Új privát üzeneted érkezett!

De jo Neked Dodo, bar holnap este en sem fozok, pizza partyt csapunk nalunk a baratainkkal, es majd rendelunk kesz pizzat, de ebedre csak kell valami... :? Egy napra mentek csak, azaz vasarnap mar leszel?
pocaklako

képzeljétek, a heti 3 kimamatorna mellett járni fogok heti 1szer kismamaúszásra is :D :D :D

jah, és hétfőn megyek kismamamasszázsra....mááár alig váááárom 8)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

pocak!
Igen, délután/estefele már jövünk haza!
Halat szeretitek?? Csinálj halas-zöldséges sülttésztát.

d.dodó

edi már ünnepel valahol :D

Mercy

mercedes79
Győr

Meme: a szaftot leszamitva, mert ugye csak husbol van az is ...a tobbi johet. Egyre ehesebb vagyok.

Edi....tukon ulok..azaz fekszek, es mar Mano is dobog odabent, varja a kis kek csapattarsat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Csak kifőtt tészta kell hozzá, egy natur tonhal konzerv, vegyes fagyasztott zöldség (borsó, kukorica, brokkoli), a tésztát (kifőzve) jénaiba öntöm, rá lé nélkül rámorzsolom a tonhalkonzervet, fagyasztott zöldség, só, bors, ételízesítő, esetleg szárított kapor, és 1,5 - 2 dl tejszín. Lefedem, és sütőbe teszem 200 fokra egy órára kb. mehet bele reszelt sajt is.

d.dodó

pocak!
Te vegetáriánus vagy, vagy csak most nem bírsz hust enni??? Én annyira nem kívánom.

d.dodó

Én ma rántott cukkinit, gombát, sajtot és csirkemellet csináltam. Ami megmaradt ebédnél, azt apával felváltva elnyammogtuk délután :) Mindíg egy kondérral csinálok, de ált-ban estére mégis elfogy. Holnap bableves, de kicsit tartok tőle, mert rég ettem és nem tudom hogy fogja viselni a pocakom. Mindegy, kipróbáljuk. És állítólag szoptatás alatt nem lehet enni, úgyhogy addig kell kiélni magunkat :)

Edi........

Kép
zsani78

Ah Dodo, nem is tudom..ketfele kell foznom, az embernek normalisat, nekem vegat hal es husmenteset. Lehet csinalok neki tejszines lazacos tagliatellet. Azt imadom az olasz konyhaban, hogy 5 perc alatt megfozok. :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztan lehet csinalok egy lencsefozit...mar kellene a feherje a babanak, par napja ne ettem ilyesmit.
pocaklako

zsani!
Nem minden babát zavar a bab és társaik...amelyik nem hasfájos azzal ehetsz mindent ugyanugy.

d.dodó

pocak!
Lencse fini.....meg a spenót.

d.dodó

Dodo: vegetarianus vagyok.

Zsani: tenyleg nem lehet szopi alatt babot, meg semmi olyat, ami puffaszt???? Huha..mit fogok akkor enni?????
pocaklako

A terhesseg alatt egyszer csinaltam spenotot, akkor annyira kivantam, na azota se...asszem lencset csinalok holnap az jo lesz nekem, apjuk meg tesztazzon.

Na Edi, ez mar nem megengedett tenyleg..... :roll:
pocaklako

pocak: hát, nekem első baba, így bizton nem állíthatom. de ezt olvastam és hallottam, hogy kerülni kell. dodó lehet jobban tudja, hogy csak a pocakfájósnál nem célszerű. majd megkérdezem a védőnénit!

Nem emlékszem ki írta, hogy ismeri a védőnénimet! ma említettem neki, hogy egy régi mamája sajnálja, hogy eljött. kérdezte, hogy ki ő, de nem tudtam megmondani. ha gondolod, akkor átadhatom üdvözletedet!
Bocsánatot kérek, hogy nem tudom ki mit írt, de így egy nap után még kicsit nehéz követni Titeket! + szita agyam is van! azért remélem előbb vagy utóbb képben leszek! :)

Kép
zsani78

na megvolt a fürcsi:)

Poci: ez a szaft sztem nem látott húst. Ez csak olyan kocka, mint a leveskockák. Csak ebben van só, bors, piripaprika..aztán sztem más se nagyon:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Én is megfürödtem!!

De nem ér, hogy edi még mindig nincs itt! Vagy nagyon ünnepel, vagy nagyon szomorú (remélem nem).

d.dodó

Pocak, én is így voltam a spenóttal, hogy régen imádtam, most meg egyszer már csináltam, de nem bírtam megenni, annyira nem esett jól. Amiket korábban írtál a gyomorra, savanyúkáposzta, citrom, narancs, azokat imádom, de van olyan pár nap, amikor egyszerűen nem bírom megenni :oops: . Iszonyú finnyás lettem így a pocakkal :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Nem akarok paráztatni, de már icipicit én is aggódom Edi miatt :oops: ...
Hol vagy Ediiii?

Anikó

Kép
mamaki73

Meme: igen ismerem, szoktam venni olyat otthon van nekem is itt kint, Apjuknak szoktam neha beletenni, ha jo magyaros porkoltet csinalok, meg van gulyaskremem es edes annam is itthon, ja meg eros pistam, vegeta, fuszerpaprika es orolt komeny. Minden ami innen hianyzik de elall.

De kar, hogy a turo rudit nem lehet valamikepp tartositani..bar meg sem erni itt a tartositast..elfogyna elobb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsani: nekem is elso baba, igy nem vagom a bab temat :lol:
pocaklako

edi ez már kínzás ránk nézve! :(

Kép
zsani78

Oh Maki, ezzel mindegyikunk igy van, hidd el. Edesseggel hogy allsz?
pocaklako

Biztos még hamizik valamit Edi, hiszen ha 5-re ment, mire végzett + hazaút... útközben megállt enni. Én csak erre gondolok. Vagy Anyuja várta valami fincsi vacsival.
:roll: :?

Gyere Edi, vááárunk!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Bibar: altatni? Képzeld, a párom elment lánykámmal vásárolni és méééég mindig nem jöttek haza. Nálunk mikor lesz ebből lefekvés?!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Bocsi, ha ismered:) Nem vagyok tisztában, hogy mi van itthon, ami ott nincs, és fordítva:)

Edi: Merre jársz báránykám???:D Minden rendben remélem!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ne haragudjatok csajok, most értem haza....

De!!! már írom is mi a szituuuuuuuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, én is itt Edi miatt :D Elaludtam kb 1,5 órája a kanapén :oops:

Mi vaaaaaaan???

Bébike! Nyugi, minden rendben lesz!! :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Pocak,
édesség még mindig nem nagyon csúszik, de pl. egy túrórudit már meg bírok enni :wink: ! Bocs, nem akartalak kínozni 8) !
Mondjuk habos-krémes tortát nem bírnék megenni! Tegnap csináltam gofrit, és jó savanykás baracklekvárral egész szépen eszegettem belőle. Szóval alakul az édesség is :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

edi!!!
Végreeeeee!!!!

d.dodó

Nem tudom követni a fórumot :? egész napi termést totál nem ...
ha tovább lapozok, vasárnapi beszélgetéseket hoz be :( most én vagyok a béna vagy nem stimm valami? igy azt se tudom ki válaszol nekem. tehát ha valaki irt, és nem reagáltam rá, sorry. ezért van...

Kép
freyja

Edi, vigyázz, feszegeted a határokat :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jot mosolyogtam az elobb, a bejelentkezett felhasznalok kozuk csak a mi topikosaink voltak online ...ugyan miert????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

edi a lányok már agyon izgulták magukat :)

Kép
freyja

Edi! Most mondták be a TV-be, hogy Schobert Norbit megverték, nem Te voltál és azért késtél, ugye? :)
Ugye kékékék??

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Ja? Szentendrén verték meg. Ebből gondoltam...

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 07:12-kor.
Vendég

Na hát ez már nem igaz :) Kezdenénk az esti mesét :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Manorka: hogy mik eszedbe nem jutnak???? Halali vagy..... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Maki: mindent egyel ami csak jol esik, nem kinoztal a rudival ne aggodj, van hogy rakok a fagyasztoba ha hozok otthonrol de el is felejtkezem rola.
pocaklako

Naaaa ez aaaaaaaaz! :D Éljen a kis Boti!!! Megszívatott rendesen :lol: De megérte :lol:
Na, húzok mesélni... :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Grat:)
akkor edi kééék:)

Mercy

mercedes79
Győr

Edi
iiiiiggggeeenn :lol: :lol: :lol: :lol: éljen a kis Boti,ugy látom szégyenlős lesz a drága :P :P :P :P :P nagyon gratulálok és örülök veled :P :P :P :P :P

jó éjt,megyek altatni :lol: :lol: :lol: :lol:

bibar

Edi, ez fantasztikus! :lol: :lol: :lol: Igazi sikertörténet :D !
Nagyon örülök, hogy a vágyad teljesült! :wink: :wink: :wink:

A mélyen tapadt placentával pihenned kell, vagy mit mondott a nőci?

Anikó

Kép
mamaki73

Edi: Tudtuk mi!! Nincs is rá szó, hogy mekkora gratula Neked, hatalmasnál hatalmasabb.
juhéjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon örülök, mert ez a nagy boldogság kijárt Neked!!!!!!!!!!!!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Gratulálunk kékséges Botondhoz :D

Kép
freyja

Fú, most nem tudok visszaolvasni, bocsi mindenkitől.Csak Edi miatt jöttem, éééés, látom, kééééééééééééééééék!!!!!
De jó!!!!!!Gratulálok!!!Éljeen Botiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi: dejóóóóó dejóóó!:) Szugeráltem itthonról, hogy mutassa a kukit, mert irgum burgum! :)
Nagyon örülök nektek!! Tényleg!!!:) Bárcsak már mi is tudhatnánk...Dehát az még legalább egy hónap...és akkor sem bizti, hogy megtudjuk.:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Asszem mindenkit megszivatott egy kicsit, nagy rafkos lesz a kiscsavo...Edi nagyon nagyon orulok Nektek...kepzelem mit ereztel amikor a no azt mondta kislany...
De hat ez matematikailag ki volt zarva, te figyi mar tenyleg a kis keze a laba kozott volt? De ezt miert csinaljak a kisfiuk? Nagy nagy gratula...remeltem, hogy nem hagyod cserben a kekeket.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

EDI!!!
Éljen!!!!! Jól beugratott a drága!! :)

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?