Sziasztok!!
Kattkat! Én vagy 2hete kerestem a tábliban a nevet mikor írtad, hogy beírtad, de valószínüleg nagyon elbénáztam valamit, mert nem találtam meg! Megkérdezni viszont elfelejtettem!
Viszont szép és ritka nevet találtál!
Kakti! Rá ér még Lili egy kicsit, abba a szobába megérkezni!
Gery!!!! Nagyon szép kisfiú Ábel! Annyira szép pofija van!
Én ma egy csomót főztem: csináltam krumpli sakátát, párizsi szeletet, meg somlói galuskát.../na jó nem is olyan csomó. De kisúroltam a kádat, meg a mosdókat, meg felmostam mindenhol ahol járólap van... a végére meg jól elfáradtam.. viszont kicsi férjem meg úgy rendbe rakta közben a konyhát, hogy öröm bemenni!
Most meg elment focizni, a telefonját meg itthon felejtette.. ahogy sejtem csak a Corában vette észre, mert onnan mindig felhív, hogy kell-e még valami azon kivül amit akkor mondtam amikor elindult itthonról.
Anyukám azt mondta ma, hogy torzul a fejem..mondom köszi. kicsit korai még, nem? Viszont ma éjjel lentebb költözött Blanka a pocimban..költözködés közben majd szétrúgta az oldalamat, de lentebb ment rendesen...
Nekem még mindig nem volt joslóm..szokott keményedni a pocim, néha olyan rossz érzés kiséri, de nem igazán fájdalomnak nevezném, meg néha fáj a derekam, de azt meg nem kiséri semmi... ugyhogy nekünk még van időnk..még majdnem 1hónap!
Vicky! Remélem minél hamarabb ki lehet venni Barbust a kéklámpa alól és elkezd minél többet szopcsizni, hogy mossa kifele a sárgaságot magából! szorítok hozzá!
Zarja! Örülök, hogy ma már jól aludt Bulcsi baba! Meg hogy ma már végre olyan jó kedvűen írtál, mint régen! Ja, és tök jól leírtad a szüléstörténetedet!!! Néha még mosolyogtam is rajta ahogy le írtad!
Málnalevéltea! Bea! Azt hiszem Te írtad, hogy neked hogy ízlett! Hát nekem nem ízlik.. mondjuk én alapból nem nagyon szeretem az ilyesmi teákat.. amikor a palástfű teát ittam az első 12hétben, azt is csak muszályból ittam nem azért mert ízlett..
Nóri! Úgy látom vannak még itt páran rajtunk kivül is akik nem kivánják a szülés alatti fájdalmat!
Mi nagyban gátmasszázsolunk, igaz, csak minden 2. nap, de ez is több mint a semmi.. biztos vágni kell majd így is, de hátha csak picikét.. Barátnőm most szült 20-án/akkorra is volt iírva/ és 3850gr lett Lilike.. ami azért szép, mert a 32hetes uh-n ugyanakkora volt az Ő Lilije, mint az én Blankám
... szép kilátások!!!
Na, megyek befekszek egy kád vízbe..
/Boruska! Addig míg nem vagy eltiltva nyitott méhszáj miatt, nyugodtan kekszelhetsz a számodra is kényelmes poziciókban!.Mi is ezt tesszük...2100-as méhszájjal engem nem tiltottak el semmitől..
na, majd jövőhéten kiderül, nem nyíltam-e tovább../