Új privát üzeneted érkezett!

Elfelejtettem,olyanra gondoltam amit ki kell szagatni,és a két tészta között lekvár van.
Itt a neten annyi fajta linzer van de ilyet nem nagyon találtam.
Üdv:Kata
jázmin

JázminKép
Linzer:60dkg lisz,40dkg margalin vagy zsir
20 dkg cukor,2 tójás csak a sárgája,1dkg sütőpor,1pohár tejföl,egy citrom reszelt héja.
Nekkem ez bevált én elég sürün meg csinálom és az egész család szeretiKépKép
Az a lényeg ne nagyon süsd meg csak szép barna legyen és egy picit nem baj ha vastagab a tészta nyujtáskorKépKépMeg én megszoktam kenni egy tójásal és cukor a tetejéreKép
Ez egy adag tészta kb olyan 15db jönn ki belöle ha össze ragasztod őketKépatol függ hogy milyenel szagatodKépKép

Na jó étvágyat kivánnok hozzáKépKép
IldikóKép
ildikó_4

Ildi
Köszi szépen Kép
Kata
jázmin

Sziasztok,

Era,
bocs, hogy nem válaszoltam, pénteken és szombat délelőtt a keresztlányom atlékiai versenyén voltunk, fiam nagy öröméreKépde az egész pályát szerette volna bírtokba venni, kevés volt neki a lelátóKép

Anyukámék elvitték a fiút délután, hoigy kicsit pihenjek, de vasalnom kell, már nincs is ruhaKépKépKép

már remélni sem merem, hogy jövőhéten találkozunkKép

sziasztok,

manóka

képzeljétek, vami lett a kódommal, csak nagy nehézségek árán tudom ezt a hozzászólást is elküldeni, de remélem, sikerülni fog a dolog. Tegnap meg nem is tudtam nektek írniKépKép

manóka
manóka

Sziasztok lányokKép
Ha valakinek van esteleg valami jó kis graham kenyér féle receptje az irja már meg nekkem okéKép
ManókaKép
Milyen volt a verseny?keresztlányod nyert?Kép
Többiek holvagytokKépKép
IldikóKép
ildikó_4

sziasztok!

most a csaj fürdik igy irokvégre

anyuéknál voltunk péntek szombat ma meg a streetball-on a csajnak nagyon tetszett. egy két év és indulhatunk a családi kategoriábanKép
este a játszi után (sajna nem találkoztunk senkivel)elmentünk vezetni(hogy lassan merjek a forgalomban is vezetni) a vezér utcai kertvárosi részt szeltem keresztül kasul. Era sztem a ti hazatokbnál is megáltam.(az épülök közül a legszélső sorban van? nagyon jol néznek ki azok a házak gartulahozzá !!!
még szerencse, hogy csak 30-al lehet ott menni. a végén a laktanya mögé keveredtünk, ami a balmazujvárosi uton van.
szerencse mindenki tul élte a vezetésemetKép

Manó!

milyen volt verseny?
vasalásKépKép

Enci
renci

Sziasztok!

Enci!
Ügyes vagy, hogy már ennyit vezetszKép
A házunk a legszélső sorban, az 5.

Ildikó!
Receptem sajna nincs, hátha Manókának van!

Manóka!
Miért nem tudunk találkozni a jövő héten?
Remélem kódod megjavul, és tudsz írni sokatKép

Mint, mindig most is fáradt vagyok, de nagyon....megyek is aludni.
Holnap megyünk megvenni a csempét. Kíváncsi vagyok a végösszegre!!

Szép álmokat!

ERa

Era
Kép
era75

Sziasztok lányokKép
Hé mivan itt felkelni ébresztő micsoda dolog ez olyan pangás van hogy csak naKépKép
Nálunk minden oké a gyerköc imád oviba járni még a multkor rosszul eset nekki hogy hamar mentem érte ugy hogy most a héten nem megyek csak fél négykorKépKéphad játszon az udvaron is egy kicsitKép

JázminKép
Orsika szeret suliba járniKépKép
Hogy érzimagát vannak már baránőiKépKép

Többiek meg ébresztő néha ide is irnni nem csavarogniKépKépKépKépKép
Sziasztok pusszi IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Era
holnap jöttök ti is a doktornénihez? Mi elmegyünk a státusz miatt, jövő hónapban meg megkapja az oltást is a lány.Mi 11-re megyünk szerintem mert a lány újabban fél 12 fele beájul így hahazaérünk 12-re hulla lesz.... Ja meg kérdezni akartam, hogy Anna is minde elkézlehteő helyre felmászik ahova tud? Mert Zsani rendszeresen az asztal, vagy a bárpult tetjére kapaszkodik felfele. Egyenesen kiakaszt vele...

na arok magunkról is: Már 16 hetes múlt a picúrka, csütörtökön megyünk AFP vérvételre. Már egyre erősebben mocorkászik általában este. A férjem szerint fiú lesz (ezt abból állapítottam meg, hogy másképp fotóztattam le magam ZSanival, akkor pont az ellenkező irányba álltam Kép) Na akkor rakok fel most egy képet, tegnap készült pont 16 hetes a pocaklakó.

Kép

Na olvasok egy kicsit, ha már alszik a csaj....

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Túl vagyunk az oltáson! Szörnyűűűű voltKép
Anna nagyon sírt, nem is sírt, hanem üvöltött, hárman alig tudtuk lefogni.
Nadine és Manóka tudna mesélni, hogy milyen műsor volt.....

De hazafele már el is felejtette a csaj, hogy milyen szörnyűségeken ment keresztül.
Ha nem esik, délután jösztök a játszira?
Mi megyünk olyan 4 körül.
Csak az idő is olan legyen.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era,
pedig úgy drukkoltam, hogy ne legyen vészesKép
Hova kapta ezt a szurit?
Ettől is belázasodhat?

Nagyon jók az állatos képekKép

Nadine,
nagyon ari pocid vanKép, olyan csajosnak néz ki nem?:D

Többiek,
hogy vagytok?

Krisz

Krisz
krisszie

megint nem tudok küldeniKépKép

Vagyis mégis csk sikerülKép

manóka
manóka

Sziasztok!

Krisz!
Köszi a drukkotKép
A két vállába kapta a szurit, + még szabin csepp is volt.
Szerencsére nem lett lázas. Az egyik injekció utáni láz 10 nap után jelentkezhet.
Remélem azt is megússzuk!

Ma a hugom le akarta vinni Annát a fodrászhoz, de már az ajtóban torka szakadtából üvöltött, így a hajvágás elmarad. Hosszú hajú gyerekem leszKépKép
De mit lehet vele ilyenkor csinálni? Vagy már nagyon elrontottam valahol?

Megyek is ebédelek bánatombanKépKép

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

ma reggel elutazott a tesom finnországba lappföldre . az északi sarkkörtől 150 km-re és majd csak jövö májusban látjuk ujraKépKépKép

meghiusult a cipővételi tervünk, ugyanis Flora annyira keservesen üvöltöt amikor feladtuk a lábára a cipőt(pont jo volt 19-es)hogy nem tudtuk rendesen megnézni milyen is. nem mertem megvennimajd máskor visszamegyünk.
amuyg is mostanában vagy 3-4 napja olyan nyügös hisztis(sikitás visitás toporzékolás megy minden mennyiségben és a legnagyobb baj hogy fülsüketitő nahgon) hogy kezdek kiakadni. remélem az időjárás vagy a foga és nem tartos állapot

Era!

a plázába nem menjetek, mert nincsen abba a játszoházzal szembeni boltban, csak szandi.a kengurus udvarban volt elég sokféle. a 18-19-esek olyan 6-7000 ft-de láttam hogy egy 25-ös nem tudom mekkora kell nektek az már 10000 vagy felette

ugy látom Anna is elemében van(fodrászatKép ) a mi lányaink már csak ilyen hisztisekKép Zsolti mondta is ma hogy hétévégn beszélnünk kell nevelési szabályok ügybenKépKép egy kicsit neki is sok Flora hisztije de én bizom benne hogy ez csak átmeneti állapotKép

egy kis nézegetni valóKép

Képszeretek olvasgatni ezekbe a magazinokban annyi jo dolog van

Kép apa én is hadd nézzem!

KépKép

Képanya nem kéne már itt is rendet rakni?

(elkezdődőtt a pakolás ezerrel odamegy a szekrényhez feláll kinyitja és kirámol mire eszre veszem. de ezt csinálja a ruhás szekrénnyel is)

sziasztok
enci

rakjatok fel képetek.olyan rég láttam a pindurikat!
renci

Sziasztok!

Hát csajok, elég rosz esténk volt maKépKép
Annával és a hugommal hazafelé azt játszottuk, hogy megfogtuk a két kezét, és a repedéseket átugrotta, úgy hogy mi közben egy kicsit megemeltük. Nagyon élvezte.
Amikor elengedtük elkezdett sírni, de nagyon. Meghúzódott a vállaKép Irány a Klinika, ott persze egy orvos volt, aki nem volt a helyén, Anna nagyon sírtKép
Aztán az ügyeletvezteő azt javasolta, hogy vigyük át a Kenézybe, mert ott jobban értenek az ilyenhez. Irány a Kenézy, röntgen, üvöltés, szundikálás. Szerencsére nem volt eltörve, csak valami idegcsomó sérülhetett. Nagon aranyos volt mindenki.
Anna hazafelé a kocsiban persze már ezerrel mozgatta a kezét,adig csak lógott neki. Már vacsizott is, integetett, tehát remélem már jól lesz.
Kb. 15 évet öregettem, annyira sajnáltam szegént. Ilyet nem játszunk többet az biztos.

Holnap ha jól van megyünk cipőt nézni neki.

Enci!
Flóra olyan édesKép
Nekem az alvós kép tetszik.
benne vagyok a hétvégi eszmecserébe, majd egyeztetünk, mi itthon leszünk.
Hátha a csajok jó hatással lesznek egymásra!

Szép álmokat!
Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

Era!

szerencsésen hazaérkeztünk remélem ti is. bár Flora végig sirta az utat. azt hittük éhes de nem evett itthon sem. biztos a társaság hiányzottKép

többiek? hol vagytok?

enci
renci

Sziasztok!

Era,
szegény AnnaKép, remélem már kutya bajaKép, mi is szoktunk ilyet játszani. Most már meggondolom..
Volt Anna-Flóra tali? Hát a képek?

Enci,
hogy Flóra milyen édesKép és közben milyen rosszcsont isKép
Dorka is rámol mindenhonnan, semmi sincs biztonságban 1m magasságigKép

Tegnap nagyon nyügi napunk volt, de meg is lett az eredménye kibújt a 6. fogacska a bal felső 2-esKép közben látom az alsó 3-asokat is dudorodni. És felül a két 1-esnek még nyoma sincsKép
Elég egyedien fogzik a csajomKép

Krisz

Ja és a képekKép

Kép

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Enci!
Anna sem volt valami jókedvű hazafelé, de kiderült, hogy még a szabadságra vágyik...rohangált egy kicsitKép

Krisz!
Szerencsére már semmi baja Annának, újra a régiKép
A Jazz fesztiválon voltunk kint Flóráékkal, de nem fotóztunk.
Dorka fogzása tényleg nagyon egyediKép De már lassan leelőzi Annát, ugyanis Annának még mindig nem bújt ki a fogaKép
Milyen tudományos olvasókör.....KépKép

Szép álmokat mindenkinek!

Tényleg, mostanában miért nem írnak a többiek?
Én szeretnék olvasni rólatok!!!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
ERa,amikor Orsi kicsi volt,mi is nagyon sokat
játszotunk,ilyen ugrálósat,jó hogy leirtad
legalább okolunk belőle.
Enci,Flóra nagyon aranyos ,főleg a hason alvós képenKép
Ildi hol vagy?Kép
Nagyon jól sikerült a linzerem,mégegyszer köszi.KépHogy zártátok az oviba a hetet??
Nálunk Sára extra nyügi,nem tudom mi van vele, pedig már a fogára sem tudjuk fogni.Alig tudom tőle elvégezni a házimunkát.
Készen lett,a homokozónk,Sári akár egy órát is el tud benne lenni, amikor a játszin voltunk
akkor meg úgy unta,ki érti eztKép
Ja Era,irtad a fodrászt, én tegnap vágtam le Sárikám haját,olyan édesen hagyta,még mozdulni sem mert,fufru vágás közbenKép,fodrászhoz nem mertem még vinni,tartok a cirkusztól,meg fél is az idegenektőlKépsajna.
Na megyek felébredtek a csajok.
Kata
jázmin

Sziasztok lányokKép
Mi jólvagyunk elég jól zártuk a hetet csak 1 nap olyan nyügi és regger sirt hogy ő nem marad de végül csak bement és mondták hogy utána már nem is sirtKép
JázminKép
Örülök hogy sikerült a linzerKép
Pusszi IldióKép
ildikó_4

Sziasztok,
végre ideértemKép

Era,
drága kis AnnácskaKép én nemrég olvastam erről, hogy nem szabad a karjuknál fogva, mert baj lehetKép
De az a lényeg, hogy már minden rendben van, és Anna újra a régiKépKép

Enci,
Florentína nagyon aranyos a képeken, láttam a jövőmetKép
Remélem, jövő héten már tudunk majd talákozni végre.

Krisz,
ugyanilyen csíkos gatyót vett Imi a fiúnakKép Jól fognak kinézni egyen cuccbanKép
Milyen nagylány mád Dorkacsaj, és igazi könyvmolyKép
Fogacskához gratulaKép

Ildi,
http://www.kenyersutes.hu/

Jázmin,
képek kérünk Sára hajáról, meg az iskolás nagylányról,na meg homokozósat isKépKép

Mi pénteken kicsit későn értünk haza, de tudtam a fiúnak vásárolni dzsekit, meg 1-2 dolgot, nagyon szép cuccokKépMa meg voltunk neki cipőcskét venni, elfogadta, de még kicsit akadozik, és nem is áll fel benne. Gondolom, ez csak átmeneti, holnapra elmúlikKép
Most levitte az apukája sétálni, mert még ma nem aludt, és már 1 órája nagyon sírt, bármit csináltam vele.
Én meg pihenésként takarítok, ma leburkoltás az erkélyt, elég sok porral jártKép

Ja, azt majdnem elfelejtettem, hogy voltam szombat reggel az A1ben, nagyon szuper hely, minden nagyon tetszett, holnap reggel megyek újraKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Mona vagyok, az egyik korosztályos topicba szoktam irosgatni. Ha van köztetek olyan, aki Kismama újság előfizető, és nem megy a börzére, elküldené nekem a belépőjét? momi74@freemail.hu

Köszönöm, és elnézést az off-ért!

Sziasztok!

Mona&Máté
monamáté

Sziasztok csajokKép
Lányok nemtudtok egy jóbevált turmixitalt csokis vagy vaniliást de jó bármilyen vagy ha tudtok sheketKépremélem jól irtamKépKépés annak a receptjét leirnátok az jólenneKép
Egyébként velünk minden oké szerdán megyünk temetésre a nagymamáméraKépKépremélem nem fog esni
Lányok van valakinek botmixere én most kapatam egyet és nemtudom hogy mirre is jó az mit lehet vele csinálniKépKép

MonamátéKép
Szia én nemtudok küldeni mert nem fizetem elö a lapra dehátha valakinek vanKép
Na legyetek jók sziasztokKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Ildikó!
Nekünk is van botmixerünk, én azzal turmixolom Annának a kajáját. Másra még nem használtam.
Ha turmixolni szeretnél, nagyon jó könyv a Dr. Oetker Italok című. Nekem az van meg.
Írok ide:
Happy Mondey
700ml tej, 2 friss tojássárgája, 2 evők. instant kakaópor, 2 teáskanál instant kávépor ( én csokiszirupot szoktam helyette) 4 evőkanál barnacukor tejszínhab.
A tejet, a tojássárgáját, a kakaó- és kávéport, barna cukrot mixerrel jól felverjük és poharakba töljük. Tejszínhab bele.
Jó kis hízlaló, de isteni finomKépKép

És van egy nagyon egészséges:
Regeneráló ital
1 banán, 300 ml multivitaminlé
2 evőkanál riszpehely (puff. rizs is jó)
2 evők. túró
2 evők. citromlé
örölt fahéj, 1 csipet só

Ezeket össze kell turmixolni a végén megszórni a fűszerekkel.
Ez is nagyon fincsiKép

Mona!
Nincs előfizetésem.

Kata!
Kérünk képeket a homokozóról, a csini frizurás csajról, és persze a nagy iskolásról isKép
Remélem Sárika már nem nyűgös! Ma Anna volt az, de nagyon. De kiderült, hogy fáradt volt, mert már 3 órája alszik a kis Drága.

ERa

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Ildi,NagymamaKép Én még közeli hozzátartozót
nem veszitettem el,de sokszor eszembe jut ,mi lesz ha mégis ,már előte félek az érzéstőlKép
Képzeljétek eltőrt a Corás háromkerekü biciklink,
pedig még nagyon olcsó sem volt,direkt figyeltem hogy ne müagyag legyen a váza ,alkatrészei ,erre eltörik a fém is,apa azt mondta meg lehet hegeszteniKép
Sárikám már nappal is szoba tiszta(kivéve az alvás), szépen megy magától a bilire és ,vissza is tudja tartani,csak néha elfelejti lehúzni a nadrágottKép
Lányok a digitális képeket hol szoktátok előhívni,a párom azt mondja eddig,minhárom helyen ahol megkérdezte,más ár volt.Lehet hogy az olcsóbb gyengébb minőség?
jázmin

EraKép
Kösszike a recepteket kifogom probálniKép
JázminKép
Média marktban lehet képet elöhivni 69ft azt hiszem és nagyon jóminöségű mi csak ottszoktuk ha kell előhivni és elhiheted hogy jó mert a párom alergiás az ilyen dolgokraKépKépKép
Mikor rakol fel képet a gyerköcökrölKép
Pusszi Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

A csaj fürdik az Apjával, én meg gyorsan bekukkantottamKép

Kata!
Elég bosszantó, hogy ilyen hamar tönkremennek ezek a gyerekjátékok. Nem tudjátok visszavinni?
Nagyon ügyes SárikaKép Nagyon hamar szobatiszta lett.
Mi is a Médiában szoktuk előhívni a képeket, nagyon szépen nyomtat, és elég olcsó is. 69 Ft, ahogy Ildi írta.

Ildikó!
Elfelejtettem írni, hogy részvétem a Nagymamád miattKép

Manóka!
Kérek képeket a fiú új ruháiról!
Ja és nagyon ügyes vagy, hogy erősíteszKép
Csak így tovább!!

Megyek még böngészgetni!

Era

Era
Kép
era75

Óhh, még egy dolgot elfelejtettem....

Krisz!
Milyen volt az úszás? Élvezte Dorka?
Mostanában keveset írszKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Jázmin,
sztem vigyétek vissza, kicserélik, legalábbis, egy próbát megér, de a multikban nem szokott gond lenni.
Mi képet a Médiába, és az interneten hivattunk eddig, a www.photohall.hu oldalon is 69/db, meg a www.tar.hu ról is rendeltem már, ott akciós, 42/db, a 10x15ös méret, de nekem annyiért nem sikerült, onnan nehézkes volt a rendelés.

Ildi,
én botmixerrel csinálok kaját a gyereknek, palacsintát kavarok, ha rántásos, habarásos kaját csinálok, azt is azzal, borsófőzeléket is lehet vele összemixelni, paradicsomlevet, és tejes turmixokat is csinálok vele. Tej, gyümi, cukor, méz, esetleg túró, és iható is.
Nekem fém van, azt bele lehet tenni forróba is.
Találtál kenyeret?

Kép
Kép

Mondtam már, hogy takarítani is segít?

Kép

manóka

manóka
manóka

EraKép
Kösszönöm a részvétetKép

ManókaKép
Nem nagyon van de már nem is igazán érdekelKéptegnap este a bagetet próbáltam ki és nagyon jólet mindenkinek izletKépKép
Nagyon édi a kicsi és milyen segitő készKépKép

Képzeljétek mitörtént tegnap az óviba,a gyerekem benti cipöjéröl eltünt a patent mert patentos kis cipő volt bent neki ugy hogy ma abban van bent mert tegnap az udvaron voltak mikor érte mentem és nem láttam de most megyek venni egy tépőzárasat remélem az már nem fog eltüniKépKépKépKép
Pedig még jó nem azt mondom hogy új volt de még kibirt volna benne egy évetKép

Lányok mondta valaki küzzületek hogy jár ki románba de már nem tudom hogy kiKép
Kérdezem tölle hogy megéri e kimeni meg hogy nem e hozz be másnak is gyerek ruhátKépremélem érthető amit kérdezni akarokKépmert sajna nekünk nincs útlevelünkKép

Na most már eldúgulokKép
Megyek cipőt venniKép
Sziasztok pusszikaKépKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok. Már kb. 1 éve írt a szülészetek, kórházak/Dote topicba Kovács Adél, akinek 2003. végén-2004. elején születhetett meg a babája. Az a topic már régen nem aktív, így Tőletek szeretném megkérdezni, hogy nem ismeri-e véletlenül valamelyikőtök őt. Szerintem ez a valódi neve. Előre is köszi.
korallka

Sziasztok!

régen írtam volna?Kép
Dorkalány garázdálkodása miatt talán kevesebbet tudok netezniKép

Szóval az úszás nagyon szuper volt, most is 100%-ig végig játszottuk az egészet nagyon-nagyon élvezte. Imádok oda járniKép szóval tutiKép

Manóka,
Tündéri a fiúKép
ezeket a rucikat Váradról hoztátok?
Mi is készülünk, csak össze kell kötni a tankolással, hogy igazán megérje.

Ildikó,
szomorú, hogy vehettek cipőt, olyan gáz, hogy eltűnnek a dolgokKép
Mi is kaptunk botmixert, hát nem nagyon használom inkább belehajigálom a turmixba a cuccotKép

Enci,
Ti jártok még úszni?

Korallka,
nem ismerem Adélt.

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

Ildiko!

részvétem a nagymama miattKép

cipővételKép pláne amikor ilyen "olcsok" a cipők

Manoka!

látom neked is nagyon nagy segitséged vanKépKép én nem tudok Florától proszívózni mert behuza a zsinort meg kikapcsolni is sikerült már.

szupik a rucikKép

Krisz!

én nagyon szeretnék járni uszni én korábban is nagyon élveztem. Zsolti már anyira nincsen odáig érte de azért ő is hajlik rá. az egyedüli gond eddig az volt hogy az egyik hétvégén nem értünk rá , most hétvégén meg mindhárman elaludtunk 3/4 10-kor keltünk igy nem tudunk elmenniKép, de nagyon jo volt hogy ilyen sokáig tudtunk aludni.Flora felkelt ugyan 6-kor de egy kis tejcsit ivott és az ágyunkban visszaaludt. nagyon szeretem, hogy hétvégén együtt alszunk mi hárman(ha többen leszünk nem tudom hogy oldjuk megKépKép ) bár mostanában rendszeresen az agyunkban köt ki hajnalban .remélem nem lesz tartósKép lehet ogy a foga dehát ki tudjaKép

Korallka!

sajna én sem ismerem Adélt

Ja és a nagy ujság, hogy Flora lent eltürte a cipőt és egyáltalán nem sírt!!! nem reménytelen a dologKép ugyhogy mostmár nem fog lefagyni a lábaKépKépKépcsak egy kis kitartás és gyakorlás kellett

sziasztok
Enci
renci

LányokKép
Kösszönöm a részvétet mindenkitölKép

Na vettem tegnap cipöt 590ft belebujos remélem erröl már nem tünik el semmiKépKép

Korallka!
Ém sem ismerem Adélt.

Na mára ennyi majd szerintem most már csak holnap leszek még elötünk van a temetés és mikor haza hozom a csaj az óvibol megyünk ki anyukámékohozKép

na legyetek jók sziasztok Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!
Ildi, a benti cipőkel mi is mindig így jártunk,
főleg ha a kínai volt,én próbáltam olcsón hozzá jutni siesta szandihoz(pl.Csóra bolt),vagy olyan is volt, hogy nem nőtte ki a nyári szadiját
és abból lett a benti cipő.
Manóka , elárulod nekem hogy a halacskás képed, keretéhez,milyen festéket használtálKép
Szoktam olvasni a másik topicban a lányokat de annyi mindent újítanak, hogy nem győzöm követni.
Még valami a krétát azt mire kell használni?
Ja ,és az olyan keretet amelyik a szélén mintás hogyan lehet több szinüre festeni,hogy nem fogja össze?Manóka ha sok vagyok csak, szóljálKép
A nagylányomnak az iskola továbra is nagyon tetszik,egyszerüen imádja.Úgy néz ki az úszást abba kell,hagynia, mert egyszerüen nem bírja a bőre a clóros vizet,hétfőn még a szeme körül is bedagadtKépPedig már két éve jártunk,szinte minden nap,de most már a krémek sem segítenek.
Na megyek mert,Sári nem hagyKép
Kata
jázmin

Köszi Lányok a visszajelzést!
korallka

Sziasztok!

Manóka!
Nagyon jók a rucik, amiket a fiúnak vettetek.
És milyen kis ügyesen segít a házimunkábanKép

Ildikó!
Manóka azokat a ruhákat Nagyváradon vette.

Enci!
Még itt is:
Boldog Névnapot!
Kép

Jön valaki délután a Máltaira?
Mi még kihasználjuk a csajjal a jó időt, ha az eső nem esik, megyünk egyet homokozni, meg hintázni.
Jó lenne találkozni!Kép

Kép

Era

Era
Kép
era75

ezt most tanultam! most majd színesen írok neketek

Era
Kép
era75

no meg persze helyesen

Era
Kép
era75

Tényleg

Enci,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!Kép
Krisz és Dorka

Krisz
krisszie

sziasztok!

köszönöm szépen a jokivánságokat.Flora elaludt(remélem nem fog felkellni ) és lesz végre egy nyugodt éjszakám. vagy két-3 napja 4-5 ször kell fel. és ma is meg holnap is 8-ra mentem a suliba , de holnap 16-kor fogok végezni. nem tudom hogy fogom kibirni nélküle. a multkor is annyira elérzékenyültem amuikor otthagytam, bár jo kezekben volt de annyira hozzámnőtt, hogy szinte minden pilanatban eszembejutott mit csinált. Kép
na megyek, mert most lett készen a vacsi (kinai, zsolti főzte9 .egy nyugodt kis romantikus vacsi már ránk fér
sziasztok
Enci
renci

RenciKép
Igy utolag is Boldog névnapotKépKép

Végre tulvagyunk a temetésen még az a szerencse hogy jó idő volt nem ugy mint mostKép

Szerintetek akkor megéri kintröl a gyerek rucikat behozni?anyukámék tegnap csináltaták meg az útlevelet és velük akkarok a csajnak egykét dolgot behozatniKép

JázminKép
sajnálom hogy nem úszhat tovább a lányod
gondolom pedig szerete.
ja ami a legjobb hogy amit vettem neki cipőt 24 kicsi volt neki vissza vitük kicseréltük 25re és ami a legjobb hogy nem jó rá panaszkodik hogy kicsi rá most mitcsináljak már vissza nem vihettem mert nem veszik vissza és csak 2 napig hordtaKépKép
De azt fogom csinálni amit mondtál hogy beviszem neki a szandálját amit a nyáron hordot és még nem nőtte kiKép

Na most már befejezem bocsi ha hosszu de legalább van mit olvasniKépKépKép
Sziasztok Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!!
Enci boldog névnapotKép
Ildi,szerintem ha két napot,hordta vissza viheted,ha nem is cipőre cserélik ki akkor is megéri,minthogy ott álljon,vagy jó lesz majd a következő gyerkőcnekKép
Ma viszi apa a képeket a Médiába kíváncsi vagyok ,először lesznek digi képeink.
A héten megpróbálok tenni fel képeket az albumba ,a szalvétás képekről isKép
Készül a kutyáknak kenel ,csak még kutyusunk nincsen ,na ezt jól leírtamKép
Lányok ha van ötletetek, vagy ismerősötök akinek
esetles ,van eladó kistestü kölyök kutyája szóljatokKép
Orsinak októberbe lesz a névnapja ,az lenne a meglepi.Voltunk a kutya kiálitáson is de a legtöbb kistermetü kutyus lakásba tartható,
mi meg kint szeretnék tartani.
Annyit akartam ,már írni , hogy egyszer tarthatnánk egy talit, akár nálunk is,jöhet mindenki elférünkKép
ÜDV:Kata
jázmin

Sziasztok!

Kata!
Orsi annyira allergiás, hogy abba kell hagynia az úszást? Mióta úszik?
Nagyon jó ötlet a tali, úgyis jönnek a rossz időkKép

Ildikó!
Szerintem is próbáld meg visszavinni a cipőt, hátha viszaveszik.

Enci!
Milyen volt a romantikus vacsi?
És a mai nap a suliban?

Annával mi a Coraban voltunk, remélem délután nem fog esni, hogy egy kicsit le tudjunk menni!

Era

Era
Kép
era75

Na sziasztok lányokKép
Hát nemtudom hogy veszik vissza mert még hétfön vettem és akor nem adtak blokot de amikor mentünk kicserélni akor nem is kérdte a csajKépjó miKép

JázminKép
Sajna én nem tudok kutyát sehol mert nekkünk csak ilyen padlócirkáloink vanak értem ezalat a pincsitKépKépKép
Kérünk képeket ide isKépja bocsika most néztem a profilodban aképeket nagyon jó aranyos a két kiscsajKépKép

EnciKép
Tényleg milyen volt a vacsi?KépKép

Lassan megyek a csajért az óvibaKépJa még anyit hogy csináltam shéket nagyon finni voltKép
Na azt hiszem ennyi sziasztok
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!
Era most néztem meg a profilodban a képet,nagyon jó ,fényképész csinálta??
Orsi 2 éve úszik,már van öt érmeKép, nappaliba van ki téve nagyon büszke ám ráKép
Kb fél éve ,kezdődött a szeme alatt erősen,hámlott kiszáradt,de most már a karján lábán is kijönKépHa kihagyunk pár napot elmúlik ,de ahogy elkezdjük az úszást ismét előjön.Mindennap járt eddig,este 7-től ,8-ig,
az oktató még azt is felvetette,hogy heti 2 alkalommal,reggel is kéne menni, ami 6-tól lenne,vagyis öt után kellene kelni ,egy óra úszás ,utána meg irány a suli,de én ezt kizártnak tartottamKép
Amikor elkeztük eszünkbe nem jutott,hogy versenyekre fogunk járni,meg ennyi időt el fog venni.Még arra is gondoltunk ,hogy kipróbáljuk a nagyerdei,uszodát,annak idején még át is akarták hivni Orsit ahoz az egyesülethez(Búvár),de végülis nem mentünk.
Lányok nektek nem nyügösek a gyerekek??
Sári kb egy hete,nem bír magával,vagy ez már a dac korszak?
Kata
jázmin

JázminKép
Nagy gratula Orsinak ügyesKép sajnálnám ha emiat nem úszhatna tovább de akkor most mitfogtok csinálni?
Szerintem ez az időKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok,

Enci,
boldog névnapot nekedKép

Jázmin,
és, Orsi mit szól az esetleges úszás abbahagyásán? Nem lehet vmit csinálni a kis bőrével?

Ildikó,
én 6000 ftért vettem kint egy dzsekit, 2 nadrágot, sapkát, sálat.
Ha ez jó ár, akkor ennyiért lehet kint vásárolni.
A dzseki téli, és 2500 volt.

na, most rohanok, még jövök.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Kata!
A képet a sógorom csinálta. Egy fehér autó előtt áll Anna, azért olyan a háttér. Most vettek egy nagyon jó kis gépet, azzal csináltak Annáról nagyon jó képeketKép
Ténleg, Orsi hogy bírta ezt a bónagy kötöttséget az úszás miatt? Nem fárasztó neki? Szereti?
Anna ma elég nyűgös volt, de úgy látom, hogy nagyon készülődik az egyik foga. én még arra fogomKépKép

Ildikó!
Milyen turmixot csináltál?

Manóka!
Hogy vagy?

Most annyira gyönyörű az ég..........

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era
Hogy álltok a diétával? Mi végeztünk a héttel, de nem sikerült vizeletet venni a csajtól. hisztériás rohamot kapott a zacskótól, és akár pelenka volt rajta akár a bilire próbáltam ráültetni üvöltött. Végül feladtuk, és megbeszéltem a dokinénivel egy hónap múlva újrapróbáljuk. Mert a bilibe sem hajlandó simán pisilni, olyan makacs. Hátha akkor már könnyebb lesz és legalább a bilibe pisikél egy kicsit. Így ha előtte álltok még kérek beszámolót hogy sikerült, remélem jobban mint nekünk. Ja és a dokinénitől el se akart jönni, kapott matricát is, meg sok helyre tudta a kulcsát bedugni, és most ez a legjobb szórakozás.

Na és a nagy hír október első hétvégéjén költözünk. Na nem leszünk net nélkül egy napot se, így amint bent leszünk a házban majd csinálok képeket, és rakok fel. Igaz vannak hiányossgáok, de muszáj menni, mert anyósék is költöznek, csak ők sámsonba egy héttel később. Addigra teljesen kint akarunk lenni. Igaz a konyhába nem lesz csak a hűtő, meg a gáztűzhely meg egy asztal (ha addigra tudunk veszünk széket is Kép) De lehet hogy ezek se, mert ha nem tud jönni a burkoló, csak 8-9-én akkor addig csak a két szoba lesz kész teljesen.

A másik hír: hétfőn megyünk 18 heti uhra, pénteken meg a belvárosi uh rendelőbe. Ott adnak képet is majd felteszem ide a legkisebbet is. Eddig csak én láttam még, remélem apócának is tetszeni fog, meg hátha kiderül, hogy igaza van e páromnak. (azt mondta fiú, ő csak tudja Kép)

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?