Na, vége a férfi műkorcsolya EB versenynek, kedvencem nyert! A kűrök közti szünetben olvasgattam. Tegnap is csak olvastam, nem írtam, így még tegnapi hírre reagálva:
Edit, ha most melletted lennék, csak megszorítanám a kezed. Abból tudnád, mit érzek, s hogy veled vagyok!
Vikinek pedig óriási gratula! Lehet, holnap felhívom, s biztosítom róla, hogy ha Barbust a PIC-es gyerekorvosok látják el, akkor nem lesz semmi gond! Ott nagyon jó kezekben van!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az első éjjel sajnos rutinból nincs anyával a baba az ÁEK-ban.
Áginak boldogságos névnapot kívánok!
Ma voltam védőnőnél, döbbenet, képzeljétek, 10 kilót híztam!!!!!!!!!!!!!!!!
Emlékeztek, az elején meséltem, hogy nekem a saját súlyom az egyik parám. Jelentem, már nem az!
De érzem is rendesen a súlytöbbletet! És néha nyilallásokat a méhszájam felé. A dokim 28-a után adott nyílt utat, de nekem a febr. 9. tetszik továbbra is.
Popsitörlő kendő: nekem pont a zöld DM-es a kedvencem! Volt a Tesconak is jó szériája, de most megint szar. A Neogranormonost is nagyon szerettem, csak nagyon drága. De próbáltam Johnsont és Pamperst is. Végül is szerintem a névtelenekkel óvatosabban bánjatok, de egy próbát bármelyik megér. Ha popsitörlőnek nem jön be, mert pl. durva vagy nem elég nedves, kicsit később a maszatos mancsok törlésére tökéletes lesz (pl. már kúszó korban is).
Zarja, nagyon örülök nektek! Édes Zsolti a kisfiával! Azt szeretem benned, hogy mersz hallgatni a megérzéseidre! S ezt tanácsolom a többieknek is előre! Higgyünk magunkban, a gyermekünkben, merjünk hallgatni a megérzéseinkre, mert az az anyai ösztönünk, s az sosem fog becsapni!!!!!!!!!!!!! És rosszat sem tud tanácsolni!
Xien, én nem picivel vagyok itthon, hanem egy nagyobbacskával, aki felér 3 kicsivel. Valóban nem könnyű, vannak napok, amikor az agyamra megy, de a világ legboldogabb anyukája vagyok mellette!
Terhesség: sajnos nekem rossz emlékeim maradtak az előzőből, így nem tudtam igazán élvezni a mostanit. Most, 36 hetesen már nem gátolnak a múlt képei, hiszen még sosem voltam 36 hetes terhes, így egész felszabadult vagyok, s élvezem a dolgot. Na jó, bevallom,a hátfájást és a gyomorsavat nagyon kihagynám.
Boruska, ha megnyugtat, én sem szeretek már sem főzni, sem takarítani. Legszívesebben csak ellennék, akkor viszont attól őrülök meg, hogy nem csinálok semmit. Mondjuk a nagyobbik gyerek ellátásának feladata helyre szokott billenteni, de szerintem ez az állapot már így a végefelé normálisnak minősíthető.
Kakti, jó neked, nekem ma a férjem nem akart átvállalni semmit (végül ő fektette le a lányt, hogy tudjak EB-t nézni), de szerintem csak rossz napja volt, s elfáradt. Ne legyen most lelkiismeret-furdalásod!
Na, lépek, lefekszem. Álmos nem vagyok, de a hátam leszakad, annak jót tesz a fekvés.
Ja, még akartam kérdezni: nektek is szokott fájni a torkotok reggel? Gondolom, a savtól, mert napközben nincs gondom vele, csak éjjel meg reggel, de pl. tegnap éjjel nem is tudtam aludni, úgy fájt. Valami ötlet, praktika? A méz nem segített, de a nyakamba tekert sál jól esett.