Suzytunder, hát szerintem pszichésen nem volt tejem, bár anyumnak sem volt....
ugye nekem elég gondjaim voltak a szülésnél, mert azonnal kellett császározni és rengeteg "drogot" kaptam, annyit, hogy csak segítséggel tudtam közlekedni, fürdeni és szerintem valamit ez blokkolhatott az agyamban, vagy nem tudom. Nagyon rendes voltapája, mert anno szorgalmasan itatta velem ezeket a teákat, de hatása nem volt. Ja és ami nagyon befolyásolta szerintem a tejes dolgot, hogy mindenki olyan szánalmasan és lesajnálóan nézett, hogy a fürdőbe bezárkóztam és a fél napot bőgéssel töltöttem... Na mind1, most másképp lesz és kész!
A tejbelövellésnél csak annyit érzel, mintha 2 görögdinnye lenne a helyén? Szóval, ha van teje az embernek és szopizik a pici, a szívóerőn kívűl semmit nem érez?
akkor mérleget is kölcsön kell kérnem!
Csajok, kismamik az auchan újságot láttátok??? Péntektől baromi jó akciók lesznek!!!!!
Iner én 200gt tartom, de nagyon nagyon rosszul vagyok tőle, szerintem behipóztam... Képtelen vagyok a lábamon állni, szédülök de nagyon durván. Forog velem minden és olyan remegéses -de kezdődő- dolog van rajtam. Annyira félek! Remélem nem megint kezdődő preeklampszia. Előbb pityeregtem apjának, hogy nem fogom túlélni mégegyszer, amit 2éve. Nagyon megviselt lelkileg. És a "vicc" az, hogy őt még jobban a látványtól.
Az utolsó hóban hízik kb fél kgt a baba hetente. Most még ez korai neki. Gondolom, ahogy nő a méhed mérete és a benne levő víz mennyisége is nő valamint ugye a baba is gyarapszik, ezért híztál fél kgt, de ne aggódj, mert a diétától te nem hízol. Bár ez hülyén hangzik, inkább úgy mondom, hogy szerintem nem szedsz magadra zsírt.
Holnap megyek vérvételre, nagyon kíváncsi vagyok az eredmény miatt, mert vagy a gyógyszeremen kell sos állítani és azért vagyok ennyire rosszul vagy.... amit írtam az imént
Tünde, nekem graco típusú van és maximálisan megvagyok vele elégedve! Ilyen kinézetű a barinőmnek van, de neki abc design, de állandóan anyázik miatta. Mindenképp olyat kell venni,. ami 180fokban dönthető! Amúgy a stílusa a kocsinak nagyon tetszik!
Jaj Csip, mi van veled? Nehogy bajod legyen!
Fánk receptet kérek én is!!!!
Kirus, igen a kapszula megfogott engem is! Hm, max, ha nem lesz tejem, és veszek ilyen méregdrága bogyót, akkor átadom valakinek akinek szüksége lesz rá! NEkem is kb ekkora apocak
Naon csinos!
Jaj Tünde neked még annyit a babkocsikról, hogy mindenképp bolygósíthatót vegyél! Vagy mégjobb ötlet, menj el ilyen szaküzletbe és bátran kísérletezz vele, és ne a külsőre adj főként, hanem arra, hogy szuperül kanyarodjon, működjön! Apum egy tourrago típusú kocsit vett ilyen sportost, de hát inkább a kezemben cipelem a gyereket, mert nagyon nem jön be. A Gracoval viszont a maximálisnál 50%kal jobban meg vagyok elégedve!
[quote]m írta:ennyire hosszú lesz ez a 6 hónap... hogy lehet ezt kibírni?
hamar elfog tellni, bár első gyereknél szerintem lassabban megy az idő! Meddig fogsz dolgozni? Amúgy Zsuval teljesen egyetértek!