Adj' Isten Drágicák!
Chilikém, milyen jól kisakkoztad a szülési programunkat.
Majd megemlítem Apánknak, hogy ő is ehhez próbáljon igazodni.
Én 3-án megyek az első CTG-re és 5-én Apánkhoz. Már csak egy hetet kell kibírnunk 2in1 és utána minden egyenes... Én magunknak február közepét érzem a nagy találkozás idejének. (12-ig elég a tavalyi szabim, utána jöhet a TGyás
) Lehet Valentin napi baba lesz.
Az én gyerekem ma mindenképp a köldökömön akar kilépni. Úgy nyomja annak a vékony kis bőrnek a kis kemény térdét, vagy sarkát, majd szét szakadok.
Nekem is sok volt reggel a vérnyomim (138/98) , vettem is be egy fél Dopegytet, nehogy valami baja legyen a babcinak. Pár napja amúgy is magasabb reggelente, szerintem nehezen ébred a szervezetem, és megterhelő neki a szokásos reggeli szertartás is.
Nekem akkor fájt a mozgás, amikor megfordult a kis drágám popóról bucira. Sok helyük már nincs ekkora manőverekhez.
Az alvás nálam nem gond, hanem az a pár perc, amíg elhelyezkedem. Húz a hasam oldalra, a szalagok majd leszakadnak...ha kipárnázom, akkor meg a párna nyomja és még inkább fáj. Reggelre meg már a forgóm fáj, attól, hogy mindig a bal oldalamon fekszem, és gondolom egy ponton terhelődik a csípőm.
Emiatt néha csalok egy kicsit és 5-10 percet fekszem a jobb oldalamon is, addig csak nem áll le a keringésem.
Én még mindig csak állok a kipakolt kórházi cuccok mellett (napok óta) és töröm a fejem, hogy melyik táskába mit tegyek.
Tegnap megérkezett a légzésfigyelő. Teljesen újnak néz ki. (2008.novemberben vették) A doboza is teljesen szép, így ha nem kell már, akkor én is el tudom majd adni.
Rencsikém, ezt a rácsos témát úgy értettem (ahogyan a Bodzi is), hogy a kiságyban nekünk a matrac alatt nem összefüggő funérlap van, hanem rácsos. De szerintem általában rácsos szerkezetűek manapság azok az ágyak felnőttben is, amihez külön kell a matracot venni. Ennél értelmesebb jelen pillanatban nem bírok lenni...
Nem is meséltem, mekkora sikerélményem volt! Kedden meglátogatott a védőlánykám és teljesen el volt ájulva, milyen jól nézek ki.
De tééélleeeg! Láttam az arcán, hogy nem csak illendőségből mondja. Azt mondta, hogy ha nem volna a nagy pocim, nem is mondaná meg, hogy terhes vagyok. Semmi torzulás, sőt! (én látom a szemem körül, meg a homlokomon a pigmentfoltokat, de ő nem nézett meg olyan közelről
)
Ja, tényleg! Rajtam jöttek ki -a nyakamon főleg- olyan picike (mint a gombostűfej) anyajegy szerű izékék, elég sok és elég furik, mert száraz a felületük és nem puha, mint az anyajegyeknek. Valami szemölcshülyeség lehet? Már pár hete készülök vele bőrgyogyihoz, de nem merek elmenni, ne most tudjam már meg, ha el kell patkolnom.