Sziasztok!
Boldog Szülinapot Lexinek!
Franci, nem is reagáltam a súlyzós kérdésedre, most látom! Hát elég nehezen viseli, hogy nem emelgetem annyit! Sajnos bizonyos helyzeteket nem tudok kikerülni, pl tudok az ágyon pelenkázni, de ha kaki van, akkor muszáj a pelenkázón csinálni, különben elindul
vagy pl a kádba is be kell emelni, illetve az etetőszékbe is. Remélem nem lesz gond!
Bettike, megjött azóta?
Ovus mikroszkópot én ugyan nem használtam, de ismerőseim tapasztalatai alapján csak arra jó, hogy felidegesítsd magad és elbizonytalanítson, sosem egyértelmű a jelzése. Aztán persze van a ki majd rámcáfol és bejött neki!
Nekem az ovu teszt sem működött igazán, illetve a hőgörbéim sem korreláltak az eseményekkel, többek között az uh-gal sem., nyákom meg totál össze-vissza volt. Ez utóbbi a szülés után rendeződött.
Zsuzsi, én a Kaáliba pont 3. napomon mentem és nagyon örült az orvos, rögtön le is vették a vért, 1 hét múlva mentem hsg-re, rá pár napra uh-ra (+rákszűrés is volt asszem), aztán 21. napi vérvétel, közben a spermavizsgálatot is megejtettük, így a konzultáció hónapjában megvolt minden vizsgálat. Csak a pct teszt hiányzott, de mivel úgyis inszem jött, így az végül nem kellett.
Rodina, grat a hsg-hez, jó hogy ezt kizárták!!!
Nika, tünetek olyan itt szúr-ott szúr, nagy a hasam és picit néha fáj a mellem a hónaljam felé, olyan izomlázszerűen, pont olyan mint az előző terhesség.
Figyelem, hogy oldalt görcsöl-e, hátha a méhenkívülit megérzem, de egyenlőre nincs ilyen tünetem.
Néha nagyon beidegesedek, tegnap azt álmodtam, hogy megyek uh-ra és tök üres a méhem, máskor azon jár az eszem milyen lesz megint egy üres petezsákot látni
... , aztán pár órával később meg tök boldog vagyok és hiszem, hogy minden a helyén és rendben lesz. Hát így vagyok.
Mensinek egyenlőre nyoma sincs, semmi maszatolás eddig (kopp-kopp). Azóta is tesztelgetek, mert a vetélésnél szépen látszódott a tesztcsík halványodása, megnyugtat ez most valahogy.
Beze, én itt vagyok, csak óvatosan merek írkálni magamról.