Sziasztok Lanyok!!!
Ranita- Ez annyira kiraly, akkor ti tenyleg együtt lesztek babasak Angyallal
Az aspirin szerintem sem arthat....Milyen idö van odahaza lanyok??
Tenyleg kinek hogy megy a szurizas??
Angyal- Neked pl hogy megy???Jajj , ne is mond, nagyon remelem , hogy gyorsan eltellik ez a 3 het, bar lehet kicsit több lesz belöle, mert meg nem volt pe-m
Legalabb is az LH teszt szerint
Ez a rohadt piri mindig ilyenkor szorakozik , nem igaz Lanyok???
Betty, Gabi- Nagyon varlak titeket a hirekkel!!!++++++
Ancsyka- LH tesztel tudod figyelni a peteeresedet, itt a Fogamzas alatt fentröl a masodik topikban Esthajnalcsillagtol tudsz teszteket rendelni, nagyon jo kis tesztek nagyon jo aron...Na most ezt az LH tesztet ugy kell hasznalni, mint a terhessegi tesztet, viszont delutani pisiböl kell nezni, mert az LH hormon csak delutan termelödik az ember szervezeteben. Ha a teszt csik ugyanolyan erös vagy erösebb, mint a kontroll csik ( a kontroll csik az ami mindig megjelenik, ez jelzi, hogy a teszt jol müködik), akkor 36 oran belül lesz a peteeres,tehat akkor Apara fel aznap, masnap es ha van erötök akkor harmadnap is
Suzy- Ne dolgozz tul sokat, art az egeszsegnek
Varunk!!
Ancsuka- Hogy vagy ma???Remelem jobb a hangulatod
Zsu- Legujabb kismamink mikorra tervezi a tesztelest???Mar tükön ülök
Bri- Olyan regen voltal, remelem minden okes es elmerültel a hobbykban
Csajok ma megint pörögtem, voltam 3 különbözö boltban, husit meg halat vettem, atjelentkeztem egy uj hazidokihoz, mert a regivel nem voltam megelegedve, aztan kitakaritottam a konyhat, kimostam 2 adag ruhat, kiteregettem, port töröltem, felporszivoztam, kajat föztem, meg felmosni kene....De majd egy kicsit kesöbb, most egy kis netezest engedelyeztem magamnak
Mindenkinek nagyon szep hetveget!!
Szeretettel:
Ancsa