Hahó!
Ismét egy gyönyörű nappal közelebb vagyunk a szüléshez, mint tegnap.
A mai napra nem terveztem semmit, de holnap CTG, csütörtökön meg elmegyek egy régi kolleganőmhöz, aki babázik otthon, és lepasszol nekem egy pár babacuccot (lényegében a kádat, mert több dologra már nincs szükségünk).
Ez a 'melegem van, apa meg fázik' nálunk is van. Mondjuk Csabi nagyon fázós, meg elég kis egyszálbél is, engem meg melegít a háj, meg sztem a hormonok. Éjszaka állandóan kitakarózok, ő meg képes betakarni, ha felébred
Viszont most fáj a torkom, bár az a száraz levegőtől is lehet, mert itt is sivatagi kílma van a fűtéstől
Szerintem jeleztem már, hogy utálom a telet, teljsen bedepizek tőle
Az 'apa előző családja' téma - sajnos nálunk is bejátszik, de itt tényleg nem tart kapcsolatot, egyik fél sem kívánja, és a pénzen kívül egyéb gondot nem okoz. Nekem az a véleményem, hogy a mi korunkban (mármint aki az én koromban van
) már mindenkinek van valami poggyásza, régi kapcsolatok, érzelmi vagy valós terhek, olyan pasit találni, akinek teljesen tiszta a lapja, nem nagyon találni (vagy az már gyanús is
). Szóval a jelen helyzetekből kell a legtöbbet kihozni.
Gáz, hogy mindenki összeszed vmi bacit vagy egyéb állatot a végére - én sem számítok jobbra, hajlamos vagyok rá, miért most ne lenne...
Ami még idegesít, az az állandó fül és orrdugulás. Főleg a fülem rossz, mert nem tudok tőle normálisan beszélni, mintha víz alatt lennék, úgy hallom a saját hangom. Nincs kedvem beszélgetni senkivel, és mindenki megsértődik, hogy miért rázom le telefonon, de komolyan baromi rossz érzés...
Nézem a vonalzóm eheti bölcsességét - hát, valóban így érzek