Sziasztok Lányok!
Csipike, tegnap este elfelejtettelek üdvözölni! Örülök, hogy otthon vagytok! Jó egészséget, sok boldogságot kívánok Nektek!!!
Látom más is megküzd az alvás-nem alvás dologgal... Én azt vettem észre, hogy ha férjem itthon van időben (legalább úgy este 7 felé), akkor az éjszakáim is nyugisabbak. Persze nálam sem csak ettől függ a jó alvás, mert van olyan éjszaka, hogy kijövök 3x is pisilni, meg aztán Boti sem hagy mindig egyből elaludni.
Folyó ügyeink: most ki fogtok röhögni, de ugye szó volt róla, hogy lehet, hogy a baba feje már éppen beilleszkedésben van, és emiatt nem megy olyan könnyen... No, én ilyenkor általában bevetem azt a trükköt, amire még azokból az időkből emlékszem, mikor a húgomat szoktattuk bilire: csap megnyit, persze nem tövig, csak, hogy hallja a csobogást az ember, meg azt mondogatja, hogy "psi-psi-psi"
. A baj csak az, hogy nem mindig jön be. Nyilván nem is Botira akarok ezzel hatni, az még odébb van!
Jaj, a másik nyűgöm, hogy szinte minden reggel odalent azzal a kapirgálós, szúrós, nekifeszülős érzéssel indul... Ilyenkor akaratlanul is befeszítek, meg összeszorítom a lábaimat, meg egyből le kell ülnöm, és akkor jobb lesz egyből. Holnap CTG és remélem, megint beküldenek a dokimhoz is (ki más értékelné ki a CTG-t...) és ránéz a méhszájra is!
Kattkat, nem hiszed el, de én is a kórházba szánt ropira vettettem rá magam és lassan elfogy...
Geri,a szopizás gyakorisága és a hasfájás közti kapcsolatra tapasztalatok hiányában nem sokat tudok írni, de gondolj arra, hogy Ábelnek is kell idő, mire megszokja az új körülményeket és beáll a napirendje!
Na megyek: mosok, rakott krumplit sütök és pakolászok egy kicsit (és hajat kéne mosnom....áááááááááá!). Apa dolgozik...