Hahó!
Ismét jelentkezem egy egész délelőttnyi "lótás-futás" és egy 3 órányi délutáni alvás után.
(Annyira fáradt vagyok, hogy csak átfutottam az írottakat, így reagálni nem sok mindenre tudok, mert totál szivacs az agyam...)
Szóval voltam ma vérvételen (remélem, az utolsón!) illetve bejutottam az aneszteziológiára is. A vérvétel eredményéért nem kell külön bemennem vagy érdeklődnöm, azt majd a szülésnél veszik figyelembe.
Az altatós megnézte a régi gerinces leleteimet a sérvkezdemények miatt, és annyit mondott, hogy kanült ő nem nagyon merne felhelyezni, mert bár pont nem ott szúrnának, ahol gond van, de a régi MRI vizsgálat után, már ki tudja most ránézésre megmondani, hogy mi a helyzet a többi csigolyánál. Egy szúrás engedélyezett EDA-val (valami ilyet mondott, de úgy lefáradtam a várakozásban, mire jöttek az altatósok, hogy nem vagyok 100%-ig biztos benne), ill. ha császárra kerülne sor, akkor mehet a spinális érzéstelenítés. No, most ezt mind rávéste egy lapra is, de az számomra kiolvashatatlan, így remélem, jól írtam le nektek.
Ami engem is érint, és ti is említettétek:
Magnézium (ill. nálam seduxen is): csökkentett adagban febr. 8-ig szabad szednem. Utána már semmit.
Terhességi kor: pont a héten én is rákérdeztem a dokimnál, hogy akkor most nálunk mi a helyzet, mert a CTG-s nő kevesebbet írt a papírra, a dokim meg a méretek alapján (gondolom) többet. Azt mondta ne foglalkozzak vele. Napra pontosan úgyse lehet belőni. Egyébként nekem az a tárcsás számoló nem is febr. 23-at, hanem 20-at mutat. Tudom, hogy 3 nap ide vagy oda nem számít, de a védőnő a 23-at írta a kiskönyvembe, asszem a kartonon meg kijavította. Szerintetek szóljak neki, hogy írja át a kiskönyvben is?
Zarja, szuper a kép a kis Bulcsival és apával!
Annyira hasonlít rád a kisfiad! Szerintem.
Ja, és nagyon jó, hogy tudsz írogatni nekünk.
Kakti, szerintem is nagyon aranyos a babaszoba. Szépek a pillangók!
Viki: Barbus nagyon édes kislány, és egyáltalán nem is pici!
Halljátok, azért ez a benyúlós vizsgálat elég rémisztően hangzott ám! Írtátok, hogy utána többen véreztetek/barnáztatok; ezekkel a tünetekkel nem kell még kórházba menni?
Nem emlékszem, hogy írtatok volna valamit a hőemelkedéses kérdésemre. (Ha igen, akkor bocsi, nem vettem észre!) Szóval nekem tegnap 37,2 volt, meg most is elég melegnek érzem a fejemet... Valaki másnál hasonló tapasztalat?
Megyek, magamhoz veszek valami táplálékot, mert rendes ebédem sem volt ma...