Új privát üzeneted érkezett!

Poci: valami elméletet kellett gyártani, hogy miért nincs itt Edi a jó hírekkel. És két alternatívát találtam:
A., vacsizik
B., TV-ben pont akkor mondták be a szentendrei esetet :lol:

Bocsi Edi :?

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Na azert meg ne zarjuk ki Manorka, hogy nem Edi volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Edi ne haragudj, csak a poen kedveert irtam)
pocaklako

Örülök, hogy ilyen pezsgős hangulatban zárul a mai napunk :D ! Hát még Edié :D !

Mindenkinek szép álmokat kívánok :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Köszönöm csajok, szinte kiudnék ugrani a bőrömből :D Annyira boldog vagyok, és köszönöm a KÉK Csíííket :D

Maki
Nem mondott semmit, csak annyit, hogy nem emelhetek nehezet, és előfordúlhat pecsételés,de nem valószínű. Picit többet kell pihennem vele, de nem lesz gond szerinte.

Pocak
hááát mert pasik... :wink: :wink: :wink:

A képek akkor:D
Már itt is látszik a fütyink :)
Kép

Kép

Kép

ééés a kuki :)
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 20:24-kor.
Vendég

Poci: :lol: látom, egy húron pendülünk

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Jaaaa jól megvertem... :D Én voltam... :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 20:25-kor.
Vendég

jó éjt csajok!
én elpályázom aludni! Szép álmokat mindenkinek!!!:)

Holnap nem leszek, de vasárnap igen:)
Szép hétvégét mindenkinek!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

nagyon szépek a képek Edi!! Gratula mégegyszer!!:)
pápá csajok!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na tudtam en, hogy elobb vagy utobb kiderul az igazsag :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csodaszep a kisfiad Edi!

Lassan megyek en is aludni, bar eddig is vizszintesben voltam, egesz este rugkapalt a Manom, tuti Edinek szurkolt.

Jo ejt lanyok!
Reggel tali!

:D :D :D :D :D :D
pocaklako

Jó éjt lányok... :)

Mégegyszer nagyon köszönöm a kék csíííket, imádlak Titeket :D:D:D

Köszönööööm :D

Holnap jövök :D
Vendég

Hogy fogja lent?! Csúúúcs ez a pasi már most, látom!
Édesek a képek is!!
Látod, még a TV-ben is bemondták a "kék" híreket :)

Nálam is egész nap boogie volt a pocakban. Mondom, hogy szerelem indul, mert most meg abbahagyta, hogy már tudja, hogy a kisherceg matat a lába között :D

Jó éjt mindenkinek!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

edi: hatalmas gratula! örülök, hogy teljesült a kívánságod!

jó éjt mindenkinek!

Kép
zsani78

Hogy lehet ennyit irni néhány óra alatt?! :D

Edi: nagy gratula Botihoz! Ez már abszolút egyértelmű fütyi :D:D:D:D Placenta meg még bőven följebb fog mászni, sok hónapja van rá ;)

Poci: ha izre jó a Rudi kocka az azért már valami :) Örülök, hogy találtál kefirt!

Bébike: nekem még nem jött meg az AFP eredményem, viszont nem egy ismerősöm van, akinek ennél sokkal alacsonyabb volt, és semmi gond. Kombinált teszten voltál? Csak mert ha annak jó volt az eredménye az állitólag sokkal többet ér. AZ AFP-n rengeteg álpozitiv van :(

Merci: csinos a pocakod!

Meme: ez a rakott karfiol jól hangzik!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Na, most aludt el Lizy!
Szegényem lázas....kapott egy adag nurofent! De hát most vettem észre, hogy közben felül mindkét oldalt sunyibn kinövesztett egy-egy rágófogat! :)

Nekem meg kapar a torkom......na remek! :?

Edi!
Szenzációsak a képek!!

Maki!
Neked akartam még íni, hogy az édes evéssel én is igy vagyok....valahogy nem megy...egyedül a turó rudi ment nekem is meg ga palacsinta vagy ilyesmi van, akkor az savanyú barack vagy sárgaszilva lekvárral.

d.dodó

Olvastam én cissza, és láttam téma volt, hogy mit lehet enni szopi alatt,mit nem.Nekem azt mondta a gyerekorvos és én így is tettem, hogy azt eszel,ami jól esik.Beleértve káposztát, babot, epret, stb. A lényeg: eleinte módjával, figyelni kell a babát, hogy zavarja-e a pocakját valami,ha nem akkor no para. Szerintem ezek a tiltások nagyon szélsőségesek.Nem kell véresen komolyan venni. Én pl. hétpofára zabáltam az epret.Imádom,képtelen voltam lemondani róla.És Riki köszöni jól van. :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Asszem lépek alukálni!! Jó éjt mindenkinek!
Holnap akkor max este vagyok! Annyit írjatok csak, hogy vissza tudjak olvasni! :lol:
Jó éjt!

d.dodó

Manorka
Az első képen amit feltettem 2D-s, ott is fogj a fütyijét, ha jobban megnézed, akkor két ujja látszik, hogy fogja :D:D:D Igazi pasi.... :P

Már kétszer elindultam aludni, de annyira fel vagyok dobva... :D

Dodó, Emi bejelöltelek Titeket is iwiwen :D

Pusziiiiii
Vendég

Most értünk csak haza! És egyből leültem olvasni...nem semmi, hogy mit nem termeltetek! :)

Edi Hurrráááááááááááá!!! KÉKÉKÉKÉÉÉK!!!
Vicces kispasi! :) És milyen cuki a képeken! :)
Nagyon, de nagyon örülök, hogy Boti van a pocakodban. :)
Gratu!!!

Jó éjt!

Emi

Emi

email4
Budapest

Úgy látom én zártam a tegnapot, és én is kezdem a mait. :)
Mindenkinek szép reggelt!!!
Nem aludtam túl sokat, mert hát a szokásos pipi pár perccel ezelőtt felébresztett, a visszaalvás meg esélytelennek tűnt.
Na de mind1...sokan vagyunk ezzel.
Egyébként a férjem, és a kutyánk még durmol, pedig a kutyit megpróbáltam kicsábítani magam mellé. Hát nem sikerült. Rám nézett, és láttam rajta, hogy hagyjál mááááár, álmos vagyok! :wink:

Fúúúú éhes vagyok, úgyhogy valamit reggeliznem kellene...

Emi

Emi

email4
Budapest

Jó reggelt :P :P

Emi
megelőztél??? :shock: :shock: :shock: ez hihetetlen :wink: :wink: :wink:

Edi
jaj gyönyörűűűűségesek a képek,és a kukistól behalok :P :P :P nagyon jóóóó,annyira örülök :wink: :wink: és ne verj meg senki boldogságodban máskor :oops: :oops: szegény Norbi :oops: :oops: :lol: :lol:

Dodó
jobbulást a gyerkőcnek,remélem te nem leszel beteg :wink: :wink:

Manorka
jaj de jó,nekem még mindig csak néha tudatja hogy ott van :wink: :wink:

Pocak
szegény baba is izgult Edi miatt mi?? :lol: :lol:most meg jót durmol,pisi hány volt??nekem a szokásos egy :wink: :wink: :wink:

bibar

Jó reggelt!
Már megint egy idétlen álom.Teljesen magával ragadott a hét uh hulláma, és álmomban is uh-ztak, és nézték.Hol fiú volt, hol lány.Tegnap pedig láttam egy olyan édes kisruhát!!!!Ha kiderülne tutira a neme bizony vennék olyat neki!!!Rózsaszín lesz, ha lányka lesz, nem menekülhet.Pedig Rikinek sok unisex ruhácskája van....
Nem is írtam, tegnap barátnőméknél is kiderült a neme.És megvan a hőn áhított fiúcska!!!Annyira boldogok voltak, a férje belekiabálta a telóba, hogy pöcsös!! :lol: :lol: Én meg velük örültem.
Emi, aranyos lehetett a kutty!!Nektek milyen van? Nekünk Golden retriever, de mióta Riki csúszik,azóta nincs nálunk, mert elég erősen hullott a szőre, és hiába takarítottam napjában többször, nem ment. Elkülöníteni meg ilyen kis helyen nem lehet.Sajnos...De ha majd tesó is megy már, és nem vesznek mindent a szájukba,akkor hazajön.De jó lesz!!! Imádom!!!!
Bibar, Te akkor érzed már??Én még mindig csak hébe-hóba érezgetek valamit.A múltkor olyan bökdösés félét éreztem pl.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok csajszik!!!

Frissen koran irtatok, mint mindig. Nem volt valami jo az ejszakam, ahogy letettem este a fejem (tuti az Edi miatti izgalom az oka :lol: ) iszonyu fejfajas tort ram, egesz ejszaka, gyogyszert kellett bevenni.

Bibar:Volt ma is vagy 4 pipi, a 3 orai utan egy orat forgolodtam, aztan 7 elott kidobott az agy. Manoka mar reggel jelzett, elobb ebredt, mint Anya. Es ti hogy aludtatok?
Reggel gyorsan szereltem egy kicsit, mert bekampecolt a futes, levegot kapott az ejszaka a rendszer es leallt, jegveremben ebredten, most mar megy az is.

Niki: irtad ezt az eper dolgot (persze maris fut a nyalam), milyen karos hatasa lehet az epernek a babara, estleg meghajtja? Az eperrol nem tudok lemondani, napok ota azt vadaszok a hipermarketekben, de csak iszonyu zoldek vannak. Meg fagyasztva sem talaltam.

Puszi mindenkinek es szep napot!!! :D
pocaklako

Niki
én már néha érzem,naponta egyszer :lol: :lol: :lol: és hol van a kutyi??nekem labrador van és egy menhelyes bixer-vizsla keverék,hogy ne unatkozzon a labradorom :lol: :lol: ja a golden elég hosszú szőrű :oops: :oops: ugy látszik mi a későn megérzők körében vagyunk,szerintem még 1 hét és rendesen érezzük :lol: :lol:

lányok itt vagy 20 cm hó van és szakad folyamatosan :shock: :shock: :shock: :shock: azért utálom ennyire már mert én autóval ilyenkor nem merek elindulni,és most ha nincs itthon az uram be vagyunk zárva és megőőőőrülök :oops: :oops:

jövö hét csütörtökön mennem kell a bajcsyba uh-ra,meg ott adják át hivatalosan a genetika eredményt,na addigra remélem nem lesz hó mert az árkádba is be akarok menni megvenni az első rózsaszin cuccocskát :wink: :wink: :wink:

bibar

Pocak
az eper allergizál,amit a bab is megérezhet,valami ilyesmi,azt tudom hogy pici babának sem szabad jó ideig adni,akkor is csak óvatosan :oops: sajnálom a fejfájást,ott is esik??én jól szundiztam,hajnal 2 kor megyek mindig pisilni na utána nehéz a visszaalvás :oops: :oops: de nekem ha pisilni kell annyira fáj az egész alsó részem,nagyon nyomja a hólyagot már most,mi lesz később?? :oops: :oops:

bibar

Jó reggelt!!!
Még egy gyors bejelentkezés indulás előtt!!

Edi!
Nem csodálom, hogy fel voltál/vagy dobódva!

bibar!
Köszi, már nem is fáj a torkom hála az égnek!!

-15 fok. :shock: Na, indulunk!!! Este benézek.

d.dodó

Bibar: ide johet tovabbra is ho, hiszen nalam meg mindig nem esett. Labrador: gyonyoru kutty. Nalunk egy alaszkai malamut van, mar most is az ajto elott varakozik a reggelire. Szegeny oreg csontom, mar 14 eves, de szerencsere jol birja magat.

Niki: ezek az almok..egyszer fiu egyszer lany. Kulonben durvan lekoti az elmenket minden egyes apro dolgo ami a babaval kapcsolatos. Nalam pl. most a disney-es cuccok van toppon, vettem mar neki sok tigrises, micimackos rucit, szerintem mar leallok vele, mert ejszaka mar csak a micimackokat latom.

Bibar: de jo, hogy mar naponta egyszer ezed a picit. :D :D :D
Azert annyira megnyugtato amikor lejelentkezik nalunk.
pocaklako

Poci, nem terhesen van állítólag hatása, hanem a szoptatáskor.Állítólag allergizálhatja a babát. Mondom, én kérdeztem a dokit,azt mondta nyugodtan, szóval nem iz zizegtem ilyeneken.Meg mondom, én ettem káposztát, babot, karfiolt,stb.Egyszóval mindent. És semmi gond nem volt.
Bibar!!Ne sokkold már az agyam, hogy Te már jövőhéten mész is vásárolni!!!!!!!Ejnye-ejnye!!!Na igaz, erre mondják, hogy irigység.... :lol: :lol: :lol: Stella most anyuméknál van.Ismeri őket, és ott éltünk ugye mielőtt Danival itt összeköltöztünk, így a hely sem idegen. Jól megvan.Csak nagyon hiányzik nekünk. :cry: Összenőttünk 8 év alatt....
Ja, meg nemcsak uh-val álmodtam, hanem a másik aktuális probematikával is.Riki szájában kerestem a fogacskát.Hogy kibújt-e már valahol. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dodo, de jo, hogy beugrottal, jo utat Nektek, este varunk!
szioooo

Niki: hat ezt nem is tudtam az eperrol... :? :? :? :? :? pedig az egyik legfinomabb gyumi...na megyek, megreggeliztetem az ebet, mert kb mar egy oraja az ajto elott sorakozik.
pocaklako

Niki
nem csoda hogy hiányzik,én is imádom a labimat,6 hetes kora óta velünk van :wink: :wink: bizony megyek vásárolni :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodó
örülök hogy nem lettél beteg :wink: :wink:

Pocak
elvihetnéd a havat igazán :oops: :oops: :oops: jó öreg kutyi :lol:

bibar

Ediii: Boti már most kész férfi, hihetetlen!!! :D:D:D Nagyon örülök!!

Zsani: mi június elején költözünk csak (legideálisabb esetben - ha átadják a lakást, mert akkorra lesz kész), jól ki lesz számolva :) Szóval én még csak gyűjtögetem az ötleteket. Kelengyénk sincsen még (kiv. egy plüssnyulat és a Kisvakondot :)), mivel nem férne el a jelenlegi helyen, ahol lakunk.

Kép
Kép
csipetnyusza

Jóóó reggelt... :D

Manorka, hááát igen... készüljön csak az a Hercegnő, tudjunk udvarolni :wink:

Pocak
Igazán sajnálom, nem akrtam ám fejfájást okozni... :roll: :lol:

Norbit megvertem mert nem ízlet a Botinak a kajája :D:D:D Csak nem merik bemondani, hogy egy kismama verte míg, így verlőlegények lettek belőle... :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt már kb. 30cm a hó és szakad-szakad.... a kocsim elsőkereke már majdnem fedve van oldalról... :shock:
Vendég

és egy kép arról a bizonyos Manósegg-ről :lol: :lol: :lol: :lol:

Manóseggű, Manósegge :D:D:D:D
Kép
Vendég

Edi
jaj Edi az a manósegg,hááát komolyan elolvadok tőle :lol: :lol: és az a vádli :lol: :lol: annyira cuki :lol: itt is csak szakad,lassan eltűnik az autóm :shock: :shock: :shock:

Csipet
hova költöztök??ha irtad már bocsi,terhesagy :lol: :lol:

látom mindenki hétvégézik :lol: :lol:

bibar

edi: nagyon jók a képek! 15hetes korához képest milyen formás! :)

pocak: mi havunkat is viheted! reggel elindultunk dolgozni és úgy kellett kiásni a kocsikat -bár az utat is, míg a kocsiig elérünk-, azóta is folyamatosan szakad. Sztem kb 30centi van már simán! :( De jó, h még veletek van a kutyud.

csipet: a mi kelengyénk egy cumisüveg és egy csőrös itatópohár :) egyiket én, másikat a húgom vette, mindkettő a mintája miatt. Nekem már borzasztó nehéz visszafogni magam! Főleg, ha kedden kiderül ki lakik odabenn.....

Nekünk egy hatalmas, 2 és fél éves kan németjuhász kutyunk van. Gond nincs vele, kint szaladgál a kertben :) A ház szigorúan tabu terület!
Az este rosszul telt, már hajnal 4-kor azt hittem reggel van. 6-ig csendben kuksiztam az ágyban, alig vártam az óracsörgést. Nem tudom estig hogy fogom bírni alvás nélkül :(

Kép
zsani78

Zsani: húú, nekem is nehéz néha, hogy ne vásároljam szét magam :) szerencsére még jól bírom :) Meg abban bízok, hogy rucikat azért kapunk rokonoktól, de sajnos nagy részük télen szült, szóval szükség lesz egy-két darabra :):):) attől félek, ha kiderül fiú vagy lányka, nem tudom majd visszafogni magam :D:D

Bibar: Veresegyházra költözünk majd ki - szerintem még nem mondtam :) de ugye nekem is terhesagyam van :D Már néztem jó kis dolgokat meg alapfelszerelést, felírtam egy listára, de a jelenlegi albiban nem férnének el. Ez egy kis luk a XIII. kerben, 2 embernek tökéletes, de 3-nak már nagyon kevés. Az építkezés meg csúszott ugye, de remélem többet nem fog. Ha mégis, ideiglenesen addig átmegyünk egy tágasabb albiba.

Edi: Botid már most kis formás, de a manósegg a legszexibb 8)

Fú, nagyon esik a hó!

Kép
Kép
csipetnyusza

Hellóóó Lányok :D

Bibar
úgyehogy... :D:D:D Olyan kis zabálnivaló segge van már most :P

Nyusza
Nagy nőcsábász lesz látom előre már... :D:D:D

Itt megmértem az előbb 63cm-es hó áll a kocsimon. és még mindig szakad.... ez nem lesz így túl jóóóó :S:S:S
Vendég

Sziasztok Lányok!!!!!

Edi nagy nagy GRATULA a kicsikéhez!!!! tudtuk mi ezt.... :wink: :wink:

Figyu lányok gondom vaaaaan!!!!!!

Szóval nektek szűrték a vérből a VDRL-t..???ugye?? ez az ellenanyagtermelés a nemi betegségek ellen...
negatív lett szerencsére!!!

viszont a Pallidum Haemagglutinatios Teszt POZITÍV 1:80-as arányban....(ez meg ugye a szifilisz... :oops: :oops: )

a dokim azt mondta hogy valszeg fals pozitív az eredmény mert a két eredmény kizárja egymást....no de AKKOR IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

áááááááááá kicsit sokkot kaptunk!!!! írjatok már valamiiiiiiiiiiit!!!!

am soha smmilyen szifiliszes tünetem nem volt és a páromnak se meg visszamenőleg sem senkimnek........pedig hááát elég durva jelei vannak és aki ezt nem veszi észre az fogyatéééékos!!!!!!

ááááááááááááááááááááááááááááááá

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Moki
hüüüh, most feldobtad a labdát... :S Fogalmam nincs erről a betegségről, de még csak a tüneteiről sem, így nem tudok sajnos tanácsot adni :( , sem hozzászólni a szituhoz....

Csinálnak új vizsgálatot gondolom nem?
Vendég

Sziasztok!

Moki: amit a doki mond az az igaz...nálunk van a családban doki, igaz nem nődoki...de ő is azt mondja h fars... újat kell csinálni.

Edi: nagyon cukik a képek... :oops: :lol: sanszos h mi is tökösek vagyunk, bár én lányzót szeretnék :oops: igaz,tulajdonképpen mindegy :D

Kép
freyja

Bibar: Igen-igen, megelőztelek a reggellel! :P
Szóval kezdődhet a vásárolgatás rózsaszínben? :)
Tök szupi...de gondolom tesótól is van mit örökölnie.

Niki: Jack Russell fajtájú kutyánk van, olyan, mint a Pannon-reklámban, vagy mint a Maszk c. filmben.
Kistestű, rövid szőrű, ugra-bugra.
Szegénykém allergiás mindenre...fű,fa,bokor,por,pollen. :(
Így a nyár megint katasztrófa lesz számára, mert vakarózik olyankor elég rendesen. Mondjuk a múltkor már kapott gyógyszert is, ami valamit segített is.

Edi: Formás az a kis manósegg! :) Minőségi manósegg...

Moki: Sajnos én sem tudok a teszt eredményéhez hozzászólni. Nekem az AFP-t még a 16-dik héten levették, viszont az eredményt majd csak febr. 10-én tudom meg.
Szerintem ne aggódj!!!

Képzeljétek...a ma 12.00-től 1-1,5 órán keresztül folyamatosan éreztem a mozgolódást a pocakomban. Nem tudom mi lehetett...ilyen sokáig nem szoktam érezni.
"Rezgett" az egész pocakom belülről. :lol:
Aztán az is lehet, hogy a kislányom anyukája példáját követve átrendezte az egész "lakosztályt". :wink:

Emi

Emi

email4
Budapest

ooo...kicsit megnyugodtam!!!hááát nem hiszem el hogy nekem ilyen van vagy lett volna valaha....áááá

Edi: három szintje van a szifilisznek
1.: kb..:8-23 nappal a fertőzés után a behatolási területen (száj pénisz vagina és az anális területeken) megjelenik egy nagy levedző undorító fekély.ez eltart egy hónapig!!
2.:ezek után az egész testen megjelennek kiütés szerű nm viszkető pöttyök
3.:egyéb belső szervi nagyon súlyos tünetek

ngyon nagy adag penicilinnel lehet kezelni!!!

találtam róla képeket,de nem teszem fel mert én is rosszul lettem tőle....!!!! egyszerüen undorító!!!!

ezért nem tudom elhinni...de a nőgógyi is azt mondta a telóba hogy "én kezeit csókolom magáról ezt nem feltételezem és el sem hiszem...." :D

Freya: Köszi Köszi Köszi!!!!! :D

mokibuci

Lányok, ti hányadik héttől kezdtetek el érezni mocorgást? :oops:

Kép
freyja

Sziasztok!

Dodo: jobbulást Lizynek!

Niki: barátnődéknek gratula a vágyott kisfiúhoz! :D

Bibar itt 30cm, és most állt el 1 perce. Úgyhogy holnap se nagyon megyünk családilag sétálni (úgy, hogy a fiam is jön a saját lábán).

Poci: fejfájásod remélem a múlté!

Moki: fogalmam sincs rről a betegségről, úh nem tudok segiteni :? De ha a dokid szerint fals pozitiv, akkor nem ismétlik meg a vérvételt?

Edi: jól néz ki az a manóhátsó :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Freya: én a 16. héten éreztem először tuti biztosan. De van aki ennél korábban :) Meg van aki később 8)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Moki
ááá bizti tévednek :oops: :oops: csak észre vetted volna :oops: ujra leveszik a vért?

Freya
én még csak most a 16 .héten kezdtem el,de az első gyerekkel kb a 18-19. héten kezdtem el érezni :wink:

Fóka
jaj brutál hó lett itt is,Olivér félig elsüllyed benne :oops: :oops: na ez mikorra fog eltünni vajon??

Emi
rendezkedik odabennt a drága :wink: :wink: igen van bőven Olivérről ruha,mert nem kékeket vettem neki hanem piros stb is,igy tudja majd hordani,na de Olivér téli igy most a nyári body kollekciót meg napozókat be kell szerezni :wink:
na meg olyan régóta vágyok egy kislányra hogy tuti hogy tele lesz jó cuccokkal,mindig mindenhol csorgattam a nyálam hogy mennyivel jobb kislány cuccok vannak :oops: :oops: most majd kiélem magam :lol: :lol:

Csipet
na az szuper lesz,majd képeket dobj ha aktuális :wink: :wink: mi 3 éve költöztünk ki panelból kertesbe,Fótra,nem bántuk meg,annyira jó,na meg pest 13 perc :wink: :wink:

Poci
mi a hétvégi program??Férjem ma leltározik,annyira utálom a hétvégén nincs itthon :cry: :cry:

Edi
te mi jót művelsz??

Mamaki
és te hun vagy??

bibar

Edi, nagyon édes a manópopó!!!!! :lol:
Moki, biztosan tévedés!Leveszik újra, és helyes eredményt fogsz kapni!!! :wink:
Bibar!!!!Én is pont így érzek!!Hiába Riki unisex cuccai, ha lány lesz, nem fogok bírni magammal! :wink:
Olyan jót aludtunk délután.Riki is meg én is meghunytunk egy két órácskára.Jajj, olyan lusta vagyok, pedig annyi dolgom lenne még ma.
Na megnéztük a mosó-szárítót. Dani is benne lenne, már csak a hely.Ezek nagyon mélyek.És nagyon pici hely maradna a fürdőben.De a szobában meg rengeteg,ha nem lenne állandóan felállítva a szárító.Áááá,ez ám a dilemma!!!!
Megint a fejem.Útálom!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

na igen....levennék újra...HA otthon lennénk...de mivel nem így közölte a doki hogy vetessem le itt,utána közöltem hogy nagyon drága erre ő:"az most nem számít"....mondom KÖSZI!!!!

lehet hogy neki nem kottyan meg de igencsak borsos ára lenne.... :evil: :evil:

ugyhogy majd ha márc elején hazamegyünk elintézzük akkor!!!!!!
ugysincs semmi ez 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de mondanom sem kell hogy mennyire megijedtünk!!!!!! :evil: :evil: :evil:

mokibuci

freyja: nekem volt kb 13-14 hetesen olyan, mintha, de nem tudtam eldöneni. az első, egyértelmű mocorgás vmikor a 15. héten történt. hatalmasat tüsszentettem és úgy megrúgott Manócskám, hogy csuda :) azóta érzem, bár nem minden nap. egyébként ha nagyot tüszizek, az sosem tetszik Neki!
Ma szerintem vmi lehet a levegőben, mert nagyon sűrűn és intenzíven mocorog, fészkelődik! ennyit nem szoktam érezni egy nap. de lehet, h "csak" ahogy növünk egyre többször és hosszabb időre bejelentkezik?! ezt többedik babások tudnák megmondani.

mokibuci: ha a dokid is elmondta, h fals az eredmény, akkor biztos ráér márc-ban is. egyébként a leírtak alapján tényleg különös, hogy ezt bárki ne venné észre... nekem két vmit néztek már (az egyik a macska által, a másik leginkább papagáj által terjesztett, nevüket mindíg feledem), az egyikre pozitív lettem, de 6 hónapnál régebben volt. a dokim azt mondta, h ha már átestem rajta az nem gond, abból van a baj, ha terhesség alatt kapjuk el. de KIZÁRT, h ezt ne vetted volna észre!!!!!!!

Kép
zsani78

na ez az h én is csak ugy érzem mintha... :oops: de lehet csak beképzelem magamnak :lol: mondjuk elég ritkán és csak az utóbbi napokban, ugyhogy lehet mégsem képzelgés :oops: :roll:

dee ma valamiért nagyon élesen fáj a hasam :(

Kép
freyja

Sziasztok Lanyok!

Nem volt jo ma a netem, nem tudtam jonni elobb.

Moki: elhiszem, hogy megijedtetek, de szerintem is minden rendben lesz, ha meglesz a masodik vervetel eredmenye.

Edi: most en vagyok ugy, mint Te voltal mult szombaton...sirogorcs meg ilyenek. A Manokam hallgat is egesz nap meg sem moccan, annyira sajnalom, hogy megerzik, ha Anya sir, de nem tudtam visszafogni magam, egesz delelott ez volt. Mar jobban vagyok, csaladi vita volt, igazsagtalanul, de ezt most ezt itt nem reszeleteznem. Megviselt nagyon, es ilyenkor annyira felek, hogy a babanak is art. Jott is a ferjem, hogy ha nem mozog akkor gyorsan hallgassuk meg a pici szivet, persze az angel sound pont most merult le. :cry: :cry: :cry: Ugyhogy nem volt valami klassz napom...
pocaklako

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?