Naegele,teljesen igazad van,nagyon hiányoznak a többiek,éppen múltkor olvasgattam még a fórum elejét,volt egy táblázatunk is emlékeztek?Ki zebrás,ki pirismki babós,ki mikor szül....kb.20-an voltunk benne,és olyan kevesen maradtunk,pedig Aki babás lett,megbeszélhetnénk mindent,mint ahogy 3-an is tesszük,Aki meg még vár rá,azt búzdíthatnánk,izgulhatnánk érte,én például annak ellenére,hogy Zéti elég hamar összejött,nagyon kíváncsi lennék a segítő dolgokra,hisz egyáltalán nem biztos,hogy majd a 2.is ilyen hamar összejön....
Szerintem a többiek nevében is kérhetem,hogy aki még olvassa a topicunkat írjon legalább magáról pár sort....
Igen,járnunk kell sajnos a veséje miatt fél évente controllra a gyermeknephrologia-ra ,egy nagyon aranyos doktor nénit kaptunk.szóval fél évente UH és vizelet minta,illetve ugy meg kellett volna csináltatni az izotópos vizsgálatot,de azt nem tudták neki megcsinálni
Febr.25-re van időpontunk legközelebbre....De ha újra ki szeretné írni az izotópos vizsg.nem fogom engedni,semmi baja a gyerkőcnek...vizelet,uh oké,de,hogy megint 6-szor megbökjék a semmiért,azt már NEM!
Egyébként mi az AVENT-os tanuló pohárral kínlódunk,rágja csak a drágám a csőrét....most ajánlottak egy MAM-osat még azt holnap megveszem neki,aztán ha az se lesz jó majd iszik nem tudom miből,többet nem szeretnék már venni neki....