Új privát üzeneted érkezett!

Joli:
[quote]b írta:emutat a diétás nővérnek és pár nap kórház
???????????, minek? Vagy lehet ott tanítják be neked a diétát és profiloztatnak egyszer kétszer.... :roll:

Zsu,
[quote]m írta:ivel nincs IR-em így nem tudom megszokni a gyógyszert Mi az az IR?

Jaj Juli, hát neked kitartást! +++++++++++++++

Látom Kirus is fánkban utazik... Aszem ez egy égi jel, lehet fánkolnom kéne? :roll: Kirus a májban is van vas, de azzal meg a terheseknek csínján kell bánniuk, mármint enniük.

Suzytunder,
Kristóffal 5. napra lövellt be, szegényt addig éheztettem, mert nem akartam tápszert adni neki, utána meg annyi volt, hogy folyt ki még a kis száján is... Smile
De azt mondják, hogy nem függ össze az előtej a későbbi szoptatással.
[quote] írta:neked nem császárod volt ugye? Nincs valami ötleted, ötletetek, hogy hogyan lehet majd "tejet csiholni" elég hülye megfogalmazás, de nagyon szeretném szoptatni és Lizát sajnos nem tudtam és emiatt kicsit depis lettem

Kép
Kép
onlány

Ancsa, na milyen bírság volt??? :shock:

Kép
Kép
onlány

mikor én vagyok akkor más nem :(

Kép
Kép
onlány

Onlány!

De jó hogy jöttél...:D
Köszi a tippet, akkor várom a privit...ma spenótot ettem tojással, egy óra múlva mérem a cukrom, kíváncsi vagyok mennyi lesz...
Te hány gr CH-t ehetsz egy nap?
Mert én egy hete diétázom, és 160 gr-mot eszem naponta, de így is híztam fél kilót...bár ha minden igaz, ez most csak a baba súlya, mert most már ennyit hízik hetente....szerinted?

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Onlány!
Nagyon szerencsés vagy akkor azzal a +1kg -val :wink:
Nem semmi story volt ez a háznézés :shock: , huu

Susy!
122 g/l a HGB még épp benne van a normál tartományban mert 120-180 közt normál..de gondolom ez csak romlik ha nem teszek ellene...
Neked mennyi?
Vendég

Ja és most nézem hogy a 2 héttel azelötti meg 121 g/l volt... Szoval elég alacsony...
Vendég

Iner, megtaláltam a linket :) http://www.50plusz.hu/praktikak/etrendek/73/1 nagyon szuper! Remélem tudtam ezzel segíteni :wink:

Kép
Kép
onlány

Onlány! köszi! mindjárt meg is nézem...:lol:

Susytundér! remélem visszajössz hozzánk a tanyára...mindenkinek nagyon hiányoznál...léccciiii :cry:

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Ugy néz ki a gépen felmondja a szolgálatot hamarosan, ugyhogy ha nem jönnék akkor azért... :cry: :cry:
Elég furi hangot ad néha az elöbb meg kikapcsolt magától aztán kb. 10.-szerre sikerült újra indítani....
Vendég

Kírus
Na, feldobtad a labdát. :)
Az én vasam 10.2 és 10.7- tól jó. Nem tudom a tiéd mi, vagy hogy az enyém mi... :roll:

Most olvastam a Lidl újságba, hogy péntektől (ha jól emlékszem) jelmezek lesznek akciósan 1790- től. Ha van a közeledbe, esetleg kukkants be.

Onlány
Elég sok tippem, praktikám van tejserkentésre, altatás után jövök és bombázlak vele. :wink:
Igen, császáros voltam sajna. :(

Kép
Kép
susytunder

Onlány
Inzulin rezisztencia

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu1, rendben, várom akkor az ötleteidet! :)
Zsu2 :idea:

Jaj nem is meséltem.... reggel 6kor nekiálltam tornázni. Vettem egy gerinctornát kismamiknak és bekapcsoltam :P hűha hát... tornázni elfelejtettem :lol: :D annyira az oktatóra koncentráltam. Kb 5en álltak mögötte és normális tornacumóban kalimpáltak, míg az edző, egyszál nagyon passzos miniatűr alsónaciszerűségben, de olyan testtel, hogy jujjjj :oops: :D Aszem minden reggel tornázok. Apja meglátta és kiakarja dobni a dvdt... :roll: :evil:

Kép
Kép
onlány

Onlány
Ha valóban szoptatni szeretnél, a cumit és a cumisüveget tedd el jó messzire. Nem örökre, hanem csak addig, amíg a gyerkőc szépen megtanul cicizni, mert bizony eleinte nem csak neked, hanem neki is kinlódás. Pici a szája, nem tudja megfelelőlen bekapni a cicit, sír... és ilyenkor adják fel az anyucik, pedig pont akkor nem volna szabad. Eleinte veszít a súlyából, de később ha lesz tejcsi, gyorsan vissza hízza. A legjobb tejserkentő egyébként maga a baba. Minél többször teszed mellre, annál több tejcsi lesz és annál hamarább. Első napokban nőjjetek össze, igény szerint szoptass, soha ne nézd az időt. Ha mégsem menne, akkor elsősorban én a tejserkentő teát ajánlanám, amit apa elkészítve ásványvizes flakonba már a kórházba bevihet neked. Vannak továbbá homeopátiás szerek amik nagyon jó tejserkentők én az utrica Urens- et használtam. Van egy More Milk nevű kapszula is, ami gyógynövényekből van, rengeteg tej lesz tőle, de 6000 ft egy dobozzal. Én szoktam magvakat csíráztatni, és a görög széna nevű mag/csíra nagyon jó szintén, ősanyáink is ismerték, ezt használták. Salátákba, kefírbe, joghurtba teheted bele. A táplálkozás is nagyon fontos, nekem a védőnő mondta, hogy minden nap egyek levest, tejszines gyümi leveseket, zöldségkrém leveseket, ami tápláló. Folyadékbevitel napi 2 liter mindenképp. És emellett nyugalom.
Hát nagyjából ennyi, de válaszolok, ha még van kérdésed.

Kírus
Mit is mondtál? Kaptál olyan Molimed bugyit amit írtam? Én még sehol, de egy gyógyászati segédeszköz (talán ez a neve) boltban van kitéve mintadarab. Az L- s méret tuti jó ránk, hatalmas.

Kép
Kép
susytunder

Na jó éjjeli bagoly vagyok,fent van az egész család :lol: ,olyan mintha kialudtunk volna már :roll: ...
De ez a hülye gép nem hagyott nyugodni :evil: ,megint nagy nehezen sikerült elindítani...

Susy!

Akkor lehet más mértékegységben mérik nálatok is meg nálunk is, a HGB-t nézted te is? Azt mutatja a vasat vagy mégsem? :oops:
Lehet én nem néztem jót :?
Köszi a tippet,Baján van Lidl, lehet hogy elmegyünk majd..
Nem kaptam bugyit,még nem is hallottak a gyógyszertárban róla,de mondta a nő hogy jegyezzem meg a nevét és akkor utána néznek,rendelnek...
Hát én mindenből sok xl-t hordok ám,ugyhogy rám tuti nem jó az l-s :oops:
De Baján is tudok 2 olyan boltot,hátha ott van is,majd utána érdeklödök,valoszinű jövö héten ugy is megyünk beszerző körútra :roll:
Ezt az utrica urens-t kinéztem már magamnak,tuti fogok venni és kiprobálom :wink: ,de köszi a tippeket nekem is jól jönnek :!:
Vendég

Jó reggelt!

Suzytündér, köszi az infókat! Viszont lenne néhány fura feltevésem, ill kérdésem, de a furaság csak abból fog fakadni, hogy nem szoptattam.... Honnan tudom, hogy jön a tejcsi??? Érzed, hogy folyik? Mert Lizinél próbálkoztam, de azonkívűl, hogy úgy csinált, mint a porszívó és egy picit kellemetlen volt, nem éreztem semmit :shock: És ha odaadják a babát, akkor mennyi időközönként kell próbálkozni? Rögtön már az 1-2.napban? Hátha beindul. Jaj annyira nemtudom :( Most nagyon nagyon megszeretnék tenni mindent érte!

Kirus, látom te is éjjeli bagoly vagy! Én is kb 4-5ig tudok aludni, mert a gyerek ekkor indul be nagyon. Ma pl arra ébredtem, hogy csuklott, meg nyújtózkodottt állandóan és nem tudtam visszaaludni, így az államvizsgatáteleket dolgozom ki.

Kép
Kép
onlány

jaj amit akartam kérdezni... A tejserkentőt csak akkor érdemes inni, ha már beindult a tej, nem? Valami ilyesmire emlékszem, mintha a védőnő ezt mondta volna! Szóval a krémlevesek azok jöhetnek. Nyam, nagyon szeretem őket!

Kép
Kép
onlány

Halihó!

Ma nem nagyon leszek, mert vizsga van duplán, meg a sok mi egyéb még mellé... :wink:

Mindenkit puszilok!

Vigyázzatok magatokra :!:

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu, drukk neked! Nagyon szorítok! Egyébként miféle vizsga?

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Hát ma reggel torokfájásra ébredtem, apától lehet, hogy elkaptam.

Kírus
Biztos, hogy jó lesz rád is. Én láttam, oltári nagy és nekem is sok xl- s ruháim vannak. Ha hamarább találok küldök neked egyet ha jó rád beszerezzük. :wink:

Onlány
Mi volt az oka annak, hogy Lizát nem szoptattad? A sikertelen próbálkozás, amit írsz?
Minél hamarább teszed a babát mellre, annál hamarább éri inger, és megindul a tejcsi. 1-2 nap mindenképp kell hozzá, nem úgy van, mint a tejes zacskó hogy kivágod és jön a tej. :) Bizony keményen kzdeni kell érte. Naná, hogy kellemetlen eleinte, gondolj bele, előtte senki nem szívta a cicidet, még ki is fog sebesedni, bevallom néha ordítani tudtam volna amikor Kristóf rácuppant, de össze szorítottam a fogam és nem hátráltam meg. Vannak olyan bimbóvédő krémek, amit szopi előtt le sem kell mosni és gyorsan regenerálják a bimbót és ha kifejsz pár csepp tejet, hagyod rászáradni, az is nagyon hamar helyre hozza. Onnan tudod, hogy jön a tejcsi, hogy vagy leméred szopi előtt és után és a különbséget ette, vagy pedig onnan tudod, hogy nem engedi el a cicit. De a belövellést érzed, mert majd ki pukkadnak a cicijeid, feszülnek. Mindegy mit mondott a védőnő, igyál szopi teát már a kórházban és ha szoptatni akarsz amikor csak teheted tedd cicire, erre mondtam, hogy nőjj össze vele, és minél hamarább, nem szabad napokat várni. Ja! És az éjjeli szoptatás a legjobb.

Zsu
Jó munkálkodást neked, ha lehet ilyet mondani. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt.

Suzytündér: Tök jó volt olvasni, amiket írsz így a szopizttásról :D
Tök érdekes, jó volt nagyon elolvasni :D

Suzy: Hajrá a meloval :wink:

Én baromi szarul aludtam, nagyon csikart a hasam, és bal oldalt a borám is szurkált, nem tom mitől. De még most is, mintha becsípödött volna ott valami, de nem valami kellemes ez így most...Így ezáltal nincs is jó kedvem, hideg is van, melozni is kell :(
Ez nem az Én napom :cry:
csip-csip18

Jó reggelt csajok!

Onlány!
Állítolag a tejserkentő teáknak szörnyű ízük van, én azért is gondoltam erre a homeós bogyóra...
Én szerintem ahogy megszülsz el lehet kezdeni szedni,vagy inni a teát nyugodtan...

Susy!
Hát reméljük nem kaptad el a nyavalyát és átmegy rajtad!!! :wink:
Jaj nagyon aranyos vagy :D ...

Zsu!
Megy a drukk a vizsgákhoz!!

Joli!
Merre vagy??? Gyere mesélj!!!
Vendég

Csip!
Fel a fejjel, és jobbulást a hasadnak meg a bordádnak!!! :wink:
Vendég

Kitti
Tanulj, tanulj, úgy is te is hamarosan sorra kerülsz. :)
Nincs is rosszabb attól, ha valakinek fáj valamije, és nem tudja mitől van.

Kírus
És a laktoherb teát ittam, szinte alig volt íze, borzalmasnak nem nevezném, kicsi mézet tettem bele és vedeltem. :)
A homeos bogyókról azért annyit érdemes tudni, hogy nem szabad mással együtt használni, szóval vagy a tea, vagy a bogyó, és hogy fél órával étkezés előtt kell bevenni, nem érhet fémhez sem a kezedhez, azért van a kis kupakja neki, és hogy csak kúraszerűen szabad szedni, folyamatosan nem. Főleg ha van tejcsi akkor aztán egyik sem kell.

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!

susytunder ahogy olvastam, amiket a szopiról írtál szabályosan összerándult a gyomrom... még nem igazán tudom feldolgozni, hogy nemsokára nekem is ilyen problémákkal kell majd megküzdenem, de már most alig várom! Jézusom... mennyire hosszú lesz ez a 6 hónap... hogy lehet ezt kibírni?

azt a fánkreceptet elküldenéd nekem is? úúúúgy megkívántam és még sose csináltam... :oops: :lol:

gyakorlott anyukák! megnéznétek nekem ezt a babakocsit? nem értek hozzá, de nagyon teccik...az ára is... de nem tudom megállapítani, hogy praktikus-e, jól használható-e... Ti jobban értetek hozzá... lécci véleményezzétek!
http://www.teszvesz.hu/item875490339_uj ... p_top.html

köszi! :oops: :lol:

csip ilyenkor szokott valami váratlan, de szupi dolog történni, ami megédesíti majd a napodat!!! :lol: :lol:

Zsu jól gondolom, hogy Te vizsgáztatsz, nem Te vizsgázol?!?!?! sok a meló! szegénykém! :(

onlány 1 kg?!?!?!?!?! én már most 1,5-nél tartok!!! :oops: :lol: :lol: de nem érdekel!!! :lol: :lol: majd lemegy... :lol: :lol: :lol: mindenesetre Te nagyon ügyi vagy!

na csajok, húzok dolgozni, mindenkinek szép napot!
pusza!

Kép
gtunde75

Tünde: Remélem úgy lesz... Mert most eléggé pocsék a hangulatom a közérzetem is :? :(
csip-csip18

Nem semmi a babakocsi... 16 kg???Nem sok az egy kicsit???Jó nagy az egész...
Én amúgy nem értek hozzá, de azt hallottam, hogy a legfontosabb az, hogy 180 fok legyen mega fekvő területe!!! Mert újszülött babának az kell, nem jó ha nem vízszintessen van, különben gerinc problémák léphetnek fel...
De ha nem jól írom csajok, akkor javítsatok ki :wink:
csip-csip18

csip van fekvős funkciója...még a mózeskosarat is bele lehet tenni... de igazából azért kérdezlek Titeket, mert nekem gőzöm sincs, hogy mi a jó és mi a nem jó a babakocsiknál...

ja, és még mielőtt... :lol: eszem ágában sincs most megvenni, csak tájékozódok az ügyben... :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Dobok 2 friss képet, aztán rohanunk a szurira!!! :shock:
Utána megnézem majd a babakocsit is!!! :wink:

Susy,Onlány!
Tegyetek ti is képet!!! :wink:

Kép

Kép
Vendég

jujj, de cééép pocííííííí! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde
Jónak tűnik első ránézésre a babakocsi, de vedd figyelembe, hogy mikor fog születni a babád. Elég nagynak, melegnek tűnik a kocsi, szükség lesz nektek erre? Ha utaztok össze csukott állapotban befér az autóba? És azt is nézd, hogy milyen terepen fogsz vele közlekedni 16 kilós kocsit mondjuk levinni egy aluljáróba... megszakadnék. Ezeket gondold végig mielőtt babakocsit veszel.
A 6 hónapot hogy fogod kibírni, vagy a szoptatás nehézségeit? :)

Kép
Kép
susytunder

susytunder ezek szerint akkor sok a 16 kg! :lol: :lol: nem tudtam ezt így megítélni...
augusztus végén születik a baba, elvileg már csak a szeptember lesz, ami viszonylag meleg lesz várhatóan... bár mostanában nehéz megmondani... kánikula még lehet akár októberben is... de ha az évszaknak megfelelő az időjárás ( :lol: ) akkor a csecsemőkorának nagyobb részét ősszel és télen éli meg... tehát így kell gondolkozni...

a 6 hónapot... :wink: :lol: :lol: :lol: a várakozást... :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Kírus: Ez aztán pocak :D :D

Suzytündér: Te is dobhatnál fotót :D
csip-csip18

Csinálok képet, aztán hozok. Nincs friss. :)

Tünde
Igen, így már más. Télre nagyon jól fog jönni, de nekem a 16 kiló soknak tűnik, viszont én maglódon nem aluljárótok, így nem jelentene gondot a súlya. Ezeket gondold át, és úgy válassz majd.
Majd meglátod milyen hamar elszalad a 6 hónap, csak pislogni fogsz. :)
Fánk receptet hozom majd, délután fogunk anyával msn- en kamerázni akkor lediktálja.

Kírus
Neked is hozom a receptet. A pocakod meg olyan igazi kisfiús! Szép nagyra nőtt már! :)

Kép
Kép
susytunder

Jo reggelt Csajok!!!

Jövök en is delutan, mindent szorgalmasan visszaolvasok, de most rohanok a boltba, hogy tudjak ebedet fözni :wink:

Puszi mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Nekem nagyon szurkál a jobb oldalt az alhasam :cry:
csip-csip18

Nem a jobb hanem a bal :oops:
csip-csip18

Na túl éltük a szurit, nagyon ügyi volt Kíra :D ,meg sem mukkant.. kapott ajándékba a doktor bácsitól egy fecskendőt :wink: ...

Köszi csajok a pocakdicsit,én is várom a többiekét :wink: !!!

Csip!
Nem lehet hogy beágyazódás van :roll: :roll: :shock: ???

Susy!
Okés majd várjuk a recit! Lehet hétvégén ki is probálom mindjárt :P

Tünde!
Megkuksizom a bébkocsit :wink:
Hu nagyon szupi babakocsi,és látom jó sok színválaszték is van...
Nektek szerintem ez elönyös lesz mivel tényleg ösz-tél jön mire megszületik a babóca...
Ha nem kell cipelned akkor a súlya is elmegy szerintem...

Mi is ilyet néztünk ki,csak nincs hozzá hordozó(mert azt már vettem a Vateráról), de viszont mi nem fogjuk tudni kihasználni mert tavasz-nyáron nem kell mózes,aztán meg már ki is növi azt...
De nekem is ezek teszenek!!! :wink: Hátha a 3. téli baba lesz :lol: :lol: :lol: :roll:
Vendég

Suzytunder, hát szerintem pszichésen nem volt tejem, bár anyumnak sem volt.... :roll: ugye nekem elég gondjaim voltak a szülésnél, mert azonnal kellett császározni és rengeteg "drogot" kaptam, annyit, hogy csak segítséggel tudtam közlekedni, fürdeni és szerintem valamit ez blokkolhatott az agyamban, vagy nem tudom. Nagyon rendes voltapája, mert anno szorgalmasan itatta velem ezeket a teákat, de hatása nem volt. Ja és ami nagyon befolyásolta szerintem a tejes dolgot, hogy mindenki olyan szánalmasan és lesajnálóan nézett, hogy a fürdőbe bezárkóztam és a fél napot bőgéssel töltöttem... Na mind1, most másképp lesz és kész!

A tejbelövellésnél csak annyit érzel, mintha 2 görögdinnye lenne a helyén? Szóval, ha van teje az embernek és szopizik a pici, a szívóerőn kívűl semmit nem érez?
:roll: akkor mérleget is kölcsön kell kérnem!

Csajok, kismamik az auchan újságot láttátok??? Péntektől baromi jó akciók lesznek!!!!!

Iner én 200gt tartom, de nagyon nagyon rosszul vagyok tőle, szerintem behipóztam... Képtelen vagyok a lábamon állni, szédülök de nagyon durván. Forog velem minden és olyan remegéses -de kezdődő- dolog van rajtam. Annyira félek! Remélem nem megint kezdődő preeklampszia. Előbb pityeregtem apjának, hogy nem fogom túlélni mégegyszer, amit 2éve. Nagyon megviselt lelkileg. És a "vicc" az, hogy őt még jobban a látványtól.
Az utolsó hóban hízik kb fél kgt a baba hetente. Most még ez korai neki. Gondolom, ahogy nő a méhed mérete és a benne levő víz mennyisége is nő valamint ugye a baba is gyarapszik, ezért híztál fél kgt, de ne aggódj, mert a diétától te nem hízol. Bár ez hülyén hangzik, inkább úgy mondom, hogy szerintem nem szedsz magadra zsírt.
Holnap megyek vérvételre, nagyon kíváncsi vagyok az eredmény miatt, mert vagy a gyógyszeremen kell sos állítani és azért vagyok ennyire rosszul vagy.... amit írtam az imént
:roll:

Tünde, nekem graco típusú van és maximálisan megvagyok vele elégedve! Ilyen kinézetű a barinőmnek van, de neki abc design, de állandóan anyázik miatta. Mindenképp olyat kell venni,. ami 180fokban dönthető! Amúgy a stílusa a kocsinak nagyon tetszik!

Jaj Csip, mi van veled? Nehogy bajod legyen!

Fánk receptet kérek én is!!!!

Kirus, igen a kapszula megfogott engem is! Hm, max, ha nem lesz tejem, és veszek ilyen méregdrága bogyót, akkor átadom valakinek akinek szüksége lesz rá! NEkem is kb ekkora apocak :) Naon csinos!

Jaj Tünde neked még annyit a babkocsikról, hogy mindenképp bolygósíthatót vegyél! Vagy mégjobb ötlet, menj el ilyen szaküzletbe és bátran kísérletezz vele, és ne a külsőre adj főként, hanem arra, hogy szuperül kanyarodjon, működjön! Apum egy tourrago típusú kocsit vett ilyen sportost, de hát inkább a kezemben cipelem a gyereket, mert nagyon nem jön be. A Gracoval viszont a maximálisnál 50%kal jobban meg vagyok elégedve!
[quote]m írta:ennyire hosszú lesz ez a 6 hónap... hogy lehet ezt kibírni?
hamar elfog tellni, bár első gyereknél szerintem lassabban megy az idő! Meddig fogsz dolgozni? Amúgy Zsuval teljesen egyetértek!

Kép
Kép
onlány

Ügyes volt Kira! Bár ha én lettem volna a helyében és a kezembe nyom egy szuvenír tűt, hát elég furán néztem volna rá!

Suzitündér, na hol van az a kép???

Kép
Kép
onlány

Ancsa, te kis rohanós! Na a bírság üggyel mi van?
Én ma hurkát csinálok tepsis krumplival! Nyamm

Kép
Kép
onlány

onlány biztos is, hogy el fogok menni majd egy nagy bababoltba és szemügyre veszem élőben is a kocsikat! csak legyen már pocim, mert így kinevetnek, hogy mit keresek én ott... :oops: :lol: :lol: :lol:
addig dolgozok, ameddig csak tudok... remélem végig! egyrészt befordulok az otthonüléstől, másrészt sok a hitel, kell a pénz... :oops: :lol: :lol: :lol: aztán majd a baba eldönti, hogy enged-e dolgozni... de többnyire íróasztalnál ülök... szóval simán belefér sztem...
tegnap voltam az egyik barátnőmnél, és odaadja a kiságyukat! szupi! már csak egy pelenkázószekrényt kell kunyizni valakitől... :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem jöttem tegnap, de csak este értünk haza és hulla voltam a géphez ülni.
Voltunk védőnőnél. A vérképem jobb lett, mint a múltkori, de a cukor miatt hétfőn 1-re vissza kell mennem, és beszélni a diétás nővérrel. Tuti a kórház. Nem tudják mennyi lesz, ezt majd a nővér mondja meg. Igazából az lesz a lényeg, hogy kaja előtt és után is mérik majd a cukromat, és ezek fényében állítják össze a diétát. Mivel lassan egy hete diétázom egy grammot sem híztam a múlt hét óta. De csajok! Én két napja úgy kivoltam. Sajna imádok enni, és persze az olyanokat, amit nem lenne szabad. Mióta a világon vagyok, ha alacsony a cukrom nagyon ingerült vagyok, aztán Tomival a konyhában már összekaptunk. Tiszta dili voltam. Ott pityeregtem a konyhaablakban állva. Közben meg mérges voltam magamra, hogy ennyire nem vagyok képes a gyerekemért. Irigylem azokat, akiknek könnyen megy a diéta. Sajnos én nem vagyok ilyen. Azért igyekszem tartani az általam beállított étrendet, mert valószínűleg egy még szigorúbb jön majd a köv. héttől. Próbálom magam vigasztalni, hogy legalább szülés után nem kell majd annyit fogyóznom. Egyébként én jelenleg +7,5 kg-nál járok.
Kicsit más téma. Elkezdtük megvenni a babának a dolgokat. Vettünk, kiskádat, fésűt, manikűr készletet, baba fültisztítót, orrszívó porszívót, cumit, cumisüveget, 4 részes ágybavalót (takaró, párna, fejvédő, baldachin - 11000 Ft volt, majdnem dobtam egy hátast, de nekünk ez tetszett. A többi olyan csicsás, meg nem túl szép rajzokkal díszített volt. Ez krém színű, nagyon puha, és az összes dísz rajta egy rózsaszín maci, ami egy plüss nyuszit szorongat), baldachin vasat, 4 db tetra pelust, 2 db tetra fürdőlepedőt, egy gumilepedőt, egy streccs lepedőt. Most így hirtelen ennyi jutott az eszembe. Két helyen vásároltunk.A tesckoban fizettünk 14000 ft-ot, és egy bababoltban 17000 Ft-ot.
Holnap pedig megyünk Bonyhádra megnézni a kiszemelt babakocsit. Valamint kell még egy pelenkaszemetes, két takaró a babakocsiba, meg két lepedő még az ágyba, meg ruhácskák.
ja vettünk egy csomag újszülöttes pelust, még popsitörlőkendő is kell. Meg sok minden.
Holnap reggel a dokinál kezdünk. Megyünk UH-ra. Remélem minden rendben a bébivel és végre megmutatja, hogy mije van.
Remélem Juli jól van. nem tudok róla semmit.

Joli
Kép
Kép
joli83

Kírus: Nem tudom ( de szurkálok alul rendessen) de ez a napom valahogy eléggé pocsék... :(
Még enni semm bírok, mert ránézzek és fújjjjjjjjjjj...
Ettem müzlit tejjel, aztán majdnem vissza köszönt :?

Onlány: Nem hiszem :D Tegnap semmi bajom nem volt...Ma meg már
:( Valmi nem stimmel...

(Amúgy nekem annó Joli átküldte a ciklus.hu diagramát, és azt nézztem épp, hogy olyan mint az enyém :shock: )
Na majd kiderül, most egyenlőre nem tok ezen morfondírozni, mert szenvedek...
csip-csip18

Onlány
Most jöttünk meg a sparból, kidöglöttem. kb. 500 m a spar, de hulla vagyok mire haza érünk, bár odafelé végig emelkedőn kell menni.
Kép majd csak délután vagy este lesz, Kristóftól nem egyszerű, most is itt ül az ölembe. :)

Szoptatással kapcsolatban, ami mindennél fontosabb, hogy ne parázz. Ne stresszelj rajta. Ha sikerül akkor minden happy, de ha nem akkor sem dől össze a világ, ettől még nem leszel rossz anya, másoknak meg meg lehet mondani, hogy elmehetnek hűvösebb éghajlatra. Tudom milyenek tudnak lenni az emberek, de azért adott a jó isten nekünk két fület, hogy az egyiken bemenjen a másikon meg ki, és azt ne feledd, hogy nem az számít hogy mit mondanak, hanem azt nézd meg, hogy ki mondja. Ezt mondom én, aki mindenen kiakad. :lol: Na de száz szónak is egy a vége, ne idegeskedj, mert azzal a tejcsinek nagyon rosszat teszel. Kölcsönözzél egy mérleget és mérd a babát szopi előtt és után, de csak rövid ideig. Utána már csak hetente mondjuk egyszer, hogy lásd mennyit hízik, naponta többször nem szükséges, mert abba is bele lehet zavarodni rendesen. Na eldugulok, megyek altatni.

Kírus
Ügyi volt a nagy lányod, puszi neki.

Kitti
Pontosan mit érzel? Te ost a ciklusban hol tartasz?

Kép
Kép
susytunder

Joli: de jó hogy jöttél...
Ezen egy kicsit Én is meglepődtem a 4 részes szetteten, a vaterán meg a tesveszen vannak baromi jók és már 6000 ftol is...
OTT KELLETT VOLNA MÉG MEGNÉZNED...Nézzél körbe mert nagyon sok jó cucc van ott is :wink:
csip-csip18

Joli
Az a 4 db. textil pelus nagyon kevés, annyit egy nap alatt elfogtok használni, nekem 20 db volt első körben, és folyton hiány volt belőle. Ez egy olyan dolog, amiből nagyon sok kell.
Enni ehetsz így is finomakat, rengeteg finomabbnál finomabb salátákat, párolt, grillezett fűszeres husikat, isteni szendvicseket... én szeretem a diétás kajákat is.

Kép
Kép
susytunder

susytunder a textilpelust mire használjuk? annyit tudok, hogy etetés után vállra terítjük, hogy ha bukik a baba azt bukja le illetve azzal törölgetjük a száját... de ezen kívűl mire jó még?

hűűűűűűű... micsoda kérdések!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Susytunder

nem a diétás kajákkal van a baj, hanem a szénhidrát hiányommal.
Sokszor diétáztam már, de nekem sosem váltak be ezek a szénhidrát szegény fajták, mert állandóan szédültem tőle, meg ideges voltam. Sajna most is a helyzet kezd kialakulni. kezdek Onlánnyal együtt érezni.

Joli
Kép
Kép
joli83

Csip

Nézegettem a vaterát meg a teszveszt, onnan van a kiságyunk is, de ágyba való dolgokat nem szívesen vettem volna használtat. Tudom ki lehet mosni meg ilyenek, de így biztos olyan, ami nekünk tetszik. meg sosem tudni, hogy az előző babának volt-e valami baja stb. Tudom ez az én hülyeségem, de most akkor inkább az utolsó fillérünket is erre költjük, de nyugodt leszek, amikor befektetem majd a bébit az ágyába.

Joli
Kép
Kép
joli83

Kirus

Szép, nagy már a pocid. Bírja a hátad?

Joli
Kép
Kép
joli83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: