Ma voltam én is dokinál, még Zsizellel is sikerült trécselni pár percet. Kenetvétel volt, de vizsgálat nem. Ja, meg vérvétel. Érdekes, hogy direkt kérdeztem a dokit, éhgyomor kell-e, mondta, nem, erre a vérvételen el voltak hűlve, mert szerintük meg az kellene... Remélem, holnapra meglesz az eredmény, s ha nagyon gáz, max. újra bökjenek meg. A szeméremajki visszerem viszont tényleg egyre gázosabb, bár ezt a doki előre jelezte, hogy így lesz.
Bubi: én nem is írom... Lehet, nem jöttem rá, mi a lényege pontosan?
Nóri, köszi az infót, akkor holnap mindenképpen meglátogatom Vikiéket. A számát elmentettem. Holnap kicsit ráérős leszek, az oviban fél 2-től szülői van, így egy órával később kell odaérnem. Igaz, a doki valszeg szülőszobán lesz, remélem, nem kell sokáig várnom majd rá.
Zsófi, jó, hogy így gondolod, a többivel meg ne törődj! És írd ki magadból bátran, ami foglalkoztat, látod, sok szem többet lát, sok szív többet tapasztalt. Szerencsére sokan vagyunk, mindannyian különböző élethelyzetekkel, s bizony emiatt másképp látunk dolgokat. De így ismeretlenül is szeretjük, tiszteljük egymást, s támogatjuk a másikat mindenben. És ez tök jó dolog! Nem is tudom, velem mi lenne nélkületek! (elérzékenyülős szmájli)
Kattkat, nagyon sokat gondolok ám rád, s minden tiszteletem a tiéd, hogy ezt bírod lelkileg.
Zsófi, Monyo, Kokonya, Editmk, ti már nagyon a végén vagytok! Hűűűűűűűűűűűű! Lehet, lesz betöltött 40 hetesünk is a végén? Én biztos nem leszek olyan, mert a természetes szülésnek feltétele, hogy ne legyen terminustúllépés. Ebben az esetben úgy számolom, hogy 16-a lesz a legvégső időpont (kedden ügyeletes a dokim) a szülés megindítására, ha addig kicsi lányom nem mutat hajlandóságot. Viszont így elég nagy esélyem van a buktasütésre... Tényleg, azt hogyan számoljam, ha egy napra többen is ki vannak írva? Az csak egy ember, vagy kapásból 3-nak számít? (pl. 17-én és 19-én is 3-3 kiírt szülés van)