sziasztok csajok!
Kagylo:Az igen te is jo sok mindenen keresztül mentél!De végülis mit mondanak miért nem jön a baba ő szerintük?miért nem elöbb a lapart csinálták meg nálad?mint a lombikot,én is ugy tudom,hogy elöbb kellenek a vizsgálatok meg a lapar aztán csak a lombik.nem értem?Bettytől már kérdeztem,de hogy müködik egy lombik?megint elölről kezdődik minden vizsgálat?hsg?hormon?stb?
A beöntéstől tényleg nem kell félni,mert inkább vicces mint félni valo,csak az benne az egyetlen kellemetlen,hogy ugy fekszel fel mintha a nögyogyinál lennél és jön a nővér hajnal 6kor és tőle kapod meg,de az egyátalán nem fáj semmi,csak picit de épp hogy kellemetlen mert amikor már ugyérzed,hogy most volt elég és szaladni kell a mosdoba akkor a nővér még rád tölt,mondjuk én mondtam neki,hogy na most volt elég mert bajban leszünk
és akkor be is fejezte,de nekem pl.nem kellett csak egyszer mennem a wcére.jo tanács elöző nap 12-től ne egyél,csak ha lehet igyál joghurtot,ha nagyon éhes lennél ,én legalábbis igy csináltam,ogy nem volt mi ki jöjjön belölem
Igen,ebben a témában igazad van,hogy miközbe probálod élvezni párod minden közeledését,az lenne a jo ha törlödne a memoriád,mondjuk akkor szerintem mindegyikönknek törlödik,csak akkor mozog a gondolatod mikor végeztetek!hátha?most sikerült?ezt hivják görcsnek,pszihés dolognak.Mangusztának ebben a témában teljesen igaza van hogy a nőci csak segit nekünk a felszinre hozni a miértet!!!de a munka oroszlán része rajtunk illetev a gondolatainkon mulik!!érted te is?párod hogy áll a baba témátokhoz,mármint ennyi kudarc után?
Képzeljétek voltam ma istenhegyin én odajárok,vérvételen,szörnyű élményem volt csupán csak egy laza vérvételre menetem és nem tudták le venni,mert csak egy vénám van és az is vándorlo,5ször szurtak meg mire sikerült,már ugy fájtam mármint a karom,sajnáltam szegény csajszit aki vette mert ő is szenvedett,ráadásul mikor lekapta volna akkor ugy belém szurta hogy hangosan felkiabáltam,hogy AUUUU,erre ő ugy megijedt,hogy elugrott tölem a tű meg bennem,aztán nevettünk egy nagyot és probálkoztunk 5 percenként,annyi volt a pihenőidőm,kész röhej volt nekem,de sajna ez van .ja és meg kérdeztem tőle,ha netán babás leszek és kell járnom vérvételre mi lesz?adnak egy kanült?de csak kacagtunk mert joban vagyok ott már egykét csajjal,mintha haza járnék....