Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok
a szülésről-Nóri téged olvastalak, valahol a közepe felé.
én valószínűleg egyedül fogok majd szülni, úgyértem apa nélkül.És amúgy nekem mindíg is fóbiám volt az orvosi beavatkozásoktól , meg a tűtöl(kiskori rosszélmény).Ezek után én úgy gondolok a szülésre, mint egy orvosi beavatkozásra.
A gyerekkel kapcsolatban meg az agyammal tudom, hogy szeretni fogom, és egy csoda lesz, de amíg ezt nem éltem át, addíg nem érzem, és nem vígasztal ez a tudat.
Attól még kurvára fog fájni.
ezt gondolom erről

zsó
Kép
pcd1985

Nóri!
Lehet, hogy én látom rosszul, de a Coolirisen pl. pont egymás mellé teszi nekem a két utolsó képedet, és én nem látom, hogy nagyon lentebb lenne a pocid, viszont tényleg hatalmasat nőtt!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát csajok én óriási bajban leszek szerintem a szülésnél... :shock: Ma pl. 2x-3x beleszúrt a derekamba, de azt hittem össze-vissza kakkantom magam. Mi lesz velem a szülésnél, ha ezek ennyire fájnak? :? Félek, hogy hisztizni fogok, mint egy kisgyerek :cry:

Na megyek megnézem Nóri pocikáját :lol:

További szép estét

bellerreni
Eger

Köszönöm amiket írtatok! Már sokkal jobban érzem magam. :) Az a baj, hogy mikor elkap ez a para, nem tudom leállítani magam és teljesen befordulok.
Ma a jógán elég sokat beszélegettünk, ki hogyan képzeli el a szülést, vannak-e problémák stb..és ez is szóba került. Már az is sokat segített, hogy beszéltünk róla. Azt mondta a csaj, hogy vegyem körül magam baba-fotókkal és mondogassam magamban, hogy egészséges babám van... Holnap beszerzek néhány babaújságot (úgyis akartam egy Anyák lapját a Brendon kupon miatt) és kipróbálom. Csinálok néhány kollázst és telerakom vele a lakást :)
zuzmooo

Kakti!

Pedig úgy lóg, mint a csüngőhasú kismalacnak! :lol: :lol:
Vendég

Reni.
én ugyan ez miatt vagyok befordulva ma egész nap, csak én a vizsgálaton éreztem a fájdalmat először!!
Ami nem volt nagy, csak tudatosította bennem, h. ez bizony fájni fog.
Énmá nem is akarok szülni
Nem bírok visszaolvasni, már elvesztettem egy hozzászólást, amit megfogalmazgattam...be vagyok zsongva, mert apa már pestet környékezi
ugye nem a mellszívásról írtátok hogyí fáj???

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi!
Ez tök jó! Apa (mármint tied) mégis haza tud ma jönni! :) Nagyon nagy öröm lehet ez neked! :)

Amúgy néha én is úgy érzem, jobb lenne, ha ez a kölök bentmaradna, mert én nem akarom, hogy hisztisnek tartsanak (pedig tudom, hogy az vagyok), és nem akarom, hogy csalódjak saját magamban, hogy nem fogom bírni! És nem akarom azt sem, hogy a dokim esetleg genya legyen - pedig tudom, hogy nem lesz az! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

:evil: apát délután megfenyegettem, sírtam egy kicsit a telefonba, hogy megkínzott a doki(jóvanmá leszakadok a témáról) és ugy látszik kicsit megsürgette a dolgokat :evil:
gonosz vagyok?

zsó
Kép
pcd1985

Nem vagy gonosz!
Most te legyél neki a legfontosabb!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

megjött :P
jó hétvégét mindenkinek

zsó
Kép
pcd1985

Lara, Juti, Csuppancs, Erusverus, Reni, Boruska!

Nagyon-nagyon köszönöm!!!!! Kép

Fájdalommentes szülést hiába kívánnék, ilyen tudom, hogy nincs, de akkor gyors és szép szülést kívánok nektek.

Utána úgyis egy másik élet kezdődik. :lol: :lol: :lol: :lol: Egy sokkal szebb és színesebb, s van, ill. lesz már kiért aggódni. :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Nóri! Szerintem így jó, hogy mások vagyunk. Így az anesztes és a dúla is megél. :) Azért mert valaki másképp gondolkodik, azért nem elítélni kell, hanem elfogadni. És egyáltalán nem nézek le senkit, mert másképp akar szülni, mint én. Egyszer azt mondták nekem, hogy mindegy hogy jó vagy rossz a döntés, ha te hoztad meg, akkor számodra az a helyes.

Zuzmoo: Bulcsi se mozgott olykor napokig. Ha aggódsz, nyugodtan menj be a védőnőkhöz, ráhallgatnak Doplerrel, vagy a kórházban ránéznek. Nem fognak hülyének nézni, más is aggódik.

zarja

Eszter Nektek olyan szép vezetéknevetek lett így közösen, hogy minden jól hangzik hozzá. Talán az Eufrozina nem annyira... :lol:
Vendég

M-K Dzsenifer! Wow! Remek! Alternatíva lehet Luca helyett!!! :lol: De a Bulcsú nagyon szép!
Vendég

Sziasztok!

No, jó akkor nem csak nekem 3000-es...de sztem csak én vagyok akinek nem első baba és úgy 3000-es (kukacoskodós szmájli)

Szülés: ha lehet, én is a fájdalommentes verzióra szavazok :oops: Minek szenvedni ha nem muszáj :roll:? A dokim is ezen a véleményen van :lol: S bár az Uzsokiban nem egyszerű, s pénzbe is kerül az EDA remélem most is megoldható majd :wink:

Mellszívó: nekem annak idején nem fájt ha a géppel csináltam (annál jobban az elején mikor Zézé szopizott), most mégsem voltam hajlandó kipróbálni a mellszívót magamon az új alkatrészekkel :wink: Majd ha már elkerülhetetlen lesz!

Kakti!

Szép lett a liliszoba! Nagyon jó ötlet a pillangó! /a kis rózsaszín hercegnőket nem bírom a falon...nem is lesz olyanunk :wink: /

Zarja!

Nagyon jó, hogy már most úgy gondolod újra csinálnád! Tényleg egy hős vagy! Én is így gondoltam már a szülés másnapján...de én Nóri EDA barátnőjével szültem :-)

A gátseb dolgot sajnálom...pont tegnap írtam, hogy nekem mintha nem is lett volna...lehet csak szerencsém volt :roll:

Annamari!

Gratulálok a zebrás teszthez!

Zuzmoo!

A szomszédom is gyakran ment a védőnőhöz, mert lustika volt a babája a pocakban...aztán kintre kapott egy örökmozgót :wink:

Nóri!

Hűha! Tényleg nagyot nőttél :shock:! Sztem az enyém is sokkal lentebb van már a kezdetektől mint Zétinél...estére ha leülök úgy érzem rálóg a combomra :oops: (holnap lefotózom)

Remélem Edit férjénél kezdenek rendeződni a dolgok...annyit jár a fejemben...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi! Még én is 3000! Ki kukacoskodás! :-) gátseb: nekem felszívódó varrat volt és aloe géllel kentem. És egész jóban voltunk!
Vendég

Ma hajnali 2:55-kor megérkezett evilágra kicsi Csanád természetes úton. 3850g és 50cm! Edit,szebb holnapot ennek a kisembernek és szívből gratulálok hozza!
Vendég

Edit gratula a picihez!!!!! /pedig szurkoltam, hogy kicsit még bent maradjon, ahogy szeretted volna!/De hátha pont Ő lesz aki segít a férjednek is rendbe jönni! sok erőt kivánok neked, nektek!

Kép
Kép
ronci

Edit!
Reméljük, egyszer lesz időd visszaolvasni ezeket a sorokat! :)
Nagyon sok szép és boldog napot kívánok Neked, Csanádnak és Apának is! Csani majd erőt ad a gyógyuláshoz!
Millió puszi nektek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jo reggelt!

Editeknek gratulalok Csanadhoz, igazi duci baba lehet kozel negy kilosan es 50 centivel!
Nagyon ugyes kisfiu volt, hogy eddig turelmesen vart, oszinte leszek, en meglepodtem, hogy az apukaja agyverzesenek napjan, vagy azt kovetoen a sokk miatt nem szuletett meg. Igy is nagyon okos baba volt, hogy meg idot adott Editnek feldolgozni az egyik tortenest, mielott belevagnanak a masikba.
Remelem, hogy ezzel egyutt egy pozitiv szakasz kezdodik es a ferje allapota is javulni fog!

Nori: tenyleg sokat nott a pocakod, szerintem az enyem a vegere lesz ekkora, talan. Es tenyleg lent van, az is igaz, amit meg a 33 hetes pocifotomkor mondtal, hogy hasonlo formajuak vagyunk. Az enyem is ilyen csepp alaku, vagy hogyis mondjam, tehat fent nem kiugrik, hanem lent van a sulypontja, meg a poci. Az enyem mar konkretan ralog a bugyimra. :lol: :lol:

A Lili-szoba nagyon szep, ahogyan a tobbi szepen diszitett babaszoba is.
Tegnap epp errol beszelgettunk. A sogornom is varrni szeretne dolgokat, sajta kezzel disziteni. Nah, egybol mondtam, hogy tolem ilyesmit soha nem varjon senki, en egyszeruen nem vagyok kepes ehhez hasonlo kezimunkakra lakberendezessel kapcsolatban (sutesnel igen).
Belolem ez a dolog teljes mertekben hianyzik. Az en kreativitasom annyiban nyilvanul meg, hogy azt veszem meg, ami tetszik... :oops: :oops:
Vendég

Zuzmoo, babamozás: nálam is csökkent. Kevesebb a helye, annyira össze lehet csomagolva, szerintem már moccanni is alig tudnak..
Nálam az evés-ivásra szokott beindulni, gondolom felébreszti ahogy bugyog le a sok folyadék meg kaja :D

Nóri-szülés, szerintem sem vagy UFO, végülis ki kívánja magának a nagy fájdalmat? Szerintem senki. Én speckó túl nagy macerának érzem, hogy még ott szúrogassanak is (EDA), meg feküdnöm kéne végig az ágyban miatta, meg utána a fejfájás.. inkább bemegyek, tudok sétálgatni, aztán azt a pár órát (legutóbb 2 óra volt) meg ki lehet bírni. Nekem így egyszerűbb. De persze megértem azokat is, akik EDA-t kérnek. Nekik meg úgy jó, nincs ezzel gond.
Tényleg jó nagyon nőtt a pocakod, szép nagy és kerek!

Edit, nagyon gratulálok Csanádhoz, erőt fog neked adni, sőt apának is!!!
lara

Edit! Hős vagy! Gratulálok a kis Csanádhoz, és kívánom, hogy Csanád visszahozza az apukáját is a kis családjához!

zarja

Lányok! holnap ki szül???? :lol: :lol:
Amúgy most ki is következne kiirás szerint??

Kép
Kép
ronci

Lusta here vagyok, és úgy szégyenlem magam. Egész nap itthon döglök, nem csinálok semmit. Szegény Zsolti meg körbeugrál, rohangál egyetlen szavamra a boltba, tonnaszám hordja haza a banánt, a narancsot, keresi a kedvem, főz, takarít és dédelgeti Bulcsút. Bulcsi baba továbbra is nappal csendes, éjjel aktív, ma is 2-kor indult a műsor. Én meg totál kétségbe estem, mert hiába szoptattam, egyre csak üvöltött (megijedtem, hogy elfogyott a tej - hülye liba!) hiába ringattam, aztán teljesen kétségbe estem, hogy nem bírom lecsendesíteni, és látom, hogy fáj a pocija. Felébresztettem Zsoltit, a hasára tette Bulcsú babát, és lám a baba elhallgatott. Ettől persze rögtön zokognom kellett, hogy milyen anya is vagyok én, hogy még a fiamat se tudom lenyugtatni. Állandóan az zakatol a fejemben, hogy nem leszek elég jó anya, és a fiam nem fog szeretni... És még a legelemibb dolgot sem teszem meg, egész nap csak itthon heverek...

Olyan tanácstalannak érzem magam.

Tegnap itt volt a 4 gyermekes barátnőm: elhalmozott jótanácsokkal. Hiba volt. Eddig csak a csecsemősök, a védőnő és a Zsuzsi látott el tanáccsal, de máris ellentmondó dolgok jöttek ki. És Bulcsi baba egyre csak üvölt éjjelente...

zarja

Jó reggelt mindnkinek!

Edit! Gratulálok a "kicsi" Csanádhoz és biztos vagyok benne, hogy egy új, jobb korszaknak a kezdete ez és apa is hamarosan a kezébe foghatja majd...

Megyek ma fodrászhoz, de jó ,de jó, de jó :lol: Ki tudja, ha megszültem utána mikor jutok el odáig :roll: Meg az embőcnek is már totál mikrofonsérója van :shock:

Éjjel megint meditáltam vagy másfél órát az ágyban.

Kakti! Azon gondolkoztam amit írtál. Félek én is, hogy csalódni fogok magamban, mert nem fogom bírni. Olyan kis penye tudok lenni. :cry: És mi van, ha nem bírom, meg hisztizni fogok? Na akkor tuti bepipul a dokim és ő is szenya lesz, azt viszont nem szeretném, de amilyen kis hülye picsa tudok lenni, biztos kiakasztom majd. :shock:

Na jó megyek eszem valamit mert nemsokára indulunk a fodrászhoz utána meg anyuméknál töltjük a napot.

Szép napot

bellerreni
Eger

Eszter!
Kezd felismerhetővé válni rajtad a szülés utáni depi! Ne hagyd magad! :) (tanácsot nem tudok adni, mert nekem ugye ilyen még sosem volt)

Nóri!
Dobok egy privit!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Eszter! Mondhatom azt, hogy ez egy kicsit természtes érzés. Sajnos az anyukák 80 %-ánál előjön ez az érzés, de hidd el, hogy nagyon jó anyuka vagy!!!! Ez a babyblues. Valakinél így, valakinél úgy nyilvánul meg, de hamar kihevered hidd el, csak ne keseredj el. :lol: Jó anya vagy és kész!!!

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Edit! Nem is tudom mivel kezdjem.... Részvétem apukád miatt. Gratulálok Csanádhoz, kívánom minél több örömet találj benne! A férjedért meg imádkozom, mihamarabb épüljön fel. Biztos erőt fog neki adni a gyógyuláshoz a pici fiatok. Vigyázz Magadra és kívánok Neked erőt és kitartást! Ha bármi gondod van mi szívesen meghallgatunk, segítünk amiben tudunk.

Csipike, Geri, Viki! Gratulálok a csöppségekhez, kívánok sok tejcsit és boldogságot, örömet!

Ne haragudjatok, de még nincs igazán időm itt ülni a gép előtt és reagálni a hozzászólásokra.
Röviden még annyi, hogy még 2 in 1-ben vagyunk, de pl. csütörtökökn már azt hittem mehetünk szülni, olyan jóslóim voltak... :shock: Doki leállította a magnéziumot, mondván jó lenne minél hamarabb megszülni. Ugyanis az uh alapján egy héttel idősebbek vagyunk és már 3600 gr-ra becsülte a kicsit a gép. Én meg ugye, nem vagyok a nagy méretek között. Így ha lehet, be kell vetni minden eszközt a szülés természetes megindítására. :roll: Erről annyit még, hogy most lehet azt mondani, hogy összeállítottam tegnap a pakkot a kórházba. (Nem siettem el. :? )

Puszi mindenkinek, jelentkezem, ha lesz időm.

Kép
Kép
molmar

Jó reggelt!

Edit
Gratulálunk Csanád bébihez:) Kívánom hogy jól alakuljanak a dolgok :!: :!: :!:

Reni
Én sem tudtam aludni....fodrász, nekem is kellene még mennem...

Eszter
elolvastam a szülést. nekem nem tűnt olyan brutálisnak. persze biztos más olvasni meg átélni...sok dolog visszaköszönt, pl a reszketés szülés után nálam is megvolt.
Figyi, még csak egy hete szültél..még jó hogy káosz egyelőre minden...elvileg a gyerekágy is 6 hét...
amúgy nem lehet hogy a narancstól fáj a kölök hasa? emlékeim szerint az nem a legjobb szoptatás alatt.

Bea
Ne aggódj, nekem sincs semmi de semmi érzékem az ilyesmihez. a max kreativitásom kimerült annak idején is néhány üvegmatricával....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

ESZTER!

Természetes, hogy Bulcsi jobban megnyugszik apánál, mert rajtad érzi a feszkót. Hányszor volt nekem ilyen, jesszus!!!

Mi végigpróbáltuk az összes hasfájás elleni cuccot. Egyedül a Sab simplex vált be. Patikában lehet kapni. Az infacol is jópofa, de attól, hogy a kis bubik helyett egy nagy van még ugyanúgy csikar a pocak.

Az esti ébrenlétet (Luca nem írt soha, max fel-fel nyávogott) úgy oldottam meg, hogy lefeküdtem, betakartam magam, felhúztam a lábam és a két combom közé fektettem. A takaró finoman körbeölelte és közbe ráztam a fenekét a combjaimmal. Sokszor így aludtunk el és arra ébredtem, hogy szétnyitottam a lábam, ő meg békésen szunyál a takarón a lábam között. Akkor ment szépen a helyére!

De sztem a legjobb tanács az az, ha hallgatsz az ösztöneidre és úgy csinálod. És ha el is baszod néha, a gyereked szeretni fog . Ezen nem múlik semmi. Összességében az a lényeg, hogy nagyon szeresd őt és ezt minden mozdulatodból érezze.

Bea!

Én érzem, hogy a vége fele járok ám. Tegnap nagyon rendszeres, fájdalmas jóslóim voltak. Meg a lepény, meg a gyerek mérete! Erről jut eszembe ugyanezt éreztem, mint most a kórházban is, hogy hosszra óriásbébim volt. Tényleg 50cm körüli egy átlag gyerek? Az enyém miért lett 56? Most meg olyan kis törpicsek!

Igen, hasonló a pocakunk. Larának van még ilyen testen kívüli élmény hasa. Van egy has, meg van Lara.

Én is simán hordom a 28-as gatyáimat bandázzsal. Bár begombolni nem tudom. Lara, ha Te be tudod gombolni, akkor nagyon utállak! :lol:
Vendég

Edit! Gratula a "pici" Csanádhoz.
Kívánom h mostmár minden jobbbra forduljon.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Hahó!

Editnek nagy gratuláció ehhez a hatalmas bébihez! A legjobbakat kívánom a családnak!

Nóri, tényleg nagyon nagyont nőtt a pocid! Látszólag tényleg nem húzod már sokáid, és találkozhatsz EDA barátnőddel :)
Azért ilyen bizarrak ezek a nagy hasak, mert soványak vagytok alapból - nálam még kis jóindulattal belefér a 'dagi, hasra hízós' fajtába :)

Megyünk jógázni, ezúttal apával, a szülőpozíciós fajtára, kíváncsi leszek, hogy viselni :)

Szép napot!

boruska

Ó, a vonalzóbaba bekerült az utolsó, 9. fázisba! Juj ?:)

boruska

Edit: GRATULÁLOK A NAGYFIÚHOZ! SOKAT GONDOLOK RÁTOK! Kívánom, hogy a férjed is hamarosan jobban legyen!
zuzmooo

Nori! Igen, epp a Lara pocija jutott meg eszembe, amikor irtam reggel a hasformakrol, hogy az ove is ilyen. Csak az enyemhez kepest 2x akkora, de a forma hasonlo.
Vegulis nem rossz, de nagyon jol fogalmaztal "testen kivuli elmeny has". Nekem is ugy tunik, mintha lennek en alapbol es ram lenne ragasztva egy mupocak jo sminkesek altal, de barmikor lecsatolhatnam es akkor ismet csak en lennek.
Ooooooooohhhhh, bar csak igy lenne. De nem igy lesz. Bevallom oszinten, hogy en mashova is hiztam, csak nem annyira feltuno, mintha ketszer ennyit hiztam volna. Labra is kicsit, fejre is kicsit, viszont derekra a legtobbet, es nem csak elore. Olyan kis markolni valo, kemeny, husos (de megis zsiros) uszogumicskam lett hatul.
En nem tudom felprobalni, hogy jo-e ram a regi szuk farmerem. Ugyanis valahol melyen feszit egy zsakban a szaz kozul. De nem is banom, nem mernem felprobalni, ha csak felcombig jonne fel, akkor ketsegbe esnek.
Szoval biztos, ami biztos en inkabb terhesgatyot viszek be szules utanra, mert csak ici-pici nacijaim vannak szules elottrol. Azokba tuti nem fogok beleferni egybol ugy, hogy meg be is tudjam gombolni es ne is buggyanjon ki a maradt bor elol, a felszedett haj hatul. :roll: :roll:
De igy van ez jol!

Eszter: tudom, hogy mit erzel es ez nem csak szoveg. Nalunk ugyanez volt! Feri bo ket hetig velunk volt otthon Kristof megszuletese utan. Ejszaka ugyanugy ebredt, segitett pelusozni, jart-kelt korulottunk, mivel nekem nem volt tejem, csak szoptattam sokaig, o meg csinalta a potlast, hogy egyen is valamit a gyerek. Reggel ugyanugy kezdte a reggelt, amikor mi, osszepakolta a lakast, friss pekarut hozott, behozta a reggelimet, elment vasarolni az ebedhez, megfozott, kimosott, kozben meg a mondatai 90%-a arrol szolt, hogy engem magasztal, mert mennyire buszke ram, hogy gyonyoru gyermeket szultem neki es ilyen jol ellatom, meg eros vagyok es hogy milyen osztoneim vannak, stb.
Jo erzes volt, de epp az ellenkezojet gondoltam: mitol lettem volna olyan uber fasza csaj, OK, megszultem a gyereket, de mas valasztasom nem is volt, beindult a folyamat, en meg csak hagytam magam. Es miert mondja, hogy jol ellatom, amikor meg tejem sincs, pedig az lenne az alap??? Es milyen osztonokrol beszel, amikor neha meg abban is elbizonytalanodtam, hogy az en gyerekem van-e a kisagyban, hiszen olyan kis ismeretlen az arca???
Es nekem meg a pocakom is hianyzott. Hirtelen olyan uresnek ereztem magam, olyan semmire kellonek.
Nah, ez volt a baby blues, tartott kb ket hetig. Azutan elmult ugy, ahogy jott. Elvileg a szules utani terhes-hormon kiurules okozza, plusz elso babasoknal a bizonytalansag es a sok uj elmeny. Ez meg nem depi, csak egy hullamvolgy. Utolag ismertem fel en is es nagyon szegyeltem magam, hiszen nem volt eleg, hogy Feri egesz nap korulottunk ugralt, de csereben meg a nyivakolasomat es a sirasomat is hallgathatta, meg bamulhatta a fancsali kepemet.
Lehet, hogy hihetetlen, de nagyon hamar tul leszel ezen, szoritok, hogy minel hamarabb es nem is fogod erteni, hogy miert ereztel ugy.
Jo anya leszel, hidd el! Mar most is az vagy! Miert lennel rossz??? Azert mert nem nyugszik meg egybol a fiad, ahogy megerzi az illatod? Ugyanmar! Ez szerintem a vilag osszes babajara elmondhato! Odebb van meg az!
Egy biztos: barmit gondolsz, erzel, annak a gyereknek te vagy most a legfontosabb! Neked meg o, epp ezert erzed ezeket, mert a legjobbat akarod Neki!
A ferjednek pedig ti, de benne nem valtoznak a hormonok, igy ki is tudja fejezni, amit erez, ezert tesz meg ertetek minden tole telhetot. Ne legyen lelkiismeret-furdalasod, csak elvezd, hogy szeret benneteket es engedd, hogy ki is fejezze tettekkel!
Vendég

Bea!
Ezt tök jól megfogalmaztad! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:26-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Évi, nekem sem első baba és úgy 3000. :lol:

Edit, Isten hozta Csanádot ezen a világon! Apáért továbbra is megy a drukk!

Kattkat, okosat sajnos(?) nem tudok írni, közhelyeket meg inkább nem puffogtatnék. Az az egy biztos hogy szarabb helyzetben vagytok... :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

HALLÓ, HALLÓ FIGYELEM!
HÍREKET MONDUNK!

Nóri most hívott, beszélt Edittel. (Ő épp rohangál a városban, nem tud írni.) Remélem, mindent megjegyeztem, amit mondott, és helyesen adom tovább a dolgokat.
Szóval:

Szülés:
12 órán át tartott, fájdalomcsillapítás nélkül, oxytocinnal. Azt mondta Edit, k..vára fájt, 37-es feje van Csanádnak, de alapvetően minden OK, mindketten jól vannak.

Apa:
felébresztették, teljesen tudatánál volt, képben van, hogy mi történt, közölte, hogy haza akar menni. Tudta mozgatni a végtagjait, úgy néz ki, maradandó károsodás nincs. Ami miatt vissza kellett altatni, hogy összeszedett vmi fertőzést, nehezen kapott levegőt, illetve annyira felszökött a vérnyomása, amiért nem mehet haza, hogy inkább visszaaltatták. Szóval úgy tűnik, a panda-családban minden rendben lesz hamarosan!
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hála Istennek!!!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:27-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Szuper hírek! :D
zuzmooo

Hála Istennek! Csak nem volt hiába a sok fohászkodás, és a fiatal szervezet is megtette a magáét! Hajrá Ézsóék!

boruska

Lányok!

Volt valakinél olyan, hogy látszólag minden ok nélkül el kezd zsibbadni valamelyik karja/keze? Eddig nekem csak alvás közben volt (ha valamelyik oldalamon feküdtem, akkor az alul lévő kezem egy idő után zsibbadt), de ma már nappal is, csak úgy. Meg krumplipucolás közben. Pedig nem erőltettem... Kicsit aggaszt...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:29-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:30-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Edit-Kakti-Nóri! Jaj, milyen jó hírek, hála istennek!!!

Nóri, testen kívüli élmény :D Dehogy tudom begombolni a nadrágot, hogy gondolod? Azért kell az őv, hogy az fogja össze a nacit, extrém esetben befőttesgumi :D :D Te mivel fogod össze a nadrágot a bandázs alatt?
Bea, az én hasam is már már lóg...de nevezhetjük csepp alaknak is, az lehet szebben hangzik, de a lényegen nem változtat, lefelé áll..
lara

Sziasztoook!

De jó érzés ilyen csodás hírekre jönni!!! :)

Edit!!! Gratulálok a kisfiadhoz, jó egészséget, sok boldogságot, vidámságot, apának mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!!!

Kép
erusverus

Sziasztok!

Szuper hírek :D Úgy örülök :D Hajrá Edit, csak így tovább!!!

Na megyek vissza a pakolászásomhoz, lassan, de biztosan alakulnak a dolgok nálunk is, talán jövő szombaton meg lesz a bútor a gyerekszobába :)

Mindenkinek további kellemes hétvégét!

Kattkatt, kézzsibbadás nálam is megvan, akartam már írni, csak mindig elfelejtettem ;)

Kép

Ági
agic83

Edit! Szívből gratulálok Csanád születéséhez! Nagyon ügyesek voltatok! És a Jóisten meghallgatott bennünket, de persze továbbra is sokat gondolunk rátok!

Nálam nem kézzsibbadás van, hanem bokadagadás és hátfájás. Ma voltunk Piri néninél látogatóban, nem hitte el, mekkora lett a pocak, rendesen elcsodálkozott! És ezek után nem lepődött meg, hogy alig bírok mozdulni. Holnap csinálunk fotót, majd meglátjátok!

Emő sem mozog minden nap intenzíven, de már nem idegesítem magam rajta. Eleinte nagyon beparáztam egy-egy csendesebb napon. Mozgásokat konkrétan nem számolom. Van valaki, aki előírásszerűen figyeli és jegyzeteli? Bevallom, egy örökmozgó 5 éves mellett időnként még arról is elfeledkezem, hogy pocakos vagyok...

Lányok! Csinálgatok kicsi meglepiket, ha elkülditek nekem priviben vagy gmailra a lakcímeteket, szívesen elküldeném! Babásodás sorrendjében fog érkezni. :lol:
ktc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?