Sziasztok!
Még mindig köszönjük a sok bíztató szót
és Blueboxnak igaza van, inkább külön, mint a gyerek miatt együtt-elvet alkalmazzuk. Lehetséges, hogy ez a kis "szünet" jót fog tenni nekünk, és megint ránk talál apa
én ebben bízom, és egyáltalán nem vagyok már emiatt szomorú, vagy bármi, csak magamra dühös.... de az már saját probléma
majd túljutok rajta
az összeszokás meg azért elég jól megy, úgy érzem, mert apa is segít sokmindenben, és szeretne is, én meg nem állok ellen neki
jön fürcsire, segít vetkőzni, segít hozni, vinni, szóval azért csinál ő sokmindent
és ezért is bízom benne, hogy jobb lesz minden, és igazából nem haraggal válunk szét... de inkább még most, mint 4-5 hónap múlva, vagy 1 év múlva, amikor már kígyót-békát kiabálunk egymásra.... most még van esélye, hogy legalább emberi kapcsolatunk maradjon
és nyilván megvan ennek is a maga oka, hogy miért történik mindez... kíváncsian várom, mikor jövünk rá, hogy miért is
bocsássatok meg önzőségemért, hogy nem írkálok most, csak magunkról.... de megint csak ideszaladtam... huncut a bébi, mert füröszteni akartuk, és nyilván alszik, apa meg ment most meccsre
napközben fél óránál tovább nem aludt, és nyüszögött, meg fáradt volt, meg éhes, stb...stb... erre most, mikor kéne kelnie, alszik
kis huncutJani
Na szép estét Mindenkinek, murphy törvényei alapján, mielőtt megnyomnám a küldés gombot, ordítani fog
így inkább most elköszönök!!!!