Új privát üzeneted érkezett!

Kitartas lanyok,egy honap mulva mindenki babazni fog :)

Csilla,menyire dagadsz?nagyon?

az hogy meglatszik a zokni helye az mar nagyon dagadasnak szamit?

Kép
monyo83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 21:59-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Monyo: az is relatív, hogy látszik a zokni helye. Nekem is látszik, de én terhesség előtt is minimálisan vizesedtem, és látszott a zokni helye akkor is...na most azért sokkal vizesebb vagyok.

Zsófi, ne is törődj vele! Anno engem is hívogatott egy csajszi, aki egy haverom barátnője volt. Képes volt még hajnal 4-kor is telefonálni Zsoltimnak, hogy nehogy összeszűrje velem a levet, mert én mindenki más pasijára rámászok. :D Persze, tudom a te helyzeted bonyolultabb, de akkor is, semmi köze hozzá. Ez már Ti életetek!

Kép
zsizell

Zsizell koszi a valaszt,nekem azelott soha nem volt ilyen,2 napja vettem eszre hogy rendesen bevag a zokni,meg mintha puffadna az arcom egy picit de nem nagyon.

Ex dolog.szerintem rohadt megalazo dolog.Megis minek hivja fel a parja uj parjat,ugysem er vele el semmit csak leegeti sajat magat.

Kép
monyo83

Kattkat!
Ezzel nem akartalak megbántani. Nyilván vannak esetek, amelyekre ez a teóriám nem igaz. Bocs, ha félreérthető voltam. :? :roll:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsófi, most minek hívott az ex? Hogy hogy mersz babát várni? ugyanmár...saját magát égette le ezzel..

Nóri, jaj de aranyos vagy, de nem ma van, októberi a leány, csak erre a vonalzóra nem lehetett egyszerre 2 gyereket is rátenni, így szövegesen ráírtam az egyiket, a másikat meg számolja a vonalzó.

Kattkat, jó hogy írod a málnalevél teát, eddig még csak eccer főztem a múlt héten. Na gyorsan akkor csinálok is…pedig minden nap kéne inni…

Csilla, ez pech…fogd fel úgy, hogy kényszerpihenőre tesznek, hogy szülés előtt kötelezőn kipihend magad! *bár lehet, hogy ez nem vigasztal*

Bori, nekem is kezd elegem lenni, hogy mindent félgőzzel vagyok képes csinálni, úgy érzem magam, mint egy 60 éves, kérem vissza az aktivitásom!!!
lara

No jányok, indulok a dokkerhez! szép estét nektek!

Kép
zsizell

Vicky, Edit!
szívből gratulálok Nektek a kis jövevényekhez :lol:

Edit, Nektek férjednek jobbulást is kívánunk, remélem már csak jobb napok jönnek.

Vicky, téged különösen várlak haza a tapasztalatokkal :wink: :wink:

Csak felületesen olvastam végig, de a kékfény meg a szülés indítás között én nem látok összefüggést. :roll: :roll:
Vicky, esetében meg duplán nem, hisz ahogy Nóri is írta, szerintem tök szuper eredményt produkált Vicky és Barbus ezzel a 37. héttel.
Jaj és én azt is belátom, hogy elfogult vagyok, de ugye ugyanaz a dokink Vickyvel, mi egyelőre elégedettek vagyunk, meg Lillunál is azok voltunk.

Csak, hogy szinesítsem ezt a sárgaság képletet:
Lilla időre, magától indult, szépen rendben született, gyorsan. Enni annak ellenére sem akart, hogy tök hamar és tök sok tejem volt, így hogy szinte alig szopott. Ja és nem lett sárga sem. Szerencsés alkatúak voltunk, semmit nem tettünk érte, papírforma ellenünk volt és mégis. Szobatársam szintén sima szülés, szépen szopó baba, sok tejjel, mégis kék fény lett...
Jaj Nóri, az nagyon kedves volt, hogy Lilla nem volt egy szopóbajnok :wink: :wink: de ő ennél sokkal rosszabb eredményt produkált :lol: egy kis nem szopó bajnok volt :lol: és mégis minden szopi problémás anyukának vigasztalásul, egy csak tisztán anyatejes, jól szopó baba lett, akit alig lehetett leterelni a szopiról. Szóval a szoptatás során a remény hal meg utoljára.

KépKép

KépKép
beneildi

Ja és hogy panaszkodjak :twisted: pozitív a streptom, pedig eddig sosem volt az :twisted: más se kellett nekem a cukor mellé :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Kattkat vs Zsófi sztori: mondjuk azt a szitut képzeljük csak el,h Kati csudálatos férje ezek után összeáll egy lánnyal,aki terhes lesz. És Kati megtudja,h együtt mennek babakocsit venni a lánnyal. Mivel nekik nemhogy nem vett semmit,de el is lopott mindent. Ezesetben akár el tudok képzelni olyan lelkiállapotot,h felhívja a lány keserűségében. Sztem az a pasi,aki 1gyereket elhagyott,arról illúzió azt gondolni,h legközelebb csodás, gondoskodó és szerető szülő lesz. Újabb önámitás azt hinni,h minden az elhagyott nő hibája. Persze,előfordul,de nagyon ritka. Eleve azt gondolnám,h egy pasi csak megfontoltan vállal gyereket egy kapcsolatban. Ha nem így van,az is gáz. Ha meg igen,akkor milyen jogon hárítja a felelősséget? Ettöl függetlenül abban Kaktinak is igaza van,h legritkább esetben megy tönkre tókéletes kapcsolat 3hibájából. És egy okos nő nem a másikat hibáztatja! Nekem ez a véleményem!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:01-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok,

Sajnos elromlott a laptopunk az ev elejen, es mire meg lett csinalva addigra meg a netunk ment el :shock: , igy sajna nem tudok babanetezni, pedig komoly elvonasi tuneteim vannak, es persze megol a kivancsisag,, hogy kivel mi van es hogy erzi magat. Most is epp csak eljottem a konyvtarba, de itt olyan szukos az ido, hogy nem tudok visszaolvasni, meg eleg messze is van, igy nem jarok gyakren erre fele, csak gondoltam irok gyorsan, hogy meg egyben vagyunk.

Voltunk szuloszoba latogatason, es a medenceben vajudas mellett dontottem, mar persze ha lesz epp szabad.
Pocakom hatalmas, es mar nem bannam ha kibujna a kiscsaj, de gondolom mindenki igy van mar a gyerkocevel.

Sajnos mennem kell, de ha esetleg megszult mar valaki annak gratulalok, es a tobbieknem meg kitartas!!!

Kép

Kép
editmk

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 21:58-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

oké, oké, megpróbálom leírni a sztorit, de előrebocsájtom, hogy nekem is voltak ambícióim hogy beszéljek az ex-szel, mert nekem sem volt minden tiszta.
a párom kavar és ez a délelőtti beszélgetésünkből is kiderült

zsó
Kép
pcd1985

Azért is tüntem el délután, mert nem akartam indulatból még több össze-visszaságot írni, inkább átgondoltam.
Próbálok a lényegre szorítkozni, mert ez elég bonyolult sztori:

-miután tavasszal elterveztük a párommal, hogy legyen gyerekünk, és nekiláttunk a projektnek, egy pár napra rá közölte hogy van 1 fia...de nem foglalkozik vele, soha nem volt apa-gyerek kapcsolatuk és a gyerektartáson kívül nem tartja velük a kapcsolatot,velem képzeli el a jövőjét
- terhes lettem
-lassan kiderült, hogy azért ez nem így van,de apránként benyeltem mindent, még a kisfiuval is találkoztam, programoltunk együtt stbstb...ahogy kell...
-közbe rengeteg apróságnak tűnő, de nem az-dolog derült ki, minden hétre van valami új, csak én nem állok le 8-9 honapos terhesen azon agyalni, hogy akkor végülis ki kivel van...
-ez a leány meg azt mondta délelőtt, hogy ők még februárban együtt voltak, (miközben mi a gyerekvállaláson morfondíroztunk???)

na ezt nem hiszem el

és ő várja vissza "apát" :shock:

zsó
Kép
pcd1985

Hát Zsófi...
Nem is tudom, mit mondjak. :?
Még fogalmazom a gondolataimat... aztán ha tudok vmit érdemben hozzászólni, jelentkezem... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsófi, akkor Ti mikortól vagytok együtt?
Én jobb ha ebbe nem folyok bele, mert nem ismerem a részleteket. De így olyan véleményem van, ami nem annyira családközpontú... :evil:

Viki írta, hogy lassan bevárja Ildit, mert bár Barbus már jobban szopizik, májserkentőt kap és erősebb fényt. Ha holnap haza is mehetnek, csak 4 után, szóval Katica ha tudsz menni hozzá és nem nyűg Neked, szeretettel látna!

Megettem egy bigmekket és most hányni szeretnék! Gyümölcsöt kívánnék, de nincs itthon kivételesen semmi, mert felfaltam és amúgy baromira ég a belem. Szülnék is meg nem is... :shock:
Vendég

Monyo, Neked lehet hogy már a vége miatt vág be a zokni. Én azért 3 héttel mögötted kullogok és már január elsején elkezdődött. Csak struccpolitikát folytattam, de nem merek tovább kockáztatni. A baj hogy ha a térdem alatt nyomom is be, ottmarad a nyoma és azért az már gáz. A bakancsba alig bírom belepréselni a lábamat.

Zsizell, Papiban megbízom és különben is halálra fenyegettem már korábban hogy mi lesz vele ha megtudom hogy félremegy. :)
Szegény nem győz vigasztalni, tököm tudja hányszor bőgtem ma el magam.

Mindegy, kisruhákat kimostam, pelenkavasalást anyukámra bíztam, gyerekcuccokat összerakom hogyha hozni kell, tudja. Bepakoltam 3 könyvet plusz a pályaválasztási tanácsadót a nagyfiú miatt. Úgyis régen olvastam. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

kezdem megbánni, hogy így kiírtam magamból ezt :oops: (de én nem érzem magam családszéttúrónak...)
maradok a mellszívós-babavárós babakocsi-témáknál inkább, ha lehet :oops: :oops:
pl.:
lábvizesedés-zokninyom??
nekem a 29. hét óta vizes mindenem, de mint az állat!!!(emléxem pontosan az UH. miatt a hétre)
pattanásíg feszül a bőröm térdíg
a doki meg a védőnő halálra izgulták magukat, vérnyomásméregetés, diéta, de nem történt semmi, mármint van amikor lejjebb megy, de nem sokkal..
már kezdem megszokni,gondolom ilyen típus vagyok..

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi: mindegy hogy amit teszel az jó vagy rossz, ha TE döntöttel el akkor az a helyes (Neked). Ennyi. Nem ismerünk téged, a pasid személyesen, nem ismerhetjük a kapcsolatotok. Ti formáljátok, mi csak a saját múltunk alapján mondhatunk bármit, ami akárhogy is nézzük eleve terhelt.

Pasik jönnek mennek, de a gyermekednek akkor is te leszel a nagybetűs és egyetlen ANYA. A többi jelenleg lényegtelen.

zarja

csuppancs ja igy ertem,szoval a vegefele mar ugymond normalis.hat ha azt nezzuk max ket hetem van hatra es anyira nem szornyu a dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monyo83 2010.01.25 20:58-kor.

Kép
monyo83

ezt a szar döntésemet sokszor megbántam már, de csak a döntést, azt hogy nekem gyerekem lesz és itt van a hasamban azt soha és nagyon várom

zsó
Kép
pcd1985

meg én ugy nöttem fel, hogy apa-anya-kutya-macska-kert-nyaralás, és naív vagyok, nem elég dörzsölt az átbaszósdikhoz...azt hiszem ez is a baj.....

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi!

Asszem rosszul fogalmaztam. Én Téged cseppet sem ítéllek el! Sőt! Én egyedül a párodról gondolok valamit, de ahogy Eszter írta, ez minden bizonnyal a saját életem ismeretei alapján gondolom. Ettől még lehet ő a földkerekség legszuperebb férje, meg édesapja.
Ismerek ilyen példát is, akinél annyira elkorcsosult az ex jelleme, hogy a srác otthagyott házat, mindent és lemondott a gyerekről, mert nem bírta, hogy a nő egyfolytában vele zsarolta.
Most új felesége van és teljesen boldogok.

Biztos vagyok benne, hogy Neked semmi közöd ahhoz, hogy ők nincsenek együtt. A 3. fél szinte soha nem hibás. Sajnálom, hogy a párod nem volt Veled őszinte.
A Jóisten valamiért így akarta, hogy Neked tőle legyen babád. És az, hogy az exnek erről mi a véleménye azzal elmehet a sóhivatalba. Ahogy a szavaidból kiveszem elég határozott egyéniséged van és jöhet fagy, hó bármi, Te csodás édesanyja leszel a babátoknak.
Vendég

K...va buborékok! :twisted: :twisted: :twisted:

Lányok!
Van köztünk még egy olyan tökkelütött, mint én? Már ezerszer megfogadtam, hogy nem nézem tovább a "zseniális" magyar "kórházsorozatot", de azóta is folyamatosan nézem! ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Én nem nézem! Én más szart nézek helyette!!! :lol:
Meg bubizok agyvérzésig!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

én barátok köztet "hallgatok" netezés közben-és akkor mi van 8)

zsó
Kép
pcd1985

Hajrá Barátok közt :lol: :lol:

Egész nap lótottam futottam, negyed órája vagyok itthon, mint egy zombi, nézek ki a fejemből. Vacsizni mentünk volna, de Apa nélkülem ment, mert 10 óra tevékenységnél többet nem bírok egy nap.

Voltam dokinál, a baci mellé lett gomba is, frankó. :oops: Kaptam valami kúpot.

Kakti, egyforma illatú babarucijaink vannak :D

Kép
juci-77

Buborék: 431570 !!! KépKépKépKépKép

De legalább egy mániától mentes vagyok: sorozatokat nem nézek.
zuzmooo

nekem is volt valami gombulám vagy baci a terhesség alatt, de nem mertem mondani mármint csak a doki tudott róla meg én, mert azt hittem, ilyen csak velem fordulhat elő
de most..
lehet h. most is van?? mert én akkor sem éreztem semmit..

zsó
Kép
pcd1985

Basszus nem akarom elkiabálni, de nekem még semmi állat meg növény nem tanyázott a lukamban. Na jó, talán bika, de az nem olyan veszélyes... :lol:
Pedig olyan folyásom van, hogy az egy tojás fehérje reális mennyiség hozzá képest. Gyűűűlölöm-gyülölöm-gyülölöm!!!!

Zsuzsa!

Érezd magad szarul a következő éccakám miatt,a mit a nyomorult rekordoddal vesződöm majd!!!!!
Vendég

Zsófi: ez teljesen normális a terhesség alatt megváltozott hormonok miatt. Nekem is volt gomba (ha jól emlékszem a 2. trimeszterben), akkor kúpot kaptam.
Szerdán megyek dokihoz, akkor lesz kenetvétel, remélem most nem talál semmit :roll:
zuzmooo

Nóri: csak azért nem érzem magam szarul, mert tudom, hogy enélkül is ébren lennél... :lol:
zuzmooo

:lol: :lol: :lol:
A BK-ról már leszoktam, de ez a Jóbanrosszban még "függeszt"! :lol:

A bubisban nekem ehhez képest gyenge a rekordom, 171ezer valamennyi... :?

Amúgy ez a baci-kérdés már nálam is volt, és most is kíváncsian várom a sztrepto-tenyésztés eredményét.

Ja! A legjobb:
holnap délelőtt jön a támadónőnk a szomszéd lányhoz (egymással szemben lakunk). Ha "váratlanul" toppan be, nem fogok neki nagyon örülni. Na jó, azért lélekben felkészültem már rá, hogy jön, de egy telefont megereszthetett volna. Vagy majd felhív reggel, hogy akkor ma délelőtt mennék??? Na, mindegy. Csak épp Apa fog aludni, míg ő itt lesz. De letojom. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Babanet várandós naptára:
"repülő fennt, gyerek bennt még nem maradt"

zsó
Kép
pcd1985

[quote]& írta:quot;repülő fennt, gyerek bennt még nem maradt"

A francba... Néha úgy érzem, jobb lenne, ha ez a gyerek ki sem jönne. Néha rámtör a pánik a szüléssel kapcsolatban... :) :) :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti joban rosszban egy nagy rakas sz..r de megis nezem,bar mar nem nezhetem apa mellett mert kiakadt a Bobe hangjatol :oops: :lol:

Nori nem lehet hogy a nyakdugod tavozgat?azt olvastam hogy az is ilyen tojasfeherjes cuccc,nekem is van sok.

Zsofi a baba a legfontosabb es orulok hogy igy latod.jo a babakocsitok.

Kép
monyo83

kakti :lol: :lol: egy honappal ezelott nagyon vartam a veget,most meg minden nap jobban be vagyok tojva :oops:

Zsofi te nem felsz?

Kép
monyo83

Csajok én túlhordani nem fogok!!!!! A hétfőt néztem ki magamnak. Szerdán bent vannak azok, akik csinálják a gyerek papírjait (taj, szémélyi...stb) így nem kell apának rohangálni! És ha minden happy, csütörtökön már itthon. Akkor egész hétvége a mienk.

Nagyon gáz, hogy azt fogom kamuzni a családnak, hogy látogatási tilalom van, ha nem akarom, hogy bejöjjenek? Anyám síel úgyis. :roll: :roll: :oops: Említettem mennyire antiszoc vagyok. Lehet szívesebben látnám a barátnőmet, mint a családot. Legutóbb 11-17h ig ott csücsült az egész banda (anyós, sógor, anyámék...stb) szoptatni sem tudtam. Ültem az ágyon és rimánkodtam, hogy ne kelljen kimennem, mert szanaszét ázott a tenám és ömlött belőlem a vér. Roppant kínos lett volna, ha felállok, és 2l véres cucc zöttyen a padlóra! :roll: :roll:

Anyós már kérdezgette, pontosan hol a kórház. Én meg mondtam, hogy az Üllőin. Fasza, asszem M.o. leghosszabb utcája... :lol:

Képzeljéten a Material centerben van egy csempebolt, ahol ki van állítva az,amit kinéztem. Csakhogy nm/ként 1400Ft-tal drágább. Viszont szgéppel megterveztetik lakberendezővel a burkolatot. Ha ott veszem meg, beleszámít az árba, amúgy 30eFt. Apa mondta, hogy terveztessem meg, de ne ott vegyük. Én szépen elmondtam a srácnak, hogy szép és jó, de ennyiért tudom máshol megvenni. :shock: Így nézett. Majd telefonált párat. Közölte, hogy ugyan 40Ft/nm-rel drágábban, de meghozza a csempét, viszont ingyen kiviszik Marosra. Akkor én néztem így :shock: . És még ingyen meg is tervezi!!! :lol:
Vendég

Nóri!
Ügyi vagy! Legközelebb hasonló helyzetben felkérhetlek ügynöknek? :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ma voltam én is dokinál, még Zsizellel is sikerült trécselni pár percet. Kenetvétel volt, de vizsgálat nem. Ja, meg vérvétel. Érdekes, hogy direkt kérdeztem a dokit, éhgyomor kell-e, mondta, nem, erre a vérvételen el voltak hűlve, mert szerintük meg az kellene... Remélem, holnapra meglesz az eredmény, s ha nagyon gáz, max. újra bökjenek meg. A szeméremajki visszerem viszont tényleg egyre gázosabb, bár ezt a doki előre jelezte, hogy így lesz. :(

Bubi: én nem is írom... Lehet, nem jöttem rá, mi a lényege pontosan? :oops: :lol:

Nóri,
köszi az infót, akkor holnap mindenképpen meglátogatom Vikiéket. A számát elmentettem. Holnap kicsit ráérős leszek, az oviban fél 2-től szülői van, így egy órával később kell odaérnem. Igaz, a doki valszeg szülőszobán lesz, remélem, nem kell sokáig várnom majd rá.

Zsófi,
jó, hogy így gondolod, a többivel meg ne törődj! És írd ki magadból bátran, ami foglalkoztat, látod, sok szem többet lát, sok szív többet tapasztalt. Szerencsére sokan vagyunk, mindannyian különböző élethelyzetekkel, s bizony emiatt másképp látunk dolgokat. De így ismeretlenül is szeretjük, tiszteljük egymást, s támogatjuk a másikat mindenben. És ez tök jó dolog! Nem is tudom, velem mi lenne nélkületek! (elérzékenyülős szmájli)

Kattkat,
nagyon sokat gondolok ám rád, s minden tiszteletem a tiéd, hogy ezt bírod lelkileg.

Zsófi, Monyo, Kokonya, Editmk
, ti már nagyon a végén vagytok! Hűűűűűűűűűűűű! Lehet, lesz betöltött 40 hetesünk is a végén? Én biztos nem leszek olyan, mert a természetes szülésnek feltétele, hogy ne legyen terminustúllépés. Ebben az esetben úgy számolom, hogy 16-a lesz a legvégső időpont (kedden ügyeletes a dokim) a szülés megindítására, ha addig kicsi lányom nem mutat hajlandóságot. Viszont így elég nagy esélyem van a buktasütésre... Tényleg, azt hogyan számoljam, ha egy napra többen is ki vannak írva? Az csak egy ember, vagy kapásból 3-nak számít? (pl. 17-én és 19-én is 3-3 kiírt szülés van)
ktc

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:03-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:03-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!
Épp ilyen IKEA-s felakasztható edényeket néztem ki én is (elárulod a nevét?). :) Ugye ennek van teteje is?
Amúgy le tudsz majd árnyékolni a babónak?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.01.26 00:31-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kattkat! Hatalmas a pocid. De nekem úgy tűnik elég fent van még. Pedig mit össze piszkáltak miatta! Nagyon szép a Domi-lak! Remélem nem cica-lak lesz belőle! :-)
Vendég

kakti: én emlékszem,amikor Kattkat varrta a baglyokat a sötétítőre. Az gondolom árnyékol! :-)
Vendég

kakti: én emlékszem,amikor Kattkat varrta a baglyokat a sötétítőre. Az gondolom árnyékol! :-)
Vendég

Jaja!
Tényleg! :)

Amúgy meglestem én is a Kattkat-pocit! Tényleg szép nagy! :)

Képzeljétek, van az a Kit-e-kat reklám, amiben az a hülye James Bond-macska van. Ha a reklám elején a "gazdi" csak annyit mond: sziaaaa, a kutyám már akkor őrjöng! Úgy utálja! Állandóan morogja meg ugatja, de csak azt az egy reklámot! :lol: Nagyon utálja a cicákat! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na, asszem, olvasok kicsit, aztán megpróbálok aludni... Ha holnap tényleg idejön a támadónő, ne legyenek már karikásak a szemeim... :)
Jó éjt mindenkinek (a hülye buborékoknak is... )!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:04-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?