Sziasztok!
Jaj, de örülök, hogy mindenkinek ennyire tetszik a tábla, köszönöm a dícséreteket, persze nagy részben Mónié az elimerés!
Annyi, hogy a tábla otthon van nekem elmentve, úgyhogy majd este fogom kijavítani az adatokat.
Nika! Nagyon örülök, hogy Gergő ilyen könnyen "beszokott", ez a Te érdemed is szerintem. És tényleg, milyen a nap nélküle?
Melisch, drága, hogy vagy ma?
Királylány!Annyit majd megírzs még, hogy hány hetes és napos vagy ma? Mert sajna nem megy nekem ezt kiszámolni!
Beze! Én is szivesen fogadom ám a fotókat! Egyébként, megkérdezhetem, hogy Te hova jársz dokihoz? Mert látom, hogy szekszárdi vagy és én oda járok.
Apropó dokihoz járás. Végre rávettem magam, és elmentem újra. Sajnos, önmagamhoz képest nem profukáltam túl szép eredményeket, de azért ez is vmi. Most szednem kell a duphastont, és szombathoz egy hétre tesztelni. Már most mondom, hogy esélytelen ez a hónap, mert olyan fura volt a pé-m, amiyen nem szokott. Mindig olyan szabályosan "mutatja" magát, és előbb is mint most. És most nem is tudtam pontosan meghatározni a napját sem, szóval, nem tudom. A gyógyszert azért szedem, mert csodák márpedig vannak- és ezt itt jó páran igazolni tudjátok- rajtam mégegyszer ne múljon a "gyermekem élete"!
Kistörpe!Láttam Bálint babát iwiwen, nagyon szép! Majd ha engedi a kislegény, látogass meg minket!
Illetve mindenkit szeretettel várunk, akit betettünk a táblába, és akit nem azt is, majd utóbb betesszük!