Új privát üzeneted érkezett!

Helló Csajok!

Edit! Hála a jó égnek! :lol: Továbbra is megy a sok pozitív energia és a sok ima :lol:

Ktc. Ajándék? Komolyan? Szabad tudni vagy totál meglepi?

Levágta a fodrász a hajam meg jól meg is ritkította. Olyan furi most, de majd megnő. Régen volt már ilyen rövid pedig még most is majd hátközépig ér :lol:

Csajok! Lehet nagyon fogtok utálni, de én is simán tudnám hordani az s-es és a 25-26-os nadrágjaimat. Igaz kényelmetlen lenne, de simán rámjön, az is igaz, hogy nekem mind sztreccsfari.

Na megyek átadom a gépet az embőcnek.

További szép hétvégét mindenkinek.

bellerreni
Eger

Katica: hétfőn lesz egy hete, hogy rákérdeztem a védőnőnél, hogy kell-e számolni a magzatmozgást, és, ha igen, hogyan. Kerek szemekkel nézett rám. :) Azt mondta, fogalma sincs, ő sosem számolta a terhessége alatt. (középkorú a védőnőm) Ott volt egy fiatalabb is, és ő se számolta sosem. Biztos, ami biztos, még bekiáltott a másik helyiségbe is a többi védőnőhöz, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Onnan bentről már jött válasz (de ezzel nem a védőnőmet akarom minősíteni, elégedett vagyok vele): egy óra alatt 10 mozgás kell - jött a válasz. De elég délelőtt és délután egyszer-egyszer megfigyelni. Mondjuk az óránkénti 10 mozgást a védőnőm és az a másik fiatalabb is sokallta.
Egy szó mint száz: nekem nem írták elő a jegyzetelést, megbeszéltük, hogy azt úgyis észreveszem, ha nem mozgolódik.

Reni, de jó neked, hogy még fodrászhoz is eljutottál. Én is terveztem, de nekem már semmi kedvem és energiám még oda is elmászni, pedig nekem is jó hosszú lett már. Majd valamikor szülés után megajándékozom magam egy hajvágással. :)

Kép
erusverus

Sziasztok.

Edit: Gratulálok a kis Csanádhoz. Férjednek pedig gyors gyógyulást, hogy mihamarabb otthon legyen kis családjával.

Ma voltunk bababoltban, venni akartam pelenkázólapot a kiságyhoz, de olyan hülye mintával voltak, hogy nem vettünk. :( Nem tudjátok, hol lehetne valami szépet venni? Melyik boltba érdemes elmenni? A nagyobbakból van sok szép, ami tetszik, de a kombi kiságyakhoz valók nem tetszettek.

Én sem tervezem a fájdalmas szülést, inkább szúrjanak meg. Nem azért, mert nem bírom a fájdalmat, de minek szenvedjek, ha nem muszáj. :oops:

Holnap össze lesz rakva a kiságy. Végre rend lesz nálunk és el tudok pakolni, mert már az őrületbe kerget ez a rendetlenség.

Csajok, adjatok ötletet. Február 5-én megyünk farsangi buliba és be kellene öltöznöm valaminek. Na, de minek. Várom az ötleteket, hogy ekkora hassal mi lehetnék. Lufi? Görögdinnye? :?

Gyorsan megyek még megnéze
Vendég

Na még egyszer, megyek megnézem Nóri pocakját.
Vendég

Tényleg nagyot nőtt. :)

Kattkat: én is megvettem a homeos bogyót, de nekem sem használ, de inkább nekem is olyan mintha az ízület fájna az újaimban, nem is zsibbadás van benne. Remélem elmúlik, ha meglesz a pocok.

Babamozgás: én nem számolgatom, de nekem még pörög rendesen. Most már éjszaka is elkezdte.

Reni: én is tervezek még egy fodrász látogatást, ha megyünk haza februárban, mert itt Pesten még nem találtam olyat, aki úgy megcsinálja mint otthon a sajátom. Csak hát Egerbe leutazni mindig, mert fodrászom, kozmetikusom is ott van. :?
Vendég

Sziasztok!

Egy gyors bekukk...Haza jöttünk. :D
Látom Editnél is megszületett Csanád. Sok Boldogságot és Egészséget az Egész családnak!

Most mennem kell...Holnap jelentkezem és igyexem pótolni a lemaradásomat.

Kép
csipike09

Katica: konkrétan én sem számolom. Pedig kaptam hozzá gyönyörű táblázatot, amit hordhatnék is akár magammal egész délelőtt és satírozgathatnám rajta, hogy hány órára van meg reggel kilenctől számolva a tíz magzatmozgás. És szülésre kapnék egy diagramot.
Szerintetek erre nekem van időm? És amúgy is, mi vagyok én? Íródeák?
Hát nem. Hagyjuk inkább. Azóta sem volt a kezemben a táblázat.
Én a babamozgásra még nem panaszkodom, vagyis arra nem, hogy kevés van. Sőt, Erik még mindig háromszor olyan aktív, mint amilyenre Kristófnál emlékszem. Feszt mozog, nyom, ideget rángat, befeszít. Fáj, szúr, mar. Hullámzik. Néha attól félek, hogy konkrétan szétreped a bőröm egy az egyben, mert már tűrés határig megy a mozgása. Nemtom, hogy be fog-e lassulni, szerintem nem, mert azért lassan három kilósan már illene, hogy a kevés hely miatt csendesedjen. De ő nem teszi.
De vannak csendes napok is, van, hogy annyira el vagyok foglalva, hogy fel sem tűnik az, hogy terhes vagyok, csak egyszer beugrik, hogy "Basztikuri, mozgott már a gyerek?"
De gondolom ez is normális. Akkor kicsit megmozgatom.
Vendég

Bea, nekem is sokat mozog, és keményen. Úgy emlékszem, már írtam, hogy csak a bal oldalamon repedezett meg a bőröm, de persze Boti csak és kizárólag azóta is mindig ott feszít be. Megtalálta a kényelmes pozíciót és nem enged belőle. :)
Megmozgatás: én nem merem "lökdösni" meg nem is akarom, de múlt héten a CTG-n, mikor a 10. perc körül már majd elaludtam az ágyon és Boti is "csendesebb" lett (gondolom, ő aludt is rendesen), jött az egyik asszisztens, két oldalról megfogta a pocakomat, és ide-oda lökött rajta egyet... Na, ezen kicsit kiakadtam, de szólni sem volt időm...

Kata, farsangi buli?? Az igen! Nekem az ágyban való megfordulás is kész akrobatamutatványnak számít már... Nekem gyerekkorom óta vágyam volt egy ilyen beöltözős farsangi buláj, de eddig valahogy sose jött össze. Jó Nektek, hogy mentek! :)

Kép
erusverus

Hogy eltűnt a többség a fórumról... (aztán lehet, egy fél óra múlva meg beindul az élet :D)
Mondjuk én is csak azért ültem ide a gép elé, mert férjem fél 6 körül ment még be a melóhelyére, és azt mondta, kb. 3-4 óra, mire végez. (azok a fránya kísérletek...) Pedig olyan jó volt, hogy egész nap itthon volt velem, és nem szeretem, mikor este a sötétben bicajozik...

De most én is elköszönök, majd holnap benézek.

Szép estét mindenkinek!

Kép
erusverus

Erusverus, nekem is megmozgatták a hasamat a múltkor, de a szülésznő előtte megkérdezte hogy megteheti-e.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Erusverus: nem, én nem vagyok ennyire brutális. A megmozgatás nálam annyiban merül ki, hogy a hasamra teszem a kezem, ha nincs reakció, akkor lefekszem a hátamra, ha így sincs, akkor jobbra, majd balra fordulok. Nah, erre már tuti van mozgás.
Ettől függetlenül ctg-n Erik baba is szépen nyugiban aludt. Csak egy-egy kis mozgás volt. Jött a dokim, látta ezt és ő is hasat rázott.
Vendég

Erusverus: hát ez a farsangi buli nekem sem a legjobb időben lesz, de kedves kollégáim azt mondták, amíg még egybe vagyok addig csináljuk meg. Nekem is nehezemre esik már a forgolódás, csak ha meg arra gondolok, hogy most egy darabig nem megyünk sehová, így az ember miatt szeretnék elmenni. Meglátom majd mit mondd a doki bácsi kedden és majd annak függvényében eldöntjük. Egyébként én sem voltam még farsangi buliba "felnőtt" fejjel. :D

Na, készítettem egy pocakfotót és megdöbbenve látom, hogy jó sokat nőtt az enyém is 6 hét alatt. :shock: Innen fentről nem tűnik ekkorának.
Vendég

Nóri!

Élsz még?
Csak nem jön Noncsi??? :wink:

Amúgy nekem nem csak egy-két ujjam, hanem általában könyöktől lefelé az egész karom vagy csak a teljes kézfejem zsibbad. :?

Na, menek aluszni!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Helló Csipi, üdv otthon, majd gyere és mesélj!
lara

Élek, egyben! Majd úgyis szólok, ha szülök. Élő közvetítés lesz a szülőszobáról... :lol:
Ma végigjártam az összes lakberendezési és egyéb áruházat. Elfáradtam. Apa meg gépnél. Tervezgetünk, álmodozunk aztán felébredünk, hogy belelóg a kezünk a bilibe! :D :D
Vendég

Csipi, de jó , hogy itthon vagytok! Ha lesz időd, gyere, s mesélj! És kérünk még képeket!!!!!!!!!!!!!!

Kokonya-Mónit hiányolom! Pcd-Zsófi is eltűnt! Már ők a sorosak. Valaki tud róluk valamit? Aztán, ha jól látom, Juci, Molmar és Nóri lesz a sorrend (buktasütés veszélye nélkül). És az a rész már sűrű kezd lenni. Hű, de izgi!!!!!!!!!!!!!!!! (Remélem, a tyúk eszemmel senkit sem hagytam ki...)

Utálok megébredni, akkor hirtelen minden bajom lesz. Most is csak szenvedőzöm, ráadásul az éjjeli bagolytársak is eltűntek, úgy látszik, mindenki alszik már. :roll: Még netezek kicsit, hátha ír valaki...
ktc

Egész nap nem tudtam bejelentkezni. Először már azt hittem h a rendszer a rossz. De miután láttam h tudtok irogatni igy gondoltam vmi nálunk lehet a baj.

Edit!
de jó de jó!
Most már minden rendbe fog jönni. Kiívánom h férjecskéd minél előbb hazamehessen szerető családjához.

Nekem kb 1 hete szokott zsibbadni a lábam. Fogalmam sincs h mitől van. Egyszer csak jön, aztán elmúlik. Majd jövő héten megyek a dokihoz rákérdezek, hátha mond vmi okosat.

Ma nem volt túl jó napon. Megint letört egy darab a fogamből. Kisfiam szépen tönkreteszi a fogaimat. Szóval a csütörtöki, kórház és doki látogatáshoz még egy fogdoki is befigyel.

Nekem Máté egész nap tornagyakorlatokat tart. Nekem meg pont ez a furi, hisz Regi nem volt ennyire aktiv a vége felé.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Halihó!

Edit! Szívből gratulálok a kicsi fiatokhoz. Jó egészséget, sok tejcsit, meggyógyult apát és minden jót kívánok nektek. Ha lesz érkezésed, várjuk a Te szülésed történetét is!

Bea! Annyira szépen fogalmaztad meg.....

Hát csajok én úgy döntöttem, hogy visszaminősíttetem magam a dokival febr. 7-i dátumra. Mert UM szerint akkor kell szülnöm. És mivel elment 10 napra sielni, nehogy valakinek eszébe jusson jan. 28 körül engem csesztetni. És ezen megkönnyebbülve tegnap elmentünk moziba- majd megdöglöttünk a röhögéstől-ma meg hatalmasat sétáltam és még egyet szánkóztam is a csajokkal. Elegem lett a várakozásból. Majd lesz ami lesz.

Kakti! Szép a babaszoba. Ügyi vagy!

Csipi! Üdv otthon! Várjuk a híreket!

Eszter! Én minden gyereknél tejbelövellés után 2-3 hétig egyfolytában sírok. És a gyerekeim mind megérezték azt a zaklatott lelkiállapotot, amiről nem is tehetünk, és volt, hogy este vártam a férjem haza a munkából pizsiben, sírva, elsőszülöttünk is üvöltött egész nap. Ő meg megölelgetett engem, babát kézbevette és mindenki happy lett. Ez van, velünk így játszanak a hormonok. ÉS TE NAGYON JÓ ANYUKA VAGY!

Katica! Én is elkezdtem nagyon bokára dagadni és sajnos nem is nagyon akar most a víz kijönni. Lehet már babó feje nyomja a hólyagomat.

Kattkat! Én tudom, hogy Te erős csaj vagy. Most először szülsz egy csodás babát, utána meg megtalálod életed párját is. Szívből kívánom!

Na jó pihizést mindenkinek!

Móni

Kép
kokonya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:21-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!

Én is néztem, mennyit pofázok! Akkor most mondjuk megsértődtem. Mondjuk most épp Rád. És akkor mondjuk vagy fél óráig nem írok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:21-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:22-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Nóri! Letelt a fél óra, merre vagy? :D
ktc

hát itt! Hol másutt? :-)
Vendég

Jó reggelt!

Nem megy nekem ez az éjszakai alvás :( Alig bírtam elaludni és már órák óta fent vagyok.
Nagyon nem is bánnám, ha lenne már valami nyűgöm a terhességgel, legalább várnám a szülést. De hogy pont az alvás ne legyen jó, mikor abból utána se jut majd több ... :roll: :lol:

Tegnap este bátyáméknál voltunk. Az unokahugaim szinte versenyt simogatták a pocakomat és magyarázták, hogy miket fognak megtanítani picibabának ha kibújt a pocimból... Meg kell őket zabálni, annyira édesek! :D
zuzmooo

Jó reggelt! Én ma kivételesen jól aludtam, furcsa érzés, már régen éreztem, milyen az nem-hulla-fáradtan ébredni. Sajnos ez csak 2hetente 1-szer fordul elő mostanában...

És az idő egyre fogy...már csak 1 hét van a januárból..
lara

Jó reggelt!

Alapvetően én is egész jól alszom 2-3 napja (a rengeteg pisilést leszámítva).

Nóri!
A legjobb fázis - szerintem - a tervezgetés. :) Mi festést tervezünk tavaszra vagy nyárra, és este kitaláltam a hálószobánk színét (pár napja meg Apával közösen a nappaliét gondoltuk ki). És tök jó volt ezzel a tudattal elaludni... :)

Móni!
Jó, hogy jelentkeztél! Amúgy táblázat szerint tényleg te vagy a soros! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt! Kakti! Én minden évben festettem itthon. Most olyanokat kell tervezni,h hol legyen a kád és hova tegye a vizet a szerelö. Meg,h hány mm-es szigetelés kell... Ja és ha eladnám a lakást,legalább lenne zsém álmodozni,de most nem tudok vevőket fogadni egy darabig,szóval nem is hirdetem. És mire beköltözünk, a konyhának meg legalább 1fürdőnek kész kell lenni. Kompromisszumot nehezen kötök,de mindenre most sajna nem futja. Így sakkozunk a kerettel... De végre költözünk és ez a lényeg!
Vendég

Sziasztok!
Edit- Gratulalok Csanadhoz, kivanok Nektek minden szepet es jot, es hogy mihamarabb Apaval egyutt orulhessetek otthon az uj jovevenynek!

Az en eszik-alszik babam egy kicsit elromlott, tegnap ejszaka eszik es semmit nem alszik baba volt, de ma ejjel mar megint tartotta a 3 orankent kelunk, 1 orat szopizunk, aztan alszunk ritmust. Honnan lehet azt tudni, hogy eleget eszik a baba es nem azert sir, mert ehes, vagy hogy nem-e zabalja tul magat, es azert faj a hasa, es azert bombol?
geri79

Anitáék jól vannak! Levit kivették az inkuból. Már szopizhat is. Lassan jöhetnek haza! Tettem képet picasara. Nagyon kis szép!
Vendég

:)
Megértelek! Amúgy tényleg szólj, ha érdekel az asztalosunk, aki a konyhánkat gyártotta. Mondjuk nem tudom, Marosra mennyiért dolgozna, de lehet, Vácon is találnál megbízhatót. :)

Csipike!
Ha lesz időd, írj majd lécci (akár priviben is) a János kórházi körülményekről, hogy mire számítsunk!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

geri,azt szokták mondani,h 1,5órán belül nincs etetés. De az elsö 6hétben mindig van esély hasfájásra. Ha eszik azér,ha nem eszik,azért...
Vendég

geri,azt szokták mondani,h 1,5órán belül nincs etetés. De az elsö 6hétben mindig van esély hasfájásra. Ha eszik azér,ha nem eszik,azért...
Vendég

Zsolti vagyok.:-) ööö.....ööööö..... a Szülés előtti 1-2napban úgy kelnek a leendő anyukák hogy feltűnően kipihentek reggel:-) Eszternél is ez volt az egyik tuti jel:-) csak elsikoltunk felette aztán másnap hajnalba folyt is el a magzatvíz:D

zarja

Ez a kis Levi tündéri! :) És annyira látszik a kis pofikáján, hogy fiú!!! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Geri!

Anno nekem azt mondta a dokinéni, h 2 óra szünet min legyen két evés között. Ennyi idő kell min. h megeméssze a babu a tejcsit.

A védőnéni azt tanácsolta, h ne egyek nyers gyümit hat hétig -iszonyat nehéz volt kibirni, de azt hiszem megérte-és akkor nem lesz hasfájos a baba.
Nem tudom h emiatt, de Regi nem volt hasfájos.

K

bchris

Kismaki

irigy, irigy, irigy...., én is mennék farsagra.

Egyik farsangon, én szörnyella voltam. Nem akarok nagyképű lenni, de nagyon jó volt a jelmezem.
a hajamat bekreppeltük, egyik fele fehér, másik fekete volt. Másnap gondohatjátok hogy nézett ki.

Ja és a legjobb, hogy másnap ilyen fejjel ismertem meg a férjecskémet. :D :D :D :D

Én egy méhecske jelmezt el tudnék képzelni. fekete gatyó, sárga fekete csikos poló, kartonból szárnyacskák, és a hajadba egy olyan ráf amin csörgö golyók vannak.

bocsi, kicsit elkalandoztam

Megyek megnézem LEvi babát

K

bchris

Nagyon édi Levi. :D

És ezek a szájak, meg tudnám zabálni. :D :D :D :D :D :D :D

bchris

Sziasztok Lányok!

Csipike, tegnap este elfelejtettelek üdvözölni! Örülök, hogy otthon vagytok! Jó egészséget, sok boldogságot kívánok Nektek!!! :)

Látom más is megküzd az alvás-nem alvás dologgal... Én azt vettem észre, hogy ha férjem itthon van időben (legalább úgy este 7 felé), akkor az éjszakáim is nyugisabbak. Persze nálam sem csak ettől függ a jó alvás, mert van olyan éjszaka, hogy kijövök 3x is pisilni, meg aztán Boti sem hagy mindig egyből elaludni.
Folyó ügyeink: most ki fogtok röhögni, de ugye szó volt róla, hogy lehet, hogy a baba feje már éppen beilleszkedésben van, és emiatt nem megy olyan könnyen... No, én ilyenkor általában bevetem azt a trükköt, amire még azokból az időkből emlékszem, mikor a húgomat szoktattuk bilire: csap megnyit, persze nem tövig, csak, hogy hallja a csobogást az ember, meg azt mondogatja, hogy "psi-psi-psi" :D. A baj csak az, hogy nem mindig jön be. Nyilván nem is Botira akarok ezzel hatni, az még odébb van!

Jaj, a másik nyűgöm, hogy szinte minden reggel odalent azzal a kapirgálós, szúrós, nekifeszülős érzéssel indul... Ilyenkor akaratlanul is befeszítek, meg összeszorítom a lábaimat, meg egyből le kell ülnöm, és akkor jobb lesz egyből. Holnap CTG és remélem, megint beküldenek a dokimhoz is (ki más értékelné ki a CTG-t...) és ránéz a méhszájra is!

Kattkat, nem hiszed el, de én is a kórházba szánt ropira vettettem rá magam és lassan elfogy... :D

Geri,a szopizás gyakorisága és a hasfájás közti kapcsolatra tapasztalatok hiányában nem sokat tudok írni, de gondolj arra, hogy Ábelnek is kell idő, mire megszokja az új körülményeket és beáll a napirendje! ;)

Na megyek: mosok, rakott krumplit sütök és pakolászok egy kicsit (és hajat kéne mosnom....áááááááááá!). Apa dolgozik...

Kép
erusverus

Lányok, akik már szültetek, egy kérdés nagyon izgat engem: milyen érzés, hogy a kisbabátok már nem a pocitokban van? Lehet, hogy nagyon buta a kérdés, mert ez tök természetes dolog, és ilyenkor már más gondolatai vannak az embernek és eszébe sem jut ez a dolog, de mégis?! :oops: :)

Kép
erusverus

Azt nekem is mondtak, hogy 2 hetig ne egyek nyers gyumit, de inkabb a lehetseges allergenek miatt nem szabad. Baboca minden kajanal eszik mind a ket mellbol, utana megeszi, amit elozo etetes utan kifejtem. Probalnam csak a szoptatasra szoritani a dolgot, de szabalyosan koveteli kaja utan a "nasit". Nem tudom, hogy en kapattam el, vagy tenyleg nem tud eleget kiszipozni egyedul, vagy halalra etetem. De igy is max 3 ora van 2 etetes kozott, tobbet nem bir ki.Csak iutan szegeny 2 napig a korhazban nem evett semmit, mindig felek, hogy ehezik, de megtomni se szeretnem. Milyen fura ilyenekrol beszelni, mult heten ilyenkor meg eszembe se jutott, hogy estere mar meglesz a baba... Ma vagyunk egy hetesek!!!!!! :lol: :shock:
Ja, es nalam a szules kozeledesenek a jele az volt, hogy megpufadt hirtelen az arcom, neheny nappal a szules elott, en meg el voltam hulve, hogy mennyit hiztam, de csak viz volt, mint utolag rajottem...
geri79

Jó reggelt!

Uhh, nemrég keltem :? és még mindig úgy aludnék, de akkor éjjel nem tudok. Én általában jól alszom csak 2x vagy max 3x kelek pisilni. Van olyan, hogy felvagyok 1-2 órát, de amúgy jól alszom. Szerintem én még jól aszom. :lol: de lassan eljön az az idő is amikor már nem fogok tudni jól aludni. :roll:

Farsangi buli, de jóóóó és is akarok :oops:

Csipike. Üdv újra itthon.

Anita. De jó hírek, siessetek haza.

Geri, irigyellek, hogy ilyen jó eszik-alszik babád van. Én azt javaslom, hogy ne hallgass senkire csak az ösztöneire. Ha úgy gondolod, hogy szopiztatni kell akkor ne nézd, hogy mennyi idő telt el. Hallgass mindig az ösztöneidre. :wink: Én tuti így fogom csinálni.

Gyönyörű idő van odakint, süt a napocska.

Na megyek heverészek még egy kicsit :lol:

bellerreni
Eger

Erusverus- mivel az en pocakom agyhoz kotott, nagyon jo erzes, hogy mar nincs, szo sincs baby-bluesrol. Azt nem mondanam, hogy nem esek hamar ketsegbe, ha ugy gondolom, hogy valami baj van a babaval,de gyorsan keresek megoldast, es kipofozom magam. de olyan jo erzes hasra fekudni, sot, engem haton sem engedett a pocak, ugyhogy a lehetosegek most vegtelennek tunnek...Plusz, maszkalhatok, mar amennyit birok a sebek es hullafaradtsag miatt...
geri79

Hali!

Mi is sokáig heverésztünk ma 'reggel'. Kb. fél kilencig aludtam egyhuzamban, aztán kedvünk támadt némi kis kekszhez :) (bele sem gondoltam, lehet, hogy azt már nem szabadna? mit tudunk erről? :oops: ) Utána visszaaludtunk, és fél 11-kor keltünk. Ideális nap :)

Most viszont kicsit kapkodok, hogy elkészüljünk,mert 1-re megyünk szünapi ebédre, addig rendbekapni a lakást, meg virágot is kell venni vhol.

Kakti: nekem is zsibbad a kezem, az a vicces, hogy oldalt fekszem, és a felül lévő zsibbad. Na, ezt add össze.

Szép vasárnapot!

boruska

Geri, ez egész jól hangzik! ;) Azért sejtettem, hogy van más fontosabb dolog is, ami elvonja az ember figyelmét erről a kérdésről. Jól van! Ügyes vagy, csak így tovább!

Nekem eddig azt mondta a védőnőm, hogy szerinte mindig is lent volt a pocakom, de pár napja, mintha csak annál is lejjebb csúszott volna. Általában akkor érzem, hogy feljebb van/lehet, mikor Boti kinyomja a fenekét, vagy a bordáimat tapogatja. Sőt egyik este, mintha a tüdőmbe rúgott volna egyet... Az nem semmi érzés volt ám. :)

Kép
erusverus

Viki írt,h Barbus is kék fény alatt,mert nem nagyon szopizik. Elalszik,v kiköpi és már fejni kell. A csecsemősök meg szarnak segíteni pedig van teje! Katica,nem jársz arrafele holnap? Hátha tudnál neki segíteni... Remekül beosztanám mások idejét,mi!
Vendég

Hát nálunk vége a keksz-nek :( Már egy ideje nem sikerült felkelteni a férjecském "érdeklődését", teljesen elkeseredtem, hogy ilyen bálnaként már nem is kellek neki :( Erre tegnap végre kinyögte, hogy nem erről van szó, hanem attól fél beindítjuk a szülést... Keksz továbbra sincs, de a kedvem jobb lett :D
zuzmooo

Persze nem ezek a legjobbak abban, hogy mar nincs pocak, hanem az, hogy van baba. Vege a kerdeseknek, hogy milyen lesz a szules, lesznek-e komplikaciok, egeszseges lesz-e a baba... Persze vannak uj kerdesek, de amikor odabujik kis pocok hozzad, az olyan jo... Nalunk se erdekelt senkit, hogy ehezik a babam, csak szidtak, hogy miert nem etetem, ha van tejem... Es en kertem 3-szor tejporos "potlast"- 20ml, mert 2 napig osszesen ennyit evett, es mar o is kezdett besargulni, es lathatoan kezdett elgyengulni. Na, megyek, mert fiatalur teletette a pelenkat...
geri79

Sziasztok!

Látjátok, erről beszéltem. Hogy egy esetleg nem időben és elindított szülés után a babák nagy része kék fény alatt végzi....De hát ki vagyok én, hogy itt okoskodjak. Tudom, tapasztalatot átadni nem lehet, mindenkinek a saját kárán kell tanulnia. Na mind1. :(

Kakti! Ne ijesztegess!!! :P

Geri! De jóóóóó! A hason alvás, meg, hogy ilyen pozitív vagy.

Verus! Ez a hólyagomba szúr nagyon érzés nekem is van. Annyira rossz, meg se bírok mozdulni. És mi ez???

És tegnap óta , mint írtam nem megy nekem se a pisilés, csak nagy tornamutatvány árán pár csepp. Ma reggelre ez + 2 kg-ot jelentett. Gondolom baba feje, ahogy ereszkedik, nyom valami vezetéket és azért nem jön ki.
A végére megint nagyon vizes leszek így :( Pedig úúúúúgy örültem, hogy eddig nem volt. Na mind1.

Jó pihizést mindenkinek!

Móni
kokonya

Óóó, Geri, de jó már neked! Kérdések...azok vannak. De próbálok nem foglalkozni velük, illetve csak arra, hogy minden rendben lesz.

Móni, nekem nem a hólyagomba szurkál, hanem a hüvelyembe.

Kép
erusverus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?