is van pár, de rugik, szoknyák, rucik, felsők, cipő :D:D:D:D:D
Jesszus, tényleg jó sok body... bár, ha ezt mondjuk 9hótól felfelé vennéd, akkor azt mondom kell, mert Bálintom is lehamiztva jópárszor, és akkor jött a bodycsere.... :D:D:D Volt, hogy egy nap sokszor sokszor is.... :P dehát erre vannak :D
Vendég

Pocak
Ha az anyukájára fog ütni a kislányom, akkor jöhet neki az olasz kispasi! :lol:
Bár távoli "szerelem" lenne az övék...

Emi

email4
Budapest

Bibar: Te is megfáztál? Neked is jobbulást!
Nálunk tegnap volt rántott husi :) csak nem krumplival, hanem rizzsel (amióta a jázmin rizst szoktuk venni, azóta imádjuk, előtte nem voltunk nagyon rizsesek)

Edi: az exed válasza, hát nem is tudom, mit mondjak.... remélem, nem fog sűrűn irogatni Neked, az érdeklődése kritikán aluli. :(

Poci: 40 body? Atya ég! Persze megértelek! :) De azzal számolni kell, hogy a pici méreteket hamar ki fogja nőni. Hányasokat vettél?

Niki: jó-jó, csak egyre többen írtátok, hogy "nem hiányolt senki", nehogy valaki úgy érezze... mert így vagyunk együtt jó kis csapat. Szóval érted :)
116-os méret az nagyon nagy, előtte még van a 110-es méret is, de az is 4-5 éves méretnek felel meg. Nóri most volt 3 éves és ő kezdi el hordani a 104-eseket. Szerintem 98-as bőven elég lesz kabátban is. De márkafüggő is, mert nem egyeznek a méretek. 104-esnél nagyobb rucik óriásiak Rikinek szerintem jövő télre.
98-astól évenként lesz váltás. Azaz 98-as az 2-3 éves, 104-es 3-4 éves, 110-es 4-5 éves.
18 hónaposan pedig max.92-es méret kell. Nagyobb nem. Hírtelen nagyot nőnek, de le fog csökkenni magasságban is és súlyban is. Vagyis már csak minimálisat nőnek és híznak kb.2 éves kortól.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Jáj, naggyon viszket a poci!!! Megőrülök!!

d.dodó

Dodó
kenjed, mert az azt jelenti, hogy tágul és repedni is fog sajna, ha nem kened be.... :S

Én most az olajra esküszöm, nagyon bejött.... bár Bálinttal kentem végig naponta kétszer a pocimat, és szülés alatt repedtem szét :S :( Most már nem érdekel annyira, de azért kenem.... :D
Vendég

edwig: kenem én naponta. Eddig sima testápolóval kentem...lehet megpróbálom az olajat.

d.dodó

Azta mennyit írtatok! :) Én egész délelőtt varrtam - láttam egy cuki baglyot a hétvégén, és már akkor elhatároztam, hogy megvarrom Emmának :)

Emi! Ha keményedik a pocid, akkor amit tehetsz: magnézium, folyadék és lepihensz! Kb egy hete nekem is volt 1-2 napig naponta 2-3x: mint egy dinnye, aóolyan kemény lett a hasam. Megijedtem, de mondta a doki, hogy ha nem óránként van, akkor normális már most is: edz a méhünk :wink:

Poci, nekünk Mac van, de Windows alatt is az Irfanview-t használom: asszem ingyesen letölthető, és nagyon praktikusan kezelhető képnézegető :wink:
40 body :shock: :lol: :lol: :lol: (nem kinevetés!)

Manorka! Szupi a hóember :) Emma úgy meséli, hogy "Találkoztam egy hóemberrel" nem azt mondja, hogy látott egyet :lol:
Ha sértődés lenne, már rég nem jöttünk volna :wink: :)

Hú de ennék paradicsom levest :shock: A kedvenc kajám! Bibar, küldj lszi fénypostával! :oops: :)

Edi, az exed reakcióját nem is kommentálnám :evil:
Mielőbbi jobbulást! Milyen olajat kensz?

Mi tegnap együtt főztünk Emmával :P Még ma reggel is azt emlegette :) És abból maradt egy kicsi nekem mára: tejszínes fokhagymás csirke pennével.

Pocak méret: nekem óriás volt Emmával :roll: 38. heti az utsó kép, már az is ijesztő (nekem), és onnan még 2 hétig nőtt a pocakon belül :? Most kiegyeznék egy kicsit kisebbel, mert a végén már nagyon szenvedtem :? :oops: OK, tudom, nem kívánságműsor :lol:

Meme? :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Ezt alkottam ma :P Remélem tetszeni fog Emmának :)

Kép

és most húzok ebédelni, mert az a nagy munkában kimaradt :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

barbuss: nem nézhetnénk meg a hatalmas pociméretet?? Mármint ami Emmával volt??

d.dodó

barbuss!
Ügyes vagy! Szupi lett a bagoly.

d.dodó

Sziasztok!

Zsani: írtam privit.

Edi: nagyon örülök a kis Botinak, tényleg nagyon jól látszik a sima UH-n is, reménykedem, hogy jövő héten én is látok már valamit!

Nekem újra fáj a fejem, ráadásul ma szülői is lesz, nem tudom hogy fogom túlélni.
Nézegettem az esküvői ruhákat, a kölcsönzői ruhák olyan 60-140.000 körül mozognak :shock: Viszont találtam egy egyszerűt, egyetlen bajom hogy fehér: Kép

Itt nem látszik, de van hozzá egy vastag selyemöv, amit mell alatt kell megkötni.

Holnap még próbállak utolérni titeket, most vasárnap reggelig jutottam a visszaolvasással és akkor tudok majd reagálni is.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

dobtam egy képet a közösre :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Gabi, mi a baj a fehér ruhával? :roll: nekem tetszik :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

barbuss!
De csini vagy!!!! És nagyon vékony! De tényleg hatalmas poci!!!

Majd megpróbálom én is előkeresni a Lizy pocit, ami 2 nappal szülés előtt készült.

d.dodó

barbuss: nekem is tetszik a fehér, csak már a második esküvőm és még pocis is vagyok :oops:

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sziasztok lányok!! :D

jobbulást a náthásoknak :D

Edi: a szaralak válaszát el sem tudom hinni!!!!hogy valaki ekkora genyó legyen.....pfffffffff :evil: :evil:

Barbuss: naaaagyon nagy volt a pocid!!!Te jó ééééég :shock: :shock: jaaaj és a bagoly nagyon jó lett!!!Ezek amúgy olyan jó dolgok az én anyukám óvónéni és még 3 éves koromban csinált nekem egy bohócot azóta is megvan és még itt is velem van!!!nagyon fontos nekem!!!!! :cry: :cry:

Sakura: én is csak éztem hogy miért nem jó a fehér....de így már értem....!!de szerintem csak nem kárhozol el ha fehérben leszel!!!ami jár az jár!!!másodszor is :wink: :wink:

Poci: az a 40 body nem lesz egy kicsit sooook :lol: :lol:

Na én ma a Frankfurti (Frankfurt-tól 15 kmre :D :D ) levessel szórakoztam!!! nagyon szeretem de még soha nem csináltam...de egész jó lett....... 8)

ééééés a változatosság kedvéért megint fáj a pocim.... :evil: de még nem nagyon....de alakul!!!

pocakmanci mozgásait pedig már pocin kívül is láttuk!!!!mondjuk én már sok ideje látom de tegnap végre a párom is pont akkor nézte!!! :D :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Moki!
Tesómék is Frankfurthoz közel laknak.... (a repteres frankfurthoz, mert ha jól tudom van több is).
És imádom a frankfurti levest!!
Sajnálom a pocifájást. de biztos csak növekszik. Nekem is görcsölgetett ma meg viszket mint állat!!

d.dodó

Barbuss, atya ég mekkora a pocid a képen :shock: ! De nagyon csini maradtál még úgy is :wink: ! És még ezután 2 hét múlva született Emma? Mennyivel született? Bocs, már lehet, hogy írtad korábban, csak most nem emlékszem :roll: ...
Amúgy édi a bagoly :) ! Ez amolyan kispárna szerű, ugye?

Niki, én felnéztem a Cora honlapjára, hogy megkukkantom ezt a Baba-Mama napos akciót, és én nem látok ilyet :oops: . Biztos holnaptól (02.02-től) lesz? Bocs, nem kötekedni akartam, csak engem is felcsigáztál kicsit az akcióval :wink: !
Én ezt találtam csak, ami csak a rendes akciós katalógusuk:

http://cora.hu/akciok/oldalak/305/page/3/ :wink:

Sakura, csini nagyon a ruha, tuti nincs más színben?
Megkérdezted?

Pocakfájósoknak mielőbbi jobbulást, tudom, nagyon ijesztő tud lenni! Nekem pont múlt héten fájt úgy kb. 3 napig, és keményedett is :( ...

Ja, és a fejfájósoknak is jó nagy gyógypusszancs :wink: !
Nem próbáltatok homeopátiás gyógyszert? Nekem fél órán belül javított a helyzeten tegnap! El nem múlt egyből, de jobb lett sokkal! Én belladonnát vettem be, a múltkor vette a férjem a gyógyszertárban, amikor már 3. napja fetrengtem a fájdalomtól+hányingertől :oops: . Nagyon át tudom érezni a helyzetet, szegénykék :( !

Anikó

Kép
mamaki73

Dodó!!
háááát inkább városrészekre van osztva de Frankfurt am Main egy darab van!!!!....a repteres.....igen-igen :lol: :lol:

éééés merre laknak...város..?????

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?