Új privát üzeneted érkezett!

Ideértem én is (bár senki nem hiányolt :oops: )!
Lizyt végre 11-kor el lehetett altatni, aztán mi is bedöltünk az ágyba. És fél 8-kor kelt csak Lizy...megitta a tejeskávéját, és még visszaaludt.......fél 10-kor keltünk. :shock:

Aztán délelőtt kimentünk a jégpályára, mert itt van tőlünk 10 percre, és minden vasárnap ingyen van.....bár korink nincs, de nagy magyar csapat volt kinn, jó volt a hangulat. Lizy ráment a jégre, igaz cipőben de alig akart lejönni róla! :shock:
Viszont én sajna szarul lettem, ugy szédültem, hogy le kellett ülnöm....igy az egyik ismerős még jó hogy kocsival jött, hazahozott. Aztán nem sokra rá apáék is jöttek.
Készítettünk egy tojásos nokedlit salival (nyamm.....imádom), volt még eperkrém leves, jól bekajáltunk.
Most majd 2-től lesz mosásom......

bibar!
Gratu a 17. héthez!!

freyja!
Gratu a 14. héthez!!
Hatalmas pocid van.....és szerintem lánmyos.

Zsani!
Neked is csini a pocid! És szerintem neked is lányos!!

Hú csajok, ennyire szar mindenhol a hóhelyzet?? Bár itt is elkezdett most szállingózni!

d.dodó

Ismét jó reggelt :) bableves győzött, apával elaltattuk magunkat ebéd után:)

apa inkább fiút szeretne (már van egy nagylánya), részemről mindegy. (bár titokban egy kicsit én is inkább kékülnék)
majd kedden reggel mehet nekünk is a drukk! bár inkább hétfő este, mert kedden reggel olyan korán megyünk, h Ti még lehet aludni fogtok....

hááááááát... a csinostól szerintem kicsit távol állok :( én már érzem a +kilókat sajnos! és még ki tudja mi lesz a végéig, de próbálom így elfogadni magam.

Kép
zsani78

zsani!
Nyugi! Egy kismama csak csinos lehetsz...aztán van aki szoptatás alatt csomót fogy is...vagy utána. Én Lizyvel 20 kilot híztam a végére.
Most eddig még csak fél kilo hizásnál tartok! Bár ez valószínű a sok hányingernek és hányásnak köszönhető...még nincs rajtam zabálhatnék.

d.dodó

Hello mindenki,

Freyja, köszi az ebéd tippet, jegyzetelek :wink: !

Dodóék tojásos nokedlije is nagyon jól hangzik!

Én most uzsira túrógombócot főztem, olyat jót ettünk :D !!!
Már nem bírtam többet enni, de ez most annyira bejött, hogy szerintem nem sokára megkörnyékezem a lábast ismét :wink: !
A fejem szerencsére már jobb, bár be is vettem dél körül egy homeopátiás Belladonnát, lehet az is javított a helyzeten.

Bibar, tök jó a hóember építés :D ! Itt nálunk is a környező családok szánkóztak, síeltek (!), mert vannak jó meredek utcáink, és ott érintetlen a kb. 45 cm-es hó! Jól tettétek, hogy pihiztetek egy jót utána :wink: ! Örülök, hogy a mai napod sokkal jobb volt, mint a tegnapi!

Csajok, az én netemmel van valami, jól látom, hogy 15.35 óta nem írt senki :shock: ?
Hol vagytok??? Mindenki havat lapátol :lol: ? Vagy alszik...
Én egész nap kótyagos voltam, asszem ma korán el fogok tudni aludni.

Anikó

Kép
mamaki73

Én egész nap itt voltam, és frissítgettem, de nem írt senki, igy nem beszélgettem magammal! :lol:

d.dodó

Elmentek a vendégek :wink:

Mamaki
a túrógombi a kedvencem :lol: :lol: :lol: jaj de te ehetsz mert vékony vagy,én csak ritkán mert sok cukorral szeretem :oops: :oops:

Dodó
de jó lehetett a kori nélküli bandázás a jégen :wink: :wink: eperkrém leves,azta azt is imádom,no meg a nokit is,nem éééér :oops: :oops: :oops:

Zsani
hányra mentek??én tuti ébren leszek már :wink: :wink: :wink: drukk hegyek mennek majd!!! :wink: :wink:

bibar

Sziasztok Csajok!

A hetvege mindig ilyen csendes a topikon. De nem baj, holnaptol mar itt vagyunk.
Csajok, rekord mennyisegu ho esett nalam a tengerparton, kemeny 4 cm, itt mar ilyenkor minden megbenul, annyira muris..latnak mi van otthon.

Ki mit csinalt ma???
pocaklako

Délután óta itt is szakad a hó....már elég nagy van.

Nekem is már csak 15 nap, és UH! :lol:

Pocak!
Mi voltunk koripályán, aztán ettünk eperkrémlevest meg tojásos nokedlit, aztán meg 2-től 6-ig mosásom volt.

d.dodó

Dodo....eperkremleves nyami...de szeretem. Na az, hogy nalad esik ho..na de nalam :lol: :lol: :lol: :lol:
Gondolom szamolod a napkat vissza az uh-ig. Te nem tudnad valahogy megdumalni veluk, hogy mondjak meg a pici nemet? :wink:
pocaklako

pocak!
Én most a kicsivel beszélem folyton, hogy az alsó felét mutogassa az UH fejnek! :lol: Elég ha egyszer odanyomja azt a kukit megmutatni! :lol:

Úgy fáj a fejem!!!!! :(

d.dodó

Helló csajok...
Én gondoltam kimozdulok ma már itthonról kicsit, mert olvadt picit a hó.
Így felmentem az unokanővéremhez, dumcsiztunk, főztünk... jó kis csajos nap volt :D:D:D

Remélem már nem fog esni ma a hó.... :S

ééés grrrrr, holnap már munka:S:S:S:S:S
Vendég

Bibar, aranyos vagy :wink: ! Most én is csak módjával cukroztam, inkább enyhén cukros tejfölt raktam rá.

Pocak, csatolok két havas képet, üzenem a tengerpartiaknak, így néz ki az igazi hó :wink: ! Kép Kép Ez a teraszon volt!

Anikó

Kép
mamaki73

Én is vagyok csak gépet telepitettem.... meg itthon van Apa,kicsit egymással foglalkoztunk :)

Hát én nem is tudom mi lesz a végén ekkora pocakkal...
Mondtam Apának, h mi lesz ha lány...de az a válasza h ugysem legy lány. fiú.tuti. ő csak fiút tud :(

Kép
freyja

sziasztok!
mi ebéd után szuszóztunk, aztán neteztünk, majd elmentünk egy nagyot sétálni. hát, nem volt egyszerű! olyan édes a hókotró bácsink, hogy reggel ugyan járt a környéken, de a legtöbb helyen nem tette le a kotró lapátját! no, jó kis túra kerekedett a sétából, simán vehettünk volna síléceket. kocsival még talán ki tudunk jutni, de haza már nem, mivel körülöttünk emelkedők vannak, nem lehet feljönni. remélem holnapra jobb lesz! apával megbeszéltük, hogy holnap este bemegyünk pestre anyukámhoz és ott alszunk, így kedden reggel biztosan eljutunk az uh-ra.

bibar: fél 8-kor kezdődik a rendelés (csak sokkal előtte oda kell érni, h időben és biztosan bekerülj), remélem max 8-ig bejutunk. aztán onnan rohanunk dolgozni és lehet, hogy csak délután érek netközelbe, hogy megírjam mi történt. minden drukkot elfogadok és köszönök :)

freyja: nálunk is apa első pill-tól kezdve állítja, hogy kistökös:) majd meglátjuk. nekem mindegy, csak meglegyen mindene és egészséges legyen! egy ok van, amiért én is kicsit a kék felé húzok: mai fiatalokat elnézve kicsit több esélye van egy fiúnak, a lányok sokmindennek ki vannak téve :(

maki: látom Te át tudod érezni a mi hófogságunkat! nálunk is minden így néz ki :(

Kép
zsani78

Nekem leragad a szemem lányok, lassan lefekszem.
Jó éjt mindenkinek, pussz!

Anikó

Kép
mamaki73

Vááááááá!! Megőrülök, Lizy még mindig nem alszik! NEm lesz ez igy jó! nem fogm hagyni délután aludni!! :evil:

Nálunk én mondom, hogy tuti fiu, de apácska váltig mondja, hogy ugyis lány lesz!

d.dodó

Sziasztok Csajok!

Ki se nagyon mozdultunk a hétvégén, filmeket néztünk, tesómék voltak itt, Avatarra mentek. Én nem, mert ugye pisiszünet ... :)

Bibar: gratu a 17-hez!! Fótot mi is néztük, nagyon szuper hely!!! Csak baromira sietni kellett tavaly a megelőlegező szocpollal, volt egy hónapunk helyet találni, aztán a legjobb fóti kecókat már elhappolták :( Maradt Veres, ami kicsit messzebb van, de azért még nem vészes, és éppen ki tudtuk fizetni.

Freyja: mekkora poci! Ez igen :)

Képzeljétek nekem összement a hétvégén, szerintem a sok fekvés, lustázás miatt. Pedig akartam készíteni pociképet, dehát alig látszik vmi :roll:

Holnap melóó, nincs kedveeeem!!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

SZiasztok!
D.dodo!
Ismerős a neved!
Nem irtál véletlenűl a 2008 juniusi topikba még annak idelyén?
Freyja!
Jo nagy a pocakod nekem még csak most kezdett el látszani viszont már éreztem hogy mocorog!:)
Csajok nekem 2 naponta fáj a fejem de elég brutálisan és ha nem veszek be fájdalom csillapitot nem birom ki még hánynom is kell annyira fáj!Én is alig várom már a következő uh-ot!
Február 17.-én megyek a dokimhoz aztán meg mennem kell a korházi nőgyogyászatra is az meg 24.-én!
Vendég

kitudja!
Rendszeresen tuti nem irtam oda, de lehet bejelentkeztem, mert akkor juli legelejére voltam kiirva, és ugy voltam vele mi van ha már juniusban szülök. de rendszeresen a 2008 nyári babák topikba írtam.

d.dodó

Ja akkor biztos azért voltál ismerős mármint a név!:)
Bár csak én is oda irtam volna!:) :roll:
Vendég

Freya: Hűűűű, szép pocid van...szerintem kisfiús.

Zsani: Neked hasonló a pocid, mint nekem...és nekem kislányom lesz :)

Bibar: Gratu a 17-dik héthez! :)
Jobb a helyzet babamozgás tekintetében?
A mai nap többször erőteljesen mozgolódott a kiscsaj, olyannyira, hogy kívülről is látszódott egy-egy bökdösés.
:D
Nagyon jó, és egyben fura is érezni őt...de neked már ismerős ez az érzés!

Ma nálunk is szakadt a hó, többször kellett havat lapátolni.
Olyan szinten esett, hogy kutyasétáltatásnál a kutyim szó szerint elveszett a hóban...a fejéig ellepte a hó. :)
Sétálni sajna nem tudott, csak szökdécselt mint egy tücsök-koma! :)
Egyébként ma főztem, akváriumot pucoltunk, takarítottunk, na meg kreatívkodtam kicsit.

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Nem birom tovább aludnom kell!
Jo éjt kismamik!
Vendég

Jó reggelt!
Én vagyok ma a legfrissebb úgy fest.Keltem 5.45-kor, elmentem AFP-re, mielőtt a férjem elment dolgozni.
Én sem voltam tegnap.Reggel babauszi, aztán meg pótoltam az elmaradt házimunkát. megelőlegeztük magunknak, és este megvettük a mosó-szárító gépet. Sikerült beleültetnem a bogarat Dani fülébe. :lol: Már a végén ő mondta, hogy vegyük meg, ne várjunk. Két aggályom van, az egyik, hogy tényleg csontszárazra szárít-e, a másik, hogy el fogunk-e férni tőle.Mert az nagyon necces. :roll: Remélem. Na ma majd még benézek, bár engem nem hiányoltatok. :cry:
Szép napot!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jo reggelt Csajok!

Feher reggelre ebredtek az olasozk a tengerparton, de mar olvad minden..na nem ugy, mint otthon... :lol: :lol: :lol: :lol:

Maki: nem semmi a teraszos kep..nagyon durva. rendesen utat kellett vagni magatoknak.

Bibar: jo reggelt, merre jarsz? Mocorogtok mar?

Megyek lanyok, kezdodik a nap, jaaa es reggel a Manokam ebresztet, bokdosott beulrol. :D :D :D

19. het :D :D :D

Szep napot mindenkinek!
pocaklako

Jo reggelt Niki!

De kafa, mar haza is vittetek a szaritot? Mikor probaljatok ki? Mindenkeppen ird meg, mert tavlati terveim kozt szerepel nekem is egy ilyesmi beszerzese.
Pocakmackod erzed mar?
pocaklako

Jó reggelt!
Már csak egyet kell aludni és láthatjuk Manócskát!!!!!!!!!
Mondtam apának, h többen "riogattok" a lányos pocakkal. Ő nem adja fel a kékülést!

pocak: gratula :)

Más nem akar feltenni pocakos képet? Lehet, h perverz vagyok, de mióta tudom, h bérlőnk van, én nagyon szeretem nézegetni őket :)

Körkérdés aki szintén 18-19 hetes: Ti érzitek, h hol van a manótok? az én drágám van, h reggel kidugja magát balra, kb a köldököm magasságába, szemmel is látható :) ezt múlt héten mondtam a védőnéninek és azt mondta, h nem lehet, még lejjebb kell lennie. nem értem :( most vagy ilyen nagyok vagyunk, vagy nem annyi idősek, vagy mi mást érezhetnék ott, ami utána elvándorol????

Kép
zsani78

Pocak
vagyok csak nálunk alukált a vendégünk :lol: :lol: jaj 19. hét :P :P :P gratula :P tegnap annyira pörgés volt hogy nem éreztem a manót,ma majd koncentrálok :wink: :wink:

Niki
szuper hogy megvettétek :lol: :lol: biztos jó lesz :wink:

Kitudja
nekem is sokat fáj a fejem,tegnap is ma is tompán,és én is ha erősen fáj akkor hányok is :cry: :cry: :cry:

Emi
jobb azért,van mozgás csak gyengusz,de mióta láttam őt nem aggódok,akkor is ficánkolt és nem is éreztem :wink: :wink:

Csipet
de kár hogy nem ide költöztök,tudtunk volna babázni :wink: :wink: :wink:

Zsani
de jó neked,csak 1 nap :wink: :wink:

én csütörtökön megyek a genetikai uh-ra :wink: :wink: már várom,bár most láttam nemrég :oops: :oops:

Mamaki
jó ez a kép,jajjj de várom már hogy eltünjön a hó,de most azt mondják szombaton ujabb nagy havazás várható :twisted: :twisted: :twisted:

Edi
jaj de nem irigyellek,dolgozni kell :oops: :oops: frissen üdén jelentkezz majd :wink: :wink:

bibar

bibar: te is a genetikaira mész? nem korai? nekem azt mondta a dokim, hogy a betöltött 18. hét után kell menni... ez lesz nekünk holnap. lehet dokinként eltér?!

Kép
zsani78

Dodo: merre jarsz, Te is mar ilyenkor itt szoktal lenni, lehet kikeszultel a tegnap altatasban es meg szunyaltok???

Zsani: aszta....de jo mar csak egy nap..ezt mar fel labon is.....kivanom, hogy olyan nemu legyen a pottomod, amilyenre vagytok. Nalam nem latszik, hogy a hasam barhol is kibomborodna amikor rendezkedik a pici odabent, valoszinu, mert van rajta egy jo kis hajreteg. A rugasok iranyabol es az Angel Sounddal tudom kikovetkeztetni, hogy merre jar.

Bibar: erdekes volt a hetvege, a piciket alig ereztem, aztan tegnap estetol mar ujra aktiv volt. Nalam reggel nem szokott kimondottan aktiv lenni, inkabb delutan indul be.

Most asszem megint no a pocakom, mert napok ota erzem, hogy feszit, az is lehet, hogy azert ereztem kevesbe Riccardot, mivel nagyobb a helye most odabent.
pocaklako

Zsani
nekem most kell mennem,nem mondta a doki hogy be kell tölteni a 18-at :wink: mondjuk nekem a biopszia eredményemért is most kell menni igy összeköti az uh-val,sok újdonságot már hála az égnek nem tud mondani :lol:

Pocak
akkor reggel szuszókázik a manód :wink: :wink: én is inkább délután érzem :wink:

bibar

Jó reggelt! :)
Én a hétvégére mindig eltűnök :oops:
(Niki, engem sose hiányol senki... :()

Poci! Azta! Mindjárt félidő :P :wink:

Freyja! Mekkora pocak :shock: Első babának meg pláne :shock: Bizti egyedül van? :wink:

Emi, pont én is akartam írni, hogy annyira vicces, hogy időnként már kívülről is látszik ha rúg :) Kis mini pukli :P

Kitudja! Jó, hogy jöttél :) A többiek is jelentkezhetnének akik rég eltűntek :wink:

Edi, még nem is írtam a képekre, hogy nagggyon cukik! Az a manósegg meg zabálnivaló :P

Na, még akartam vmit, de nem emlékszem...
Ja igen! Niki! Szuper, hogy megvettétek a masinát!! Majd számolj be mindenképpen! Még vártok a kiszállításra? Mit csináltok a régivel? (küldesz privit, hogy melyiket vettétek? Ha nem gond!)

Mi szombaton kimentünk anyósomékhoz Törökbálintra - hát nagy baromság volt elindulni :? Nem sokon múlt, hogy ott maradtunk éjszakára :oops:
Ma először egyáltalán nem émelyegtem reggel! :P Meg is ünnepeltem egy tejeskávéval :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok!!!

Pocak!!
Itt vagyok!!! Igazad van, ilyenkor itt szoktam lenni. De ma csak 9:40-re megyek suliba, és csak fél 8-kor keltünk, és akkor is volt még lehetőségünk apácskával összebujni :oops: .

Amugy gratula a 19. héthez!!! Hihetetlen, már csak egy hét, és a felének vége. Te vagy a legidősebb pocis köztünk??

Niki!!
Szia!! Örülök, hogy megvettétek a gépet! Majd számolj be róla hogy működik!!

Zsani!
Már most mennek a drukkok a holnapi UH-hoz!!

Már csak 13 nap, és 6 évesek laszünk apácskával!!
És már csak 14 nap UH-ig!

d.dodó

Sziasztok lányok!

A tortasütés óta nem jártam erre, de egész héten lóti-futi voltam. Ez a hét sem lesz másképp. Kedden megyek terhes tanácsadásra, nem mintha újat mondanának, majd szerdán az afp-s vérvétel, EKG-ra is megyek, aztán háziorvos........

Észrevettem, hogy mostanában duplán ebédezem, vagy vacsizom, de jó, mert még nem látszik rajtam......majd később!:) Az édesség, ami engem hízlal, rájöttem, azt meg nem kívánom, úgyhogy eszem a jó kis kajákat! Tegnap sült oldalast ettünk. Éjjel meg nem tudtam aludni, úgy tele voltam.....:)

A puncstorta közben csokitorta lett, mert nem volt annyi időm vacakolni vele.......raktam fel képeket! Kép Balu 5 éves Kép Atika tortaevés után Kép Viktor Kép Pocim most

Heni
Kép
henriett74

Zsani, írtam privit :wink:
Még tényleg lejjeb van a babó :) Vasárnap reggel üres pocakkal hátra feküdtem és nagyon durván kivehető volt a méhem :shock: Szeméremcsont felett indult egy nagyobb pukli és még jóval köldök alatt véget ért. Én mocorogni is nagyon lent érzem (mondjuk a lepény nekem elöl tapadt): egészen alul, ahol "kezdődik" a pocak :) A beleidet nem érezhetted? Mert már ugye kicsit átrendeződtek ott bent a dolgok és egyre feljebb kerül minden :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Heni: tyuuuuuuuuu, szepen gombolyodtok. :D Gondolom a 3 aprosag mellett nagyon elfoglalt vagy, ezert nem tudsz jonni, de azert tudod, hogy mindig orommel latunk, amikor csak tudsz ugorj be hozzank, legalabb egy helyzetjelentesre. Atika nagyon cuki ezen a kepen, meg persze a tobbi lurko is.

Dodo: osszebujas..hmmmm... :mrgreen:
Elvileg en vagyok a legidosebb kismami a sorban, de aztan tuti valtozik majd a helyzet....

Huu..itt jut eszembe Manorka: mar napok ota el akartam Neked mondani, egyik ejszaka azt almodtam, hogy Te voltal az elso a sorban aki megszult :D :D :D

Barbuss: jo, hogy jottel Te is, annyira klassz, hogy nektek mar latszik a kidomborulas... :oops: :oops: A mini puki :lol:
pocaklako

dodo: köszönöm :)

bibar: akkor biztos megvan minden dokinak a maga menetrendje :)

barbuss: ha hiszed, ha nem pont ma reggel gondoltam Rátok :) eszembe jutott, h talán Te mondtad a védőnénit?? mondtam Neki, h emlegettük! kérdezte, h ki, de nevet nem tudtam Neki mondani :(

heni: azt hiszem mi még nem "találkoztunk", így üdv Néked :) jól látom, h negyedik gyermeked várod? minden elismerésem, mi is négyen vagyunk testvérek :) köszönöm a pocis képet :)

Kép
zsani78

Lanyok: kuldok Nektek egy 39-heti videot, szamomra megdobbento, meg soha nem lattam ilyet.
Ez a vidi valoszinu az elsobabas anyukaknak lesz elmeny, a tobbiek pedig mar szemelyesen is atelhettek ezt, nekem mindenesetre elkerekedett a szemem :shock: :shock: :shock:

http://www.indavideo.hu/video/39_hetes_pocak/
pocaklako

Heni!
De jók a képek!!
Hát Atikád egy lánynak is beillene....azok az elbűvölő szemek!!

Engem most is "kaparásznak" belülről!! :)

d.dodó

barbuss: hát a lepény tapadásáról nekem fogalmam sincs :shock: azt honnan lehet tudni? én azt érzem és látom reggel, éhgyomorra, háton fekve, h a szeméremcsontom felett egy-két centivel, balról indulva felfelé jön ki a kis puklim, aminek a vége kb a köldök magasságában van, lehet fél-egy centivel lejjebb.... aztán napközben már lejjebb kerül! a kis puklim kitüremkedve kb pont a tenyeremben elfér (nincs nagy kezem!)ahogy eszem én úgy érzem, hogy a beleim és a gyomrom pont a köldököm felett vannak. nem tudom jól érzem-e a dolgokat és hogy a belem vagy gyomrom éhgyomornál képes-e így kitüremkedni :oops:
holnap, ha olyan kedve lesz a drnőnek, akkor lesznek kérdéseim felé!

Kép
zsani78

Zsani: pont így érzem én is :wink: Nem sokkal, de még köldök alatt van a pici :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

pocak!
Hát igen, nem kell so, és nekünk is ilyen látványosak lesznek a mozgások.....és olyan furcsa, de nagyon jó érzés.

d.dodó

pocak: hát én még tényleg nem láttam ilyet! hihetetlen, teljesen libabőrös lettem! és nemsoká' mi is átélhetjük :lol:

Kép
zsani78

Dodo, Barbuss: ti mar ateltetek azt ami a videon van.

En viszont osztom Zsanival a velemenyt..dobbenetes... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
pocaklako

Pocak
nemsokára ti is átélitek :lol: :lol: :lol:

Barbus
jaj de jó hogy nem volt hányinger :wink: :wink: azért mert név szerint nem hiányolunk azért mindig hiányoljuk azokat aki nem jönnek,téged is :wink: :wink:

Heni
szuperek a képek :wink: :wink: de jó hogy nem kivánod az édességet :wink: :wink: én már 5 kg-nál tartok :oops: :oops:

Edi
na mi van sok a meló???

bibar

Durva et a videó! A sztorihoz azért hozzátartozik, hogy a mamának ez már annyira nem kellemes :? Legalábbis nekem a végén a nagyon erős mozgásoknál sok már egyáltalán nem esett jól :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Én se kívánok szinte semmi édeset.....én még csak fél kilo hizásnál tartok. :lol:

d.dodó

Nem tudom, hogy a hétvégi időjárás mennyire volt befolyásoló, de mi félig megőszültünk Emma mellett a mostani hétvégén :shock: :oops:
Bibar - tudom, persze, nem is azért írtam :)
Ja, Zsani: nekem az egyik UHon mondták, hogy hol tapad a lepény :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Ezt ismeritek?
http://www.pediped.com/home/home.aspx

Tudom, hogy még messze nem aktuális :oops: csak a hétvégén megint ráakadtam :) és annyira jó kis darabok vannak!!! :P
Nemrég olvastam először róla, mindenki nagyon dícséri! Emmánál lecsúsztunk, de Zalán ilyenben fog járni tanulni :)
Itthon Liliputinál lehet kapni :wink:
(mielőtt vki azt gondolná: nem, semmilyen érdekeltségem sincs :lol: )

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Üdv Zsani neked is! Hát még én sem tudom, mire vállalkozom, 4 gyerekkel...... :D Anyuék is négyen voltak tesók......:)

Dodó: tényleg lány is lehetne az Atika, igaz annak is készült, az utolsó hónapban derült ki, hogy nem lányunk lesz, addig 90 százalákra azt mondták.

Nekem is vannak már jelzések belülről, szinte minden nap megmutatja, én is létezem ám! :D

Heni
Kép
henriett74

Csajok dobok Nektek egy kepet arrol, hogy milyen az "igazi tel" nalunk. Az elobb csinaltam a teraszrol, hatterben a tengerrel. Persze meg sem kozeliti az otthoni viszonyokat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kép
pocaklako

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?