Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, jó éjt Mindenkinek :!:

Mentem aludni és mára már piri őnagysága is elhúzott végre és apácska is itthon van... :lol: :lol: :lol: majd nem 7 napig itt tanyázott piri :shock:

Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, ha nem jönnék reggel elsőnek, akkor egész napra küldöm :!: :wink:

TSÓK

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

lányok az ISTEN beszéljen belőletek és 9hónap múlva már csak mosolyogjak az egészen.

Bri: Én kb. két napja váltottam vele emailt, jól van elvan kicsit veszve terveik vannak amiről nem beszélt, azt mondta azok változhatnak. a lombikról sem írt, azt írta majd jön haza egyszer..... :wink:

Betty, aranyos vagy, mit is kezdenék én nélkületek
:oops: :oops: :oops: :oops:

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Suzy :!:

Na akkor hajrá spontánkodj az emberrel :D :D

Én is megyek lányok, majd holnap jelentkezem.
Köszönöm mégegyszer a drukkot :!:

puszi Mindenkinek :!:

További kellemes estét, jó éjt kivánok :!:
Vendég

Angyli
ok :!: :wink:

Ancsu
ugye-ugye :wink: ne idegeskedj, tényleg nem jó előre parázni és nincs is miért :!: :?: :wink:

Most már tényleg húztam... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:D :D :D
Vendég

Suzy, laptető, huzzatok bele apával......
Azért mentem, hogy ha megjön, de nem fog akkor ne keljen bemennem a dokihoz a klinikára gyógyszerért, de nem ez volt a fő dolog hanem mert kiírt tp-re. Gondoltam nem megyek már hozzá, a tp miatt, egyszerre elkérem a recepteket is. angyon remélem téphetem is szét őket.

Puszi csajok én is megyek tentizni szerintem

Ancsu

ancsuka

Kép

Ancsu

ancsuka

Szep estet Lanyok !!!

Csak beköszönni van idöm, ma is rohantam, mint az örült...Itt esett vagy 30 cm-es ho, abban vezettem, hazaertem 17.45-re es 18.00-kor mentem a repterre, a nyelvemen tapospok lassan, olyan faradt vagyok :D
De holnap jövök bövebben!!!

Angyli-Szuper, nagyon örülök neked, hogy elkezdted a stimut :D Vegre, vegre, vegre :lol:

Betty, Gabi- Holnapi Uh-hoz nagy kalappal :wink:

Ancsu- A mnyh-hoz nem ertek, de ha itt a "profik " azt mondjak, hogy az nagyon jo, akkor hidd el :lol: Remelem kismami vagy!!!!!

Zsu- Mikor lesz az elsö teszt??

Suzy- Hajad tök jo, de mar priviben is irtam, ugyhogy tessek elhinni :wink:

Ranita Puszillak!!!

Csajok akit kihagytam annak dupla pusszantas, csak sebteben futottam at a dolgokat :oops:

Jo ejszakat!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Szép napot mindenkinek!

Angyal,
21-én együtt mentünk dokihoz, azt mondogattuk, hogy mi együtt kezdünk. És bár nem aznap és nem ugyanazzal a protokollal, mégiscsak együtt kezdtük a szurizást :D . Ez biztos jelent valamit :D . Mondjuk azt, hogy együtt is babásodunk :D .
Akkor eldöntöttem, ha te ennyire megbízol a dokidban, akkor én is ciklus elejétől fogom szedni az aspirint :roll:

Ancsu,
nyugi, nyugi, nyugi.... :D
Tényleg jó az a mnyh, de az még akkor sem jelet semmit, tudod... :roll:

Gabi,
drukk mára, remélem sok szép tüsződ lesz :D

Betty,
neked is mennek a drukkok!

Lányok, tegnap este olyan brutál mellfájásom volt, hogy most már biztosan állíthatom, ilyet az életbe nem éreztem még :shock: .

Holnap megcsinálom azt a tesztet, kíváncsi vagyok most már tényleg, hogy van e decának hcg tartalma. Dehát kell hogy legyen :roll: . Viszont ha van, akkor a férfiak is tudnak pozitív terhességi tesztet alkotni :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ranita1979

Sziasztok Csajok!

Itt vagyok, élek még és nem tűntem el, csak kicsit befordultam :(
de majd elmúlik...és közben is mindig olvasok :)
Szóval, nálam az van amire gondoltunk, kémiai terhesség volt és már nincs, a dokim szerint még mindig örülni kell ennek, mert jobb mint ha méhen kívüli lett volna. Aztán most abban maradtunk, hogy a köv. piri első napjaiban menjek és akkor elvileg március közepén kapom meg az eszkimókat (persze csak a pénz fejében) :)
Viszont, ha valakinek van egy kis ideje és tud nekem segíteni abban, hogy mit kell venni és hogyan kell nézni a p.é.-t meg ilyenek, akkor azt leírhatná valaki...soha nem néztem, meg számolgattam annyira komolyan és ki tudja, lehet spontán is összejönne?!
Előre is köszi!
ancsyka

Csak azért gondolom a spontánt, mert sok csajszi mondta már nekem ott a centrumban, meg a műtős csaj is, hogy elég sokan voltak úgy, hogy lombik után 3 héttel spontán estek teherbe....hátha...
ancsyka

Sziasztok :!:

Kellemes napot kivánok a téli havas, hideg idő ellenére is :!:
Szép hétvégét csajok :!:

Gabi :!:

Várunk a jó hirekkel, biztos szépen nőnek a tüszőcskéid :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Siess Te is a jó hirekkel az UH-ról :wink:
+++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Köszi a drukkot meg is lett a jó eredménye :D
Jó nagy hó esett Felétek :shock:

Remélem mára kipihented a tegnapi fáradalmakat :!:
Már csak 3 hét és indul a mandula++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Tényleg ugy adta az Isten, hogy egyszerre kezdjünk, valóban van benne valami és hiszem, hogy együtt leszünk kismamák is de lehet, hogy Te már megelőztél egy kicsivel :wink:
+++++++++++++++++
100%-ban megbizom a dokimban, nagyon tudja, hogy mit csinál :wink:

Jól döntöttél az ASPIRIN-nel kapcsolatban :!:

ancsyka :!:

Sajnálom, hogy igy alakult de kérlek ne add fel, márciusban tuti sikerülni fog a kismanó/k/ :!:
Sajna ebben a pé-ben nem tudok segiteni, mert nem szoktam sem hőmérőzni sem pé-t nézni tesztből.
De a lányok tudnak majd neked :!:
Kitartás++++++++++++++++++++++

Merre vagy :?:
Melóhegyek vannak megint :?:

Zsu :!:

Drukk továbbra is, pihenj, egyél-igyál sokat hadd fejlődjön/jenek/ a kicsi babó/k/ :wink:
+++++++++++++++++++++++++

ancsuka :!:

Hogy érzed Magatokat :?:
+++++++++++++++++++++++++++

puszi Mindenkinek!
Vendég

Angyli
Csak bekukkantottam, de nincs időm írni, bocsi :!: sok a meló, mennék már, péntek van :wink:

Mindenkit pusszantok és drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ancsyka sajna én nem tudok segíteni, most kezdtem hőmérőzni, de gondolom te másra gondolsz.

Ranita, tudom persze nem jelent semmit, de ha már van remény az már jóóóó

angyal, de drága vagy!!!! :oops: :oops:
Köszönöm kérdésed jól vagyok a hőm még fentebb ment 1 tizeddel eddigi 5 napon keresztüli 37,1-ről 37,2-re de mondtátok, hogy a z utrotol is lehet.

A mellem változatlanul fáj, ha leveszem a melltartót mintha kő szakadna le...

Viszont beszéltem a vérvételes ismimmel, anyu barátnője, megbeszéltük ha keddig nem jön meg a mesim akkor kedden reggel elmegyek csinál terhességi vérvétel HCG, jól írom csajok????????, suzy, jól írtam? :?: :?:
Mondjuk azt mondta a dokik nem engyon szertik mert nem ad pontos eredményt :shock: Vivi nekem így lett, vérből tudtam meg hogy terhes vagyok, meg persze a tesztből, de még uh-n nem lehetett látni.

Puszi csajok drukk mindenkinek megy

Kép

Ancsu

ancsuka

Sziasztok Lanyok!!!

Ranita- Ez annyira kiraly, akkor ti tenyleg együtt lesztek babasak Angyallal :D :D Az aspirin szerintem sem arthat....Milyen idö van odahaza lanyok??

Tenyleg kinek hogy megy a szurizas??

Angyal- Neked pl hogy megy???Jajj , ne is mond, nagyon remelem , hogy gyorsan eltellik ez a 3 het, bar lehet kicsit több lesz belöle, mert meg nem volt pe-m :shock: Legalabb is az LH teszt szerint :roll: Ez a rohadt piri mindig ilyenkor szorakozik , nem igaz Lanyok??? :lol:

Betty, Gabi- Nagyon varlak titeket a hirekkel!!!++++++

Ancsyka- LH tesztel tudod figyelni a peteeresedet, itt a Fogamzas alatt fentröl a masodik topikban Esthajnalcsillagtol tudsz teszteket rendelni, nagyon jo kis tesztek nagyon jo aron...Na most ezt az LH tesztet ugy kell hasznalni, mint a terhessegi tesztet, viszont delutani pisiböl kell nezni, mert az LH hormon csak delutan termelödik az ember szervezeteben. Ha a teszt csik ugyanolyan erös vagy erösebb, mint a kontroll csik ( a kontroll csik az ami mindig megjelenik, ez jelzi, hogy a teszt jol müködik), akkor 36 oran belül lesz a peteeres,tehat akkor Apara fel aznap, masnap es ha van erötök akkor harmadnap is :D

Suzy- Ne dolgozz tul sokat, art az egeszsegnek :D Varunk!!

Ancsuka- Hogy vagy ma???Remelem jobb a hangulatod :wink:

Zsu- Legujabb kismamink mikorra tervezi a tesztelest???Mar tükön ülök :lol:

Bri- Olyan regen voltal, remelem minden okes es elmerültel a hobbykban :lol:

Csajok ma megint pörögtem, voltam 3 különbözö boltban, husit meg halat vettem, atjelentkeztem egy uj hazidokihoz, mert a regivel nem voltam megelegedve, aztan kitakaritottam a konyhat, kimostam 2 adag ruhat, kiteregettem, port töröltem, felporszivoztam, kajat föztem, meg felmosni kene....De majd egy kicsit kesöbb, most egy kis netezest engedelyeztem magamnak :D

Mindenkinek nagyon szep hetveget!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Kép

Köszi mindenkinek a drukkokat!

Adatok:
7mm mnyh
9-13mm-es tüszikék,kb.10-12 db.
Megy tovább a gonal(112-vel)+ma kezdtem a cetrotide-t.
Ma nyomom a gynazol-t és apa is ma kezdi szedni a gyógyszert amit kapott (fertőzés megelőző,gondolom biztos ami biztos)
Hétfőn megint uh+vv.

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsu- Pont elöttem irtal, igy nem lattam :wink: Kedd az mar mindjart itt van, nagyon drukkolok, hogy jo hireket kapj a vervetelen :D

Gabi- 10-12 tüszö???Az szuper, drukk a hetföi UH-hoz++++Akkor hetfön meg is tudod, hogy mikor lesz a punkcio??

KépKép
gyancsi

Remélem, hogy már otthon vagy és a heti fáradalmakat pihened kifelé :wink:

Ügyesek legyetek az emberrel :D
+++++++++++++++++++++++++++++++

Az én megérzésem továbbra is az, hogy kismama vagy :!:
Nemsoká kedd és tutira kiderül a HCG vv-ből, hogy igy van :wink:
+++++++++++++++++++++++++++

Igen hiszem, hogy igy lesz de lehet, hogy Ranita már be is előzött és Ő már kismama :wink:
itthon is vacak az idő, egész nap esett a hó,jó kis széllökésekkel.
Nálunk a injekció beadás ugy müködik, hogy én szurok az ember tolja be az egységet :wink:
Meglásd elrohan az a 3 hét nagyon hamar :!:

Igen piri mindig, akkor szur ki az emberrel mikor nem kellene.

Jó sürü programod volt ma is drága :wink:
Ügyes voltál, hogy ennyi mindent elintéztél :!:
Én is takaritottam ma, törölgettem,porszivóztam, felmostam és főztem.
Holnap odateszem a mosnivalót és utána már csak lustizni fogok.
++++++++++++++++++++++++++++++++

Nagyon szépek az eredményeid, annyira örülök és már nemsoká jön a punkció :wink:
Drukk a hétfői UH-ra+++++++++++++++++++

Én is hétfőn reggel megyek 6 cn. vv-re és UH-ra.

Betty drága gyere a jó hirekkel :wink:
Vendég

Angyal- En is igy szeretem, hogy hetköznap inkabb megcsinalok mindent es akkor hetvegen csak döglök :D A hetvege nalam az a pihenese, na jo fözni akkor is szoktam, de az a max :D
Akkor a szurizasnal munkamegosztas van nalatok, ez jo :lol:
Akkor neked is mennek a drukkok hetföre, hogy sok szep tüszöd legyen :wink:

Betty- En is nagyon varlak, 6-ig itt leszek gepközelben :wink:

KépKép
gyancsi

Akkor nagyon egyformák vagyunk :wink:

Most főztem, majd vasárnap csinálok valami kis könnyü kaját, mert hétfőn megyek a vv-re és UH-ra.
Igen nálunk megoszlik a szurizás, ez első perctől kezdve igy müködik :D

Köszi a drukkot :wink:
Vendég

Ancsu!
13-as mnyh az jó :lol:
Drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++
Sajnos nem vagyok eg.pénztári tag :(

Suzy!
Én is híztam tavaly nyáron a clostitól sajnos,de ez van.Azóta nem tudtam rászánni magam,h fogyózzak :oops:
Spontánkodásra fel!

Angyal!
De jó neked,én 111.000-et fizettem a patikában :?
És neked mi lesz még?
Nekem apa nem segít,mert nem bírja a tűt,de megoldom én,nem gáz :roll:

Ancsy!
Kép

Gyancsi!
Igen piri sajnos közbeszólhat,de bízzunk benne,h nem fog!
Szurizás megy,ma még beadták a központban az újat,de holnap kettőt kell nekem beadni :? Szerencse,h nem egyszerre.

Zsu!
Írj,ha mertél tesztelni,kiváncsiak vagyunk!

Betty!
Várunk!!!

Ranita!
Neked milyen protokolod is van?Rövid ugye?

Kép
cukigabi
Budapest

Lányok!
Ma sokkal jobb a hangulatom.Örülök nagyon az eredményeknek,bevallom őszintén azért tartottam attól,h nem lesz jó valami,hiába volt velem minden ok.
Szóval boldog vagyok és bízom benne,h továbbra is ilyen jól haladunk majd.Hétfőn szerintem megtudjuk a punkció időpontját is.

A központban meg annyian voltak,mint állat,de tutira láttam egy babanetes lányt,aki a bmc-s topikba ír.De csak itthon jöttem rá,h ő az.

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsu
Ne idegesítsd magad a v.v-el sztem, de Te tudod :!: béta hcg a pontos neve :!: szorítok++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsi
Te aztán pörögtél ma :shock: :wink: ügyi vagy, engem ezek a munkák holnap várnak, már előre fáradt vagyok és lusta :!:
Vége a vizsgáztatásnak, egy kicsit könnyebb lesz jövőhéttől :!:

Gabi
Jobban vagy már ma :?:
Jók az eredményeid, drukk továbbra is :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Itthon vagyok már, nem pihentem még, de holnaptól próbálok :!:
Ez tök jó, hogy kétembörös a szurizás Nálatok :!: :roll: :lol: :lol: :lol:
Drukk Neked is a szép használható kis tüszőcskékért+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többiek

:?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Örülök, hogy jobban vagy :wink: csak így tovább és nyugi van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hol van Mindenki :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Mit irt fel a dokid, hogy ilyen sokat fizettél?

Nekem a legnagyobb összeg sem volt több 70-80e Ft-nál, de anno mondta az orvos, hogy jól lehet stimulálni és emiatt nem kell sok szuri.

Na majd hétfőn elválik :wink:
De azért elképzelhető, hogy fog még kelleni nekem is szuri, mert most csak 2 doboz GONALf 300-as van valahogy kevésnek tünik.
Utána még lesz az Ovitrelle tüszőrepi.
Az első lombiknál kaptam decát is, ott is short protokoll volt most clostyt irt fel dokibá.

Ügyes csajszi vagy, megoldod Te a szurizást :wink:

Nálunk szerencsére nincs ilyen probléma, hogy rosszul vagyunk a tütől.

Örülök, hogy már hazaértél, akkor majd holnaptól pihizz :wink:
Bizony kétemberes, anno az inszemnél is igy voltak :D

Köszi a drukkot :wink:

Lányok fáj a fejem valszeg a clostytól, szétágyazok és nézek valami filmet majd csucsu.

Drága Bettykém már csak reggel fogom tudni elolvasni a jóhiredet, ugye nem baj :?:
++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi csajok :!:

További szép estét, jó éjt kivánok Mindenkinek :!:
Vendég

szép estét lányok.

A mai napom kész rohanás volt, reggel házidoki leadtam a nődoki tp-es kérelmét meg elvittem a már meglévő tp papírom a munkahelyemre.
Majd délben Lidlibe mentünk anyuékkal :arrow: Viviért az oviba :arrow: 3órakkor jégkori edzés Vivinek :arrow: napfénypark, bevásárló központ féle, vettünk Vivinek farsangi jelmezt a Régió játékboltba :arrow: most meg itt vagyok, vacsi után.

Ancsi, látom neked is szép napod volt :?

Gabi, nagyon jóóóóó tüszők, reméljük sokat le is tudnak szívni, drukk hozzá. Szerintem nagyon megéré egy egészségpénztárba belépned, 30% visszajön, mondjuk bízunk benne nem lesz több ilyen nagy kiadásod. Neked március vagy május körül 60eft jön vissza.

Angyal, nagyon aranyos vagy, remélem igazad lesz. De én is kezdek már a felé hajlani, hogy nagyon -nagyon reménykedek.

Suzy, háttt lehet igazad van, de csak biztosabb mint a teszt.

Valaki írta Ancsynak, a vv Hcg eredményeket, hogy mikor jó, azt hiszem Ranita, az oldalt átküldenéd, de lehet visszakeresek.

Nem nagyon értem miért van, hogy valakinek 100EFT a szurik, gyógyszerek másnak meg negyede, tudom ki hogy stimulálható, de a doki honnan tudja, hogy kinek mi lesz a jó?

Ancsu

ancsuka

Angyli
A sok hormontól fáj tuti, de a front is közrejátszik és aki érzékeny mindezekre... :shock: :?: sajnos nekem is szokott sűrűn :!: pihizzél :!: :!: :!: :wink:

Ancsu
Sztem korai lesz a v.v, de ez csak az Én magán véleményem :!: :oops:
Ranita írta, de azok a transzfer utáni hcg eredméynek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Gabi,
ezek nagyon szép eredmények, örülök :D .
Hosszú protokollom van, még mensi előtt vagyok :roll:

Én eddig csak a 14 db decáért fizettem 28ezret.

Ancsi,
hogy te mennyit dolgoztál ma :roll: .
Persze, hogy ilyenkor nem úgy megy minden, mint ahogy az ember várná.... Murphy.....
Óóóó, nekem nagyon jól megy a szurizás. Anyós nagyon jól csinálja, igaz tegnap úgy csípett, mint a fene.

Ancsu,
tesztet nem akarnál csinálni? Szerintem már mutatna is valamit :roll: .

Angyal,
köszi, nagyon kedves vagy, de úgy érzem a mellfájásom múlóban, úgyhogy kizárt, hogy baba van a dologban
:roll: . De ugye ami késik........ :D
ranita1979

Végre már egyre jobban hajlasz afelé, hogy kismami vagy :!:

Tudod a dokika az UH-ből tudja megállapitani, hogy mennyire kell stimulálni, ettől függően irja fel a szurikat.
Kinek több kell sajnos annak többet is kell fizetnie.
De az, hogy hol mi, mennyibe kerül nem azonosak az árak a patikákban.
Vendég

megtaláltam a hcg adatot amit kerestem. :wink:

Ancsu

ancsuka

Ancsu,
mi is jelmezt akarunk venni holnap? Régióba is van? Mit vettetek, mennyi pénzért?

Nekem a rövid protokoll 103ezer volt, utróval együtt. A doki szerint most is kb annyi lesz, de ha most kicseszik velem és esetleg késik, akkor többe lesz :roll:
De nekem az elsőnél mondta, hogy választhatok a gyógyszerek között, vannak az olcsóbbak, az kijön olyan 70ezer körülre, a drágább meg olyan 100ezer körül van. Én választottam a drágábbat, mert gondoltam akkor az biztos jobb is :roll:
ranita1979

suzy, akkor lehet kivárom a csütörtöki reggeli tesztet.

ranita, nem akarok tesztet, mert ha negatív akkor totál leírnám a dolgot és közbe lehet még nem mutatná ki. így kivárom a csütörtök reggel, tudom hülyeség, de mindíg úgy jött meg eddig, hogy megcsináltam a tesztet ami negatív és rá max 1 napra megjött :?
így most túl megyek a normális ciklusomon, és 2 hete leszek az inszetől, mikor már a tesztnek ki kell mutatnia.

Ancsu

ancsuka

ranita, katicabogarasat vettünk 2200FT- volt.

ilyen:
http://www.regiojatek.hu/termek-67592-k ... ek_st.html

de van több féle, nézd meg az oldalt.

A drágább valóban jobb is? vagy ezt ki tudja?

Angyal értem már, de akkor minden elött megnézi az illetőt uh-n?
Mielött elkezdik az egész stimulálást?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsuka 2010.01.29 19:04-kor.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Ez csak az Én véleményem, magamból indulok ki, hogy Én mit csinálnék, de nem akarlak befolyásolni, csak drukkolni, de azt nagyon :!: hallgass a megérzéseidre és higgy, remélj, bizz :!: :oops: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Valószinü, hogy ezektől a vackoktól fáj a fejem, de a cél érdekében kibirunk mindent igaz csajok :?:

Na tényleg dobbantam....

Puszii
Vendég

Angyal!
Írtam miket kaptam,de leírom,h mennyit:
Gonal-f 900/1,5ml ebből 1db
Cetrotide 0,25mg ebből 7db
Ovitrelle 250/0,5ml ebből 2db
Utrogestan 5doboz/150db :shock:
Gynazol krém 1db
Apának valami,de azt bonyolult leírni 10db-os valami.
+vettem bőrfertőtlenítő spray-t.

Kép
cukigabi
Budapest

suzy, tudom, persz, csak jót akarsz.....
de szerintem az lesz, ha csütörtökig kibírom akkor csüt reggel teszt, majd megyek vv-re, ha negatív akkor is megyek. mondjuk ha pozitív akkor lehet hülyeség lenne. :? :oops:

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Ugyanúgy megnéznek mindenkit uh-on, mint inszem előtt, meg csinálnak hormon profilt is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu,
hát nem tudom, hogy jobb e, én csak úgy gondoltam. Általában mindenből a drágább a jobb, legyen az étel, ruha, játék vagy bármi :roll:
ranita1979

Angyli
Hát persze, hogy kibírjuk, tehetünk mást :?: :roll: nem igazán, csak türelem, várakozás, nyugi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi, 5 doboz utro? és azt hova du.... fel? :lol: :lol: :lol: :lol: bocsi ha dúrva volt, de 5doboz az nagyon sok. :shock: :shock: :shock:

angyal jó éjt neked, holnapra már nem lesz semmi fejfájás, mondjuk teli hold van, lehet attól :oops:

Ancsu

ancsuka

suzy, értem már ezt a dolgot, vagyis próbálkozom, de ha arra kerül a sor, de nem fog remélem, úgyis kérdezek :lol: :oops: :oops: :P

ranita, hát igen, de nem mindenben és vettem már elég sokszor drágát és sz...t, és olcsót, de jót. Mondjuk itt azért olcsobb vagy drágább, kicsit más mint egy étel, ruha stb.

Ancsu

ancsuka

Ancsu!
Én is sokkot kaptam az 5 doboz utro-tól,de a doki ezt írta,hát én meg majd nyomatom 3×3 van írva.

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi, na az szépppp 3*3 az nagyon sok :shock: :shock:
Mondjuk biztos ennyit kell, én nem értek hozzá, nekem 2*1 van, és szerencsére kopp-kopp tudom is használni.
nem tudom a múltkor mi lehetett.

Ancsu

ancsuka

Ancsu!
Remélem nem lesz nekem se semmi,mert hajlamos vagyok minden ilyen sz@rra.

Kép
cukigabi
Budapest

suzy, ha ez így van akkor még csütörtökön sem kellene megnézetnem mert pont csütörtökön lenne pont 3hete hogy megvan.
Január 7.-én jött meg.
suzy aranyos vagy, akkor szerintem hagyom :? mert korai lesz

Ancsu

ancsuka

Gabi, az a rossz ezekben a gyógyszerekben ha nem váltod ki mind akkor késöbb nem teheted meg, vagyis kiváltanál 1 dobozzal ha minden rendben akkor a többit, mert az utro nem olcsó, tudom.

De itt vagyok élő példának, nekem full rossz volt a múltkor, most meg semmi bajom tőle. Lehet azért mert a múltkor nem voltam terhes :oops: :oops: kopp-kopp

Ancsu

ancsuka

Ancsu!
Akkor nekem is jó lesz :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?