Új privát üzeneted érkezett!

Zsolti vagyok:-) Zsizzel .Eszternek is elkezdet változni illetve "torzulni" az arca a szülés előtt két nappal :-) ez olyan előjel:-)

zarja

Zsófi!

Eddig csak megnézte, hogy zárt-e odalent. Nem dugta be az ujját. Most valószínűleg bedugta. Az nagyon-nagyon fáj. És ha kicsit brutálabbul csinálja, szülés indításnak is jó.

Nekem így volt. 39. hetesen jó erős jóslókkal bementem. Akkor zárt volt minden. Cx3000. Jól megvizsgált az ügyeletes. 4nap múlva reggel már szűk egy ujjnyi voltam. (naná, ha egyszer valaki bedugta oda egy ujját, összemenni csak nem fog) A lényeg, hogy aznap este szültem is! :roll:
Vendég

Nekem hónapok óta torz az arcom... :lol: :lol:
Mondanám, hogy évek óta, de ez ilyen szempontból lényegtelen!!! :lol: :lol:
Vendég

Lara koszonom a valaszt valami ilyesmire gondoltam en is hogy kapok valamit amibe fejni lehet es azt majd odaadjak a babamnak .
Anyuek idejeben igy volt a korhazban,volt egy fejomicsoda es osszeszedtek a tejet,csak ott azok a babak kaptak meg akiket az anyukajuk nem tudott szoptatni,anyu engem nem rogton de ocsit rogton szoptatta es nem is kellet neki cumi.

jaj en utalok ctg re jarni :roll: most voltam 4.szer es most meg nem talatak Noci szivhangjat,azthittem infarktust kapok.

Kép
monyo83

Nóri, b.sszus...pont ilyenkor nincs meg a számla, így szokott ez lenni :( Nekem sajnos nincs, én nem vettem ilyet, de remélem lesz valakinek!

Zsófi, mi az, hogy visszaminősítenek? Ezt nem értem, azért mert 3000-es a cervix vagy azért mert nem mutatott kontrakciót az NST? Miért vesznek 1 héttel vissza? De lehet amúgy, hogy azért írtak "csak" 38 hetesnek, mert végülis 38 betöltött hetes vagy és majd csak 2 nap múlva leszel 39 hetes, mert a betöltött heteket szokták nézni.
lara

Jó reggelt

méhszáj: enyém 3100 kezedetektől. múlt héten is annyi volt.

magnézium: én dokim azt mondta 37. hétig szedjem. de most már belátás szerint kell szednem. szóval jobb napokon semmi, ha meg kemyényedek 1-2-3 magnerot vagy pezsgőtabli.
de nekem is rögtön görcsöl a vádlim/nyakam, stb-m, ha kimarad pár nap...

taki: enyém is kér papírtörlőt...és a másik amit nem szeretek hogy egy csomó tisztítószert használ. nem a lové miatt, hanem telemérgezi a lakást. pl. félflakon vízkőoldó....én nem is értem hogy nem félti a saját egészségét? mert egy naop kb 3 helyre megy, ergo egész nap vegyszerek...
most vettem környezetbarát szereket a dm-ben és megkértem hogy azzal.
vasalni nem szokott, de csak 4 órát van egy héten és ez 5 eFT.
amúgy rendes csaj, jól el lehet vele dumcsizni. 4 óra alatt meg nem is tud csodát tenni, pl- pókhálók, szekrény mögötti helyek...
nekem azóta van mióta keményedtem és 2 gyerkőc, munka és terhesség mellett már nem akartam még küzdeni a kétszintes házzal is. majd meglátom szülés után hogy lesz, anno nekem mindenre volt időm amikor itthon voltam a gyerekekkel. inkább akkor kezdett szaladni a háztartás amikor visszamentem dolgozni.
konyhámat pl. szépen rendberakta, már égő volt a helyzet.

Barbus:) Én Gergőmre emlékeztet az alkata, ő 2700-al született és ugyanígy nézett ki:) viszont 1-2 hónap alatt behozzák ám....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Évi, nekem is 3000-es értékem volt szilveszterkor, nem vagy egyedül.

Zsizell, nekem szerdán volt földagadva a fejem, azóta visszaalakult, de nem teljesen. Majd szülés után, gondolom.

Nálunk is odaadták a lefejt tejet a babáinknak anno. Vagy kézzel kellett, vagy géppel fejtek. Mondjuk én extrém eset voltam, már első nap ömlött a gyerek szájába a tej belőlem. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Lara!

Sztem megvan a szla, csak karácsonykor lejárt. Nehogymá egy hónapon múljon a 30akárhány ezer Ft-os szarnak a cseréje. ÁÁÁÁ
Plusz Viki ajánlott valakit (nm az ő hibája, tök rendes volt tőle) aki árult vadi új tartozékokat hozzá. Kb 2eFt-ba fájt, itthon jöttem rá, hogy a műanyag alkatrészek csak kézi szívóhoz jók. A gumik meg olyan ocsmány sárgák voltak, hogy akkor sem használnám, ha a dzsumbujban laknék... :shock:
Vendég

pcd,akkor nem en vagyok az egyetlen akinek fajt a vizsgalat(eddig itt senki nem panaszkodott)
Nekem sem fajt azelott sosem,csak most utoljara meg is ilyedtem kicsit.

nora,ne izelj mar tok bombazo vagy a kepen.:)

Kép
monyo83

Monyó, és ráadásul úgy volt, hogy azon babáknak fejt tejet, amit nem kellett pótlásnak odaadni, azokat összeöntögették és pasztőrözték és ezt adták oda azoknak a babáknak akik anyukájának nem volt még teje.
Viszont akkor mindenki a saját mellszívóját használta. Kakti meg írja, hogy az ő kórházukban ezt nem lehet, mert az ÁNTSZ nem engedélyezi, szóval lehet, hogy már ott sem lehet ezt csinálni, ahol anno én szültem. Szerintem ezt kórháza válogatja, hol mit engednek meg, hol mi a szokás...olyan is hallottam, hogy valahol kizárólag tápszerrel pótolnak.
Ahol most fogok szülni úgy hallottam, hogy nem adnak semmit a babáknak, ha nagyon nagyon kell, akkor esetleg cukros vizet, de azt is csak végszükség esetén.
Ez így már 3 variáció :D
lara

Ja és nem örökbe kellene a számla, csaj egy fél napra! Aszonták rá sem pecsételnek meg semmi. Csak elkérik, megnézik és kész. Sőt, lehet fénymásolat is elég lesz!!!!! Basztikuli mit puncsolok itten! De azért hátha!
Vendég

ittragadtam, visszaolvastam..
lara:szerintem is csak a betöltött hetet írták, ez már szerintem ilyenkor csak az én lelkiviklágomnak fontos

nóri:igen, amióta megvizsgált azóta legalább érzem hogy van méhszájam(idáíg nem értettem, mit jelent, hogy ha valaki azt mondja, hogy"nyomja a gyerek a méhszájamat")

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi, a fájdalmas vizsgálatra visszatérve, nekem is volt ilyen, már a 39.hét környékén voltam és megvizsgált a doki...azt hittem meghalok, nagyon brutális volt...hazaérve véres volt minden...és kijött a nyákdugó...nem merek belegondolni, hogy mit csinált az ujjával...szadista! :twisted: Utána napokig még barnás cucc jött...de ettől függetlenül csak 2 hét múlva indult be a szülés...
lara

nekem is torz az arcom

zsó
Kép
pcd1985

Lara anyu idejeben ugy ahogy mondod szinte folyekony aranykent tekintetek a noverek a tejre amit lefejt.Mondtak is anyunak hogy nem is tudja mit jelent az a kis tejci azoknak a babaknak akiket az anyukajuk nem tud anyatejjel etetni.Mondjuk anyu kesz tejcsarda volt.
ha nekem lessz tobb tejem es van lehetoseg szivesen odaadom mas babanak,csak eloszor az enyem lakjon jol :oops: :)

nalunk tiltjak bent a sajat mellszivot,vagy kezzel fejsz vagy ha meg megvan akkor a korhazi fejovel.

Kép
monyo83

Szerintem ilyenkor már érzékenyebb lehet a méhszáj, azért is fájhat, nem? Nekem közvetlenül szülés előtt fájt csak, de úgy, hogy a doki megkérdezte mikor akarok szülni. Mondtam hogy minél hamarabb (40+1-nél). Ezután "piszkált meg". De kérdezett és szólt előre.

Engem szerdán kijavítottak nst-n, hogy nem 35 hanem már 36 hetes vagyok. 35+0-nál. Szóval ezt is kórháza válogatja.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

még egy utolsó mondat a fájadalmas vizsgálatról, aztán tényleg lépek:
azért nem volt ez olyan brutál, csak meglepődtem, és meg is kérdeztem, h. mit csinál, és el is mondta...de a fájdalom mértéke nem volt nagy.meg mondta, hogy lehet h. vérzek majd...

zsó
Kép
pcd1985

na most jol betojtam a jovo heti vizsgalattol :roll: azt hittem hogy azert fajt akkor mert kicsit feszult voltam es mondta is a doki hogy engedjem el magam.Mar fel is keszultem hogy majd most maskent lessz de akkor ezek szerint a kovetkezo vizsgalat is fajni fog. :roll:

Kép
monyo83

Egy mondandó, egy kérdés:

nem én mondtam, hogy nálunk nem lehet ÁNTSZ miatt saját cuccot használni! Sőt! Nálunk kifejezetten fel van írva a kórházi cuccba a cumisüveg meg a mellszívó is.

A kérdés:
kidobtuk a sterilizáló leírását (Apa rendmániája). Mikrós a cucc (Reer). Az ok, hogy 2 dl víz, 5-8 perc, de hány watton???? :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Monyo, nehogy előre parázz, nem biztos, hogy az is fájdalmas lesz! Én csak 1 ilyen fájdalmasra emléxem, a többi nem volt ilyen...

Csupi, én örülnék, ha engem is "felminősítenének" ma :D Uccsó menstr. szerint amúgy is 37+1 vagyok... :roll:
lara

Ja, és egy hír Pammutról. Ma hazaengedik egy kis időre. Levi befordult és még jól érzi magát odabent. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kakti, bocs, de natessék, valahol meg kimondottan lehet saját mellszívót használni! Nálunk meg állítólag be sem lehet vinni, mert kivágnak vele... :shock:
lara

Közben felfedeztem Máriáéknál, hogy árulják, szóval választ kaptam tőlük a kérdésemre! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Megvan a számla. 2006. december. F@szkivan! ÁÁÁÁ Micsoda szerencsétlen vagyok. Írtam levelet az Aventnek, hátha üzletpolitikai döntésként mégiscsak cserélik. Nem véletlenül nem szedtem elő a terhességem első napján. Bíztam a márkanévben és a minőségben. De mecsoda hülye is vagyok én!!!!! :?
Vendég

Nóri!
Hátha sikerül! Én drukkolok!

Amúgy most, hogy széthintettem az igét (a barátnőm számát), tegnap a DM-ben láttam ilyen anionos betétet! Akit érdekel, nézzen ott is körül - bár ezzel rontom a csajszi bótját! :oops: :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, ez jó hír, mert én fel sem hívtam a posta meg miegymás miatt. Nekem ez már bonyi lenne így!!!! :oops:
Vendég

http://index.hu/kulfold/2010/01/21/hait ... csecsemot/

Nesze neked kórházi tápszerezés! :evil: :cry:
Vendég

Oh, Nóri! Ez tök megrázó és örömteli egyben... :(:)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki,
Nagy gratula Burbushoz!
Tündéri, s valóban nem tűnik picinek..

Megint annyit írtatok, hogy ezt most képtelen vagyok visszaolvasni. Hihetetlen, milyen aktív a társaság!

Én kicsit depizek, nagyon hiányzik a kiscsaj, s halálra unom magam. Újra végignéztem a Gyűrük urát - nem vagyok normális :shock: -, pláne, hogy Frodo személye halálra idegesít :lol: :lol:

Ki kéne találnom a szakdolgozatcímem v. legalább a témát, úgyhogy most ezen agyalok. Ötleteket szívesen várom (pénzügy-számvitel szak) :lol: :lol:
A hátam közepére sem kívánom az ezzel való foglalkozást.

Kép
Kép
szana80

Köszi a torzfej hozzászólásokat. Most azt akartam írni, hogy örülök, hogy másnak is torz a feje, de ez meg hogy hangzik máááár???? :lol:

Mindig meghatódok az ilyen kimentett gyerekes történeteken.

Kép
zsizell

Sziasztok.

Gratulálok a második kiscsajhoz!!

Szeretek ilyen hírekre jönni. :D

Tegnap mi is elmentünk a kiságyért, vasárnap lesz összerakva. Ha kész van a szoba majd dobok fel képeket. Vettünk még pár apróságot, ami hiányzott, de még így is mehetek egy kört. :?

Én sem szeretek terhes lenni. Remélem ezt nem nagyon érzi meg a kicsi lány odabent, mert nem vele van problémám, hanem ezzel az állapottal. :oops:

Zsolti: nagyon jó a fénykép. Remélem enyém férjem is így fogja élvezni az apaságot.

Én majd kedden megyek dokihoz, de nekem még akkor sem néz méhszájat, csak egy uh lesz, ami szerintem az utolsó és majd csak a jövő héttől lesz turkászás.

Bea: Kristóf haláli kisfiú lehet. Nagyon édesen kikente magát. :D

Most megyek és nézem tovább a teniszt, mert kedvencem játszik, aztán majd még jövök.
Vendég

Kakti: tündér a férjed! Fejezd ki neki szóban, hogy mennyire hálás vagy neki érte! A szülés után még nagyobb örömmel fog segíteni (hiába no, jó az ízlésem, nem hiába néztem ki a brancsból a te férjed, légy büszke rá!) Tuti, hogy a s*ggetek is ki fogja nyalni, minden zokszó nélkül. És még ő fog örülni , hogy hozhat akár egy pohár vizecskét az ő szerelmetes feleségének, miközben szoptat. :)

Bea: :) profi a gyermek! Én se számítok jobbra! Szerintem a magnézium nem fogja benn tartani a babát, ha ki akar jönni, szedd csak nyugodtan.

Jaj de gyönyörű Barbus. Tudok neki vidéken egy jóképű pasit! :)

Katica: sajnos pont akkor sz*rja le a társadalmunk az anyai ösztönt, amikor a legerősebb: a szülésnél. És mivel pont akkor nem jön az a megerősítés, hogy a gyermekemért MINDENRE képes vagyok, mert a dokinak vagy hálás, hogy kivette belőled a gyermeked, ezért – szerintem – a nevelésnél is inkább fogunk külső emberre támaszkodni, mint a saját – elnyomott – ösztöneinkre. Mellesleg tök jó poén, mert ugye megszülsz orvosi rásegítéssel, aztán a csecsemősök meg kirúgtak minket, mikor segítséget kértünk a szoptatáshoz – mondván az ösztön (???) meghozza. Na így rágja ki a bimbód a gyermek és így lesz tápszeres. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a szülésfelkészítőn részletesen tárgyaltuk a szoptatást, sőőőt szerencsém volt gyakorlatban is látni, mivel a felkészítőnek 1 éves a kisfia. :) Nem is rágta ki eddig. (kopp, kopp) Az tény, hogy az első napokban a szokatlan igénybevétel miatt nagyon fájt a mellem. De én addig jártam a csecsemősök torkára, mire meguntak, és segítettek. Mivel a bukások, meg a nózija miatt elvitték majdnem egy napra, meg is itatták cukros vízzel, az én lusta, lusta fiacskámnak nem akaródzott kemény izommunkával szopizni. Így első alkalommal szó szerint belefejtük a szájába a kolosztrumot. Na, az nagyon fájt. A babó rágta a finom még nem használt mellbimbóm, a csecsemős meg fejte neki. Én meg azt hittem, hogy ott rúgom p*csán a nővért annyira fájt. De megérte. Tényleg érdemes megnézetni többször is olyannal, aki már szoptatott a szopási technikát. A többieknek véresre rágta a babó a mellbimbót. Na, ennyit az ösztönökről. Kezd kicsit felkeményedni a bőr a mellbimbón, és mióta tej is van, már egyáltalán nem fáj. (csak ha rosszul harap rá véletlenül)

Kórházi fejés meg tej: nem tudok hozzá szólni, mert a kórházban nem indult meg a tej. Csak csöppnyi kolosztrum volt.

Nóri! :) az arcod! Szép nőci vagy, és ezen még a várandóság se tud változtatni.

Csuppancs: szorítok Pammutnak, kérlek tolmácsold neki!

zarja

Nóri!

Mi most vettünk tavaly dec. 30-án egy Avent kezdő csomagot, abban elvileg ilyen kézi mellszívó van (lécci csekkold, hogy ez kell-e). ha igen, a számla a rendelkezésedre áll :)

Az Avent boltban cserélik? Mert az itt van Zuglóban, tőlünk egy köpésre, szóval, ha tudok segíteni, csörögj és egyeztetünk :) Ma szabin vagyok, de jövő héten minden nap járok Törökbálinton (ember ott dolgozik...) szóval még esetleg fuvart is vállalok, vagy átviszem Börsre...

Na most jól bonyolult lettem, de a lényeg, hogy szívesen segítek :)

Kép

Ági
agic83

Zsizell! Nekem szétrepedt teljesen a bőr ahol a piercing volt és rohadt érzékeny. De begyulladni nem gyulladt be.

Vizsgálat: Hát a múltkor már nekem is fájt, kapaszkodtam is rendesen a székbe :lol:

Nóri! Sajna én sem tudok neked segíteni a számlában.

Voltunk a tescoban egy kicsit sétálni, hát mit ne mondjak jól elfáradtam, de feküdni sem jó. Ahh semmisenemjóóóó.

Megyek tésztát főzni a pörihez.

bellerreni
Eger

Na az éjszaka:
uh, aktív volt nagyon. Bulcsú baba csöndes, most is itt fekszik mögöttem, és kuss van. Igen, hajnal 1 és 3 között van a fő műsorszám. Teli torokból. Én meg égő szemekkel ringatom. A védőnő javasolta az Infacolt, de egy két nap míg kifejti hatását.
Aztán tegnap már annyira fájt a gátseb, hogy szivem szerint egész nap a meleg zuhany felett álltam volna. Éjjel is egyre csak fájt fájt. Már ülni se bírtam, Bulcsi üvöltött, én meg bőgtem. Szegény Zsolti! Éjnek idején ébresztettem, hogy segítsen, mind a ketten ott bőgtünk neki, ő meg a gyereket ringatva simogatott. Nem is bírtam tovább, felhívtuk a kaposvári szülészetet (jobb híján), hogy nézzenek rám, mert nem hiszem el, hogy ennek ennyire szabad fájni. Hajnali 3-kor bementünk a kórházba - ott letoltak, hogy ezzel a nőgyógyászatra kéne mennem - mondtam, hogy nem bírom ki reggelig. Megnéztek. Kiderült, hogy ödéma alakult ki az egyik varrat alatt, és a finom gyógyuló bőrkét meg a húst a varrat nyomta folyamatosan, azért fájt annyira. Na ki is szedték a varratokat (mégse kell a nőgyógyin órákat várnom) és ez ez ez egy áldás. Vagy nyolcezerszer elmondtam az éjszaka és a mai nap. Végre nem fáj minden pillanatban a nunus, tudok másra is gondolni, és tudok ülni is. Életem egyik legjobb döntése volt ez. Míg elkocsikáztunk (Zsolti még csapatott hazafele a Tesco parkolóban a csúszós havon) meg haza Bulcsi is megnyugodott. Vagy kilenckor keltünk. Lassan kezd beállni egy rendszer a Bulcsi életében.

Megvolt tegnap az első fürdetés: nagyon féltem, mert a kórházban végigüvöltötte a gyermek. Nekikészültünk, aggódtam, Zsolti még jobban, és meglepően jól sikerült. Csak az öltöztetésnél volt már elege belőlünk, de a vetkőzést, olajozást, fürdést csöndesen tűrte (?). Hiába no, talpig pasi: utál öltözni :lol:

zarja

Nah, ma én sem nagyon leszek, mert Zsolti lőni volt, és már itthon is van. Így mi is beiktatunk egy kis vásárlást, utána meg tudom előre, hogy dögrováson leszek. De legalább rávettem, hogy készítsen nekem túrós gombócot (persze csak fagyasztott). :)

Kép
zsizell

Ági!

Nagyon aranyos Tőled, de nekem nem kézi van. Hanem az a rohadt drága elektromos szar. :cry:

De most írt a csaj, hogy küldjem át a garancia levelet! Hát reménykedem! Igazság szerint én biztos kicserélném, mert nekem fontosabb lenne egy elégedett vásárló. Más, ha évekkel ezelőtt lejárt papírral jön, de egy hónap miatt nem kekeckednék! Hogy én milyen kedves lennék magammal... :lol: :lol:

Eszter!

Igen szép vagyok. A fejem kocsonya, a hasam dinnye, a seggem meg karfiol. :lol: Fő az önbizalom! De amúgy gyönyör foltocskák vannak a fejemen és egyre dagad. Szóval már érzem, hogy közelít a vég! :lol:

Hú de cserélnék Veletek!
Jut eszembe van még olyan érzésed, hogy baj, hogy nem Lucátok lett? Vagy ilyet nem illik kérdezni? :roll: Nekem nem volt gyerekszobám...
Vendég

Zsizell! Hétfőn hányra mész a dokihoz?

Zarja, nagyon jó döntés volt, hogy bementetek!

Elkezdtem dagadni, a gyűrűim már nem forognak az ujjaimon, a lábujjaim kicsi hurkák, egybeérnek. Szerintem a 10 kilóból 1 tuti víz. És sokat fáj a hátam, főként a jobb lapockámnál. Ja, és reggelre a dagadás miatt a kezem is elzsibbadt. Szuper! :evil: Nóri, köszi, a citromos vizet kipróbálom este. Most rongyolok Boriért. Késni fogok. De fáj a hátam, legszívesebben feküdnék... :shock:
ktc

Ja, még valami. Nagyon jó takarítónőt tudok ajánlani, egy ovistárs anyukája, az ő lánya is auti. Nagyon szar anyagi helyzetben van, elváltak, albérletes, nagyon kell neki a pénz. Megbízható, szépen takarít. Nem tud folyamatos napi munkát vállalni a lány miatt, de heti 1-2 alkalmat szívesen vállal. Nagytakarításra leginkább hétvégén van ideje, amikor a lány az apjánál van. Ha valakit érdekel, szívesen közvetítek.
ktc

Zarja!
Nem kéne vonalzót cserélned??? :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.01.22 12:29-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri!

NEkem olyan szla-m van amire az van irva hogy ISIS mellszívó. (de ez kézi) Ára: 14.180 ft.

Ha ez jó akkor be tudom scennelni.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Hát bepakoltam a kórházi cuccot. AZt hittem, kényelmesen be fogunk férni. :?
Tele van a pelenkázótáska, az én pici sporttáskám (a szülőszobai cuccokkal), egy nagy sporttáska, és akkor a rágcsálni-ennivaló, meg a vizek még el sincsenek pakolva! Tiszta gáz! Csak a fejemet fogom! :)
Apa hogy fog röhögni... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri! Luca projekt időben csúsztatva lett csupán.

Amennyit dolgoztam azon a hülye kiságyon annyira nem használjuk. Van egy kis kihajtható matracos ágyunk a kisszobában, hogy ha szoptatok ne zavarjam a Zsolti álmát. Hát nem bírjuk ki, ott alszunk mind a ketten, a Bulcsinak meg van egy matraca ami e mellé van lefektetve. Isteni érzés, a két imádott férfi között aludni. Ha jobbra fordulok a Bulcsit simogatom, ha balra a Zsoltit. Keveset alszom, de nyugodtan és mélyen. Elég is. Kicsit tartunk tőle, hogy hogy fogjuk a kiságyba szoktatni, mert eddig kb 10 percet feküdt benne. De jó így, mert azonnal felébredek, ha nyöszörög, így ő sem ébreszti fel magát az üvöltésre. Álmában már nyüszög, akkor már tudom indul a műsor, átlopakodom a nagyszobába, tv bekapcs, fotel beül és ringat. Így viszonylag rövidebb idő alatt megússzuk a műsort.

zarja

Eszter!

Nappal nem jó a kiságyba tenni esetleg? Csak hogy szokja. Később fog az még kelleni, ne aggódj...
Vendég

Kakti, te hol fox szülni? A kerepesi kórházban? Az egyik Kismama újságban olvastam róla, hogy milyen hiper-szuper a szülészet! Vagy a tévében volt? hmmm...nem is tudom már..

Szana, hova tetted Jázmint, hogy nincs veled?

Zarja, szuper, hogy kezd beállni Bulcsi napirendje. Jó, hogy bementél a kórházba, gondolom mennyire fájhatott :(
Tök jó, hogy írod, hogy miket csináltok Bulcsival, így mire mi babázunk, tele leszünk jó 5letekkel meg fortélyokkal!
lara

Eszter, tolmácsolom Pammutnak. Amúgy is drukkolt minden szüléskor, beszámoltam neki minden babáról.

Edittel mi lehet vajon? :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Lara!

Én nem sok jót hallottam a kistarcsai kórházról (Kerepes egy putri falu - itt nincs kórház :lol: ), és a szakrendeléseken tapasztaltak sem igazán pozitívak (egyszer az ápolási igazgatónál kellett panaszt tennem, hogy megvizsgáljanak, egyszer meg az osztályvezető orvosnál). Szóval mi (is) a János kórházban szülünk. De legfőképp azért, mert a dokibácsi, akihez járok, ott dolgoz. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, igen, tényleg, kistarcsai kórház, nem kerepesi! Hát az újságban vagy a tévében úgy mutatták be a szülészetet, hogy ihaj csuhaj, az Ikea szobától, a kádban vajúdásig minden lehetséges...De mondjuk ezek csak tárgyak, lehet, hogy maga a szolgáltatás ezzel szemben gázos...ahogy te is írod...

Én is pont az imént, porszívózás közben gondoltam Editre, hogy mi lehet velük...remélem minden jól alakul, nagyon szorítok!!!
lara

Kakti, amúgy meg Kerepes nem is putri falu, nevicceljmár! Néha szoktunk átautózni rajta, nem is olyan, az már inkább Bp-hez tartozik, nem is falu!
lara

Ezek az utolsó hetek, napok annyira lassan telnek, én már kivagyok! Ez a hét legalább 3 hete tart már...
Most miért lassult be ennyire? Eddig tök gyorsan teltek a napok, most meg leállt...félek, hogy az elkövetkezendő 3 hetem 2 hónapig fog tartani :(
lara

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?