Új privát üzeneted érkezett!

Katica: 17.15-re megyek a dokihoz hétfőn.

Kép
zsizell

Lara,

Jázmint a férjem elvitte anyuékhoz múlt szombaton...

Kép
Kép
szana80

Eszter,

Ne aggódj, fogjátok még használni a kiságyat. Anno Jázminnál mi is úgy indultunk, hogy egyszerűen utálta a kiságyat, s sokáig – szerintem, amíg elfért benne – a mózesben aludt. Magunk mellé nem mertem tenni, mert egyrészt féltem, hogy ráfekszünk, másrészt a légzésfigyelőt mindenképp használni akartam. Arra nem emlékszem, hogy nehéz lett volna a kiságyba szoktatni…Mondjuk mi napközben a kiságyba tettük, ott bámészkodott, azon rövid idő alatt, amíg nem szopizott. Mert amúgy tulajdonképp egész nap szopizott… :shock:

Ananácska,
Tiszta déja vu :lol: Jázmin is kikent egyszer a sudocreammel, mondjuk nem volt ennyire súlyos a helyzet, inkább csak a parkettát fényesítette…
:lol: :lol:

Kép
Kép
szana80

Sziasztok!!!

Gratulálok a 2.kiscsajhoz is!!! Nagyon szép és tényleg nem néz ki 3kg alatti babának! :lol:
Tegnap este megnéztük az Avatart.. hát az első fél órában rosszúl voltam a szemüvegtől, ugyhogy nem is volt rajtam/király!/ de aztán a maradék 2órában meg már nem zavart. jó film és látványos nagyon, tényleg!
velünk semmi extra nincs, Blanka mozgolódik, én meg 1hete nem szedem a magnéziumot.. szokott keményedni a pocim, de fájni nem...még korai is lenne.. :lol:
Nóri! nekem is csak kézi van...

Kép
Kép
ronci

Csipi írt!

Ha minden jól megy, holnap otthon lesznek Vivivel!!!!! :D
Banyanet elvonási tünetei vannak! :lol:
Vendég

Hali!
A reggeli vizsgálatnak köszönhetően beindult a "barnás cucc".Fel is hívtam az apját, hogy mik nem történnek, erre megkérdezte, hogy akkor mikorra írja ki a szabiját.
Hát mit tudom én?
Szerintetek az hülyeség, hogy akkor inkább akkorra vegye ki, amikor már jövünk haza, ne akkor, amikor a kórházban vagyok, mert akkor egy csomó időt elvesztegetünk...
Mert akkor ha szülök, akkor szól, hogy a következő hetet kiveszi...

mellszívó,lara:akkor szerinted mi kísérletet se tegyünk saját mellszívó bevitelére?mert én gondoltam beviszem, aztán ha nem kell hazahozzuk.....

zsó
Kép
pcd1985

Sziasztok!

Először szeretnék gratulálni a kismamiknak az újabb babákhoz.
Nagyon szépek a picurkák.
Kép

Kicsit irigykedve olvaslak titeket, hogy nektek már itt a finis.
De képzeljétek, reggel sikerült kétcsíkosat tesztelnem, bár még halvány, de ott van.
Kép
Szóval nekem most kezdődik elölről, de remélem ezúttal nem lesz semmi baj.

Már nincs sok hátra nektek, bár, ha így haladtok, nem sokan maradtok februárra. :lol: :lol: :lol: :lol:
További szép babavárást kívánok.
A kismamiknak sok-sok tejcsit, és kitartást az éjszakákhoz. :wink: :wink: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Nekem Zarja+Zsolti szösszenetei annyira megnyugtatóak és kézzelfoghatóak, hogy szinte magolom, amiket írnak.
A hónapokon át oltárként tisztelt kiságyban 20 percet töltött eddíg a gyermek... :) ebből látszik a legjobban, mennyire nem úgy mennek a dolgok, ahogy elterveztük.
köszi Zarja, hogy előbb szültél mint én, és hogy nem felejtesz el nekünk irogatni.!!:)

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi!

Mi is úgy tervezzük, hogy Apa akkor veszi ki az apanapokat, amikor hazajövünk, hogy velünk is lehessen. Mert miután a munkabeosztása olyan, hacsak nem éjszakás lesz az adott héten, vagy délelőtt, vagy délután, de be tud majd jönni a kórházba látogatóba! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsófi!

Szerintemis jobb ha akkor van veletek apa, mikor otthon vagytok. Nekem anno nagy segitség volt. Főleg h első pár napban össze kellett szoknunk, meg nagyon fáradt is voltam. Állandóan pihiznem kellett.

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:34-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Na csajkák!

Lefényképeltem a szobát bár még nncs teljesen készen.
Az első két képen inkább a falon lévő pillangok látszanak:
Kép

Kép
(ezen a másodikon a háttérben ott a fittball-om, meg halványan talán még a hordozóra rápakolt mózes is látszik. Ha hétvégén megérkezik a fotelágy, akkor a komód átkerül az ablak alá, és az ő helyére kerül majd a fotelágy. (Ha meg végül kapunk pelenkázókomódot, akkor az a komód kerül belülre, ez meg majd kap vmi új helyet a lakásban. :)

És itt jobban látszik a szoba is:
Kép

Amúgy nem olyan kicsi a szoba, mint aminek látszik! :)
2,5 méter széles és 11 nm. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki is írt! Barbus sem valami aktív szopizás terén, de majd itthon! (Akkor gondolom ár együtt lehetnek és nincs a PIC-en) :D

ÁEK-es csajoknak üzeni, csak popsitörlő és pelus kell a babának a kórházba!
Vendég

Nmarya! Gratu a két csíkhoz. Remélem, ez a lélek erősen fog ragaszkodni a te testedhez!

Születéstörténet a gmailen, ha valakit érdekel, eléggé részletes és szubjektív.

Norcimorci: sokat gondolkodtam a szülésen és a férjed szavain is. Igaza van a férjednek, valszeg a dokker szerint én csak egy hülye hisztis picsa voltam, aki azt hitte hogy a spanyolviaszt ő találta fel, és hogy többet tudok nála, az akármilyen doktorátussal rendelkező x éves tapasztalatos szülésznél. És igaza van a férjednek és a dokinak is.

Ennek ellenére felmentem magam, mert egyáltalán nem vágytam kórházba, nem hiszem, hogy a szülés egy eleve hibásra tervezett folyamat lenne az ember életében, hogy ne lehessen kórházon kívül megoldani, de sajnos itt Mo-n nincs alternatíva. Sokáig kacérkodtam az otthonszülés gondolatával, csak azért az egyért nem vágtam bele, mert a kaposvári kórház még elmaradottabb, mint a pécsi, és valszeg - amennyiben mégis baj lenne - még jobban megaláztak volna a fenti orvosi gondolatmenettel. Így nem mertem bevállalni, de ma már úgy gondolom, ha addig nem változik a helyzet a következőt otthon fogom szülni. Most már tudom, hogy mi vár a kórházban ha baj lenne. És sejtem, hogy mi vár, ha doki nem lép közbe és megy a természetes úton.

Ha lenne választási lehetőség, és a kórházak mellett működnének szülésházak, ahol bába vezeti a szülést, nem dokker, akkor biztos, hogy oda mennék. Ha nem lesz, akkor a kórházi rendszer kényszerít a teljes szembeállásra.

Nagyon bántott a férjed szavai, mégis igaza van, ez a mai korcs társadalmunk hozzáállása a szüléshez, egyáltalán a női szerepekhez. Én nem így gondolom, ezért meg is kapom a pofonokat. Dönthetek: vagy továbbra is szembe megyek a szokással, mert másképp érzem helyesnek és vállalom az esetleges negatív következményeket vagy beállok a sorba.
Sajnos sose hatottak rám a társadalom elvárásai, mindig is a saját fejem után mentem (hol betörtem, hol nem, de így maradtam én)

zarja

Kakti: tök jók a pillangók! A kis Lili biztos imádni fogja! Kaposváron láttam olyan pillangókat, amiket a függönyre lehet csippenteni, és rezegteti a szárnyait, ha a szél fújja a függönyt. Nem akartok olyat?

Én bele voltam gajdulva, aztán rájöttem, hogy fiúnak mégse kéne :?

zarja

Eszter!

Neked teljesen igazad van! Nem bántani akartalak, csak elmondtam, hogy lásd, valószínű ezért volt paraszt Veled a doki. Mondjuk fingom nincs, mit csinálna Laci, ha velem lenne így. Minden bizonnyal jól fejbeb@szná...
Sztem ez a viselkedés erőfitogtatás volt a részéről. Vagy behódolsz, vagy beledöglesz. És Te voltál szarabb helyzetben. Minden bizonnyal ha mondjuk az 1000. szülésed lett volna, mint adott esetben egy orvosnak, vagy szülésznőnek, magasról kakkantasz a fejére a köcsögnek. De Neked ez volt az első és eddig egyetlen. Sztem nem volt joga tönkretenni. Ez az én véleményem!!!!
Vendég

Kattkat, Zarja!

Nagyon szépen köszönöm. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bulcsi nagyon jóképű kiskrapek.:wink: :wink: :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!
En is vegre itt. Bocsi a hosszas csendert, de a gepre eddig sose maradt idom, es Joco is hetfo ota dogrovason van.
Szulestortenet eleg rovid, vasarnap vendegei voltak, de azert en szepen az agybol beszelgette veluk, egyszer csak ereztem egy pukkanast, kislattyogta a budira, majd vissza, es szoltam a jelenlevoknek, hogy vege a beszelgetesnek, mert elment a magzatviz- ez este 5-kor. En azonnal mentem korhazba, es 5.40-re, mire beertunk, mar voltak fajasai is, de ne rendszeresek, inkabb ugy egyfolytaban. Doki megvizsgal, 5 cm-re ki vagyok tagulva, azonnal fel szuloszobaba. Kb egy fel ora mulva jott a sajat doki, mar teljesen ki volta tagulva tolofajasokkal, baba feje beilleszkedve, ugyhogy csaszar elmarad, remenykedunk, hogy megis kifer a baba... Bekotottek az oxitocint, hogy rendszeres fajasai legyenek, es 7.20- kor megszuletett Abel- 2800 g, 49 cm.
Egeszen 8-ig matyohimzest csinaltak rajtam, 8-kor mar beszelgettem Jocoval a pihegoben.
Szopas-az en babam probalkozott mar a korhazban, es sehogy sem ertettem, miert nem megy neki- persze a noverek csak veszekedtek velem, hogy lathatoan van tejem, es mesem etetem a babam- ugyhogy az elso 2 napot szinte vegigsirtam, aztan rajottem, hogy a mellbimbom benyomodik, mikor a baba probalkozik, ugyhogy szerdan, amikor hazajotuunk, vette bimbovedot, ezt mar be tudja kapni, es azota kemenyen probalkozik az aprobbik. Csak mire minderre rajotte, bedurrantak a melleim, ugyhogy azota inden szopas utan meg fejtem is, es mara tobbe kevesbe elmultak a kemenyedesek es csomok, baba meg ertekeli a pluszt, sot mostmar koveteli, szopizik o, de utana felsir, hogy a szorgalmaert neki meg jar valami.
Maskulonben Abel baba eddig eszik- alszik baba, barhol elalszik es barmit megeszik, csak a kajaert sir, azt viszont 3 orankent, amibol 1.5 a szopas es aztan a fejes, es marad nemegeszen 1.5 oram evesre, alvasra, vagy barmi masra.
Ma kiszedtek a varratokat, ugyhogy vegre 6 hetig nem latok orvost!
Visszaolvasni meg ne tudtam, de nagy Gratula a kiscsajos mamiknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fenykepek majd kesobb, mert meg elo kell hivni oket.
geri79

Zsófi, vidd be és ha nem lehet használni, akkor a tasiban marad. Én azt hallottam, hogy ilyen tárgyakat (cumi, cumisüveg, mellszívó, bimbóvédő) nem lehet használni, a gyerekorvos árgus szemekkel figyel...és rajtaütés szerűen lecsap minden próbálkozóra .. :wink:
Szerintem is onnantól vegyen ki szabit a párod, amikor jöttök haza. Amíg benn vagy a kórházban, ő csak otthon figyelne.

Annamari, milyen jó hír, hogy 2 csíkod van, nagyon gratulálok, ügyesek vagytok!!

Kakti, nagyon hangulatos a szoba, milyen jó lesz itt Lilinek!

Geri, ez irigylésre méltó szüléssztori! Egy ilyennel ki lennék békülve! Milyen jó nektek, hogy Ábel eszik-alszik baba!

Ma voltam CTG-n, és a CTG 20 perce alatt nem volt jóslófájás, de előtte meg utána volt egy csomó...nem tudom azok hány %-ra mentek volna fel, vagy az esti 5 percesek...Ilyenkor meg semmi...hát szép :?
lara

Nmarya:)
Gratulálok, remélem minden rendben megy:)

Kakti
Nagyon szép a babakuckó:)

Geri
Üdv újra:)
Én is ilyen szülést és ilyen bébit szeretnék:)
mondjuk abszolút megérdemled az előzmények után :!: :!: :!: azt hiszem Te kínlódtál itt a legtöbbet közülünk..De megérte ugye? Várjuk a fotókat:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:36-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:36-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Köszi a dicséreteket! :)
A rózsaszínt mint színt nagyon szeretem, de nem bírnám elképzelni, hogy a gyerekem egy olyan színű szobában éljen hosszútávon. :)

És mielőtt bárki téves következtetést vonna le: az a rózsaszín, mintás párna csak díszként van most a szobában, mert Lili kapta karácsonyra. :) De nem lesz a kiságyban, amikor a csajka alszik! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hahó!

Ismét jelentkezem egy egész délelőttnyi "lótás-futás" és egy 3 órányi délutáni alvás után. :) (Annyira fáradt vagyok, hogy csak átfutottam az írottakat, így reagálni nem sok mindenre tudok, mert totál szivacs az agyam...)

Szóval voltam ma vérvételen (remélem, az utolsón!) illetve bejutottam az aneszteziológiára is. A vérvétel eredményéért nem kell külön bemennem vagy érdeklődnöm, azt majd a szülésnél veszik figyelembe.
Az altatós megnézte a régi gerinces leleteimet a sérvkezdemények miatt, és annyit mondott, hogy kanült ő nem nagyon merne felhelyezni, mert bár pont nem ott szúrnának, ahol gond van, de a régi MRI vizsgálat után, már ki tudja most ránézésre megmondani, hogy mi a helyzet a többi csigolyánál. Egy szúrás engedélyezett EDA-val (valami ilyet mondott, de úgy lefáradtam a várakozásban, mire jöttek az altatósok, hogy nem vagyok 100%-ig biztos benne), ill. ha császárra kerülne sor, akkor mehet a spinális érzéstelenítés. No, most ezt mind rávéste egy lapra is, de az számomra kiolvashatatlan, így remélem, jól írtam le nektek.

Ami engem is érint, és ti is említettétek:
Magnézium (ill. nálam seduxen is): csökkentett adagban febr. 8-ig szabad szednem. Utána már semmit.
Terhességi kor: pont a héten én is rákérdeztem a dokimnál, hogy akkor most nálunk mi a helyzet, mert a CTG-s nő kevesebbet írt a papírra, a dokim meg a méretek alapján (gondolom) többet. Azt mondta ne foglalkozzak vele. Napra pontosan úgyse lehet belőni. Egyébként nekem az a tárcsás számoló nem is febr. 23-at, hanem 20-at mutat. Tudom, hogy 3 nap ide vagy oda nem számít, de a védőnő a 23-at írta a kiskönyvembe, asszem a kartonon meg kijavította. Szerintetek szóljak neki, hogy írja át a kiskönyvben is?

Zarja, szuper a kép a kis Bulcsival és apával! :) Annyira hasonlít rád a kisfiad! Szerintem.
Ja, és nagyon jó, hogy tudsz írogatni nekünk.

Kakti, szerintem is nagyon aranyos a babaszoba. Szépek a pillangók!

Viki: Barbus nagyon édes kislány, és egyáltalán nem is pici!

Halljátok, azért ez a benyúlós vizsgálat elég rémisztően hangzott ám! Írtátok, hogy utána többen véreztetek/barnáztatok; ezekkel a tünetekkel nem kell még kórházba menni?

Nem emlékszem, hogy írtatok volna valamit a hőemelkedéses kérdésemre. (Ha igen, akkor bocsi, nem vettem észre!) Szóval nekem tegnap 37,2 volt, meg most is elég melegnek érzem a fejemet... Valaki másnál hasonló tapasztalat?

Megyek, magamhoz veszek valami táplálékot, mert rendes ebédem sem volt ma...

Kép
erusverus

Annamari! Gratula! Nagyon remélem hogy most minden rendben lesz! Ugye figyelnek majd Rátok rendesen az orvosok? A múltkori beírásod után akartam kérdezni hogy hogyan álltok, de mivel novemberi projektindításról tudtam, nem mertem. :oops:

Kattkat, ha jól értettem, Vikinek indították oxyval. 10 cm? Aaaz igen. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Erus!

Nem tudok hozzászólni a hőemelkedéses dologhoz. Csak annyit, hogy kérdezd meg az orvost!

Csajok, én egész nap Editre gondolok! Nem hiszem, hogy megszült, mert ma 14:16-kor fent volt iwiw-en. De azért mocskosul igazságtalan az élet. Ahelyett, hogy a legboldogabb pillanatokat élné át, olyan próbát kap az élettől, amit az ellenségemnek sem kívánnék...
:cry:
Vendég

Sziasztok

Most jutott eszembe h vmelyik nap vki kérdezte mibe érdemesebb fejni.

Nekem a zacskó vált be. Könnyebb volt fagyasztani, felhasználni stb.

K

bchris

Szülés: hát eddig sem voltam túl népszerű, de sejtem ezzel kiverem a biztosítékot. Én egyáltalán nem vágyom a szülés élményére. Én nem érzem azt, hogy az valami csoda lenne. A születés az más. Az valóban csoda és az első perctől imádom a lányomat.
DE! Biztos baromi szegényes lelkivilágom van, de az én elvárásom a szüléssel kapcsolatban, hogy a lehető legkevésbé fájjon, egészséges gyerekem legyen és minél kevésbé viseljen meg minket testileg. Én nem akarok spirituális izét érezni, meg semmit. Ha tudnám, hogy nem rosszabb utána, simán jobban örülnék egy csaszinak. És nem érzem azt, hogy valami gondom lenne lelkileg, azért nem akarja a testem...stb. Egyszerűen nem értem, miért foglalkoztat mást ennyit ez a téma. Én csak valami szükséges rosszként élem meg, ahhoz, hogy utána a kezembe adják a világ csodáját.
Kicsit undi és még fáj is. Ha ki lehetne hagyni... :oops:
Ettől függetlenül nincs nekem bajom azzal, aki más élményt vár tőle. De nekem aztán rohadtul mindegy, mit kötnek be, mit szúrnak belém. Ne ártsanak vele a babámnak és nekem legyen jobb tőle. Ennyi.
Ha a dokim azt mondaná, hogy szárított lószart rágjak vajúdás közben és akkor jobb, hát gondolkodás nélkül megtenném.
Azért "fizetem" a dokit, hogy végezze a dolgát és topon legyen szakmailag. És ebben bizonyos keretek között szabad kezet kap tőlem. Ha felvág, hát felvág. Majd begyógyul.
Bocs, hogy ezt elmondtam, és lehet, hogy mindenki hülyének néz, de egyszerűen ezt érzem és kész!
Vendég

Geri!!! :) Örülök, hogy jelentkeztél! Jó egészséget és sok boldogságot a kis Ábellel! Ügyesek voltatok Ti is! ;)

Nmarya: gratula a két csíkhoz, szorítok, hogy minden rendben menjen tovább!

Kép
erusverus

Kakti!
Nagyon kis hangulatos lett a babaszoba
Miből vannak azok a pillangók? hol lehet ilyet venni?

Geri!
Örülök h minden okés, és h a tejcsi is lassan beáll.

K

bchris

Azokat a pillangókat a kicsi kacsómmal festettem fel a falra. :oops:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

akkor azt hiszem nekünk nem lesznek ilyen szép pillangóink.
Ugyanis nekem nincs ilyen kézügyességem.

k

bchris

Na, azért nekem sem ment olyan egyszerűen! :)
Kinyomtattunk különböző pillangókat mindenféle méretben. Aztán grafitcerkával besatíroztam a lapok hátulját, és a falra téve átrajzoltam őket (indigó-technika). Ezután már csak festeni kellett, amihez max. türelem kell. :) Meg persze a felfelétartástól párszor elzsibbadt a karom is, de túléltem. :) Ja! És fontos megemlíteni (a lelkiismeretem nem hagyná, hogy elhallgassam): a tesókám is segített! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nmarya. Gratula a két csíkhoz. Várjuk a fejleményeket. :wink:

Kakti. Nagyon ügyi vagy, szépek a pillangók :lol:

Geri! De jó, hogy jöttél. Várjuk a képeket és sok sok tejcsit kívánok.

Zarja! Az tuti, hogy az orvos egy jó nagy paraszt volt, de (remélem nem haragszol meg) én is Nórival értek egyet. Én is szívesen kihagynám a fájdalmat :roll: Remélem, az én dokim nem lesz ennyire paraszt, mert biztos sírva fakadok, ha velem így bánik. Nagyon kis érzékeny tudok lenni... :cry:

Pammut várunk vissza szeretettel :lol:

De jóóóóó, lassan mindenki hazakerül a kórházból, aki bent volt. Mindenkitől várjuk a beszámolót.

Na megyek elolvasom Eszter szüléstörténetét.

Edit! Jelentkezz, hogy hogy vagytok. Nem lenne jobb egy kicsit, ha kibeszélnéd magadból a dolgokat? Várunk vissza. Sokat gondolunk ám rád.

Na megyek.

bellerreni
Eger

Ronci: jó hallani felőletek is! Én már tuti nem bírnék végigülni egy 2,5 órás filmet :shock:

Kakti: nagyon csini lett a szoba, különösen hogy magad festetted! :)

Geri: Szuper hogy már otthon vagytok és Ábel ilyen ügyesen szopizik!

Újabb példa, hogy milyen "hasznos" dolgokat lehet találni a neten:
BÜFI-PAD!!! Aki még nem vett ilyet, ki ne hagyja!!! :lol: :lol: :lol:
Kép
zuzmooo

Halihó!

Nem voltam egész nap, mert beszippantott a Sims3 :oops:
Délután 4-kor jutott eszembe ebédelni :)

A szüleim átjöttek egy kicsit segíteni átültetni néhány növényemet (mindet meggyilkoltam volna, szegényeket, ha szabad kezet kapok :))

Annamari, örülök a két csíkodnak!

Kakti, gyönyörű a fal meg a szoba - én emiatt egy kicsit sajnálom, hogy nem kislány a Berci :)

Nóri - én is inkább a gyors és fájdalommentes 'essünk túl rajta' típusú szülésre szavazok, nem vagy UFO :)

Most meg nekiállok túrótortát sütni, a sógornömnek holnap szülinap, anyukámnak meg vasárnap a 60. szülinap (arra nem én sütök, rendelek vmi szebbet :)). Szegény anyukám teljesen kétségbe van esve, hogy ő már milyen öreg, és nemsokára feldobja a pacskert... Ilyenkor olyan mérges leszek rá, hogy nem mondjon ilyeneket, örüljön, hogy luk van a fenekén, és ez egy teljesen tökéletes kor ahhoz, hogy nagymama legyen :)

boruska

zuzmoo, ez a büfipad... :D

boruska

Büfipad???? Beszarok!

Bori: 65éves nyugdíjkorhatár mellett mi már a koporsóba mászun majd be, nem unokázni fogunk... :cry:

Nem cserélik a mellszívómat és még a pofámba is vágták, hogy csak 1év garancia van rá. Még jó, hogy a papíron ott virít a 3év. Bosszant, mert nincs jogom óbégatni, elvégre egy hónapja lejárt. Csak akkor is 30eFt volt és megkaptam apától, mert a legjobbat akarta nekünk. Ha vesz egy olcsóbb, szar márkájú kézit, azt legalább tudnám használni. Így viszont nem lesz fejőgépem! Itt bőgök, mert szívem szerint megint megvenném, de megint egy fos lenne csak. Viszont minden cuccunk Avent. Most még alkatrészt is vettem hozzá. Meg egy rakás új Via poharat a múlt héten! Sőt, abból direkt a szopis verziót... Ez az én formám!
Vendég

Nóri, nem nézted a neten h nem lehet vhol csak motort venni?

Esetleg nincs a környéken ezer mester bácsika aki meg tudná csinálni a motorját?

K

bchris

Kriszti!

Hát nem tudom, lehet azt kéne. De most rájöttem, hogy idióta vagyok, mert mégis jó lesz! A Viki által javasolt alkatrészekkel simán kézit csináltam belőle. Az általam nem is ismert alkatrészeket felfedeztem a kézi masina képén. Utána összeraktam és szuper. Ki is próbáltam a cicimen és hát úgy fájt, mint az állat. Gondolom akkor jó lesz!!!! :lol: :lol: :lol:
Ennek örömére kiveszem az ikeás mandulatortát a hűtőből és megeszem! :lol:
Vendég

bchris

Csajok!Van még olyan, akinek általában keveset mozog a baba? Nem csak időnként, hanem gyakorlatilag ez állandó. :( Már teljesen beforgattam magam, itt bömbiztem Apának egy órát délután, hogy biztos nem egészséges a babánk... :cry: :cry: :cry:
Próbálok arra koncentrálni, hogy biztos nincs semmi baja, meg hogy sosem volt nagy mocorgó, de azért idegesít...
Itt mindig olyanokat szoktatok írni, hogy a gyerek majd kirúgja az oldalatokat és aludni sem hagy éjszaka... az enyém meg olyan kis "lusta" :cry:
zuzmooo

Nóri!
Azt hittem, csak én vagyok ilyen hülye... :? :oops:
Nézegettem, forgatgattam ma a mellszívót, de mondom: ennek semmi ereje. Na, próbáljuk ki... Hát azt hittem, odapisilek! :oops: :lol: :lol: :lol: Egy biztos: működik... :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsuzsa!

Néha még én is beparázom a többiek írása miatt!!!! Nekem simán van, hogy délután 4-kor kezdek agyalni, hogy nem is mozgott ma még a gyerek. Akkor kicsit meglöködöm és beindul. Noncsi fura, mert frontokra érzékeny. Bizonyos napokon egész nap bulizik. Van amikor délelőtt meg sem moccan, max csuklik kicsit. Ne aggódj miatta. Nekem eszemben sincs számolni a mozgást. Ha nagyon nagy baj van, már úgyis késő, mire kórházba ér az ember!

Fogsz Te még sírni azért is, hogy bárcsak kevesebbet mozogna! :lol:

OK?
Vendég

Konkrétan beajánlanám szad-mazo kelléknek annyira fáj!!!! Remélem megedződöm szülésig... Jáj bimbikémnek!

(paraszt módon meg sem dicsértem Lili-lakot. Már megint elmerültem a buborékos játékban... :oops: )
Szóval nagyon helyes. Nekünk is van ilyen Brendonos zsebes basz!

EDITÜNK HOL LEHET!!!???
Vendég

Ezt a "zsebes-baszt" is örököltük. És ha a pelenkázó komód nem érkezik meg, kifejezetten praktikus lesz, mert pelenkázni a kiságy tetején fogunk.

De az a hülye mellszívó tényleg kínzóeszköz! Apának még nem is mondtam... Majd ha idejön, elolvassa... :)

EDIT!
MERRE VAGY??? MI A HELYZET??? AGGÓDUNK ÉRTED!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ja, apa csavargassa otthon kicsit, hogy edződjön! :lol: Vagy próbálja ki magán! :lol: :lol:

Ma közöltem apával, ha enni akar, menjen vadászni, mert nem vásároltam és nem is főztem. Rendes kis asszonyka vagyok én... :lol: Szóval Te nálam sokkal jobb vagy! (bár végül mégis csak főztem.)
Vendég

Zuzmoo, nekem is lusta baba lakik a pocakban és néha rám is rámjön hogy biztosan valami baja van. De asszem az lehet a gond, hogy befelé néz és ezért nem érzek olyan intenzív mozgást. Inkább feszítgeti valamijét. Hol ide, hol oda. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:37-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Na feltettem egy pocakfotót. Bazira lent van és rengeteget nőtt!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?