Sziasztok!
Én még teljesen új vagyok itt köztetek és remélem, hogy jó topikban vagyok
A férjemmel 1-1,5 éve akarunk gyereket. Sajnos eddig sikertelenek voltak a próbálkozásaink.
Ősszel eldöntöttem, hogy most már vizsgáltassuk ki magunkat. Nálam csináltam hüvelyi ultrahangot, ahol mindent rendben találtak. A férjem volt sperma vizsgálaton. Szervileg nála is minden rendben van, csak kicsit kevés a spermaszám, mert anormális 20millió helyett 16milliót számoltak neki. Neki álltunk csodaszereket szedni. Az orvosom meg mondta, hogy meg kell nézni a petevezetékek átjárhatóságát nálam, ezért ha mnden igaz a jövő héten altatásban csináltak nálam egy ilyen kontraszt anyagos átjárhatóság vizsgálatot, mellé egy egészségügyi küretet (mondván, ha a régi nyákot leszedik, akkor egy új képződése segítheti a beágyazódást), valamint egy tükör felhelyezésével megnézi, hogy minden rendben van-e odabent.
Na ettől egyébként annyira megijedtem, hogy a férjemmel belehúztunk, hátha összejön a baba a beavatkozás előtt.
És most reménykedem, mert febr. 2-4 között kell megjönnie. Eddig még nem jött meg, persze még bővel jöhet, de az az érdekes, hogy nekem már a menstruációm előtti héten rettenetesen elkezd feszülni a mellem, most viszont semmi. Csináltam ma reggel tesztet, mert már nem bírtam magammal, de negatív.
Annyira reménykedem, de félek nehogy túlzottan beleéljem magam.